فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

پاسخ : فرصت خرید

دنیا بعضیها خیلی کوچکه
    من مطلبی را نقل قول نکردم که سو تفاهم نشه
    یک اشتباه تایپی هم خود به عمد گذاشتم بلافاصله هم اصلاحش کردم
    که ببینم برخورد شما چیه
    که متاسفانه رویت شد
    اون مطالبی که هم بیان شد
    منم منم نبوده و نیست
    این بازار اونقدر افراد تازه وارد توش زیاد هست
    که باید نقل تجربه شه
    شایذ برای برخی الارمی باشه
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• mehr_bourse
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 336

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
      سلام
      یک زمانی سهام نساجی مثل ایران پوپلین در بورس اقایی میکرد.بعدا به تدریج زیانده شدن و از بورس خارج شدن و به خاطره ها پیوستند.به نظرم اینده سهام خودرویی میشود نساجی.
      هیچ کدوم از نساجی ها تا امروز منحل نشدن
      سلام جناب موی عاقل اردتمندم

شما واقعا صنعت نساجی رو یا ایران خودرو و سایپا مقایسه میکنین................ از شما بعیده دارایی های ایران خودرو فقط 12 میلیارد دلار هست
      همون حقوقی که دکیمی 300 میخرید (صبا تامین) الان سایپا 230 رو به تعداد 500 میل خریده .....................
      من خودم سبدم 25 درصد داروی 25 درصد خودروی سایپا 162 تومنی من سال دیگه همین موقعه 1200 فروشندم این بمونه یادگاری اینجا
      همین که دکیمی 300 رو 1100 فروختم
      و وپخش 500 که باهاش سهامدرم......................

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

امروز داشتم مطلب بخش فرصت خرید را می خواندم و خواستم ببینم جناب موی عاقل جواب سوالم را داده یا نه دیدم که مطلب نسبتا متاثر از تاثیرات منفی افت شاخص بورس که در روحیات افراد تاثیر گذاشته این بخش را پر کرده و از بار اطلاع رسانی و راهنمایی دوستان بورسی کاسته چرا که افراد حاضر در گفتگوی بورسی با این هدف کامپیوتر خود را روشن و وقت می زارند و مطلب را می خوانند واما اینکه صنعت های بوررسی در ایران دوره کودکی ،بلوغ و رشد و پیری و مرگ داشته اند برای همه ی افراد مطلع روشن است واینکه اگر جناب موی عاقل یا من و فرد دیگری برای جلوگیری در خطر سقوط گوشزد کند آن را بایستی ممنون شد حال اینکه ممکن است به ضرر ما باشد ،همین مطلب را در بخش پست مداران فکر کنم 20 روز پیش من گفتم یه اصلاح کوچکی دارد اگر نوشته های من نگاه کنید چقدر به من حمله شد از طرف سهامداران آن ،نتیجه :از مطلب بر خلاف نظر خود و منافع (به ظاهر)خود اگربه نفع ما باشد بایستی استقبال نمود
        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• فرهنگ سازان
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2014
          • 692

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
          .......
          یاد ایامی افتادم که توی بورس 24 با نام کاربری عزت
          روی سهم صدرا
          با دو کاربر ناجنس
          به کاربری زهره و پانی مطالبی داشتیم
          تارگت 800 و 1000 تومن میدادن مثل هلو
          عصر ادینه ای بود
          .............
          با درود

به آنچه مورد اصلی بحث شما بود کاری ندارم...

درمورد این بخش از نوشته ها...

کاربر عزت عزیز

من هم آن روزهای بورس 24 را به یاد دارم .

دوستان عزیز : هم وحید هم حامد هم ساویر هم امپراتور و هم شما و حتی رنانی !

همان روزهایی که جناب موی عاقل هم در همفکران آبی قدیمی با محمدباقر و خادم و عابد و 189 به یاد دارند.

