فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    هکتور جان هنوز هم اعتقاد دارم اخابر سال آینده 60 تومان سود میسازد . بگذار یک مقایسه بکنیم ، مقایسه بین وسپه و اخابر فقط از دید سود سازی اگر بخواهیم داشته باشیم ، شاید اخابر دارایی زیاد داشته باشد اما دارایی سهم که به درد من و شما نمیخورد. سود امسال هردو سهم تقریبا یکسان است و هردوسهم هم سال آینده 60 تومان سود دارند و روند رشد سود تقریبا مشابه در سالهای آینده دارند . یعنی به اعتقاد من اگر کسی در 5 مجمع آینده اخابر و وسپه شرکت کند سود یکسانی دریافت می کند .

حالا چرا قیمت اخابر باید 30 درصد بالاتر از وسپه باشد ؟؟؟؟؟ /:.negaran.:/

تازه زیر مجموعه های وسپه مثل کچاد و کگل و شپدیس و شبندر و .... کلی طرح های توسعه ای دارند . به نظر من قیمت اخابر و وسپه باید یکسان باشد حالا یا اخابر پایین میاد و به وسپه میرسه و یا وسپه بالا میره و به اخابر میرسه . /:.rolleyessmileyani

وقتی قیمت اخابر و وسپه یکسان شد این پست را بالا میاورم . /:.winksmiley02.:/
    وسپه سهم ارزنده ای است ودر در این شکی نیست،و اگر وامید و بازیهای ناشیانه اش نبود این سهم این جا نبود،وسپه هم 400 را تاچ خواهد کرد
    اما در مورد مقایسه وسپه با اخابر،اصلا مقایسه درستی نیست،اخابر کلی دارایی داره از زمین و این ها گرفته تا کابل و سیم و خیلی چیزهای دیگر
    واز این هم مهم تر مشترکان مخابرات هستند،که به نظر من اگر مدیریت بشه سود اخابر میتونه به صورت چشم گیری افزایش پیدا کنه
    بیشتر شرکت های استانی مخابرات زیان ده هستند،که اگر اون ها هم روند درستی رو در پیش بگیرند این سهم میتونه در سال های اینده سود بالاتری بسازد،و کسی به خاطر سود امسال اخابر رو نمیخره
    حالا چرا اخابر رو با وسپه مقایسه می کنید؟؟
    اخابر رو چرا با خودرو و،خساپا، سایپا ،حکشتی،مپنا گروه ای تی و خیلی سهم های دیگر که p/e بالایی دارند مقایسه نمیکنید؟؟
    آیا فکر می کنید خودرو رو به خاطر سود امسال یا سال دیگر میخرند؟توجه که کنید میبینید بازار آینده را نیز مد نظر دارد
    از لحاظ موج شماری هم که این سهم در موج سوم است،واکثرا این رو تایید می کنند
    حالا اگر عمری باقی باشه من هستم شما هم هستی ببینیم اخابر بالا میاد یا پایین!

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
      آقا سيد سلام
      به نظر سهامهاي بهتره توي بازار باشه از اخابر
      شاملا كهمدان داروها خبهمن و .....
      درود بر شما؛

بنده هنوز 1 سهم هم از اخابر ندارم و از قضا تقریبا بقیه اون سهم هایی که عنوان کردید + وسپه که دوستمون ذکر کرد رو در سبد دارم. اما بحث بر این بود که اخابر، با این موقعیت انحصاری و ریسک بسیار پایین، عدم تاثیر پذیری از هیچ فاکتور محیطی هیچ وقت در صف فروش رفتنش منطقی نیست. اگر هم نیت فروش کسی داره قطعا 1-2 روز دیگه یا نهایتا اواخر هفته با قیمت های بالاتر و در درصد مثبت به راحتی می تونه بفروشه. بارها عنوان کردم، زمانی بفروشیم که دیگران دارند التماس خرید سهم ما رو می کنند (به صف خرید) و زمانی بخریم که دیگران التماس می کنند سهمشان را بخریم (از صف فروش)

پ.ن: این حالتی که تو بازار اتفاق افتاده و سهم چهارشنبه با صف فروش بسته میشه و اول صبح شمبه صف خرید میشه وبالعکس رو اصلا دوست ندارم! اگه به رشد بازار در میان مدت اعتقاد نداشتم با این آماتور بازی های دوستان قطعا کم کم از بازار خارج می شدم!
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

نقل قول از سایت همسایه:

گزارش حسابرسی شده 6 ماهه مخابرات

در شش ماهه 32 ریال زیان ساخته

پارسال در شش ماهه سودش 7 ریال بود و امسال با تعدیل منفی 32 ریال زیان ساخته

خب معلومه خیلی ها از تعدیل منفی مخابرات از قبل اطلاع داشتند و سهامشان را فروختند

نظر

• mo0on
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 2

سلام دوستان
          من تازه واردم و این اولین پست منه
          خوشحالم که از راهنماییهای ارزشمند اساتید و دوستان گرامی بهره مند خواهم شد :)

