در اصل توسط buodan پست شده است
View Post
فرصت فروش
Collapse
X
-
-
گروه پالایشی پول بک خودشو زده و فرصت فرصت فروش محضه.
گروه های بانک ,بیمه و خودرویی بدون هیچ تردیدی و با تایید بزرگان و خرید سهامدارن یکه تاز بازار در چند سال بعد خواهند بود.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post؟!
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postدلیل اول اینکه شاخص گروه رسیده به سقف کانال که امروز تحلیلش را قرار خواهم داد ، دلیل دوم اینکه با این پی به ای که گروه دارو گرفتند ، باید حداقل 100 درصد تعدیل مثبت بدهند تا با گروه پتروشیمی و انبوه سازی پی به ای تحلیلی یکسان بگیرند که بعید می دانم بتوانند 100 درصد تعدیل بدهند . در ضمن این گروه نقد شوندگی خیلی پایینی دارند که از جذابیتشان کم می کند .
یه نگاه به گزارشات 6 ماهه سهام دارویی بنداز.
گروه دارو در گزارش 9 ماهه کل سود و EPS خودشون را پوشش خواهند داد.
همین دتولید که همه جا حرف از این سهم است.
سود امسال سهم 400 تومان و سال آینده بالای 600 تومان خواهد بود. با احتساب سود مجمع P/E این سهم در محدوده 3 است.
فقط از شما خواهشی دارم اینکه قبل از اینکه به نمودار و تکنیکال بسنده کنید، چند خط گزارشات شرکتها را مطالعه فرمایید.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postدلیل اول اینکه شاخص گروه رسیده به سقف کانال که امروز تحلیلش را قرار خواهم داد ، دلیل دوم اینکه با این پی به ای که گروه دارو گرفتند ، باید حداقل 100 درصد تعدیل مثبت بدهند تا با گروه پتروشیمی و انبوه سازی پی به ای تحلیلی یکسان بگیرند که بعید می دانم بتوانند 100 درصد تعدیل بدهند . در ضمن این گروه نقد شوندگی خیلی پایینی دارند که از جذابیتشان کم می کند .
اولا به كار بردن "كل" در مورد هيچ گروهي صحيح نيست. ثانيا من قطعا عرض مي كنم تقريبا تمام دارويي ها توانايي تعديل بالاي 100 درصد دارند در ضمن پي به اي اين گروه اصلا غير معقول نيست. نقد شوندگي هم براي پول هاي زير 1 ميليارد هيچ مشكلي ندارند بالاي 1 ميليارد اين مساله كم كم نمود پيدا مي كنه
البته يك بحث هم وارده. شما ممكنه رشد 10 درصدي در يك گروه رو فرصت خريد بدوني و بنده فرصت فروش پله اي و بالعكس افت 10 درصدي رو فرصت فروش بدانيد و بنده فرصت خريد پله اي. ديدگاه ها متفاوته كلاإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
اولا به كار بردن "كل" در مورد هيچ گروهي صحيح نيست. ثانيا من قطعا عرض مي كنم تقريبا تمام دارويي ها توانايي تعديل بالاي 100 درصد دارند در ضمن پي به اي اين گروه اصلا غير معقول نيست. نقد شوندگي هم براي پول هاي زير 1 ميليارد هيچ مشكلي ندارند بالاي 1 ميليارد اين مساله كم كم نمود پيدا مي كنه
البته يك بحث هم وارده. شما ممكنه رشد 10 درصدي در يك گروه رو فرصت خريد بدوني و بنده فرصت فروش پله اي و بالعكس افت 10 درصدي رو فرصت فروش بدانيد و بنده فرصت خريد پله اي. ديدگاه ها متفاوته كلا
شما میفرمایید 100 درصد تعدیل دارند ، خب یکی از شرکتهای این گروه را تحلیل کنید ببینم چگونه میخواهد 100 درصد تعدیل بدهد ؟
البته من تکنیکالی گفتم .
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postسیدجان لطف میکنی دلایلت را برای تعدیل 100 درصدی سهام این گروه بیان کنی .
شما میفرمایید 100 درصد تعدیل دارند ، خب یکی از شرکتهای این گروه را تحلیل کنید ببینم چگونه میخواهد 100 درصد تعدیل بدهد ؟
البته من تکنیکالی گفتم .