اما

این واژه ای که به سرکار خانم تدین و سرکارخانم محمدی (که هیچکدام اینجا حاضر نیستند و هردو از تحلیل گران

مقبول و شناخته شده سایتهای همسایه هستند ) متصف کرده اید ،

ابدا منصفانه نیست و شایسته شان و نوشتار شما نیست.

آن عصر آدینه متعلق به دوره ای بود که بی اغراق اکثر بازار شیفته صدرا بودند.

(البته دقیقا مخالفت به حق و بر خلاف جریان جناب موی عاقل به خاطرم هست)

صدرا دامی بود که بسیاری بزرگان و تحلیل گران قوی بازار را هم در خود غرق کرد.
          آخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2014/01/19, 10:03.

نظر

• novin
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 124

منبع : www.allinjust.com
            ایران 1404 ایران پیشرفته ( به زبان ساده ) قسمت اول
            نویسنده: علیرضا بهاری (مستعار)

یکشنبه 29 دی 1392

ایران 1404 ایران پیشرفته ( به زبان ساده ) قسمت اول : 25/10/92

با مطالعه این تحلیل سریالی پی به ارزش بیش از پیش بازار سرمایه ( بورس و ... ) خواهیم برد و با دید کلان و روشن تصمیم به انتخاب صنعت برتر و سودآور و بالطبع آن سهام با ارزش افزوده بیشتر خواهیم گرفت . نظرات و حمایت شما دوستان باعث پر بارتر شدن این تحلیل و دلگرمی اینجانب است .

دوستان عزیز و یاران گرامی بلاتكلیفی بازار در چند روز اخیر مرا بر آن داشت تا برای خود تحلیلی بلند مدت از بازار بورس بر مبنای اقتصاد و سند چشم انداز 1404 ارائه نمایم . صد البته نظرات شخصی بنده است و مسلما ارائه نظرات شما در پختگی این تحلیل کمک بسزایی می کند .... که امید است چراغ راه علاقمندان و سهامداران بلند مدت بازار قرارگیرد.

بدیهیات :

کشورهای پیشرفته حال حاضر در دنیا دارای ویژگیهای ذیل هستند که مسلما کشور ما نیز دیر یا زود باید مسیری را طی کند تا به این اهداف دست یابد. شاید چیزی به ورود به تجارت جهانی کشورمان نمانده باشد ...... پس از هم اكنون بدانیم چه می کنیم !!

1- 1) تورم تک رقمی

2- 2) نرخ بهره تک رقمی

3- 3) واقعی کردن قیمت ها ( حذف سوبسید ها و یارانه ها)

4- 4) حمایت از تولید داخلی

5- 5) افزایش درصد مالیات

6- 6) تراز تجاری مثبت و حمایت از صادرات

7- 7) عدم وابستگی اقتصاد به نفت و جلوگیری از خام فروشی

8- خصوصی سازی اصولی ( مشاركت مردم در اقتصاد )

9- 9) اینترنت پر سرعت و تحول بروكراسی اداری

10- 10) رفاه و تامین اجتماعی ( احترام و احیاء ارزش های انسانی )

حال با لحاظ اهداف متقن آتی فوق به بررسی و پیش بینی روند بازار سرمایه بر این اساس می پردازیم .

یادآوری :

به یاد دارم 10 سال پیش (سال 1382) یکی از دوستان دور اندیش زمانی که دلار 800 تومان بود کنار گوش من زم زمه می کرد قیمت دلار الان باید 2000 تومان باشد !!!! برام جالب بود زمانی که همه از تثبیت قیمت ها و جلوگیری از تورم صحبت می کردند تنها چیزی که به ذهنمان نمی رسید افزایش قیمت دلار بود !!!! همچنین این دوست عزیز دور اندیش قیمت سهام علی الخصوص پتروشیمی ها را بالای 2 دلار عنوان می کرد ( البته با دلار پیش بینی 2000 تومان ) دقیقا زمانی که قیمت سهام پتروشیمی ها مانند اصفهان ، اراک و خارک حدود 400 تومان بازی می کردند .

