کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام
برای بررسی و در صورت صلاحدید خرید این سهم ها رو در نظر بگیرید: ختور ، خاهن ، حتوکا
پوشش مناسب و تعدیل و افزایش سرمایه و تکنیکال مناسب
پر سود باشید
با سلام
برای بررسی و در صورت صلاحدید خرید این سهم ها رو در نظر بگیرید: ختور ، خاهن ، حتوکا
پر سود باشید
با سلام
پر سود باشید
خاهن من روش مثبت هستم مخصوصا که سهامدار عمدش تو کارگزاری ما معاملاتش انجام میده (کارگزاری بانک اینده)خانواده باويلي تبريزي هر وقت میخواد سهم ببره بالا میگه بخرید هر وقت میخواد بکشه پایین میگه بفروشید
یبار هم همین حقوقی بانک اینده با چراغ سبز همین سهامدار عمده وارد درصدی ها شد بعد خودش پشنهاد خروج به حقوقی ما داد و حقوقی با سود 50% از سهم خارج شد سابقه معاملات خاهن ببینین
تاریخ خروج حقوقی ما روز 16 فروردین 94 با قیمت 267تومن بود
اسم حقوقی شركت تامين آتيه كاركنان بانك آينده-سهامي خاص-
قنیشا از نظر قیمتی و از نظر ارزش بازار باید حداقل 100 درصد رشد انجام دهد تا قیمت و ارزش بازارش با سایر شرکتهای قندی برابر شود.
به عنوان مثال در حال حاضر ارزش بازار قنیشا 30 میلیارد تومان است و ارزش بازار قصفها 121 میلیارد تومان و ارزش بازار قثابت 52 میلیارد تومان و ارزش بازار قلرست 72 میلیارد تومان
قنیشا با ارزش بازار 30 میلیارد تومان با کمترین قیمت و کمترین ارزش بازار و کمترین رشد باید حداقل 4 برابر رشد کند تا ارزش بازارش به قصفها برسد و یا دو برابر قیمت فعلی رشد کند تا ارزش بازارش به قلرست برسد.
پس با قنیشا سهامداری کنید که رشد قیمتی بسیار خوبی در انتظار سهم است و باید این عقب ماندگی را خیلی زود جبران کند.
کگاز فردا اگر قبل از صف خرید شدن بشه خرید فرصت خوبی است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کاما چند روزه داره فرصت خرید خوبی میده و امروز یهو صف خرید بست با اینکه قیمت روی در بازار جهانی خیلی اومده پایین اما یه عده خوب داشتند در 5% مثبت جمع میکردند و اکثر دستورهای خریدشون هم مخفی بود که زیاد به چشم نیاد شاید دلیلش این باشه که سهم هر روز داره کم حجم معامله میشه و اگه دستورهای خریدشون را مخفی نمینشتند فروشنده رغبتی به فروش پیدا نمیکرد نمیدانم به هر حال امروز حجم خوبی زد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر