سخزر ولصنم واتي وسپه وليز كگاز بسويچ پتاير والبر براي خريد شنبه 18/8/93 مناسبند بررسي كنيد هم كوتاه مدت هم بلند مدت سود آورند
فرصت خرید
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
من روی سهام بانکی نظر مثبتی ندارم ولی اگر به زور مجبور باشم بخرم وپارس و ونوین رو میخرم
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
فردا هر کدام از سهام دارویی که منفی بودفرصت خرید محسوب میشه
این غپاک بنده خدا هم از روزی که تاپیکیش بالا نیومد داره میره بالا:)
پتروشیمی خوراک مایع .......
با این قطار تعدیلای که تو داروئیها راه افتاده مجبور شدم خرید دکوثر رو روی مثبت تکمیل کنم . بنظرم تعدیل دامین میتونه باعث جهش این سهم برای شکست مقاومت 390-400 باشه !
نظر
-
سلام موی عاقل عزیز
بررسی که انجام دادم خرید قند قزوین در قیمت زیر 450 را فرصت خرید دیدم ، شما با نظر من موافقید؟
نظر
-
در اصل توسط تنهایی پست شده است View Postموی عاقل عزیز
نظرتون درباره پکرمان و پتایر چیه؟
پکرمان به نظرم فرصت خریده
تو شرکت پتایر از قدیم الایام بخور بخور اساسی وجود داشته و ظاهرا ادامه داره.نظر خاصی ندارم.
پکرمان اگرچه پتانسل اصلیش ازاد شده ولی تا 1250 جای رشد داره.و برای سهامداری کردن گزینه خوبی هست.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
سلام موی عاقل عزیز
نظرت راجع به غشصفا چیست؟ آیا بالا دیدن فیمت شیر خام و عملکرد پایین فروش دلیل خاصی دارد؟برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
و اين هم اون خبري كه همه منتظرش بوديم
اين خبر يعني توافق هسته اي
عراقچی گفت: تدوین متن تفاهمنامه هستهیی ایران و 1+5 از فردا آغاز میشود
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به ژنو، عضو تیم مذاكره کننده ایران با 1+5 در گفت وگو با خبرنگاران ایسنا و فارس گفت: ملاقات های دوجانبه امروز بسیار خوب بود. گفتوگوهای مفیدی صورت گرفت. هنوز برای قضاوت زود است اما شخصا امیدواریهایم از پیش از مذاكرات بیشتر شده است.
وی گفت: مذاكرات با سه کشور اروپایی بسیار مفید بود . همین طور مذاكرات دو جانبه با آمریکا که منجر به جلسه آمریکاییها با خانم اشتون شد.
البته ملاقات با روسیه و چین هم خوب بود. در حال آماده شدن برای ورود به متن تفاهمنامه هستیم و امیدواریم از فردا این گفتوگو ها آغاز شود که مشخص نیست چه میزان طول بكشد.
وی درباره اظهارات یک مقام آمریکایی مبنی بر اینكه متن تفاهم نامه ایران و 1+ 5هفته آینده منتشر میشود گفت: نمی توانم این موارد را تایید کنم. اما درباره واقعیت مداكرات می توانم بگویم مذاكرات تا کنون به خوبی پیش رفته است و از فردا مكتوب کردن موضوعات آغاز میشود. اما مكتوب کردن موضوعات هم به هر حال پروسه طولانی مدت و سخت و زمانبری است.
دلار 2500 تومانی و استارت انفجاری و قفل شدن خودرویی ها
نظر
-
سهام خودرویی شدند طلا بازی تموم شده ایران خودرو رفت واسه 500 سایپا 400 گروه بهمن 400 خاور و زامیاد هم 300 دلار از شنبه حرکت خودش رو بسوی 2500 آغاز خواهد کرد
نظر
-
نظر