فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : فرصت فروش

سهمهاي با پي اي پايين تر از 3 هم فرصت فروش خواهند بود منتظر اين وضع باشيد شدت كاهش شاخص توسط كارشناسان بنده تائيد شده هر مثبتي فرصت ... هست فريب نخوريدها مخصوصا حقيقي ها، در پله ي اول به خاطر عدم اعتماد به بورس تا 62500واحد نزول را شاهد خواهيم بود و در پله دوم بدليل گزارشات منفي شديد و وضع مالياتهاي من درآوردي تا 43000واحد تائيد شده كه بازه زماني 2الي 8ماهه را دربر خواهد گرفت[/COLOR]
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• daryadel120
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 578

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      سهمهاي با پي اي پايين تر از 3 هم فرصت فروش خواهند بود منتظر اين وضع باشيد شدت كاهش شاخص توسط كارشناسان بنده تائيد شده هر مثبتي فرصت ... هست فريب نخوريدها مخصوصا حقيقي ها، در پله ي اول به خاطر عدم اعتماد به بورس تا 62500واحد نزول را شاهد خواهيم بود و در پله دوم بدليل گزارشات منفي شديد و وضع مالياتهاي من درآوردي تا 43000واحد تائيد شده كه بازه زماني 2الي 8ماهه را دربر خواهد گرفت[/COLOR]
      نمی دونم به حالت بخندم یا گریه کنم =)) ...

انصافا چند سالته؟
      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1136

جنست نا جور بوده ها

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

دوستان اکیدا خواهشمندم دوست خوبمون شبندر رو ناراحت نکنید. آخرین نفری که این کارو کرد کد معاملاتیش باطل شد و سهماش کلهم رفتن پایه توافقی /:.yead.:/ خلاصه ازما گفتن.

نظر

• amir_321
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 185

دوستانی که به دوستمون شبندر میخندید، دلیل خندیدنتون چیه؟؟؟؟؟ من نمیگم حرفش 100 در 100 درسته ولی واقعا تو این بازار باز هم نمیفروشین بخدا داریم خودمون رو گول میزنیم همه میگفتن ریزشه ولی نفروختیم از 89 تا الان ریزش کرد باز هم موندیم من و همه نزذیک 40 تا 50 درصد ضرر کردیم . الان همه میگن احتمالا تا 74 میره باز هم میخندیم میگیم نه بابا برمیگرده بازار اصلاح داره طوری حرف میزنیم انگار بازار یک انسان با تدبیر وفکر جداست که خود تصمیم میگیره کی اصلاحش تموم بشه انگار نه انگار که بازار دست دیگران. چرا اصلاح تو 83 تموم نشد چرا 79 تموم نشد چرا 77 که همه میگفتن تموم نشد حالا هم 74 اومد ولی باز هم میخوایم خودزنی کنیم . اینو نگفتم که کسی رو خدائی نکرده زیر سوال ببرم ولی واقعا واقع بین باشیم

نظر

• vhd33
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 15

خیلی دلم میخواد با این حرفا مخالفت کنم و 200 ایه و 300 حدیث بیارم که اینجوری نیست ولی دو علت داره یکی اینکه نه دل و دماغی داریم و اعصاب راحت و دوم اینکه از این قوم صالح همه چی بر میاد پس بنظرم ممکنه بلد نباشن که شاخصو اباد کنن ولی توخراب کردنش خوب استادند.
              این سناریو سه ماه قبل نوشته و الان در حال اجراست چون دولت هیچ راهکار مطمئنی واسه اقتصاد نداره و چون صنایع هیچ برنامه مشخصی در جهت مدیریت و سود اوری با افزایش سهامشون ندارن , دولت با این شیوه نقدینگی رو هم بلوکه و هم نیم بها کرد تا تورم رو کنترل کنه ومردم هم با سهامداری پولشون بلوکه بشه

نظر

• ALEN
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 746

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
                دوستانی که به دوستمون شبندر میخندید، دلیل خندیدنتون چیه؟؟؟؟؟ من نمیگم حرفش 100 در 100 درسته ولی واقعا تو این بازار باز هم نمیفروشین بخدا داریم خودمون رو گول میزنیم همه میگفتن ریزشه ولی نفروختیم از 89 تا الان ریزش کرد باز هم موندیم من و همه نزذیک 40 تا 50 درصد ضرر کردیم . الان همه میگن احتمالا تا 74 میره باز هم میخندیم میگیم نه بابا برمیگرده بازار اصلاح داره طوری حرف میزنیم انگار بازار یک انسان با تدبیر وفکر جداست که خود تصمیم میگیره کی اصلاحش تموم بشه انگار نه انگار که بازار دست دیگران. چرا اصلاح تو 83 تموم نشد چرا 79 تموم نشد چرا 77 که همه میگفتن تموم نشد حالا هم 74 اومد ولی باز هم میخوایم خودزنی کنیم . اینو نگفتم که کسی رو خدائی نکرده زیر سوال ببرم ولی واقعا واقع بین باشیم
                مسبب این ریزش من و شما و امثال دوست شیرین عقلمون شبندر هستیم که انگار نه انگار برای دارایی هامون زحمت کشیدیم . من شخصا اگه سهامم به قیمت صفر هم برسه نمیفروشم چون نمیذارم چیزی رو که به سختی به دست آوردم رو مفت کسی ازم بدزده !!! در ضمن برای این که فکر نکنی سرمایه کمی دارم و برام مهم نیست الان سرمایه ام تو بورس بالای 500 م است با این همه ریزش
                ضمنا از این اتفاقات تو بورس زیاد افتاده و میفته این نیز بگذرد.

