کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موی عاقل عزیز نظرتون در مورد ومعادن چیه و تا چه قیمت نگهداریم
در مورد غدیر نظرتون چیه
ممنون
سلام
ومعادن ممکنه تا 1000 تومن ببرنش بالا ولی ارزش بازار این گروه کلا بالاست مثلا الان کگل ارزش بازارش نزدیک 3 و نیم میلیارد دلار هست که به هیچ وجه با واقعیات منطبق نیست.
غدیر هم در 2 سال گذشته روند خسته کننده ای داشته
موفق باشید
سلام دریادل عزیز
شدوص و شکربن پتانسیل اصلیشون در یکسال گذشته ازاد شده.وپترو هم از قدیم الایام یکسری سفته باز باهاش بازی میکردند.
موفق باشی
کلا دوده محصولی هست که بشدت به قیمت دلار وابسته هستش....قیمت جهانی انواع گرید دوده و تمایل لاستیک سازها برای واردات دوده این حرف منو تایید میکنه...بخاطر پایین اومدن دلار بود که شدوص و شکربن نتونستند قیمت دوده را رو 4900 و 4700 به لاستیک سازها بدند و فروش الانشون حدود 4200 هستش.چون با دلار 3000 تومنی قدرت چانه زنی را تو بازار ندارند.من خودم شدوص داشتم ولی خارج شدم.
سلام
بنده کلا نظری مساعدی نسبت به گروه خودرویی و سهام مرتبط با اونها مثل خگستر وگستر ولساپا وساپا و....ندارم.
در خصوص ساراب و کلا سیمانی ها باید توجه داشته باشیم که از یک ماه دیگه باید کم کم بحث راجع به بودجه 93 شروع بشه و این داستان یعنی افزایش حامل های انرژی .البته درسته که اگه انرژی گرون بشه صنایع هم افزایش نرخ میگیرن ولی برای مدتی باعث ایجاد جو منفی در صنایع انرژی بر خواهد بود.
موفق باشید
اینجانب حدود 20 در صد از سبدم دو سهم جم و تاپیکو میباشد که همانند بقیه گروه رشد نکرده اند. لطفا میشه دلیلش را بفرمایید.اگر هم این دو سهم را مناسب نمیدانید برای میان مدت کدامیک بهترند که با انها عوض نمایم
نظر