این دوست کارشناس از همان زمان به جمع آوری سهام پتروشیمی پرداخت و تا اكنون با آنها همراهی نموده و مسلما از ارزش افزوده آنها بهره مند گردیده . ( حدود 10 برابر رشد قیمتی سهم و دریافت حداقل 25% سود سالیانه )

مقدمه و یادآوری فوق جهت ارزشمندی تبیین اهمیت دیدگاه های بلند مدتی است ... پس از هم اكنون آینده 1404 را با هم به تحلیل می پردازیم ...

چرا بازار سرمایه ؟

مهمترین مسئله در آینده پیش رو مشخص کردن بازاری است که باید به آن بها داده شود و سرمایه ها در آنجا جذب گردد. با مطالعه گذشته بازارهای اقتصادی ایران به چند گزینه تكراری برمی خوریم که سرمایه ها در آنجا آرام می گرفت و سرمایه گذاران آنها را بیشتر می شناختند ... بازار مسكن، طلا ، ارز ، خودرو و تا حدودی بازار سرمایه (بورس) . لیکن با مشاهده روند قیمتی و جذب سرمایه، کند شدن شیب سرمایه گذاری ها و رشد قیمتی در بازارهای سنتی ( مسكن، طلا، ارز و خودرو ) کاملا مشهود است. افزایش 2 تا 4 برابری سالهای اخیر این بازارها که مسلما در شرایط تحریم و افزایش قیمت دلار بدلیل بعضا سوء مدیریت مدیران اجرایی بود را شاید بتوان آخرین قله های رشد آنها ذكر کرد ... به نظر من به گونه ای فرصت طلایی خروج از بازار های سنتی و بدون کنترل بود.از همه مهمتر تقاضای سرمایه گذاری در این بازارهای سنتی بدلیل مهم کم سوادی در جامعه بود لیکن در حال حاضر و با توجه به چشم انداز آتی کشور به یمن حضور دانشگاه های مختلف و تسهیل شرایط ورودبه آنها روشنفكری در جامعه در حال نهادینه شدن است و افراد روشنفكر به دنبال بازارهای حرفه ای تر و سودآورتر هستند . عقل سلیم در مدیریت کلان کشور نیز حكم می کند از این پس افسار چنین تحركات تورمی بیمار گونه بازارهای سنتی که نتیجه ای جز فقر و تقسیم ناعادلانه ثروت ندارد در کشور گرفته شود . از طرف دیگر بازار نوین و حرفه ای سرمایه می تواند جایگزین خوبی برای جذب سرمایه باشد تا در حین کنترل نقدینگی بتوان بازارهای دیگر سنتی را نیز به گونه ای مدیریت کرد. مگر نه این است که شركت های ساختمانی در بازار بورس حضور دارند ؟ و یا بازارهای آتی سكه و یا شركت های خودرویی و .... پس بازار سرمایه به عنوان بازار بالا دستی بازارهای دیگر می تواند نقش مهمی را از این پس ایفا کند .... حضور سهام عدالت در بازار بورس به گونه ای جمعیت 4 میلیونی سهامدار را به 10 برابر افزایش خواهد داد ... ذیلا به نكات قابل توجه و مهم در حال بروز این بازار ( سرمایه ) اشاره می کنیم :

1- ورود سهام عدالت به بورس که در دستور کار قرار دارد .

2- لزوم تسریع در خصوصی سازی و چابک سازی دولت.

3- کنترل بیش از پیش نقدینگی و مهار تورم.

4- توزیع عادلانه ثروت در جلوگیری از سرخوردگی اجتماعی و به الطبع آن آشوبهای اجتماعی .

5- رشد افزایشی بستر سازی بازار سرمایه با ورود ابزارهای جدید که اخیرا شاهد هستیم .

