فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • موی عاقل
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 875

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
    جناب موی عاقل سلام من یک سهامدارخارجی هستم این روزهادارم شیران17441خریدراتبدیل به واتی میکنم کاری درست انجام میدم یا خیر......سوال دوم اینکه خچرخش مدتی است هرروزصف خریداست اماقیمتش تغییری وارد نمیشه نگهداری اش بهتره یافروش ممنون میشم ازنظرشماباخبربشم
    سلام
    عمده سود واتی از شیران حاصل میشود بنابراین تبدیل ان کار درستی به نظر نمی رسد.هم شیران هم واتی جز سهامی هستند که پتانسیل اصلی اونها ازاد شده و شاید نگه داشتن ان بیشتر هزینه فرصت باشد.
    خچرخش بیشتر به خاطر سهام بانک پارسیانش مورد توجه است .بهتر است نگهدارید بالاخره با یکبار باز و بسته شدن نماد خچرخش جبران خواهد شد
    أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
      سلام
      اول اینکه عوارض الایندگی اگر تصویب بشه پالایشگاه ها باید پرداخت کنن اگر اشتباه نکنم شپنا بابت این یک درصد ذخیره گرفته.این یک درصد برای پالایشی ها خیلی حساس هست چون مارجین شون خیلی کمه.البته منظور بنده بیشتر نشان دادن ریسک شرکتهای پالایشی بود.

تو بورکس من شبندر رو روی 580 فرصت فروش اعلام کردم بعد یک عده که دنبال گنده کردن خودشون بودن اومدن گفتن دیدی اشتباه کردی؟
      من هم توضیح دادم مگر من گفتم شبندر رو بفروشید پولشو بزارید بانک؟
      به جای شبندر سهامی رو فرصت خرید اعلام کردم( تو همون مقطع) که بازدهی اونها بین 130 تا 400درصد بود.
      همین نمونه اخری(در بورکس ) در یک روز مپناو شبندر رو روی 1250 فرصت فروش دادم همون روز وبشهر رو روی 245 فرصت خرید.الان شبندر سر جاشه و حتی کمتر ولی وبشهر 35 درصد رشد داشته.
      شما که سهمی رو که یکساله 10 برابر شده رو فرصت خرید میدونید بهتره یک بازنگری در تحلیل گری بفرمایید.
      موفق باشید

با سلام
      1- اینکه یک سهم دو برابر شده یا 10 برابر یا 50 برابر برای من فرق نمی کنه برای من مهم تحلیل سود شرکت است
      شبندر 120 تومان بود با پیش بینی زیان
      حالا 10 برابر شده سود 220 تومانی داره دیگه شبندر 120 رو باید برای همیشه از ذهن باید پاک کرد وگرنه تواین بازار هیچ سهمی رو نباید بخری
      من الان روی سود 220 تومانی شبندر کار می کنم سود امسال بالای 300 و سود سال بعد رو بالای 400 تومان دراوردم
      خوب قیمت سهم رو برای سال بعد بالای 2000 تومان پیش بینی می کنم
      دیگه برای من شبندر 120 تومانی مرده محسوب می شه حالا شما همچنان به 10 برابر شدن و قیمت 120 تومان فکر
      کنید

2- موی عاقل 3 شهریور
      سلام خانم صفا
      تشكر از لطف شما.به نظرم بازگشايي شبندر در قيمت بالا سيگنال فروش براي بسياري از سهام صادر كرد.
      به نظرم به جز چند سهم از گروه غذايي و دارويي و برخي تك سهم ها از گروههاي مختلف بيشتر سهام فرصت فروش هستند
      من پست شما در تاپیک فرصت خرید و فرصت فروش در بورکس رو خواندم این اواخر دستور فرصت فروش برای کل بازار بجزء گروه غذائی ( غبشهر و غمارگ فرصت فروش ) و گروداروئی و برخی تک سهم رو صادر فرومودید
      این یکی دوماه به کرات گروه پالایشگاهی و خودرو و .. فرصت فروش دانستید
      از گروه غذائی بر خلاف نظر شما غبشهر و غمارگ نه تنها فرصت فروش نبودند بلکه تنها فرصت باقی مانده برای خرید بودند هر دو نماد برای تعدیل مثبت بسته شدند
      غمارگ رو در 320 خریدیم در 640 به فروش راضی نشدیم در 1200 فروختیم
      غبشهر رو در 900 وارد شدیم در 4500 تومان هم راضی به فروش نشدیم و همچنان با اون هستیم اینا همه با تحلیل نگهداری می شه نه با چند برابر شدن یا نشدن

3-من بر اساس صورت های مالی و اطلاعیه ها و... سهم رو تحلیل می کنم و سود شرکت ها پیش بینی و اقدام به خرید می کنم نه بر اساس اینکه سهم رشد کرده نخرم و رشد نکرده بخرم
      واتی در 260-270 قبل از مجمع بطور وسیع در تایپیک خودش تحلیل شده و در 870 تومان بفروش رفت در عرض چند ماه
      وبانک در 220 تا 300 همواره تبلغ به خرید شد
      فزرین این اواخر براساس تجزیه و تحلیل کامل صورت های مالی و دست یابی به سود 300-400 تومانی و در پیش بودن افزایش سرمایه 400درصدی تبلیغ به خرید شد و فرصت خرید دو روز پیش پایان یافت
      شاراک با تحلیل سود بالای 500 تومانی سرمایه گذاری شده خرید در 780 تومان ودریافت سود 91
      پارسان با تحلیل کامل با قیمت های بسیار پایین و خرید سال پیش بعد از عرضه اولیه باهاش هستیم
      غبشهر در 900 - 1800 و 3500 خرید شده و اگر در پیش بینی سود به اعداد و ارقام جدیدی دست پیدا کنم برای من فرقی مکی کنه در 6000 تومان هم خریدار خواهم بود
      پترو شیراز در 780 تومان قبل از مجمع خریداری شده 150 سود نقدی دریافت و تا 2000 تومان باهاش خواهیم بود با سود بالای 350 تومان برای 93
      شتران در قیمت 60000 تومان دو ماه با تحلیل 5-6 صفحه ای در تاپیک خودش خریداری شده اگر 100 برابر هم شده باشد فرقی نمی کنه
      شاوان یک ماه پیش در 1500 خریداری شده کمتر از 20 روز 60 % بازدهی داشته
      شراز - شبریز خرید و فروش در چند مرحله از قیمت های 400 تومان تا الان
      شبندر یک هفته پیش در 1160 خریداری شده
      پول داشته باشم شپنا هم خرید خواهم کرد
      فاراک در 500 ابسال در 320 و.. همه وهمه براساس تجزیه وتحلیل خرید شده و بازدهی بسیار مناسبی حتی در همین یکی و دوماه پیش داشته است.
      شما این سهام به نازنینی رو این اواخر فرصت فروش دانستید( موی عاقل 3 شهریور :به نظرم به جز چند سهم از گروه غذايي و دارويي و برخي تك سهم ها از گروههاي مختلف بيشتر سهام فرصت فروش هستند)

4- من درهیچ یک از پست های شما کوچکترین تحلیل از صورت های مالی و اعداد و ارقام ندیدم
      5- پیش بینی شما اینه که فردا بازار مثبت یا منفی که در بیشتر مواقع درست بوده و اعلام فرصت خرید و فرصت فروش در حد یک یا دو روز درست بود و در بالای سه روز اغلب پیش بینی فرصت خرید و فرصت فروش اشتباه از اب درامده

6- اینکه شما شبندر رو در 580 تومان فروش دانستید و الان در کمتر از 6 ماه بالای 110 درصد بازدهی داده و شما سهام زیادی سراغ دارید که در این مدت بالای 110% تا 400% بازدهی می دهند از همین الان اعلام نمایید تا همه بفهمد ( در کمتر از 6 ماه 130 تا 400 بازدهی ؟؟؟؟؟؟؟؟)