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                  مسبب این ریزش من و شما و امثال دوست شیرین عقلمون شبندر هستیم که انگار نه انگار برای دارایی هامون زحمت کشیدیم . من شخصا اگه سهامم به قیمت صفر هم برسه نمیفروشم چون نمیذارم چیزی رو که به سختی به دست آوردم رو مفت کسی ازم بدزده !!! در ضمن برای این که فکر نکنی سرمایه کمی دارم و برام مهم نیست الان سرمایه ام تو بورس بالای 500 م است با این همه ریزش
                  ضمنا از این اتفاقات تو بورس زیاد افتاده و میفته این نیز بگذرد.
                  شما نبايد اجازه بدي اصل حفظ سرمايه فراموش بشه هميشه با بازار حركت كن اگر ميفروشند حكمتي هست و اگر ميخرند نيز حكمتي هست پس با روند چنگ نكن اگر دوماه پيش سيو مي كردي امروز با خريدهاي خوبي كه ميشد كرد سرمايه ات دوبرابر ميشد من امروز با وجود اينكه معتقدم هنوز هم ريزش وجود داره ولي با بازار حركت كردم و 20درصد خريد كردم و اگر فردا شنبه هم بازار حركتي مثبت يا منفي داشته باشه همون موقع تصميم ميگيرم.البته من طولاني مدت كار مي كنم و فروشهام فقط به خاطر گردش پول هست نه چيز ديگر

دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ALEN
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 746

شما نبايد اجازه بدي اصل حفظ سرمايه فراموش بشه هميشه با بازار حركت كن اگر ميفروشند حكمتي هست و اگر ميخرند نيز حكمتي هست پس با روند چنگ نكن اگر دوماه پيش سيو مي كردي امروز با خريدهاي خوبي كه ميشد كرد سرمايه ات دوبرابر ميشد من امروز با وجود اينكه معتقدم هنوز هم ريزش وجود داره ولي با بازار حركت كردم و 20درصد خريد كردم و اگر فردا شنبه هم بازار حركتي مثبت يا منفي داشته باشه همون موقع تصميم ميگيرم.البته من طولاني مدت كار مي كنم و فروشهام فقط به خاطر گردش پول هست نه چيز ديگر

من کسی نیستم دوست عزیز اما نیازی به راهنمایی شما ندارم ! /:.nono.:/

متاسفانه معمولا شما با پستهاتون فقط حجم دیتابیس سایت رو زیاد میکنین و عده ای رو گمراه !!!

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                      من کسی نیستم دوست عزیز اما نیازی به راهنمایی شما ندارم ! /:.nono.:/

متاسفانه معمولا شما با پستهاتون فقط حجم دیتابیس سایت رو زیاد میکنین و عده ای رو گمراه !!!
                      من راهنمايي نكردم فقط يادآوري كردم

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

دوستان بعضي از سهمها در هر مثبتي فرصت فروش هستند مانند آنهايي كه پي اي بالاي 7 دارند با چشم انداز كاهش سود

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط heydar";456983][COLOR="#FF0000 پست شده است
                          واقعیتش در مکانیزم بازار به معنای واقعی اختلال ایجاد کرده اند و بنده این وضعیت را بیشتر شبیه سیرک میدانم تا بازار

فروشنده ها را گرفتند و خریدار آزادند
                          ابن را سرمایه گذاری های خارجی ببیننند چه خواهند گفت
                          ساده دلانی که میگویند خارجی ها برای سرمایه گذاری به ایران خواهند آمد چه سطحی می اندیشند
                          البته چون برخی دوستان به دنبال سبزی سبد هستند فعلا راضیند ولی نتیچه ی معکوسش اشک ها را خواهد ریخت
                          [/COL
                          با سلام
                          فکر کنم دوستان منتقد نیز به حرف ما رسیدند

;)

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

خودرو در یک 5 موجه جنبشی نزولی الیوت بود که وسطای موج 3 بستنش از ترس!!!
                            اگه نبسته بودن، تا 220 تومان میومد پایین!!! از نظر من فعلاً خودرویی ها ورشکسته ان.
                            تا همین الانشم با سلام و صلوات و کمک های بی دریغ دولت تونستن خودشونو نگه دارن!!!

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

با سلام
                              فردا از فرصت فروش سهم های با پی به ای بالا ،بدون داشتن چشم انداز مثبت بهره مند شوید
                              شامل چند گروه میشود بنده یکی از گروه ها را میگم ،بقیش با دوستان;;)
                              گروه "ک" کانه غیر فلزی نمیدونم برخی افراد چرا؟!!!!در سهام با پی به ای 10-20و بالاتر در صف نشسته اند؟!!
                              سهامی که عملا پتانسیلشان آزاد شده است
                              شاید سال بعد اینچنین فرصتی دست ندهد!

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط heydar";395727][COLOR="#0000CD پست شده است
                                ودی فرصت فروش است[/COLOR]
                                http://www.akhbarbank.com/vdceff8w.jh8wfi9bbj.htmlزیان 900 ریالی به ازای هر سهم در بیمه دی

اعتماد عمومی به شرکت های خصوصی در شهرستان بسیار کم است و نمایندگان بیمه های خصوصی در شهرستان ها به سختی فعالیت می کنند این در حالی است که انتشار اخبار مشکلات مالی برای شرکت های بیمه خصوصی به این اعتماد عمومی ضربه های جبران ناپذیری را وارد می کند.
                                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/04/16, 23:04.

نظر

در حال کار...
                                X