کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در پیمانکاران و تجهیزان برقی، سخنگوی دولت از برنامه دولت برای پرداخت بخش قابل توجهی از مطالبات پیمانکاران خبر داد.
در گروه برقی و تجهیزات برقی، بمپنا با تقاضای خوبی روبروست.
در این گروه یک مقام مسئول در وزارت نیرو با اشاره به توافق جدید برقی تهران و اسلام آباد از افزایش حجم صادرات برق ایران به پاکستان به 100 مگاوات خبر داده و گفته: به زودی قرارداد جدید برقی بین دو کشور امضا میشود
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان هم گفته: هم اکنون ۷۰ مگاوات ساعت برق به پاکستان صادر می کنیم که قیمت برق صادراتی بستگی به شرایط متفاوت است اما به طور متوسط قیمت هر کیلو وات ساعت برق صادراتی ایران به پاکستان ۷ تا ۱۰ سنت است.
مراقب عده ای باشید
عده ای که شبندر400-500تومانی را حباب می دانستند
عده ای که بازار را 6ماه پیش فرصت فروش می دانستند
عده ای ......................
امروز فرصت خرید سهمی را اعلام کرده اند که سال اینده نصف قیمت فعلی اش زیان خواهد داشت بسیار مراقب باشید
مراقب عده ای باشید
عده ای که شبندر400-500تومانی را حباب می دانستند
عده ای که بازار را 6ماه پیش فرصت فروش می دانستند
عده ای ......................
امروز فرصت خرید سهمی را اعلام کرده اند که سال اینده نصف قیمت فعلی اش زیان خواهد داشت بسیار مراقب باشید
موفق باشید
باسلام دوست عزیز:
کدوم سهم منظورتون هست؟بمپنا؟.لطفا شفاف تر بفرمائین
با تشکر
مدیر روابط با سرمایه گذاران گروه مپنا با بیان این که عرضه های این گروه در بمپنا به پایان و سقف تعهد شده رسیده است،گفت:این سهم مورد حمایت سهامدار عمده یعنی گروه مپنا قرار گرفته و می گیردو این حمایت تا زمانی که در این سهم سفته بازی نشود و سهم گرفتار صف فروش و خرید قرار نگیرد، ادامه می یابد.در حال حاضر نیز بازار به خودی خود روند خرید و فروش را در پیش گرفته است و سهم بر اساس عرضه و تقاضا قیمت گذاری می شود.
او در ادامه گفت:گروه مپنا به خاطر تقاضای بازار 10 درصدی از سهام خود در نیروگاه عسلویه را عرضه کرد و حتی فكر می کنم که از 10 درصد هم فراتر سهم عرضه کردیم،بنابراین بازار بداند سهام بمپنا زیر بال و پر گروه مپناست و تحركات سهم و معامله گران آن را به دقت دربازار رصد می کنیم و اگر لازم شد بازارگردانی هم خواهیم کرد.
نادری با بیان این که هیچ گونه معامله بلوکی در دستور کار سهامدار عمده این شركت نیست،اظهار داشت: ما طبق مصوبه هیات پذیرش فرابورس ملزم به عرضه 10درصد از سهم به طور کامل بوده ایم و با موافقت هیات مدیره عرضه های خرد بعدی را انجام می دهیم. همچنین در دستور کار مپنا هیچگونه معامله بلوکی وجود ندارد،هر چند متقاضیانی برای خرید بلوکی سهم وجود دارد،اما گروه مپنا فعلا برنامه ای در این خصوص ندارد.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که تكلیف مطالبات نیروگاه عسلویه از گروه مپنا به کجا رسید ،اذعان داشت: مطالبات این شركت از گروه مپنا قابل پرداخت است که بخشی به صورت پیش پرداخت طرح توسعه سیکل ترکیبی شدن نیروگاه پوشش داده خواهد شد و مابقی هم به این شركت نقدا پرداخت می شود.
وی ادامه داد: بر اساس بررسی های انجام شده و تصمیمات اولیه مقرر شده که طرح توسعه این شركت در سال 93 آغاز شود.
مراقب عده ای باشید
عده ای که شبندر400-500تومانی را حباب می دانستند
عده ای که بازار را 6ماه پیش فرصت فروش می دانستند
عده ای ......................
امروز فرصت خرید سهمی را اعلام کرده اند که سال اینده نصف قیمت فعلی اش زیان خواهد داشت بسیار مراقب باشید
علت مثبت شدن بمپنا ( توليد برق عسلويه مپنا ) مشخص شد..............
بورس 24 :
خبری مهم از نیروگاه عسلویه/توانیر با پرداخت جریمه دیركرد مطالبات موافقت کرد
یک مقام مسئول در گروه مپنا اعلام کرد:شركت تولید برق عسلویه از بابت تاخیر در دریافت مطالبات خود از شركت توانیر بیش از 800 میلیارد ریال جریمه دیر کرد دریافت می کند .
مدیر سرمایه گذاری و روابط سرمایه گذاران گروه مپنا که باخبرنگار بورس 24 سخن می گفت، خاطرنشان کرد : طبق قرارداد فی مابین با شركت توانیر ، این شركت بابت تاخیر در پرداخت مطالبات ، 12 درصد جریمه دیر کرد به فروشنده پرداخت خواهد کرد .
معراج نادری فصیح در پاسخ به این سوال که رقم دقیق دریافت این مطالبات چقدر است ، گفت : این رقم به طور دقیق محاسبه نشده، ولی قطعا بیش از 800 میلیارد ریال است که پس از مشخص شدن رقم دقیق از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامداران خواهد رسید و البته به ما اعلام شده که وزارت نیرو با پرداخت این عدد موافقت کرده است.
وی توضیح داد:قراردادهای نیروگاه عسلویه با توانیر 20 ساله است که سال گذشته 5 سال نخست آن تمام شد،از این رو بابت تاخیر در پرداخت مطالبات در این پروسه 5 ساله،عددی معادل 800 میلیارد ریال بزودی به مپنا پرداخت می شود.
نادری درباره طرح توسعه این نیروگاه نیز گفت : سیکل ترکیبی کردن نیروگاه های گروه مپنا از اولویت های اصلی این شركت است و بخشی از تامین مالی اجرای این پروژه ها از طریق بازار سرمایه انجام خواهد شد .
وی افزود : بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته ، طرح توسعه نیروگاه عسلویه از سال آینده آغاز می شود. گفتنی است،با نهایی شدن این پرداخت 80 میلیارد تومانی،111 تومان به پیش بینی سود 173 تومانی بمپنا در سال 93 افزوده خواهد شد.
سلام.. امسال به نظرم سال تحلیل است ..
به نظرم باید با دلیل و تحلیل خرید کرد ..
در سال 93 به صنعت برق بسیار امیدوارم ..
البته این نظر منه و ممکن است اشتباه باشه..
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم..<:-p
نظر