کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هم براي بازماندگان اين مصيبت دلخراش تسليت عرض ميكنم و اميدوارم خداوند بدانها صبر جميل عطا كند
و براي مسئولين مربوطه متاسفم كه جان ايرانيان برايشان بي ارزشه
[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
سلام دوستان
از اینکه ابراز همدردی میکنید ممنونم امیدوارم ازین مصیبتها به هیچ خونواده ای نرسه
به هرجهت و به قول همه ی دوستان راهیه که همه میرن ولی چه جوریش هم مهمه خدا شاهده اینقدر این مصیبت همه ی محله ما رو ریخته بهم که قابل وصف نیست
اگه بگم یکی از کشته شده ها که یه دختر جوون حدود 20 سال بوده که از فرط سوختگی فقط از گوشواره ی نیمه ذوبش تشخیصش دادند چی میگین؟
خدا میدونه چقدر این دختر مظلوم بود از سادات بود و به قول اقوامش شبونه مثل مادر غریبش به خاک سپرده شد..
من از فوت هیچ کسی ناراحت نمیشم ولی تا آخرین دم که یک نفرحیات داره باید برای اون فرد ارزش قائل شد..چرا این نوع تصادفات توی کشور ما زیاده؟
حتی توی عراق و افغانستان هم این نوع تصادفات به این شدت و وضع نیس!!
خسته شدم از بس این حرفا رو زدم به هرجهت بازم از همتون تشکر میکنم
خداوند متعال نگهدار همه ی شما دوستان عزیز باشه
ضایعه از دست دادن پدر گرامی و عموی عزیتان را به شما دوست عزیز و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای شما و سایر بازماندگان صبر و برای آن مرحومان رحمت ایزدی را خواستارم.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
ضایعه از دست دادن پدر گرامی و عموی عزیتان را به شما دوست عزیز و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای شما و سایر بازماندگان صبر و برای آن مرحومان رحمت ایزدی را خواستارم.
:O:O پدر و عموشون هر2 فوت کردند ؟! همزمان ؟! نمید ونم جریان چی بوده ولی اینطور که برمیاد مرگشون غیر مترقبه و ناگهانی باید باشه و در اینصورت قطعا الان کاپیتان عزیز غم بزرگی بر دلشونه ، عمیقا تسلیت میگم دوست عزیز
/:.sadsmiley.:/
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
در این جور مسائل کاری از دست ما بر نمی اید همه چیز دست خداست
خدا همه رفتگان علی الخصوص مرحوم پدر و عموی کاپیتان عزیز را مشمول رحمت بکران خود نماید و به بزرگی خودش از گناهانشان را بیامرزد
برای دوست عزیزمون و بازماندگان صبر ارزو داریم ما در غم خوشون شریک بدانند
بی تو بابا چقدر تنهایم با تو این این را نفهمیدم .................پر زافسوس و حیف و آیایم , با تو این را نفهمیدم
با چه این کوچ را قیاس کنم؟باز میگردی التماس کنم؟..........بی تو در ازدحام و غوغایم , با تو این را نفهمیدم..............
تنها چیزی در این اوقات بد و دلگیر میشود به کسی که عزیزی را از دست داده گفت آرزوی عنایت صبر است از جانب حضرت دوست .
:O:O پدر و عموشون هر2 فوت کردند ؟! همزمان ؟! نمید ونم جریان چی بوده ولی اینطور که برمیاد مرگشون غیر مترقبه و ناگهانی باید باشه و در اینصورت قطعا الان کاپیتان عزیز غم بزرگی بر دلشونه ، عمیقا تسلیت میگم دوست عزیز
/:.sadsmiley.:/
کیوان عزیز
عموی بنده هفته گذشته فوت نمودند و چون پدر بنده نیز قبلا فوت نموده بودند ایشان حکم پدری بر بنده داشتند و
خیلی عزیز بودند برای من در واقع یتیم بودم و یتیم تر شدم ....
با سپاس از شما
در این جور مسائل کاری از دست ما بر نمی اید همه چیز دست خداست
خدا همه رفتگان علی الخصوص مرحوم پدر و عموی کاپیتان عزیز را مشمول رحمت بکران خود نماید و به بزرگی خودش از گناهانشان را بیامرزد
برای دوست عزیزمون و بازماندگان صبر ارزو داریم ما در غم خوشون شریک بدانند
بی تو بابا چقدر تنهایم با تو این این را نفهمیدم .................پر زافسوس و حیف و آیایم , با تو این را نفهمیدم
با چه این کوچ را قیاس کنم؟باز میگردی التماس کنم؟..........بی تو در ازدحام و غوغایم , با تو این را نفهمیدم..............
تنها چیزی در این اوقات بد و دلگیر میشود به کسی که عزیزی را از دست داده گفت آرزوی عنایت صبر است از جانب حضرت دوست .
من هم مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتون تصلیت عرض می کنم . آرزو می کنم ارواح بلند مرحومین با انبیا و صالحان محشور باشند
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیزم
ممنونم و تشکر میکنم از اظهار لطف و محبت همه دوستان
از دوستانی که پی ام دادند تشکر میکنم .
از لطف دوستانی هم که تلفن نمودند و بنده را خوشحال نمودند نیز کمال تشکر را دارم .
امیدوارم در شادی شما عزیزان جبران محبت هایتان را بنمایم ...
نظر