فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • madio
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 390

پاسخ : فرصت فروش

در اصل توسط علی خوش خلق پست شده است View Post
    ضمن تایید فرمایشتون
    مدیریت اخابر خیلی گنده تر و قدرتمند تر از وزیر محترم مربوطه در دولت میباشد.....
    این بازی رسانه ای بیشتر برمیگردد به عدم آگاهی وزیر جدید به قدرت اکیپ مدیریتی در اخابر .......
    پی نوشت
    کسی که بتونه گاو نه من شیرده دولت های قبلی برای پر کردن کسری بودجه جنگ و بازسازی و ... بخره حتما خیلی قدره
    قدرتمند هست ولی دولت هم پول لازمه ،همچنین باید برگه های برا بازی داشته باشه
    فلا دولت رو درامد از ورودی ها دست گذاشته

نظر

• علی خوش خلق
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 71

در اصل توسط madio پست شده است View Post
      قدرتمند هست ولی دولت هم پول لازمه ،همچنین باید برگه های برا بازی داشته باشه
      فلا دولت رو درامد از ورودی ها دست گذاشته
      اندکی صبر سحر نزدیک است....

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

امیدوارم هفته بعد بورس مثبت باشد و فرصتی باشد برای فروش ... /:.rolleyessmileyani
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
          امیدوارم هفته بعد بورس مثبت باشد و فرصتی باشد برای فروش ... /:.rolleyessmileyani
          از نوع نوشتت این طور به نظر میرسه که بیشتر نقدی تا سهم ;)

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

دكتر اميرعباس کني: شاخص کل بورس اوراق بهادارهمانطور که در مصاحبه قبلي در  سايت  "اكونوميست " عنوان شد، پس از رسيدن به 89 هزار واحد، با تصحيح روند خود و سير نزولي کوتاه مدت، مجدداً تا 144 هزار واحد يا کمي بيشتر صعود خواهدنمود.

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

تا شاخص 82000 ، از هر مثبتی برای فروش سهامی که در سود یا زیان اندک هستید استفاده کنید ...
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• داش مهدی
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 595

تا شاخص 82000 ، از هر مثبتی برای فروش سهامی که در سود یا زیان اندک هستید استفاده کنید ...
                این تاپیک الان صفحه 37 هست و با اعتماد به نفس تمام توصیه به فروش میکنی

جالبه که تو صفحه 7 هم توصیه به فروش میکردی با همین اعتماد به نفس مثال زدنیت:
                http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2570&page=7

خ ها اون موقع چند بودن، حالا قیمتشون چنده
                این عام صحبت کردنتون میتونه موجب ضرر کردن بعضی از دوستان بشه
                توصیه به فروش داری، دقیقا سهمو بگو، قیمتشو بگو، بازه زمانی رو هم بگو بعد فرصت فروش اعلام کن
                نه اینکه همیشه بگی بفروشید و تا بازار منفی میشه اعلام حضور کنی و گل کوچیک رو اعصاب سهامدارا

حالا به اینش کار ندارم که شما توصیه به فروش داری و ما هم توصیه به فروش هم میکنیم اما نه هر سهمیو تو هر قیمتی و هر زمانی،
                اما دقت داشته باش که سود بانکی 20% هست و الان فراوانند توی بازار سهامی که حداقل این مقدار سود رو توی یکسال به آدم میرسونند
                اما اگه کسی دیدش بردن سودهای رویایی و چندصددرصدی هست، توی این بازار و با این قیمت ها کارش یه خورده بیشتر از خیلی سخته و باید حواسش رو هم جمع کنه حسابی

نکته بعدی این که میگی سهمهایی رو بفروشید که توی سود هستید یا کمتر توی ضرر هستید که یک اریب رفتاری خیلی پیش پا افتاده هست، -نگهداری سهام زیانده و فروش سهام سودده-
                یه خورده توی خودت کنکاش کن ببین صلاحیت علمی و تجربی توصیه به دیگران در حوزه مالی رو داری یا نه
                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

از دید بنده فرصت خرید پله ای در سهم های بنیادی قوی ایجاد شده و قطعا خریداران سود بسیاری خوبی خواهند برد. و اما مقایسه صرف سود تقسیمی شرکت ها با سود بانکی درست نیست. اساسا اصلی ترین انگیزه حضور در بازار های مالی Capital gain هست نه DPS. درکنار این؛ متوسط پی بر ای حساب کردن برای بازاری که یک شرکت (فارس) با تعدیل 70 درصدیش حدود 0.6 پی بر ای کل بازار را کاهش داده مسخرست!

علاوه بر این شاید حداقل 50 سهم محکم و بنیادی می تونم معرفی کنم که با ریسک بسیار پایین عایدی بسیار بیشتر از بانک خواهند داشت.
                  جناب دریادل عزیز؛ استنباط بنده اینه که شما کمی محافظه کار و شاید کمی بدبین هستید. یادمه فولاد 300 تومانی قبل از افزایش سرمایه رو هم فرصت فروش مطلق عنوان می کردید. اگر خاطرتون باشه براتون همون موقع سود فولاد رو 90 تومان حساب کردم.
                  از گروه های دیگه هم همین طور.... نباید به سهمی تعصب داشت اما نگاه بیش از حد بدبینانه هم باعث میشه خودمون رو از سود محروم کنیم.
                  موفق باشید
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• hanny
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 395

دوستان سلام
                    به نظر شما تپمپي فرصت خريده يا فرصت فروش / ممنونم راهنمايي بفرمايين

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

خدمت اساتید گلم عرض کردم تا شاخص 82000 ! نه تا ابد ...

صحبت من هم با غیرحرفه ای هایی مثل خودم /:.yead.:/ بود نه با تحلیل گران و دکترها!

به هر حال شما مختارید و می توانید زیان گریز نباشید و سهم های در زیان را به جای سهم های در سود بفروشید ولی در بازار عوامل دیگری جهت ها را تعیین می کنند نه این سوگیری های رفتاری

فولاد در یک سال گذشته جز کم بازده ترین سهم ها بوده است ... صرفا جهت اطلاع عاشقان فولاد مبارکه و کپتال گین!!!

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                        دكتر اميرعباس کني: شاخص کل بورس اوراق بهادارهمانطور که در مصاحبه قبلي در سايت "اكونوميست " عنوان شد، پس از رسيدن به 89 هزار واحد، با تصحيح روند خود و سير نزولي کوتاه مدت، مجدداً تا 144 هزار واحد يا کمي بيشتر صعود خواهدنمود.

http://portal.rahbord-investment.com/
                        بنده ارادت ویژه ای به ایشون دارم.... از معدود باسوادهای اقتصاد و امور مالی تو کشور هستند.پیشبینی جالبی هم داشتند.

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

صحبت من هم با غیرحرفه ای هایی مثل خودم /:.yead.:/ بود نه با تحلیل گران و دکترها!

به هر حال شما مختارید و می توانید زیان گریز نباشید و سهم های در زیان را به جای سهم های در سود بفروشید ولی در بازار عوامل دیگری جهت ها را تعیین می کنند نه این سوگیری های رفتاری

فولاد در یک سال گذشته جز کم بازده ترین سهم ها بوده است ... صرفا جهت اطلاع عاشقان فولاد مبارکه و کپتال گین!!!
                          دکتر بزرگوار تحلیل گر جناب دکتر سید محمود دریادل والا مقام
                          بفرمایید ببینم در بازار کدام عوامل جهت ها را تعیین می کنن؟
                          احتمالا تراوشات ذهنی جنابعالی به بازار جهت میده

پ.ن: ذهن گرایی(در مقابل علم گرایی) یکی از بزرگترین موانع توسعه جوامع حهان سومه:((
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

دوست عزیز؛
                            بنده ماه هاست که فولاد ندارم اما اون زمان شما مثل حالا اکثریت بازار رو فرصت فروش می دونستید و من فقط در یک مورد با شما بحث داشتم که فولاد مبارکه با پی به ای 3 تو هیچ شرایطی فرصت فروش نیست. اون هم با این آب و تابی که شما همیشه از فرصت های فروش در می زنید.

صرف نظر از تمام کنایه هایی که می زنید آرزوی موفقیت دارم براتون
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• almerindo portfolio
                              Banned
                              • Oct 2013
                              • 158

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              دوست عزیز؛
                              بنده ماه هاست که فولاد ندارم اما اون زمان شما مثل حالا اکثریت بازار رو فرصت فروش می دونستید و من فقط در یک مورد با شما بحث داشتم که فولاد مبارکه با پی به ای 3 تو هیچ شرایطی فرصت فروش نیست. اون هم با این آب و تابی که شما همیشه از فرصت های فروش در می زنید.

صرف نظر از تمام کنایه هایی که می زنید آرزوی موفقیت دارم براتون
                              دکتر جان.شمارو که دیگه همه میشناسن و با رزومه موفقتون آشنا هستند .پاسخ این گونه افرادی که گونی های حاوی پول و اقلام دیگه رو آوردن و به جاش بورس خریدن رو نمیخواد بدید.
                              رفتم صفحات اولیه رو دیدم .کلی خندیدم.این آقا کلا اعتقاد داره از شاخص 9000 به بالا هر مثبتی فرصت خروجه.
                              از این دست افراد که خصوصا در سایت تالار به هرزه نویسی و spam نگاری مشغول اند کم نیست.اینان از نوعی عارضه به نام پارانویا برخوردارند که همیشه ,همگان رو در حال توطئه علیه اون 4 ریال خودشون میبینن.البته امیدوارم اون دوست عزیزمون ناراحت نشده باشه از ذکر وقایع.

نظر

• daryadel120
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 578

من آخرین فرصت فروشی را که اعلام کردم درست یک روز قبل از منفی 2400 واحدی بازار بود ... حالا نمی دونم چرا بعضی ها ناراحت شدن از دست من ... شاید دنبال مقصر منفی شدن بازار هستند /:.yead.:/

حالا دوستان زیاد ناراحت نباشن و خیلی نترسید... این منفی موقتی است .../:.yead.:/ من هم که می گویم مقداری نقد کنید به خاطر این است که از فرصت های خرید در 10 روز آینده استفاده کنید ...

نظر

در حال کار...
                                X