شما يك ليست 5 سهمي كه بدترين وضعيت رو از نظر تكنيكال دارند معرفي كنيد بنده به انتخاب خودم 1-2 تا سهم رو تحليل مي كنم و ارائه ميدم خدمتتونإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود جناب شریعت من برای تامین نقدینگی وتوسمهای در سودم را به صف خرید دادم و کمی را هم نگه داشتم خواستم بدانم نظری در مورد وتوسم دارید یا نه . ایا مابقی را ....[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Postدرود جناب شریعت من برای تامین نقدینگی وتوسمهای در سودم را به صف خرید دادم و کمی را هم نگه داشتم خواستم بدانم نظری در مورد وتوسم دارید یا نه . ایا مابقی را ....[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postهشدار
مواظب سهام کاغذی مثل کاغذ (پتروشیمی) لردگان /زنجان و..............باشید.مبادا وارد این سهام بشوید.
ادمیزاد ذاتا طمع کار است سفته بازان و کلاهبرداران از همین خصیصه بشر سو استفاده میکنن قیمت سهام رو میبرن بالا و بالا و بالاتر و شما رو به طمع می اندازند.در زمینه این سهام کاغذی هم دستگاه عریض و طویل بورس همچنان نقش هویج را بازی می کند.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
مواظب سهام کاغذی مثل کاغذ (پتروشیمی) لردگان /زنجان و..............باشید.مبادا وارد این سهام بشوید.
ادمیزاد ذاتا طمع کار است سفته بازان و کلاهبرداران از همین خصیصه بشر سو استفاده میکنن قیمت سهام رو میبرن بالا و بالا و بالاتر و شما رو به طمع می اندازند.در زمینه این سهام کاغذی هم دستگاه عریض و طویل بورس همچنان نقش هویج را بازی می کند.
باور كنيد، ممسني يك دشت برهوت است. الان قيمت سهم آن 211 تومان است. به نظرم بازار پايه فرابورس را درست كرده اند، تا فرهنگ شريف سفته بازي را رونق بخشند. فقط بايد تاسف خورد، اميدوارم كسي كه خواننده اين هشدار هستند، خودش اين سهام را نخرد، اطرافيانش را هم راهنمايي كند، تا آنها هم نيز اين سهام را نخرند.
سيل نقدينگي چه ها كه نمي كند، با دشت لوت.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
احسان جان یکی از این سهمهایی که در بازار پایه بی هیچ حساب و کتابی بالای 300 درصد رشد کرده بدون یک ریال تعدیل یا تغییری در پرتفو یا هرچیز دیگه نماد واحیاست
اما از اونجایی که معاملات بازار پایه جهت کنترل از رفتارهای هیجانی!!!! و جلوگیری از سفته بازی!!!!!!! انحصارا در اختیار کارگزاران محترم می باشد سازمان بورس هیچ نوع ابهامی در این نوع معاملات نمی بینه!!!![COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
ادمیزاد ذاتا طمع کار است سفته بازان و کلاهبرداران از همین خصیصه بشر سو استفاده میکنن قیمت سهام رو میبرن بالا و بالا و بالاتر و شما رو به طمع می اندازند.در زمینه این سهام کاغذی هم دستگاه عریض و طویل بورس همچنان نقش هویج را بازی می کند.
پتروشیمی ممسنی!=))با 10 میلیون صف خرید و ارزش بازار حدود 150 میلیارد تومنأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
پتروشیمی ممسنی!=))با 10 میلیون صف خرید و ارزش بازار حدود 150 میلیارد تومن
يك بار در مورد ونفت هم گفتم اون طرح توسعه مخازن قشم هم يك همچين چيزيه فقط دورش نرده هم داره. دوستان نزديك بود بنده رو بطور كامل ميل كنند!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سود محقق شده توسط شرکت داروسازی کوثر از سال 86 تا سال 91 :
سال 86 - 50 تومان
سال 87 - 40 تومان
سال 88 - 40 تومان
سال 89 - 25 تومان
سال 90 - 60تومان
سال 91 - 12تومان
eps سال 92 - 52 تومان
سود شرکت در 6 سال گذشته به جز یکسال زیر 50 تومان بوده است که آن یکسال هم غیر عملیاتی بوده است .
چه میزان می توان انتظار داشت که شرکتی که در 6 سال گذشته کمتر از 50 تومان سود محقق کرده است ، در سال های آینده 150 تومان سود مداوم داشته باشد . اگر اعتقاد دارید که دکوثر می تواند در سالهای آینده 150 تومان سود مداوم داشته باشد خرید دکوثر 640 تومانی خوب است . اما به نظر بنده خیلی بعید است و به همین دلیل ورود به دارویی ها را دراین قیمتها پرریسک می دانم . چون وضعیت سایر دارویی ها تقریبا مشابه دکوثر می باشد .
نظر
نظر