نظر

• mo0on
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 2

1سوال؟
            به نظرتون شنفت فرصت فروشه یا برمیگرده و بالا میره دوباره؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta

نظر

• almerindo portfolio
              Banned
              • Oct 2013
              • 158

فرصت فرار از پالایشیا و جان به در بردن!
              شاوان از 4500 تا 2400 اومده!
              پتانسیل 800 تومان شدن هم داره
              شبندر تارگت اول 1100 تومان به نظر میرسه
              از بزرگان 1 نفر هم پالایشی نداره حتی 1 نفر!

نظر

• dr.hamid
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 117

[QUOTE=buodan;418439]دلیل بهتر از این که 2 تا سهم یک مقدار سود میسازند و رشد سود آوری تقریبا یکسان دارند ، یکی 300 قیمت داره و دیگری 400 .

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

در اصل توسط almerindo portfolio پست شده است View Post
                  فرصت فرار از پالایشیا و جان به در بردن!
                  شاوان از 4500 تا 2400 اومده!
                  پتانسیل 800 تومان شدن هم داره
                  شبندر تارگت اول 1100 تومان به نظر میرسه
                  از بزرگان 1 نفر هم پالایشی نداره حتی 1 نفر!
                  من خواهش میکنم اینجوری پست نزنین اخه دوست من شاوان 800 تومن فقط 300 تومن سود داره بعد حتما بترانس با سود نهایت 100 تومن باید بشه 1400 یه چیزی بگین بگنجه شاید بالا رفتنشون الان کوتاه باشه اما شد 800 تومن یقین بدون اخر زمان شده!! حالا میخوای بگم چندتا از همون بزرگا تو اخابر چطوری گیر کردن یا دیروز زامیاد انداختن بهشون؟؟؟
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

به نظرم گروه پالایشی بالایی نداره فردا فرصت خوبیه برا خروج.
                    پتانسیل های این گروه آزاد شده. و همین حدود تا مدتی خواهد بود.

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

هشدار

مواظب سهام کاغذی مثل کاغذ (پتروشیمی) لردگان /زنجان و..............باشید.مبادا وارد این سهام بشوید.
                      ادمیزاد ذاتا طمع کار است سفته بازان و کلاهبرداران از همین خصیصه بشر سو استفاده میکنن قیمت سهام رو میبرن بالا و بالا و بالاتر و شما رو به طمع می اندازند.در زمینه این سهام کاغذی هم دستگاه عریض و طویل بورس همچنان نقش هویج را بازی می کند.
                      آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/12/09, 17:56.
                      أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

بر عکس خیلی از دوستان که پالایشگاه را فرصت فروش می دانند به نظر من قیمتهای امروز فرصت خرید بود نه فروش و کل گروه در کف قیمت قرار دارند و این گروه پایینی ندارند .

همچنین با نزدیک شدن به گزارشات 9 ماهه باید منتظر رشد این گروه باشیم .

نظر

• trader15
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 22

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                          بر عکس خیلی از دوستان که پالایشگاه را فرصت فروش می دانند به نظر من قیمتهای امروز فرصت خرید بود نه فروش و کل گروه در کف قیمت قرار دارند و این گروه پایینی ندارند .

همچنین با نزدیک شدن به گزارشات 9 ماهه باید منتظر رشد این گروه باشیم .
                          دوست عزیز این گروه از بارسال تا شهریور یک نفس رشد کردند و تو گزارش شش ماهه هم تو زرد از کار دراومدند ،حالا حالاها فقط فرصت فروشند

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط trader15 پست شده است View Post
                            دوست عزیز این گروه از بارسال تا شهریور یک نفس رشد کردند و تو گزارش شش ماهه هم تو زرد از کار دراومدند ،حالا حالاها فقط فرصت فروشند
                            این گروه پایینی ندارند ، و سهمی که پایین نرود مجبور است بالا برود . زمانی که گزارش 6 ماهه آمد قیمتها 20 درصد بالاتر از این بود اما الان هم 20 درصد افت داشتند و هم احتمال میرود گزارش بهتری ارائه دهند .

در ضمن این گروه کلی طرحهای توسعه ای دارند و همین امر باعث جذاب بودنشان با دید بلند مدت شده است .

اعتقاد دارم شراز سال آینده به راحتی میتواند سود بالای 500 تومان بسازد و زیر 2500 تومان فقط فرصت خرید است .

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

سهام های دلاری فرصت فروشند البته در بلند مدت.............
                              یا غنی....

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

کل گروه دارو فرصت فروش .

نظر

در حال کار...
                                X