در اصل توسط موی عاقل پست شده است
View Post
فرصت فروش
Collapse
X
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postاحتمالا فردا نوبت مپناست.مپنا در این قیمتها ارزش خرید ندارد.
استاد ارجمند دلايل ارزندگي مپنا را اينها مي گويند خلاصه وار ، جنابعالي هم نظري داريد بفرمائيد .
-عرضه سهام زير مجموعه
-جدا كردن شركتهاي زير مجموعه و مستقل كردن آنها و مپنا ملزم كرده تك تك شركتها گواهي بين المللي بگيرند براي بستن قراردادهاي به صورت مستقل
-افزايش قيمت دو برابري برق در سال آتي
-افزايش سه برابري دارائي ها
-گرفتن طلب از دولت و افزايش توان مالي براي تحويل و تكميل پروژه ها ( كه مهمترين دليل رشد خواهد بود )
-انجام پروژه در كشورهاي حاشيه خليج فارس و ....
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postاحتمالا فردا نوبت مپناست.مپنا در این قیمتها ارزش خرید ندارد.
این قضیه فروش مپنا و در صف قرار نگرفتن چند روز پیش هم از فرمایشات شما بود.
بزرگوار با وجود این همه سهام در پیت و انداختنی بازار که به حق هم حرف خوبی میزنید "بوق چی داره" و منم به شخصه بهش اعتقاد دارم .بنظرتون مپنا هم از اوناست؟
بنظرتون هنوز هم شرکت های پیمانکاری اصلا ...."خرید سهام شرکتهای پیمانکاری از اساس غلط است.در دنیا شرکتهای پیمانکاری در بورس پذیرش نمی شوند.چون ممکنه به شدت سود ده و یا به شدت زیانده بشن "
بزرگوار "زری نبوده به قلم"آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2013/12/16, 22:25.
نظر
-
در اصل توسط علی خوش خلق پست شده است View Postموی عاقل عزیز.واقعا مپنا رو فرصت فروش میدونید؟
این قضیه فروش مپنا و در صف قرار نگرفتن چند روز پیش هم از فرمایشات شما بود.
بزرگوار با وجود این همه سهام در پیت و انداختنی بازار که به حق هم حرف خوبی میزنید "بوق چی داره" و منم به شخصه بهش اعتقاد دارم .بنظرتون مپنا هم از اوناست؟
بنظرتون هنوز هم شرکت های پیمانکاری اصلا ...."خرید سهام شرکتهای پیمانکاری از اساس غلط است.در دنیا شرکتهای پیمانکاری در بورس پذیرش نمی شوند.چون ممکنه به شدت سود ده و یا به شدت زیانده بشن .مضاف بر این فاذر در 10 ماه اخیر رشد قیمتی داشته در حد لالیگا"
بزرگوار "زری نبوده به قلم"
من نگفتم فرصت فروشه نوشتم فرصت خرید نیست در صف برای خرید وارد نشوید وقتی شما (سهامدار مثل من و شما )موفق شویم مپنا بخرید سهم یا برمیگرده یا تا مدتها باید شاهد نوسان در یک محدوده خاص قیمتی باشیمأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
من نگفتم فرصت فروشه نوشتم فرصت خرید نیست در صف برای خرید وارد نشوید وقتی شما (سهامدار مثل من و شما )موفق شویم مپنا بخرید سهم یا برمیگرده یا تا مدتها باید شاهد نوسان در یک محدوده خاص قیمتی باشیم
ممنون.
پی نوشت:
با توجه به عرضه قطره چکانی و حداکثر در حد حجم مبنا فکر میکنم حالا حالا ها ارشد این سهم ادامه داشته باشه.
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postاحتمال عرضه های سنگین در نماد شرکتهای ساختمانی وجود دارد.مواظب بوق چی های سهام ساختمانی باشید
صحبت از عرضه های سنگین بر روی نمادهایی هست که رشد زیادی داشته یا با سفته بازی بالا امده اند.
سهام غیر بنیادی و سفته بازی / زیانده امید به اینده/ را به نظرم از سبد خارج و نقد کنید. به سهامی اجازه رشد داده خواهد شد که رشد انها بر اساس شرایط بنیادی رقم بخورد.
در این وسط ممکنه یکسری هول بشن و سهام بنیادیشون رو هم بفروشن که این باعث منفی شدن موقت این دسته سهام نیز خواهد شد.از منفی شدن احتمالی سهام
بنیادی نگران نباشید.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
پاسخ : فرصت فروش
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postصحبت از عرضه های سنگین بر روی نمادهایی هست که رشد زیادی داشته یا با سفته بازی بالا امده اند.
سهام غیر بنیادی و سفته بازی / زیانده امید به اینده/ را به نظرم از سبد خارج و نقد کنید. به سهامی اجازه رشد داده خواهد شد که رشد انها بر اساس شرایط بنیادی رقم بخورد.
در این وسط ممکنه یکسری هول بشن و سهام بنیادیشون رو هم بفروشن که این باعث منفی شدن موقت این دسته سهام نیز خواهد شد.از منفی شدن احتمالی سهام
بنیادی نگران نباشید.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
شب جمشید وجامش
شب بوسه به خاکش
شب آخر آذر
شب پاک و منور
شب آرش و آتش
شب مهر و سیاوش
شب پاک اهوراست
شب مژده و یلداست
یلدایتان به نیکی[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
نظر
-
سلام
حواستون به این سهم باشه واردش نشید
احیا سپاهان
این سهم رو از چند ماه پیش اقای ع (از مسئولان مرتبط با بورس )داشت میخرید اینروزها هم با تو بوق و کرنا کردن سهم میخواد اقدام به تخلیه بکنه.البته ممکنه تا تخلیه کامل سهم 50 درصد دیگه هم رشدش بدن
مواظب باشید
آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/12/22, 22:06.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
حواستون به این سهم باشه واردش نشید
احیا سپاهان
این سهم رو از چند ماه پیش اقای ع (از مسئولان مرتبط با بورس )داشت میخرید اینروزها هم با تو بوق و کرنا کردن سهم میخواد اقدام به تخلیه بکنه.البته ممکنه تا تخلیه کامل سهم 50 درصد دیگه هم رشدش بدن
مواظب باشید
دیروز همزمان دو سهم "ش" دار بازگشایی شدند یکی با سود انباشته مناسب، توانایی تعدیل حداقل 200 درصدی و پی بر ای تحلیلی 2.8 و دیگری فقط زیان انباشتش رو کم کرده بود. اولی رو باز نکردند. زنگ زدیم که چرا اجازه بازگشایی نمیدید (درحالی که 3 ساعت عرضه و تقاضا مچ شده بودند) فرمودند این سهم ارزشش همین قدره :O دومی رو به راحتی +100 باز کردند. اولی رو نه کسی عرضه می کنه نه مشمول گره میشه نه بدون محدودیت اجازه مچینگ میدند. بخدا بعضی وقتها نمی دونم تو این بازار چیکار می کنم! همه دنبال زرنگ بازی هستند و فساد هم بیداد می کنه...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر