کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فاما میتواند بعلت کاهش یورو تعدیل مثبت دهد.
نقل از دکتربهزادی ادان:
به جهت اقتصادی این موضوع برای اقتصاد ایران و بورس خیلی خوب هست و تا زمانی که روند تقویت دلار ادامه داشته باشه ما از این موضوع منتفع خواهیم شد... با اتفاقی که داره میفته در صورت تثبیت تقریبی نرخ دلار در بازار ایران میشه انتظار داشت سایر ارزها باز هم روند کاهشی رو پیش رو بگیرند و بر این اساس احتمال دلار 3000 تومانی، یوروی 2800 تومانی و پوند 4000 تومانی در تابستان امسال دور از انتظار نیست... البته مشروط بر اینکه توافق نهایی حاصل بشه و بازار ارز با جهش روبرو نشه...
تاثیر این اتفاقات احتمالی آینده رو می تونید در شرکت هایی که با یورو در حوزه تامین مواد اولیه سروکار دارند بهتر ارزیابی کنید...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
مخلص عمو حیدر....والا تا 3 ماه بیش مدیر مالی میگفت کار دادگستریش انجام شده...مصاحبه هاش هست....به نظرم 100 درصد انجام میشه درود بر دوستان
متن مصاحبه اخر مدير مالي با بورس 24 :
مهدي بوالحسني مدير مالي شركت در خصوص مراحل افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هاي اين شركت به خبرنگار بورس 24 گفت : در مجمع 94 در خصوص افزايش سرمايه شركت تصميم گرفته ميشود . و پوشش كامل زيان در سال 94 انتظار ميرود
خوب با توجه به اينكه مجمع 93 در 19 فروردين بوده است منتظر مجمع تا اخر اين ماه هستيم تا در مورد افزايش سرمايه از تجديد ارزيابي دارييها تصميم گيري شود
پيروز باشيد
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
اگه فقط اسمه تجدیدش تو مجمع بیاد...دیگه مثله کهرام نمیشه خرید
عمو حیدر 400 درصد تجدید دارایی .....مثله موشک سهمو میبره بالا...........تو کهرام قبله مجمع خریدم...ولی اصلا تعدادش به حساب نمیاد....
پول داره میاد تو گروه ساختمان ..دوستان بررسی کنید ..
امروز فرصت خوبیه برای خرید ..
به نظرم فرصت فروشه تا خرید....با کمال احترام......
افزایش سرمایه که حتمی است فقط می ماند زمان ان که به خواب سرمایه شما بر می گردد
با قیمت و شرایط موجود این سهم جز بهترین های 94 است و چه راحت می شود سهم را خرید و یکسال بعد امد سراغش و از خیلی از افراد و بازار بازدهی بیشتری گرفت
چون بعد از تجدید برای 94 از اورده هم افزایش سرمایه دارد و برای اورده نباید قیمت زیر 100 باشد .... پس بعد از تجدید و ثبت جایزه ها حداقل قیمت 100 خواهد بود ..... بنایراین بازدهی در حد افزایش سرمایه از تجدید در سال 94 خیلی خیلی محتمل است....
لطفا بررسی شود ....
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
افزایش سرمایه که حتمی است فقط می ماند زمان ان که به خواب سرمایه شما بر می گردد
با قیمت و شرایط موجود این سهم جز بهترین های 94 است و چه راحت می شود سهم را خرید و یکسال بعد امد سراغش و از خیلی از افراد و بازار بازدهی بیشتری گرفت
چون بعد از تجدید برای 94 از اورده هم افزایش سرمایه دارد و برای اورده نباید قیمت زیر 100 باشد .... پس بعد از تجدید و ثبت جایزه ها حداقل قیمت 100 خواهد بود ..... بنایراین بازدهی در حد افزایش سرمایه از تجدید در سال 94 خیلی خیلی محتمل است....
لطفا بررسی شود ....
این شپلی بود و شمواد هم تقریبا همین شرایط را دارد با این تفاوت که بعضی ها در رشد این دو تقدم و تاخری لحاظ می کنم و در پی شیف هستند. ولی تحت شرایط ، شمواد می تواند بالاتر هم قرار بگیرد چون هم سود ده است و هم میزان افزایشی که برای شپلی ارزیابی می شود شامل شمواد هم می شود چون مالک ان است.
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر