کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام موی عاقل گرانقدر
از پاسخگویی همراه با صداقت و تعقل شما ممنون و سپاسگذارم.
اگر روی وبیمه کار کرده اید لطف کنید بفرمایید این سهم در حوالی قیمت 185 تا 190 فرصت خرید است؟
سلام موی عاقل گرانقدر
از پاسخگویی همراه با صداقت و تعقل شما ممنون و سپاسگذارم.
اگر روی وبیمه کار کرده اید لطف کنید بفرمایید این سهم در حوالی قیمت 185 تا 190 فرصت خرید است؟
سلام
بیشتر وزن وبیمه در زمینه املاک است و به نوعی سهام ساختمانی محسوب میشود.بنده معتقدم هنوز برای خرید سهام ساختمانی زود است و سهام ساختمانی بعد از یک رشد شارپ دوباره پایین خواهند امد.این نظر بنده است و ممکن است اشتباه باشد.
ساام موی عاقل شبتون بخیر ایشالا رفتیم برای شنبه تا خدا چی بخواد نظرتون راجع به حفارس و کرماشا چیه؟
یه جا شبندر رو پیشنهاد کردند با قیمت خرید 13900 و ضرر 13800 ولی این هفته همش صعودی بود برای ورود صبر کنم یا الان با قیمت پایین وارد سهم بشم؟
کرماشا هم 8750 با ضرر7900 به نطرتون با قیمتای الان کی باید وارد شم؟
سلام موی عاقل عزیز شبتون بخیر
ممنون میشم اگه منو تو خرید سهم راهنماییم کنید
من تازه به این سایت پیوستم
میشه کمکم کنید؟
من از زنجان مزاحم میشم
تو یکی از صفحه ها یکی نوشته بود ک ترک هستید
گفتم شاید به یه هم زبونیت کمکی کنید؟
چه سهمایی با بازدهی عالی مثل ونفت یا چکاوه تا بعد از عید واسه خرید خوبند؟
موی عاقل[/B];421485]ببخشید بنده به شما تحلیل شپنا بدهکارم؟
با سلام و خسته نباشید
نخیر جناب نه نتها بدهکار نیستید بلکه طلب کار هم هستید(لحن نوشته شما اینطور می رسونه)
بعد شم ؛ دو تا پیام دادم در هر دو درخواست مطلب کردم در هر دو تا هم حضرتعالی رو با جناب و محترمانه خطاب کردم .
وبعد ؛ پیام اول بنده با "اگر امکان داره" همراهه که نشان از خواهش نه طلب! پیام دوم بنده هم یه درخواست برای پیگری پیام قبلیه.
و بعد ؛ مگه به بقیه که جواب می دی ، بدهکاری ؟!
و در آخر "أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ" این جمله یکی از جملات زیبای قرآنه که بعنوان امضاء استفاده می کنی ( البته مطمئنام که خودت کاملا به اون واقفی و با منظور از اون استفاده می کنی)
تو که قرآن می خونی ، پس حتما می دونی زکات علم چیه!
در آخر هم برات آرزوی موفقیت دارم چون به هر حال داری به ملت خیر می روسونی هر چند با ما تو برخورد اول خوب نبودی!!!!!!!
با سلام و خسته نباشید
نخیر جناب نه نتها بدهکار نیستید بلکه طلب کار هم هستید(لحن نوشته شما اینطور می رسونه)
بعد شم ؛ دو تا پیام دادم در هر دو درخواست مطلب کردم در هر دو تا هم حضرتعالی رو با جناب و محترمانه خطاب کردم .
وبعد ؛ پیام اول بنده با "اگر امکان داره" همراهه که نشان از خواهش نه طلب! پیام دوم بنده هم یه درخواست برای پیگری پیام قبلیه.
و بعد ؛ مگه به بقیه که جواب می دی ، بدهکاری ؟!
و در آخر "أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ" این جمله یکی از جملات زیبای قرآنه که بعنوان امضاء استفاده می کنی ( البته مطمئنام که خودت کاملا به اون واقفی و با منظور از اون استفاده می کنی)
تو که قرآن می خونی ، پس حتما می دونی زکات علم چیه!
در آخر هم برات آرزوی موفقیت دارم چون به هر حال داری به ملت خیر می روسونی هر چند با ما تو برخورد اول خوب نبودی!!!!!!!
برای پخته شدن کافیست که هنگام عصبانیت از کوره درنروید!
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
و استفاده از فعل : مطلبی داری میتواند حمل بر بی احترامی شود اگرچه شما قطعا چنین منظوری نداشته اید گاهی الفاظ میتواند ما را به اشتباه بیاندازد
موفق باشی /:.smilingsmiley.:/
nav جان ؛دوست خوبم ، در تایید حرف شما باید بگم که:
گاهی اوقات الفاظ و لحن ها بدون غرض هستند ، اما آنچه مهمه ؛ دلها هستند ، و امید داریم که همه به سمت خیر در حرکت هستند البته اگر در دایره ولایت خدا باشند.
خدا رو شکر تو مملکت ما آدم بی دین کمه پس میشه گفت همه خوب اند فقط باید دلها به هم نزدیک شوند.
ما همچنان منتظر یه تحلیل خوب و شفاف از دوست خوبمون موی عاقل درباره شپنا و یاگروه پالایشی ها هستیم . البته توضیحا دوباره بگم که اگر وقت و امکانش رو دارند .
در سهام وبیمه از دید نموداری نوسانات روزانه قیمت را می توان کانالیزه کرد. در حال حاضر سهم با سقف کانال صعودی درگیر شده است.از منظر الیوتی صعود اخیر را می توان در قالب امواج اصلاحی با فرم wxyxz شماره گذاری کرد.
. موج w سه تایی است که موج a از آن نیز به صورت سه تایی پیشروی کرده است. موج x هم مطابق معمول نقش یک سه تایی واصل را ایفا کرده و اصلاح تند و تیزی را نصیب قیمت کرده است.
در ادامه موج y در قالب سه تایی abc باعث رشد قیمت تا حوالی 140 تومان شده است. موج x دوم ریز موج های مفقود شده در بطن خود دارد.
در حال حاضر سهم در موج z صعودی قرار دارد. طبق قوانین الیوت این موج نیز باید یک موج سه تایی باشد. موج a از z با 5 موج پیشرو باعث رشد سهم شده است و موج b از z یک زیگزاگ ناقص است هست. در حال حاضر سهم در قالب موج c از z پیشروی کرده است.
دو سناریو برای آینده قیمت سهم متصور هستیم :
1 – اتمام موج z و شروع ریزش قیمت. که با آینده بازار چندان سنخیت ندارد. چرا که اگر شاخص تا 120000 واحد رشد کند بعید است این سهم که پرتفوی خوبی دارد ریزش کند.
2 – اتمام موج 1 از c از z که در این صورت سهم می تواند تا حوالی 160 تومان اصلاح نماید.
بمنابراین فعلا می توان گفت کف سهم در 140 تومان بسته شده است و حمایت معتبر قیمت روی 165 تومان است به نظر در روزهای آینده شاهد اصلاح سهم تا این محدوده باشیم.
در صورت واکنش قیمت به سطح مذکور تحلیل سهم به روز خواهد شد.
نظر