فرصت خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرنسس
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 298

سلام
    حناب موی عاقل ؛ کارشناس محترم بازار سرمایه

در مورد حفاری قبلا اظهار نظر فرموده اید ،با توجه به شناور کم سهم روند کوتاه مدت را چگونه پیشبینی می کنید.سپاس
    به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• Mehrnood
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 28

با سلتم خدمت موی عاقل. در مورد حفاری من هم سوال داشتم. می خواستم بدونم چرا این قدر این سهم رو به عمد پایین نگاه می دارند؟ eps90 داره و با p به e حدود 7 معامله می شود. شناوری پایین داره و به نظرم از مپنا،فاذر، فاراک ارزنده تر هم هست. فکر می کنم حقوقی فعلا نمی خواد این سهم بالا بره به نظر شما حرکت این سه کی آغاز می شه. من دوستانی دارم که می تونند این سهم رو تا حدودی بالا ببرن و حمایت کنند اما از بازی حقوقی می ترسند.نظر کلی شما رو در این خصوص می خواستم بدونم.
      البته این رو هم اضافه کنم این سهم مشکلاتی رو هم داره مانند اینکه ورود دکل های مورد نیاز این شرکت با مشکل روبه رو هست، همچنین به علت اینکه ایران فعلا به علت تحریم نمی تونه نفت خود رو بفروشه پروژه های حفاری و استخراج نفت نیز فعلا به تعویق افتاده و به همین خاطر بعضی از قرار دادهای فعلی و شاید آینده نیز به همین خاطر به عقب بیفته.
      از تحلیل های خوب شما کمال سپاس را دارم.

نظر

• موی عاقل
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 875

سلام
        در خصوص حفاری یک زمانی صحبت از انتقال بلوک پارسان بود شاید این دلیل کنترل قیمت حفاری باشد.اعتقادم این هست که در سال 92 حفاری باید 720 رو ببیند ولی ممکن است قبل از ان تا 520 افت کند.سود امسال حفاری تا 150 تومن قابل تحقق خواهد بود.
        با تشکر از دوستان من فقط دانسته ها و تجارب خودم را به اشتراک می گذارم و تحلیل گر و استاد غیره...عناوینی نوشتاری هستند.
        موفق باشید
        أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

سلام دوست گرامي
          اگر اين سهم تا 520 افت كنه كه خيلي خوبه؟ اين وعده كي محقق ميشه.؟
          يعني فعلا نخريم
          در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
          سلام
          در خصوص حفاری یک زمانی صحبت از انتقال بلوک پارسان بود شاید این دلیل کنترل قیمت حفاری باشد.اعتقادم این هست که در سال 92 حفاری باید 720 رو ببیند ولی ممکن است قبل از ان تا 520 افت کند.سود امسال حفاری تا 150 تومن قابل تحقق خواهد بود.
          با تشکر از دوستان من فقط دانسته ها و تجارب خودم را به اشتراک می گذارم و تحلیل گر و استاد غیره...عناوینی نوشتاری هستند.
          موفق باشید
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• پرنسس
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 298

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            سلام دوست گرامي
            يعني فعلا نخريم
            خب 520 رو با اطمینان که نفرمودند دوست عزیز !ممکن که الکی جامه قرمز تنش نکرده
            به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• موی عاقل
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 875

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              سلام دوست گرامي
              يعني فعلا نخريم
              سلام
              تو منفی خریدن و در مثبت فروختن مهارتی هست که فقط با تمرین به دست می اید.

نظر

• حسنعلی
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 124

سلام بر دوست دلسوز آقای موی عاقل
                رفیق نظرت درمورد فلوله و کگاز و رتکو چیه
                نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

سلام همشهری عزیز

بنده یک قلم بستنی تولیدی شرکت رو حساب میکنم(گرچه این افزایش 2 برابری نرخ کره موضوع اصلی هست )الباقی رو جنابعالی که تحلیل گر بنیادی هستید زحمت بکشید.

الان میانگین فروش بستنی قیفی و چوبی حدودا کیلویی 9300 تومان است.بستنی کیلویی هم زیر 7500 تومان در بازار نداریم.اگر میانگین اینها رو بگیریم میشه کیلویی 8400 تومن اگر 20 درصد سود فروشگاه رو کم کنیم میشه کیلویی 6720 تومن
                  شرکت فروش بستنی را 17500 تن و در بودجه کیلویی 4500 تومن دیده که 3 ماهه4313 تن
                  حدود 4500 تومان فروخته ولی از اوایل مرداد لبنیات گران شد.
                  حالا برای باقی سال اگر
                  12687 تن با میانگین 6720 تومن بفروشد حدود 160 تومن فقط از بستنی برای هر سهم خواهد داشت.

موفق باشید
                  ممنون از موی عاقل عزیز
                  پاینده باشی همشهری

نظر

• Mehrnood
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 28

با سلام خدمت موی عاقل. امروز خبر رسید به من که غبشهر افزایش نرخش امضا نشد. و احتمالا حدود 10 درصد تعدیل بدهد. احتمالا با این خبر چندان بالا باز نشه.
                    اما غپاک در برابر غبشهر چندان بالا نرفته و پتانسیل بالا رفتن این سهم خیلی زیاده اما یه مقاومت سنگین در 660 الی 670 داره که اگه یاداتان باشد سهم خیلی اصلاح کرد.
                    امروز کمی دتولید خرید کردم، نظر شما رو در مورد دتولید،پاسا،رکیش و رتاپ رو می خواستم جویا بشم.
                    احتمالا پاسا بتونه سودش رو تا 470 بالا ببره، رتاپ در 700 تومان هم می تونه خرید خوبی باشه البته اگه فشار فروش تجارت و پارسیان بزارند.
                    ممنونم

نظر

• Mehrnood
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 28

جناب موعاقل یه خواهش دیگه هم دارم چند روز هست که صندوق بورس ایران داره وملت می خره نظر شما رو می خواستم بدونم، انصافا فاند بدی داره اما اخباری در مورد فروش دارایی این سهم به گوش می رسد . ممنونم

نظر

• موی عاقل
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 875

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
                        سلام بر دوست دلسوز آقای موی عاقل
                        رفیق نظرت درمورد فلوله و کگاز و رتکو چیه
                        متاسفانه بررسی روی این سهام نداشته ام

نظر

• موی عاقل
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 875

در اصل توسط Mehrnood پست شده است View Post
                          با سلام خدمت موی عاقل. امروز خبر رسید به من که غبشهر افزایش نرخش امضا نشد. و احتمالا حدود 10 درصد تعدیل بدهد. احتمالا با این خبر چندان بالا باز نشه.
                          اما غپاک در برابر غبشهر چندان بالا نرفته و پتانسیل بالا رفتن این سهم خیلی زیاده اما یه مقاومت سنگین در 660 الی 670 داره که اگه یاداتان باشد سهم خیلی اصلاح کرد.
                          امروز کمی دتولید خرید کردم، نظر شما رو در مورد دتولید،پاسا،رکیش و رتاپ رو می خواستم جویا بشم.
                          احتمالا پاسا بتونه سودش رو تا 470 بالا ببره، رتاپ در 700 تومان هم می تونه خرید خوبی باشه البته اگه فشار فروش تجارت و پارسیان بزارند.
                          ممنونم
                          سلام

دتولید سهم خوبی هست ولی در گروه دارویی سهام بهتر از دتولید وجود داره نکته دتولید این هست که ممکنه با توجه به اینکه
                          عرضه اولیه بوده و تعداد زیادی امروز معامله شده بخوان ببرنش بالا
                          پاسا در گروه لاستیکی به نسبت بارز (در مقام مقایسه میزان تولید)از ارزش بازار بالاتری برخورداره بنابراین پکرمان اولویت داره در این گروه

رتاپ برای سهامداری با دید مجمع خوبه
                          در خصوص رکیش دقت کنید عده ای برای سفته بازی وارد سهم شده اند و قصد سفته بازی دارند فکر میکنم درصورتیکه حجم معاملات بالا رفت فروش سهم گزینه اول باشد.
                          موفق باشید

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

مشاهده گفتگو
                            تعرفه مکالمات ثابت افزايش يافت

06 مهر 1392 - 15:33
                            -
                            تعرفه مکالمات تلفن ثابت از 51.03 ريال به 58.71 ريال رسيد که از 15 مردادماه نيز در قبوض مشترکان ثابت اعمال ميشود.
                            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            به نظر ميرسه با اين خبر از فردا شاهد صعود اخابر باشيم و دو سهم بانکي که با اين خبر

منتفع ميشن وپارس و وسينا هستند .توضيح اينکه اين دو سهم بانکي 10 درصد از سهام

شرکت توسعه مبين رو دارن و اين شرکت هم سهامدار عمده مخابراته با مالکيت بيش از 50 درصديه

يعني وپارس و وسينا به طور غير مستقيم هر کدام 5 درصد اخابر رو دارن...علاوه بر اخبار

خوب پيرامون تمام بانکها اين خبر امتياز ويژه اي است براي اين دو بانک...وپارس

با دارا بودن کمترین p/e در گروه بانکی بیشترین پتانسیل رشد رو در میان مدت 2 الی 3 ماهه بین بانکیها داره...

نظر

• ALEN
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 746

سلام

دتولید سهم خوبی هست ولی در گروه دارویی سهام بهتر از دتولید وجود داره نکته دتولید این هست که ممکنه با توجه به اینکه
                              عرضه اولیه بوده و تعداد زیادی امروز معامله شده بخوان ببرنش بالا
                              پاسا در گروه لاستیکی به نسبت بارز (در مقام مقایسه میزان تولید)از ارزش بازار بالاتری برخورداره بنابراین پکرمان اولویت داره در این گروه

رتاپ برای سهامداری با دید مجمع خوبه
                              در خصوص رکیش دقت کنید عده ای برای سفته بازی وارد سهم شده اند و قصد سفته بازی دارند فکر میکنم درصورتیکه حجم معاملات بالا رفت فروش سهم گزینه اول باشد.
                              موفق باشید
                              با سلام
                              از رکیش فعلا هیچکس خبری نداره بانک تجارت اول ایرانیان رو خرید حالا هم سهام رانفور و شرکت ملی رو خریداری کرد فعلا معلوم نیست داره چیکار میکنه اما با توجه به اینکه یه شرکت psp هست و با کم ارزش شدن پول ملی تعداد تراکنشها تقریبا دو برابر پیش بینی ها شده تو شش ماهه فکر میکنم وضعیت رکیش و کلا آی تی خیلی بهتر شه
                              قبلا 200.000 تومن میزاشتی جیبت هفته بعد میرفتی پشت دستگاه پوز الان یه روز درمیون باید بری :)

نظر

• AIDIN90
                                ستاره‌دار (21)
                                • May 2011
                                • 1061

فرصت خرید فاذر را از دست ندید دیگه فروشنده ای نداره سهم داره خشک میشه هدف خیلی بالاست افزایش سرمایه هم نزدیکه

نظر

در حال کار...
                                X