کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به جناب موی عاقل
بالاخره پس از 7 سال دوری از بورس، باز هم سودای بورس بازی به کله ام زد و یک هفته ای میشه شروع به خرید کردم/.:blushsmiley:./ سبد سهام من شامل: فاذر 35% - والبر 20% - خزامیا 20% - سفارس 15% چه تغییری توصیه می کنید و به نظرتون چی اضافه کنم؟
درود سید
متاسفانه مافیای واردات که در سنوات گذشته شکل گرفته مرتب به دولت فشار می اورند و مطالب عوام پسند میزنند .این دولت هم با اعلام این نرخ نشان داد رویه اسلاف خود را دارد.
طیب نیا حرفهای خوبی میزند ولی اگر بخواهد وارد عمل شود و مثلا مالیات از بساز و بفروشی بگیرد (به علت اینکه تمام وابستگان به حکومت سرمایه های سنگینی در بخش ساخت و ساز دارند) همین مجلسی که بالاترین رای اعتماد را به ایشان داد او را استیضاح میکند.
این سیستم متاسفانه در دوران اصلاحات نشان داد که اصلاح پذیر نیست.
موفق باشید
مجلس شورای اسلامی با بررسی سوال نماینده بروجرد از وزیر اقتصاد در خصوص اظهارات رئیس کل بانک مرکزی در تضعیف ارزش پول ملی با قانع نشدن از اظهارات وزیر اقتصاد اولین کارت زرد را به دولت یازدهم دادند.
به گزارش مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی سوال ملی قاسم جعفری نماینده بجنورد از طیب نیا وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس قرار گرفت. سوال نماینده بجنورد در خصوص اظهارات رئیس کل بانک مرکزی در تضعیف پول ملی بود.
ولیالله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در اظهاراتی در اتاق بازرگانی در پی کاهش نه چندان جدی نرخ ارز اعلام کرده بود که کاهش نرخ ارز برای ما مفید و مطلوب نیست این در حالی است که بر اساس اظهارات جعفری توانبخشی به پول ملی از وظایف ذاتی بانک مرکزی است.
جعفری معتقد بود در اظهارات رئیس کل بانک مرکزی به جای منافع ملی به منافع گروه های خاص توجه شده است.
پس از اظهارات وزیر اقتصاد و تاکید وی بر لزوم افزایش ارزش پول ملی، نمایندگان از توضیحات وی قانع نشده و با 82 رای موافق، 101 رای مخالف، 10 رای ممتنع از مجموع 217 نماینده حاضر در مجلس اعلام کردند که از توضیحات وزیر اقتصاد قانع نشدند.
مجلس شورای اسلامی با بررسی سوال نماینده بروجرد از وزیر اقتصاد در خصوص اظهارات رئیس کل بانک مرکزی در تضعیف ارزش پول ملی با قانع نشدن از اظهارات وزیر اقتصاد اولین کارت زرد را به دولت یازدهم دادند.
به گزارش مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی سوال ملی قاسم جعفری نماینده بجنورد از طیب نیا وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس قرار گرفت. سوال نماینده بجنورد در خصوص اظهارات رئیس کل بانک مرکزی در تضعیف پول ملی بود.
ولیالله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در اظهاراتی در اتاق بازرگانی در پی کاهش نه چندان جدی نرخ ارز اعلام کرده بود که کاهش نرخ ارز برای ما مفید و مطلوب نیست این در حالی است که بر اساس اظهارات جعفری توانبخشی به پول ملی از وظایف ذاتی بانک مرکزی است.
جعفری معتقد بود در اظهارات رئیس کل بانک مرکزی به جای منافع ملی به منافع گروه های خاص توجه شده است.
پس از اظهارات وزیر اقتصاد و تاکید وی بر لزوم افزایش ارزش پول ملی، نمایندگان از توضیحات وی قانع نشده و با 82 رای موافق، 101 رای مخالف، 10 رای ممتنع از مجموع 217 نماینده حاضر در مجلس اعلام کردند که از توضیحات وزیر اقتصاد قانع نشدند.
مافیای واردات امروز اولین ضربه رو وارد کردند
اگر بخواهد از بساز و بفروشی مالیات اخذ کند قطعا برکنار خواهد شد
سلام به جناب موی عاقل
بالاخره پس از 7 سال دوری از بورس، باز هم سودای بورس بازی به کله ام زد و یک هفته ای میشه شروع به خرید کردم/.:blushsmiley:./ سبد سهام من شامل: فاذر 35% - والبر 20% - خزامیا 20% - سفارس 15% چه تغییری توصیه می کنید و به نظرتون چی اضافه کنم؟
سلام
فاذر و خزامیا مشکل بنیادی دارند.به نظرم با یک سهم دارویی و یک پتروشیمی خوراک مایع در یک فرصت مناسب تعویض کنید
در گروه دارویی سهم بد نداریم.دسینا هم سهم خوبیه .یک طرح توسعه داره که برای اون اوراق اجاره منتشر کرده ولی 3 4 سالی طول میکشه به بهربرداری برسه(با توجه به سیستم فشل دولتی و شبه دولتی )
درود دوستان ....................بنظرم فرصت خرید -آینده -در منفی فردا .......از منظرتکنیکی احتمالا هدف کوتاه مدت 480-500 میان مدت 1000 تومان از منظر بنیادی سهم یک پایانه گل وگیاه دارد که تا آواخر سال به بهره برداری میرسد................................بنظرم برای برسی وخرید خیلی جالب میباشد.موفق وپرسود باشید
نظر