بازار داره میره به سمت تجهیراتی ها مپنا فاذر فاراک رو دریابید فاراک که بسته است مپنا شاید رشد خوبی کرده شاید بخواد چند روزی استراحت کنه پس فقط میمونه فاذر که احتمالا فردا روز فاذر خواهد بود
فرصت خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار داره میره به سمت تجهیراتی ها مپنا فاذر فاراک رو دریابید فاراک که بسته است مپنا شاید رشد خوبی کرده شاید بخواد چند روزی استراحت کنه پس فقط میمونه فاذر که احتمالا فردا روز فاذر خواهد بود
نظر
-
چفیبر (فیبر ایران)نگین شمال
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
فردا هر کدام از سهام دارویی که منفی بودفرصت خرید محسوب میشه
این غپاک بنده خدا هم از روزی که تاپیکیش بالا نیومد داره میره بالا:)
پتروشیمی خوراک مایع .......
واقعا جالبه که پی به ای گروه به زیر 6 رسیده با اون پوشش های عالی 6 ماهه... پی به ای تحلیلی گروه قطعا زیر 4 داره میرسه. تازه سودآوری فصلی گروه هم در نیمه دوم سال بیشتره قاعدتا. به نظرم باید همه شرکت ها بروند به سمت افزایش سرمایه. هم افزایش شناوری در پی دارد هم سرمایه در گردش خوبی در اختیارشون قرار میده
نظرتون راجع به شرکت های سرمایه گذاری چیه؟ خیلی از شرکت ها امسال سود خوبی شناسایی خواهند کرد و بعضا با NAV هم فاصله زیادی دارند...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
واقعا جالبه که پی به ای گروه به زیر 6 رسیده با اون پوشش های عالی 6 ماهه... پی به ای تحلیلی گروه قطعا زیر 4 داره میرسه. تازه سودآوری فصلی گروه هم در نیمه دوم سال بیشتره قاعدتا. به نظرم باید همه شرکت ها بروند به سمت افزایش سرمایه. هم افزایش شناوری در پی دارد هم سرمایه در گردش خوبی در اختیارشون قرار میده
نظرتون راجع به شرکت های سرمایه گذاری چیه؟ خیلی از شرکت ها امسال سود خوبی شناسایی خواهند کرد و بعضا با NAV هم فاصله زیادی دارند...
مطالبتون رو میخونم.تو سرمایه گذاری ها ونیکی رو می پسندم.جناب مارانی مدیر عامل محترم هم برای تمام اعوان و انصار ونیکی میخره.;)وبشهر هم که گل سر سبد سرمایه گذاری هاست.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام سید
مطالبتون رو میخونم.تو سرمایه گذاری ها ونیکی رو می پسندم.جناب مارانی مدیر عامل محترم هم برای تمام اعوان و انصار ونیکی میخره.;)وبشهر هم که گل سر سبد سرمایه گذاری هاست.
من هم همیشه استفاده می کنم از مطالبتون.
من همین ونیکی، وبانک، وبهشر، وتوسم، وصنا، وسکاب رو کاملا بدون ریسک میبینم و فکر می کنم بازار هنوز سراغشون نیومده. برای بنده جای سوال بود که چرا مثلا وسکاب با سود 70-80 تومانی روی 150 منفی میشد یا مثلا وتوسم با سود 100-110 تومانی چرا باید روی 250 منفی باشه و حقوقی هر روز راحت جمع کنه...
به نظرم می تونه یک انتخاب خوب از این گروه ریسک سبد رو هم کاهش بده علاوه بر ایجاد بازده مناسبإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
نظر