من این بحث رو ادامه نخواهم داد

نظر

• موی عاقل
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 875

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام
        1- اینکه یک سهم دو برابر شده یا 10 برابر یا 50 برابر برای من فرق نمی کنه برای من مهم تحلیل سود شرکت است
        حالا 10 برابر شده سود 220 تومانی داره دیگه شبندر 120 رو باید برای همیشه از ذهن باید پاک کرد وگرنه تواین بازار هیچ سهمی رو نباید بخری
        من الان روی سود 220 تومانی شبندر کار می کنم سود امسال بالای 300 و سود سال بعد رو بالای 400 تومان دراوردم
        دیگه برای من شبندر 120 تومانی مرده محسوب می شه حالا شما همچنان به 10 برابر شدن و قیمت 120 تومان فکر
        کنید

2- موی عاقل 3 شهریور

من پست شما در تاپیک فرصت خرید و فرصت فروش در بورکس رو خواندم این اواخر دستور فرصت فروش برای کل بازار بجزء گروه غذائی ( غبشهر و غمارگ فرصت فروش ) و گروداروئی و برخی تک سهم رو صادر فرومودید
        از گروه غذائی بر خلاف نظر شما غبشهر و غمارگ نه تنها فرصت فروش نبودند بلکه تنها فرصت باقی مانده برای خرید بودند هر دو نماد برای تعدیل مثبت بسته شدند
        غبشهر رو در 900 وارد شدیم در 4500 تومان هم راضی به فروش نشدیم و همچنان با اون هستیم اینا همه با تحلیل نگهداری می شه نه با چند برابر شدن یا نشدن

3-من بر اساس صورت های مالی و اطلاعیه ها و... سهم رو تحلیل می کنم و سود شرکت ها پیش بینی و اقدام به خرید می کنم نه بر اساس اینکه سهم رشد کرده نخرم و رشد نکرده بخرم
        واتی در 260-270 قبل از مجمع بطور وسیع در تایپیک خودش تحلیل شده و در 870 تومان بفروش رفت در عرض چند ماه
        فزرین این اواخر براساس تجزیه و تحلیل کامل صورت های مالی و دست یابی به سود 300-400 تومانی و در پیش بودن افزایش سرمایه 400درصدی تبلیغ به خرید شد و فرصت خرید دو روز پیش پایان یافت
        شاراک با تحلیل سود بالای 500 تومانی سرمایه گذاری شده خرید در 780 تومان ودریافت سود 91
        پارسان با تحلیل کامل با قیمت های بسیار پایین و خرید سال پیش بعد از عرضه اولیه باهاش هستیم
        غبشهر در 900 - 1800 و 3500 خرید شده و اگر در پیش بینی سود به اعداد و ارقام جدیدی دست پیدا کنم برای من فرقی مکی کنه در 6000 تومان هم خریدار خواهم بود
        پترو شیراز در 780 تومان قبل از مجمع خریداری شده 150 سود نقدی دریافت و تا 2000 تومان باهاش خواهیم بود با سود بالای 350 تومان برای 93
        شتران در قیمت 60000 تومان دو ماه با تحلیل 5-6 صفحه ای در تاپیک خودش خریداری شده اگر 100 برابر هم شده باشد فرقی نمی کنه
        فاراک در 500 ابسال در 320 و.. همه وهمه براساس تجزیه وتحلیل خرید شده و بازدهی بسیار مناسبی حتی در همین یکی و دوماه پیش داشته است.
        شما این سهام به نازنینی رو این اواخر فرصت فروش دانستید( موی عاقل 3 شهریور :به نظرم به جز چند سهم از گروه غذايي و دارويي و برخي تك سهم ها از گروههاي مختلف بيشتر سهام فرصت فروش هستند)

4- من درهیچ یک از پست های شما کوچکترین تحلیل از صورت های مالی و اعداد و ارقام ندیدم
        5- پیش بینی شما اینه که فردا بازار مثبت یا منفی که در بیشتر مواقع درست بوده و اعلام فرصت خرید و فرصت فروش در حد یک یا دو روز درست بود و در بالای سه روز اغلب پیش بینی فرصت خرید و فرصت فروش اشتباه از اب درامده

6- اینکه شما شبندر رو در 580 تومان فروش دانستید و الان در کمتر از 6 ماه بالای 110 درصد بازدهی داده و شما سهام زیادی سراغ دارید که در این مدت بالای 110% تا 400% بازدهی می دهند از همین الان اعلام نمایید تا همه بفهمد ( در کمتر از 6 ماه 130 تا 400 بازدهی ؟؟؟؟؟؟؟؟)

