به نظرم با جو ایجاد شده بهترین گروه اونیه که پی به ای کمترین را دارد
فرصت فروش
Collapse
X
-
استاد ورود به غبشهر در این قیمت ها چگونه ارزیابی می کنید
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
ببخشید اشتباها در قسمت فرصت فروش متن بالا را نوشتم
از همه معذرت می خواهمآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
جناب موی عاقل خواهش میکنم یک سری به فروم چکاوه بزنید و جواب سوال من و دوستان را اونجا بدید.بسیار ممنونم.از سایر دوستان عذر خواهی میکنم.
نظر
-
سلام جناب موی عاقل
من شبندر 1628 تومانی خرید کردم ولی به دلیل کاهش قیمت دلار نمیدونم بفروشم یا صبرکنم البته دید میان مدت هم نمیتونم داشته باشم
از این گروه پالایشگاهی ها شبریز و شتران هم دارم. کلا نظرتون چیه که همشون رو با تاپکو عوض کنم؟
بقیه سبدم:
ثتران-پکویر-واحیاء-خلنت-خراسان-فارس-رتاپ-شکلر-توریل.
آقا میدونم خیلی شلوغ شده پورتفوم ولی قصد دارم 3یا 4 کنم.راهنمایی بفرمایین
مثل همیشه لطف دارین
-
"تعدیل پی بر ای" در بورس جدی است ... مسئله ی "تعدیل پی بر ای" از مسئله ی هسته ای هم مهم تر است /:.yead.:/
وضعیت سه ماه گذشته سیمانی ها وضعیت سایر صنایع بورس در ماه های آینده خواهد بود ...برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
به نظرم سشرق امروز فرصت فروشه
با عدم توانایی عبور از 293-300 محکوم به توقف از روند صعودیه ! :.thumbsdownsmileyan
حقوقی عزیزهم بدجوری به 282 گیر داده ... X-(از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر
-
درود؛
اصلی ترین و بارزترین فرصت فروش بازار حکشتی است و لاغیر!
از جو مثبت استفاده کنید و بفروشید...
این رو از کسی بشنوید که 1-2 سال مطالعه روی صنعت حمل و نقل داشتهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postآقاي شريعت گرامي
با سلام
دليل افزايش 220% سهم رو توضيح ميدهيد؟
چرا اينگونه شد؟
ايا شما سابقه اي اينگونه سراغ داريد؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمن فقط این رو عرض می کنم خدمتتون که با چند روش ارزش گذاری کردیم حکشتی رو و به بالا تر از 150 تومان نرسیدیم! حالا خریداران خود دانند...
توی بورس ما اغلب جو وهیجان ناشی از یک گروه یا شایعه یا آینده مبهم یا.... یک سهم را چنان بالا و پایین میبرد که دیگر هیج حرفی باقی نمیگذارد... فوق العاده بازار هیجانی و احساسی داریم...كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
سهم وپترو در حال به پایان رساندن موج 1 پیش رونده خود است به نظرم شنبه فرصت فروش است
و فرصت خرید دوباره سهم بعد از پایان موج اصلاحی 2 است
نظر
-
نظر