کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
فکر کنم فردا به قیمت اولیه، اردیبهشت ۹۹ برسه، اگه ارزیابی کارشناسان از املاکش مشکل دار نباشه، الان خیلی زیر قیمت معامله می شه
املاکش از اردیبهشت هم رشد قیمت داشتن. سهامدار خسته هم به نظر داره
شاید بشه گفت گزینه مطمین بلند مدتیه
کار تا شکایت از شرکتهایی که ارزشگذاری کرده بودن هم پیش رفت !
چون آقایون مدعی بودن خیلی کمتر از ارزش قیمتگذاری شده !
حالا زیر ارزش قیمتگذاری شده هم نمیخرن همون آقایونی که دنبال شکایت هم رفتن !!!
سلام
کی شکایت کرده بود؟ از طرف خود پدیده؟
به نظرم خود پدیده نقدینگی برای حمایت نداشته باشه! کلا شرکت هایی از این دست اموال زیاد دارند ولی نقدینگیشون کمه
ببخشید نظرم استنباط شخصی هست ممکنه اشتباه کنم
سلام
کی شکایت کرده بود؟ از طرف خود پدیده؟
به نظرم خود پدیده نقدینگی برای حمایت نداشته باشه! کلا شرکت هایی از این دست اموال زیاد دارند ولی نقدینگیشون کمه
ببخشید نظرم استنباط شخصی هست ممکنه اشتباه کنم
بعد از عرضه اولیه سهم ، بانک صادرات در دو روز متوالی بخشی از صف خرید سهمو عرضه کرد !!
بلافاصله مدیران شرکت رفتن دادگاه !! شکایت کردن که بانک صادرات میخواد قیمت سهمو بکشه پایین ! و مانع رشد قیمت بشه !!
بعد از این بازی و دعوای حقوقی صادرات دیگه عرضه نکرد ! البته ظاهرا همون مقدار عرضه ای هم که کرده بود با هماهنگی با مدیران شرکت بود !
ولی به هر دلیلی این بازی صوری رو ایجاد کردن مدیران شرکت !!
همونایی که حالا بعد از این افتی که از قیمت عرضه اولیه داشته هیچ حمایتی از سهم نمیکنن !!
همچنان صف فروش!!
30درصد پایین تر از قیمت عرضه اولیه!
احتمالا کم کم بشه برا ورود بهش فکرکرد !هرچند ریسک های خاص خودشو داره!
گشان الان دو تا مشکل داره
یکی شناور خیلی زیاد
دوم بدنام شدن سهم
این روزها سهام ابنیه این شرکت هم در سنا صف فروش سنگین داره و کسی نمیخره
انشالله که مسولین یه فکری به حال این سهم های خاص بکنن سهامدارانش واقعا مظلوم واقع شدن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر