فرصت فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

پاسخ : فرصت فروش

یاد موی عاقل عزیز بخیر که تنها شخصی بود جرات اعلام فرصت فروش رو داشت!

یکمی کرکره این تاپیک رو بکشیم بالا چن تا سهم بگیم

سهم هایی که حباب چه عرض کنم دارن تبدیل به بالن میشن

بعضی سهم های ساختمانی چنان p/e دارند که صد سال هم تعدیل بدن نمیتونن این قیمت رو توجیح کنند،الکی هم شایعه و اینا درست نکنید

چه بدونم این سهم میخواد زمین 1 میلیون متریش رو میفروشه و 10000000 تومان به سودش اضافه میگردد،خود سهامدارنش هم میدانند هم ما میدانیم چه خبره

البته این وسط بعضی ساختمانی حسابشون جداست که حتی در حقشون جفا شده،زیاد اسم سهم رو نمیبرم که کسی ناراحت نشود

از این گروه که بگذریم به گروه برقی میرسیم که باز هم دوستان میدانند منظورم چه سهامی می باشد

به گروه قطعه ساز میرسیم و در این گروه بعضی هاشون هم حباب اندر حبابند،الکی هم خودمان جو ندهیم،اره گویا به جای میل لنگ و گیربکس پراید قراره گیربکس کمپانی BMW رو بزنند

در گروه کانه های غیرفلزی هم به شدت یک سهمی هست که باجو و تحلیل های پوشالی دارن بهش باد میزنن که تبدیل به یک بادکنک خوشگل شود

اینا رو گفتم که روزی که بازار ریزش بکند به این سهم ها رحم نخواهد کرد،و چنان ضررهای سنگینی وارد کند کسی نتونه از زمین بلند شود

یا حق

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

عطا جان به نظرم نام سهام برده شود بهتر باشد

کاربران فهیم بورسی هم همیشه ثابت کردند که با تالاربورس فرق دارن و ناراحت نخواهند شد
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• daryadel120
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 578

اعلام فرصت فروش کار هر کسی نیست ...

بازار به هیچ وجه فرصت فروش نیست ...

هر چند که من از نظر بنیادی بعضی از سهام ساختمانی رو تایید نمی کنم ولی از نظر تکنیکی بعضی از سهام این گروه تازه اول راه هستند ...
        برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post

هر چند که من از نظر بنیادی بعضی از سهام ساختمانی رو تایید نمی کنم ولی از نظر تکنیکی بعضی از سهام این گروه تازه اول راه هستند ...

چیزی به نام به هیچ وجه وجود ندارد...به هیچ وجه گفتن در خرید یا فروش کار هیچ کسی نیست

حتی در صعودی ترین حالت بازار سهام هایی هستند که باید آنها را فروخت

نظر

• masoud ramezani
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 587

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

چیزی به نام به هیچ وجه وجود ندارد...به هیچ وجه گفتن در خرید یا فروش کار هیچ کسی نیست

حتی در صعودی ترین حالت بازار سهام هایی هستند که باید آنها را فروخت

فرق می کند دوست خوبم
            خودتان و اکثر دوستان میدانید که این روزها وقت فروش نیست و در عین حال رعایت سیو سود و خروج به موقع هم کاری عاقلانه هست ولی به نظر می رسد این روزها تماشای بازار بهتر باشد یعنی شاید فرصت خرید نباشد ولی فرصت فروش هم نیست....تقریبا همه دوستان خوبم در انجمن و از جمله خودمون دو تا نسبت به خرید های تابستان در سود هستیم ولی فعلا بازار زیاد تمایل به فروش ندارد.
            به نظرم من سیو سود حدود 20% درصدی و نگه داشتن حداقل 80% پرتفوی در زمان الان گزینه خوبی میتونه باشه
            -------------------------------------------
            ata007 عزیز هم که مبهم سخن گفتند. اشاره ای کردن ولی در یک کلام مبهم بود.....

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
              فرق می کند دوست خوبم
              خودتان و اکثر دوستان میدانید که این روزها وقت فروش نیست و در عین حال رعایت سیو سود و خروج به موقع هم کاری عاقلانه هست ولی به نظر می رسد این روزها تماشای بازار بهتر باشد یعنی شاید فرصت خرید نباشد ولی فرصت فروش هم نیست....تقریبا همه دوستان خوبم در انجمن و از جمله خودمون دو تا نسبت به خرید های تابستان در سود هستیم ولی فعلا بازار زیاد تمایل به فروش ندارد.
              به نظرم من سیو سود حدود 20% درصدی و نگه داشتن حداقل 80% پرتفوی در زمان الان گزینه خوبی میتونه باشه
              -------------------------------------------
              ata007 عزیز هم که مبهم سخن گفتند. اشاره ای کردن ولی در یک کلام مبهم بود.....
              دوست عزیز به نظرم نمیشه کلی نظر داد

در همین گروه لاستیک که بنده کار می کنم یک سهام فرصت فروش و دیگری فرصت خرید...بستگی به سهمش داره

نمیشه کلی گویی کرد...باز نظرات متفاوته و من به عنوان یک کوچکتر احترام میزارم
              /:.Heart.:/

نظر

• masoud ramezani
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 587

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                عطا جان به نظرم نام سهام برده شود بهتر باشد

کاربران فهیم بورسی هم همیشه ثابت کردند که با تالاربورس فرق دارن و ناراحت نخواهند شد

جناب ata007 منتظر هستیم اگر واقعا چیزی می دانید صریح اعلان کنید حتی بازدهی انجمن هم بهتر می شود.تصمیم نهایی فروش و یا خرید سهم با خود سهامدار-
                با تشکر فراوان

نظر

• masoud ramezani
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 587

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                  دوست عزیز به نظرم نمیشه کلی نظر داد

در همین گروه لاستیک که بنده کار می کنم یک سهام فرصت فروش و دیگری فرصت خرید...بستگی به سهمش داره

نمیشه کلی گویی کرد...باز نظرات متفاوته و من به عنوان یک کوچکتر احترام میزارم
                  /:.Heart.:/
                  /:.Heart.:/@};-@};-@};-

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post

در بعضی سهام که سرمایه کمی دارند بازیگران اصلی با خرید و فروش هاشون میتونن هر نوع الگویی که دلت بخواد رو برات درست کنند موج که دیگر جای خود دارد

آب طلب نکرده همیشه مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

بعضی اساتید هم زمانی تحلیل سهم رو میزنند که در حال خالی کردن هستن

تکنیکال بدون بنیادی ریسک خظرناک با سرمایه است

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

در اصل توسط daryadel120 پست شده است
                      اهل کل کل با انسانهای بی ادب نیستم ... فقط قیمت امروز ثشرق را یکجا یادداشت کن تحلیل گر!!!
                      جناب دریا دل سلام
                      میشه لطف کنید نظرتون رو در مورد ثشرق بفرمایید
                      و همچنین چه تارگتی براش متصورید. ممنون
                      امروز ثاخت بدلیل تعدیل منفی بسته شد
                      ممکنه گزارش ثاخت روی بقیه گروه تاثیر منفی بذاره با تشکر

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

یه دوستی روزی گفت قیمت ثشرق رو یاداشت کنم

اون روز 250 بود الان؟

بازار سود می رساند اگر تعصب نداشته باشیم

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

احتمالا از فردا این تایپیک باید بالا بیاد .
                          بویژه سهامی که با پول بالا رفتنند و با تغییر ریاست سازمان آن پول هم با رییس بیرون خواهد رفت
                          حالا فکر کنید کدام سهام با پول بالا رفتند که با تغییر رییس مستحق پایین آمدن هستند;)

چند صفحه قبل را هم مطالعه کنید تا متوجه شوید بازار بازار احتمالات است و کسی که قاطع صحبت میکنه آدم ناشی است :)

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            احتمالا از فردا این تایپیک باید بالا بیاد .
                            بویژه سهامی که با پول بالا رفتنند و با تغییر ریاست سازمان آن پول هم با رییس بیرون خواهد رفت
                            حالا فکر کنید کدام سهام با پول بالا رفتند که بها تغییر رییس مستحق پایین آمدن هستند;)

چند صفحه قبل را هم مطالعه کنید تا متوجه شوید بازار بازار احتمالات است و کسی که قاطع صحبت میکنه آدم ناشی است :)
                            زمانیک 600 بود همین حرفا رو میزدند...................شرکتی که پیشنهاد 1500 میلیاردی میده معلومه که سرش به تنش میارز... شبندر از 200 یادمه هی پول پول میکردن.........تا خودشو نشون داد..........صالح ابادی جر داد خودش سر پالایشی ها...10 برابر شدند...........این.شرکت تو یه سال سودش سه برابر شده....یادمه به پیشنهاد aaaتو4300 حسینا گرفتم......همه میگفتن حبابه.....با افزایش سرمایه و سود نقدی80 درصد داد.............بهترین سهم دنیا اگه پول...و طالب پشتش نباشه ....به هیچ دردی نمیخوره.......پارسان 700 بود میگفتند ملت خرند میرن ثنوسا500 میخرند ثنوسا 100 در صد داد ...پارسان 10 درصدم ضررداد......بورس همین چیزاشه که ادم دل ازش نمیکنه........با ریس سازمان امدند و رفتند هم شایعاته که هیچ کس نمیدونه راست دروغشو.........افشین راعی وقتی تکمبا 80 بود گفت حد اقل 130..شد.....الانم میگه 3000 ...اونم میشه......به امید سود برای تمام دوستان
                            آخرین ویرایش توسط mey؛ 2014/12/09, 16:17.
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

دوست عزیز نامی از سهم برده نشده و منظور هم مجموعه ای از سهام بود و نه یک شرکت خاص
                              شما به خودت نگیر:x

البته امیدوارم مدیریت جدید سفته بازها را با تیپ پا از بازار بندازه بیرون تا این ذهنیت اشتباهی که شما دارید درست شود
                              آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/12/09, 16:39.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

[QUOTE="heydar";568857]دوست عزیز نامی از سهم برده نشده و منظور هم مجموعه ای از سهام بود و نه یک شرکت خاص
                                شما به خودت نگیر:x

البته امیدوارم مدیریت جدید سفته بازها را با تیپ پا از بازار بندازه بیرون تا این ذهنیت اشتباهی که شما دارید درست شود[/QUOTEخدا نکنه....صفته بازها نمک بورسند....ان شا ا.... زیاد شد...تو تمام سهم ها ورود کنند:D
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X