شما کلا کارت درسته/:.smilingsmiley.:/
        در بازار های صعودی همه استاد میشوند
        بهتره هر کسی به روش خودش ادامه بده.شما در تاپیک پیشنهاد خرید سهام 10 برابری رو پیشنهاد خرید بدهید و بنده هم فرصت فروش
        عیسی به دین خود موسی به دین خود/.:blushsmiley:./

موفق باشید

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

به نظرم گاهي بايد از فرصتهاي فروش استفاده كردو متاسفانه اينجا هركسي سهم رو داره مياد روزها و ماهها رو سهم تبليغات ميكنه ولي همين كه سهم رو فروخت وضع فرق ميكنه براش. به هر حال انسانها همه به دنبال منافع خودشون هستند . اين ما هستيم كه بايد درنهايت بر اساس تحليل خودمون سهمي را خريد و فروش كنيم.
          به هرحال كار موي عاقل در اعلام فرصت فروش قابل تقدير است و هركسي در نهايت خودش تصميم ميگيره.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• daryadel120
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 578

بورس ایران یکی از بورس هایی است که افراد با سهم خود ازدواج می کنند ... الان یک سری به تاپیک های خودرویی در تالارهای مشابه بیاندازید متوجه خواهید شد ... هر چقدر هشدار داده میشود سهام خودرویی در سقف قیمتی است کسی گوش شنوا ندارد ... تازه وقتی می فهمند چه شده که پولشان در سهام این شرکت های ورشکسته گیر افتاد ... به هر حال در مورد پالایشگاهی ها هم بعد از 6 تا یک سال آینده تازه می فهمند که چه شده =)) ... به هر حال هنر آن است که معامله گر قبل از گیر افتادن در صف خرید یا فروش جهت را تشخیص دهد وگرنه بعد از آن همه تکنیکالیست می شوند =))

به هر حال نوشته های یک شخص اعتبار او می باشد ... موی عاقل بیخودی موی عاقل نشده ...هر چند که من هم میتوانم در برخی موارد با وی اختلاف نطر داشته باشم!
            برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• amir2003
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1125

با اجازه از دوستان و جناب موی عاقل
              این رشد قیمتها میتونه عطش بازار رو سیراب کرده باشه و سهامدارها دنبال سیو سود برن ولی باید این نقطه اعلامی فروش با سقف قیمتی متناسب باشن یعنی بعد از اینکه سیگنال فروش برای سهمی یا بازاری صادر شد نهایتا 5 تا 10 درصد بازار دچار دگرریسی بشه نه بعد از اعلام بازار 25 درصد رشد کنه و ما همچنان در برزخ ریزش بازار بمونیم و صد البته اگر ریزش را تونستیم درست تشخیص بدیم باید دنبال نقطه ورود و هدف ریزش رو محاسبه کنیم برای یک ورود مطمئن و پرسود.بنظر من گزارش ششماهه شرکتها اکثرا خوبه ولی در گزارشهای نه ماهه در یکسری از شرکتها ما با مشکل فروش مواجه میشیم و میتونه اصلاح بعد از گزارشهای نه ماهه و احتمالا با اعلام تعدیلات منفی شروع بشه و تا اقتصاد از رکود درنیاد وضع به همین منواله. رشد دلار متوقف شده و دوپینگ تسعیر ارز در کار نیست و خبرهای خوب هم که اینروزها دارن سریعا رونمایی میشن پس میتونیم در دو ماه آینده بفکر ایمن کردن سبدهای بورسی خودمون بکنیم ببینید چه شرکتهایی با مشکل فروش مواجه شدن باید از اینها دور شد و ببینید چه شرکتهایی دارن با حداکثر توان میفروشن و ظرفیتهای تولیدشون داره رشد میکنه./.:blushsmiley:./
              اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
              "دیوید ویسکات"

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

با سلام سال 93 سال شکوفایی صنعت برق می باشد رمپنا - بترانس حتی اکنتور !! که باید به این گروه نگاه مثبت داشته باشیم به دلیل آغار شرایط مهم که در حال رخ دادن می باشد ! با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• موی عاقل
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 875