6- مشاركت بیش از پیش مردمی در اقتصاد کشور

7- استفاده بهینه از منابع

8- گستردگی و جذب نقدینگی 10 برابری حال حاضر در این بازار نسبت به سایر بازارها

نكته مهم : در سرمای اخیر ( زمستان 92 ) به دلیل مصرف بالای گاز و انرژی شركت های پتروشیمی و سیمانی دچار مشكلات تولید شدند، بنده به عنوان سهامدار کوچکی از این دو صنعت در منزل خود به خانواده سفارش به صرفه جویی و استفاده صحیح از انرژی می کردم همینطور منزل دوستان و اقوام هم که دعوت می شدم آنها را به این مهم دعوت می کردم لیکن چون فقط سهامداران این صنایع به نظر من در جامعه بیش از 2 میلیون نفر نیست مسلما صرفه جویی این دو میلیون نفر شاید تاثیر بسزایی نداشته باشد ... حال در نظر بگیرید همه مردم سهامدار باشند و بدانند توقف تولید صنایع باعث کاهش درآمد آنها خواهد شد !! چه اتفاقی رخ می دهد ؟ مسلما همه تلاش در صرفه جویی می کنند . پس فرهنگ سهامداری یقینا باعث تحول و جهش اقتصادی خواهد شد .

در قسمت های دوم و آتی تحلیل اثرات 10 بدیهیات اهداف اقتصادی در تصمیم گیری و انتخاب صنعت و سهام برتر خواهیم پرداخت . نظرات شما راه گشاست ....

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
              با درود

کاربر عزت عزیز

همان روزهایی که جناب موی عاقل هم در همفکران آبی قدیمی با محمدباقر و خادم و عابد و 189 به یاد دارند.

اما

این واژه ای که به سرکار خانم تدین و سرکارخانم محمدی (که هیچکدام اینجا حاضر نیستند و هردو از تحلیل گران

مقبول و شناخته شده سایتهای همسایه هستند ) متصف کرده اید ،

نشد
              دوست عزیز
              دام صدرا که به گفته شما ها خیلی تحلیل زدن
              بدونید
              کسانی روی همین تبلیغات واهی و جو مسموم اون زمان همسر طلاق دادن و خونه به باد دادن و چه فشار روحی و روانی بهشان وارد شد
              من نام کاربر بردم
              شما چرا نام واقعیشون به کار بردید
              همون دوستان شما الان هم یک پوزش از دوستان بخاطر عملکرد غلطشان انجام ندادن
              بادکنکی بود که توسط افرادی که ان شا ا... غیر عمد بوده به شدت باد شد
              میدونید مشکل بازار ما چیه
              تک بعدی
              مثال این ایام بزنم
              با احترام به تمام تکنیکالها
              برخی از دوستان فقط نمودار چنگال کندل و کف و سقف و پولبک توی یک سهم در نظر میگیرن
              گازلوله کجا بود و کجا هست
              ثباغ را تکنیکال 1250 تومن میدیدن
              وساخت را جهار رفمی که نه چار تا 4 تومنی میدیدن
              بنیادی یک سهم اصلا نادیده گرفته میشه
              اصلا به صورتهای مالی نگاه نمیکردن
              دقیقا داستان صدرا
              اون زمان زیان وحشتناک و بدهیهای سرسام اور که توی صورتهای مالیش کاملا هویدا بود را ندیدن
              چرا می بایستی با اون وضع اسفناک باید صدرا 800 و 1000تومن را میدید

بحث زیاده
              ولی
              نام بردن از نام کاربری اون افراد بخاطر مطالب سراسر واهی بود
              که یک مرد
              یک دوست عزیز من
              توی صدرا
              علیرغم هشدارها امثال ما که قلیل و کم بودیم
              ولی بخاطر همون افراد
              طرف خونه و ماشینش را فروخت و سهم صدرا خرید
              چه ها به امثال اون گذشت
              همسرش طلاق گرفت
              مستاجر نشین شد
              هر ماه باید سکه ای از مهریه ای بزار کنار و تقدیم کنه
              و از بورس و سهم متنفر شه
              و در هر جا و محفلی سرگذشتش شود نقل مراسم
              اون دوستان هم باید در این دنیا و هم در اون دنیا باید جوابگوی کردار و بوقها مکررشان را بدهند
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• arezoosru
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 147

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                دنیا بعضیها خیلی کوچکه
                من مطلبی را نقل قول نکردم که سو تفاهم نشه
                یک اشتباه تایپی هم خود
                به عمد گذاشتم بلافاصله هم اصلاحش کردم
                که ببینم برخورد شما چیه
                که
                متاسفانه رویت شد
                اون مطالبی که هم بیان شد
                منم منم نبوده و نیست
                این بازار اونقدر افراد تازه وارد توش زیاد هست
                که باید نقل تجربه شه
                شایذ برای برخی الارمی باشه

اگر به عمد گذاشتید چرا از رویت شدنش متاسف هستید. به هر حال از هر دست بدهید از همان دست هم میگیرید . من تا قبل از این اتفاق کاری به پیشینه و عنوان کاربریتان نداشتم.

اگر تحلیلهای شما از نوع " ان شا الله که منحل نمیشه" است که این همه فخر و به سخره گرفتن تحلیل گران دیگر معنی ندارد.

این را بدانید که یک تحلیل غلط کل تحلیلهای یک تحلیلگر را از اعتبار ساقط نمیکند همان طور که یک تحلیل درست ، که معلوم نیست از روی شانس یا دنباله روی از بزرگان دیگر است کسی را تحلیل گر نمیکند.
                [COLOR=#0000ff]
                [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2218

سلام

از این بلعیدن ها قبلا زیاد دیدم.اصل اول در بازار حفظ سرمایه هست بعد سود کردن.

همین ایران خودرو رو سال 89 سفته بازها تا 460 تومن بردند و یکسری بندگان خدا تو اون قیمت مشغول بلعیدن بودند تازه اون موقع شرکت سود ده بود.فروردین امسال شد 85 تومن.

شما با خرید سهمی که 450 تومن زیان انباشته داره داری اصل سرمایه ات رو به خطر میندازی.

با عرض پوزش از استاد گرانقدر

بلعیده شدن پس از ورشکست کردن هوشمندانه یک صنعت و جمع آوری در کف قیمتی تاریخی ( تقریبا مجانی نسبت به قیمتهای یک ده قبلشان حتی بدون احتساب تورم)یک حالت وارن بافتی هم می تواند داشته باشد. در مورد خکاوه اطلاع زیادی ندارم . اما در مورد خاور که سالهاست سهامدار آن می باشم به جرات می توانم بگویم این شرکت چندین برابر قیمت امروزش دارایی و سهام بانکی و ... دارد دارایی انبارهایش پیش کش
                  در ضمن وقت آن رسیده صنعت خودرو کشور یک جهش بلند داشته باشد حالا چه در جهت مونتاژ و چه در جهت تولید
                  طرح تعویض ده ها هزار کامیون فرسوده را هم می گذاریم به حساب همان شایعات 5 سال گذشته.

در ضمن یک سوال از حضرتعالی دارم:

اعتبار گزارشهای مالی شرکتها خصوصا در مورد شرکتهای مافیایی سیاه سی از قبیل خودرو سازها را تا چه اندازه معتبر میدانید؟
                  آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2014/01/19, 15:58.

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                    با درود

کاربر عزت عزیز

اما

مقبول
                    و شناخته شده سایتهای همسایه هستند ) متصف کرده اید ،

تعریف شما از تحلیل گر مقبول چیست؟

به نظر یا نمیدانید تحلیل گر چیست یا مقبول؟
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• .iranit.
                      عضو جدید
                      • Sep 2013
                      • 6

سلام
                      یک زمانی سهام نساجی مثل ایران پوپلین در بورس اقایی میکرد.بعدا به تدریج زیانده شدن و از بورس خارج شدن و به خاطره ها پیوستند.به نظرم اینده سهام خودرویی میشود نساجی.
                      هیچ کدوم از نساجی ها تا امروز منحل نشدن
                      ضمن تاييد 100% نظر "موي عاقل" عزیز،
                      طی بیش از 12 سال سابقه مستمر بورسی، به این نتیجه رسیده ام که اکثر صنایع کشور فقط و فقط با کمکهای مستقیم دولت زنده هستند و بمحض اینکه دولت یا مشتری دائمی و صرف آنها نباشد (فسديد 4000 تومانی، فالوم 16000 تومانی، صدراي 4000 توماني، لمخابر 2000 تومانی، لکماي 1500 توماني و...{همگی با ارزش پول 10 سال قبل!!}) يا تعرفه های واردات را حذف کند (شرکتهای مختلف نساجي که موی عاقل اشاره کردند و طی چند سال آينده: خودروسازان و بدنبال آنها: قطعه سازان)، نه تنها افت شدید تولید و قيمت سهم (فالوم، فسديد، خصدرا و...)، بلکه تبديل شدن به تلی از خاک را تجربه خواهند کرد (لمخابر،لعلا، لکولر و...) ...

نظر

• samanmba
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 450

با سلام خدمت سروران گرامی
                        از قرار معلوم در تاپیک همه به ظن خود در خصوص آینده صنایع تحلیلی ارائه مدهند که این امر بالفعل بسیار خوب است ولی چقدر کارشناسانه است را باید به گذر زمان بسپاریم
                        دوستان صنایع مختلف را با یکدیگر مقایسه میکنند بدون آنکه حتی یک شاخص برای مقایسه ارائه بدن
                        سروران گرامی دقت کنید
                        مهمترین و بارزترین شاخص هر صنعت تکنولوژی ان صنعت است ،آیا شاخص تکنولوژی نساجی و خودرو سازی یکی است؟
                        آیا شاخص تکنولوژی لکما و صدرا با خودرو سازی یکی است؟
                        آیا شاخص تکنولوژی دارویی و خودرویی یکی است؟
                        اصلا تکنولوژی چه تاثیری بر کسب و کار و صنعت داره؟
                        آیا میدونید در 100 سال گدشته چرخه عمر تکنولوژی به بیش از یکصدم رسیده ؟
                        یعنی هر سال تکنولوژی سال قبل تقربا از بین میرود
                        خب در این بین چه کسانی متضرر میشود؟
                        در درجه اول کسبو کار های کوچک و در جه دوم کشورهای در حال توسعه .چرا؟ یکی از دلایلش اینکه اونا توانایی همگام بودن با تکنولوژی را ندارند اصلا بوجه ای برای تحقیق و توسعه ندارن تا برسه به تکنولوژی روز دنیا
                        آیا صنایع دریایی ما قدرت همگامی با تکنولوژی روز دنیا رو داشتن؟
                        آیا صنایع مخابراتی ما قدرت همگامی با تکنولوژی روز دنیا رو داشتن؟
                        آیا صنایع نساجی ما قدرت همگامی با تکنولوژی روز دنیا رو داشتن؟
                        و آیا صنایع خودرو سازی ما قدرت همگامی با تکنولوژی روز دنیا رو دارند و خواهند داشت؟
                        و خیلی دیگر از صنایع .....
                        چرخه عمر تکنولوژی هر صنعت با صنعت دیگر متفاوت است
                        چرخه عمر تکنولوژی بغضی صنایع با آهنگ بیشتری تغییر میکنند(حفاری،مخابرات،آیتی،حتی نساجی و مواردی که هر روز نسبت به دیروز تغراتی بنیادی در آنها بیشتر میشود)
                        وبعضی صنایع دیگر به واسطه پیچیدگی کمتر آهنگ کمتری دارند
                        دوستان اینکه صنعت خودور،دارو، نساجی و .... را با هم مقایسه میکنید کمی جای تعجب دارد
                        من سواد آنچه را که دارم عرض میکنم
                        آیا میدونید که حتی شرکت تویوتا هم از مشتریان پرو پا قرص ایرانخودرو هست(نه به عنوان سرمایه گذار جزء،بلکه بخش مدیریتیش رو میخواست ولی میخواست با 4500پرسنل (درحال حاضر 30000 پرسنل) کل تولید رو انجام بده
                        دلایل این انتخاب از سوی تویوتا:
                        1- به روز بودن تکنولوژی در سایتهای ایرانخودرو
                        2- هزینه دستمزد و انرژی پایین
                        3- داشتن چندین سایت داخلی و خارجی(دقت کنید چند تا شرکت میشناسید که تو چند قاره سایت تولیدی دارند)
                        4-داشتن مدیریت بر کل زنجیره ارزش ساز(از تامین تا خدمات پس از فروش)
                        خب شاید ایران خودرو پول نداره تا مثل کشورهای پیشرفته تند تند محصول جدید تولید کنه
                        ولی این قابلیت رو داره که همون تولیدات رو با هزینه کمتر برای شرکتهای بزرگ تولید کنه
                        دوستا لطفا بدون جبهه گیری به مسئله نگاه کنید
                        من شخصا ممنون میشم که دوستانی که مقایسه های بالا رو انجام دادن یک صنعتی رو با دلایلی که من عرض کردم و یا هر دلیل علمی به همه معرفی کنند تا با دیدی بازتر سرمایه گذاری کنیم
                        راستش این ادبیات ابتدایی سرمایه گداری رو براتون گفتم تا خودتون تحلیل کنید
                        خوش رزق باشید