نگهداری سهام پالایشی در بهترین شرایط هزینه فرصت خواهد بود.مپنا و گروه خودرویی در صورت مثبت شدن میتوانند فرصت فروش باشند.البته ممکن است مافیایی که پول پشت سهام ایران خودرو تزریق میکنند بتوانند موفق شوند.
                  شرایط امروز ایران خودرو مشابه شرایط چند سال پیش صدرا هست البته با 2 درجه تخفیف.
                  صدرا را از 50 تومن تا 300 بردند بعد تا 150 پایین اوردند دوباره تا 440 و دوباره تا 70 و الان هم دوباره.........
                  و داستان این بازی ادامه دارد.
                  موفق باشید

نظر

• daryadel120
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 578

شک نکنید که خودرویی ها ریزش خواهند کرد ... البته وقتی صحبت از ریزش یا فرصت فروش می شود عده ای تصور می کنند از همان فردا باید سهم شروع کند و منفی بخورد ... در صورتی که اینطور نیست ... یکی از جذابیت های بازار سهام ایران همین است ... در هر دو طرف فرصت ورود و خروج کافی می دهد ... یعنی اگر شما سهم مناسبی را جهت خرید شناسایی کنید در اکثر موارد حتی در منفی هم می توانید به تعداد کافی از آن بخرید قبل از این که حرکت اصلی را شروع کند و همینطور است در مورد فروش ... پس اینکه گفته می شود خودرویی ها فرصت فروشند مقصود این است که قبل از گیر افتادن در روند های نزولی و نا امید کننده شخص از آنها خارج شود ... نمونه ی این امر در مورد سهم واتی چنذی پیش اتفاق افتاد و کسانی که در قیمت های بالا خریده بودند و نگه داشته اند فرصت های دیگر را از دست دادند
                    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• space_mohamad
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 313

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام
                      کنید

2- موی عاقل 3 شهریور

استاد از مطالب خوبتون ممنون ...
                      آخرین ویرایش توسط space_mohamad؛ 2013/09/28, 00:35.
                      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• رهگذار
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 433

من هم تحلیلی از موی عاقل ندیدم. کجای این بازار فرصت فروشه؟!!!
                        کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛
                          نميگم فرصت فروش اما ميگم فرصت مطالعه و تحقيق بيشتر در نماد كاذر...
                          اصلا اين شركت رو با كفرا مقايسه نكنيد. براي كاهش ريسك خودتون تحقيق كنيد كه آيا واقعا تحول بنيادين در اين شركت اتفاق افتاده يا روندش سفته بازيه. خودم اطلاع كامل ندارم اگرنه حتما شفاف سازي مي كردم. فقط اين رو مطمئنم كه با كفرا قابل قياس نيست
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

موي عاقل عزيز

بنظر امروز (و شايد فردا اول وقت) گروه بانكي فرصت فروش بودن نظر شما چيه ؟
                            (گروه بانكي براي ادامه مسير لازمه كه اصلاح داشته باشن)

نظر

• Arash007
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 541

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                              با سلام سال 93 سال شکوفایی صنعت برق می باشد رمپنا - بترانس حتی اکنتور !! که باید به این گروه نگاه مثبت داشته باشیم به دلیل آغار شرایط مهم که در حال رخ دادن می باشد ! با تشکر
                              کرمان رو هم از دست ندید با این قیمت مفتی که داره.فراموش نکنید 80%سرمایه این شرکت در نیروگاه کرمان سرمایه گذاری شد اون وقت که 80 تومن بود گفتم بخرید همه خندیدن الان 370 بازم میگم بخرید تا حدود 600 بالا خوهد رفت در موج سوم خودش

نظر

• mehdi9990
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 150

جناب موی عاقل با سلام
                                بنده از نظرات شما توی چند سهم استفاده کردم به دلیل آلارم به موقع در اعلام فرصت خرید و فروش ، میخواستم نظر شما را در باره شیران با توجه به اینکه امسال بالای 1000 میسازد چیست ؟ ممنون از شما

نظر

در حال کار...
                                X