نظر

• Mesbah68
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 346

طرح عبده تبریزی برای خروج نقدینگی از بورس

عبده تبریزی در کار ملک و ساخت و ساز است و با نفوذی که به تازگی در دولت پیدا کرده به دنبال منافع شخصی است همین شخص دائما حرف از حباب بورس میزنه شاخص67 هزار هم بود دائما سخن از حباب می راندند
                          در صوررتی که رشد ملک در این قیمتها هیچ توجیهی ندارد و فاصله زیادی با قدرت خرید مردم دارد و همیشه حرف از رشد ملک زده است
                          همین شخص به طور جدی در کار ساخت و ساز برج است و سرمایه اصلی ایشان در ملک گیر کرده است
                          مشکل اینجاست که وزیر مسکن و کلیت شورای عالی بورس به عبده تبریزی اعتماد زیادی نموده اند که نهایتا به زیان ملت تورم و گرانی ملک تمام میشود
                          هر چه زودتر باید دولت و مجلس را از نسخه ای که عبده تبریزی ملاک برای گرانی ملک پچیده مطلع کرد
                          عبده تبریزی الان در شورای عالی بورس است همچنین مشاور وزیر مسکن نیز می باشد
                          دوستان میتوانند به ادرسهای زیر علیه عبده تبریزی و حرکتش به بهانه رونق ملک و طرحش برای خروج نقدینگی از بورس- گرانی ملک در کشور و ضربه زدن به تولید ملی شکایت نمایند

نظر

• سیدامیر
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1668

سلام
                            حسینا را جدی بگیرید
                            سهمی کوچک با اینده ای روشن ــ

نظر

• tplnoor
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 31

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                              سلام
                              حسینا را جدی بگیرید
                              سهمی کوچک با اینده ای روشن ــ
                              با بی دقتی از عرضه اویه جا موندم.ناراحتیم تموم نشده هنوز

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

ثباغ فرصت خرید در منفی 5
                                امروز شاید صف خرید هم بشه
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

در حال کار...
                                X