کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما بودی کدوم یک از دارویی ها رو میگرفتین؟
شرمنده زود زود سوال میکنم
آخه چند بار سوال پرسیدم بی جوابم گذاشتید/:.negaran.:/
ممنون میشم که جواب بدید
ببخشید که اذییتتون میکنم!!!!
یترتیب اولویت وپخش داسوه دابور دپارس و سبحانح
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
سلام
شرکتهای فولادی با توجه به رکود اقتصادی فعلی با افت فروش مواجه شده و گزارش 9 ماهه جالبی نخواهند داشت.گزارش فولاژ زنگ خطر رو برای فولادی ها به صدا دراورد.
پالایشی ها هم توان رشد قیمتی ندارند.
Fبرام تعجبي است كه هدفمندي داره ميره مجلس نقوت فولادي ها صف شدند. البته بايد برخي خالي كنند ديگر.
بازار داره تو خريد فولادي ها اشتباه مي كنه.
الان بانكي ها و اخابر خوب هستند و وبشهر/:.tonguesmiley:./
سلام موی عاقل عزیز
من ی سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
به نظر شما فروش ماشین در این شرایط که بیشتر فعالان بازار اعتقاد بر کاهش قیمت خودروتا عیذ را دارند،کار درستی ست؟
و یک سوال دیگر شما حرف از دارویی خیلی زدید،من امروز والبر خریدم که بعد از خریدم متوجه شدم شما گفتید قبل از افزایش سرمایه بفروش،حالا به نظرتون من فردا بفروشم برم دابور بخرم؟
ممنون از وقتی که میذارید
سلام موی عاقل عزیز
من ی سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
به نظر شما فروش ماشین در این شرایط که بیشتر فعالان بازار اعتقاد بر کاهش قیمت خودروتا عیذ را دارند،کار درستی ست؟
و یک سوال دیگر شما حرف از دارویی خیلی زدید،من امروز والبر خریدم که بعد از خریدم متوجه شدم شما گفتید قبل از افزایش سرمایه بفروش،حالا به نظرتون من فردا بفروشم برم دابور بخرم؟
ممنون از وقتی که میذارید
سلام
اگر منظور از فروش ماشین خرید دوباره در قیمت پایین تر است که بنده بعید میدانم قیمتها افت کند.
اگر منظور از فروش خودرو اوردن پول ان به بازار بورس است به نظرم کار درستی نیست چون سرمایه گذاری در بورس باید از محل دارایی مازادی که به ان نیاز ندارید باشد.
هنوز تا افزایش سرمایه والبر مدت زیادی باقیست و میتوانید تا ان زمان با والبر سهامداری کنید.
موفق باشید
سلام
تحولاتی در شرکت انجام شده.علی الحساب میخوان سود مجمع حقیقیها رو واریز کنند.سود رو بریزن یه کم بنیه مالی تقویت بشه/:.tonguesmiley:./
آیا این فرمایش شما موثق هست؟ از چه محلی قراره سود مجمع را بدن دارایی های شرکت که توسط سهامدار عمده که در حال محاکمه هست درشرکت های خودش فونیکس بلوکه شده یا توسط دادگاه مسدود شده چول خوراک را هم که نداره بده و خوراکش قطع هست حقوق کارگر ها را هم که به زور داره میده حالا چطور میخواهد سود 500 تومنی مجمع 91 را بدهد؟!
اخباری در باره افزایش سرمایه 500% از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها برای شصفها بگوش می رسد آیا شما تایید می کنید؟
در اصل توسط saeed112 پست شده است
دوستان خبری از شرکت شنیدم که گویا قرار است ازمحل سود سال91 به میزان 500%افزایش سرمایه داده شود یعنی سود نقدی به مانخواهند داد ودرعوض 5برابر به سهام هریک از سهامداران اضافه خواهدشد اولش به دلیل عدم دریافت سود نقدی ناراحت شدم ولی آن دوستی که در گروه مالی شرکت میباشد مرا قانع نمود وگفت به لحاظ مطالبات بالای شرکت وعدم وصول آن تا کنون ونبود جریان نقدینگی شرکت امکان بازگشائ در نرخهای مورد انتظار نخواهد بود بنابر این برای جلوگیری از ضرر سهامداران[مخصوصأ خرد] پس از وصل خوراک که در مورد آن جلسه ای در هفتهه بعد در استانداری برگزار میشود موضوع افزایش سرمایه از محل سود تقسیمی سال91دردستور کار هیئت مدیره قرار خواهد گرفت ونظر حسابرس قانونی نیز نسبت به اقدام فوق کاملا مساعد بوده وپس از اعمال افزایش سرمایه هر یک سهم به 6سهم تبدیل وکاهش بدهی شرکت و وایجاد نقدینگی در حساب شرکت جهت تأمین خوراک شرکت وبازگشائ نیز دربد بینانه ترین حالت پس از افزایش سرمایه 500درصدی بین 10000تا15000ریال خواهد بود که به نظر هم به نفع سهامدار وثبات شرکت میباشد.
خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
با سلام خدمت دوستان صاحب نظر
ایا افزایش قیمت متانول روی زاگرس تاثیری داره؟
زاگرس بزرگترین متانول ساز ایران و اگر اشتباه نکنم حتی جهان هست.و بنابراین هر گونه افزایشی در نرخ متانول روی سود شرکت تاثیر خواهد داشت.شرکت در شش ماهه اول با متوسط نرخ فروش 365 دلار به ازای هر تن متانول و دلار 3300 ،پوشش نسبتا خوبی داشت.در شش ماهه دوم دو اتفاق افتاد؛ افزایش قیمت متانول و کاهش نرخ دلار.یک محاسبه ساده نشان میدهد که اثر افزایش قیمت متانول(بالای 50%) به مراتب بیشتر از اثر کاهشی نرخ ارز ( کمتر از 10% )می باشد.البته شرکت ریسک دیگری هم دارد تحت عنوان افزایش نرخ خوراک.در این ارتباط ذکر دو نکته ضروری است؛اول اینکه سهم خوراک گاز در بهای تمام شده زاگرس حدود 30%است.دوم اینکه اثر این افزایش نرخ قبلا در قیمت سهم لحاظ شده است(پی به ای حدود 5در مقابل پی به ای بالای 8 کل بازار).
موضوع قابل ذکر دیگر در مورد زاگرس ،تسویه تسهیلات ارزی شرکت در سال جاری از محل عایدات حاصل از فروش است که اثر افزایشی حدود 40 تومنی روی سود سال بعد دارد
زاگرس بزرگترین متانول ساز ایران و اگر اشتباه نکنم حتی جهان هست.و بنابراین هر گونه افزایشی در نرخ متانول روی سود شرکت تاثیر خواهد داشت.شرکت در شش ماهه اول با متوسط نرخ فروش 365 دلار به ازای هر تن متانول و دلار 3300 ،پوشش نسبتا خوبی داشت.در شش ماهه دوم دو اتفاق افتاد؛ افزایش قیمت متانول و کاهش نرخ دلار.یک محاسبه ساده نشان میدهد که اثر افزایش قیمت متانول(بالای 50%) به مراتب بیشتر از اثر کاهشی نرخ ارز ( کمتر از 10% )می باشد.البته شرکت ریسک دیگری هم دارد تحت عنوان افزایش نرخ خوراک.در این ارتباط ذکر دو نکته ضروری است؛اول اینکه سهم خوراک گاز در بهای تمام شده زاگرس حدود 30%است.دوم اینکه اثر این افزایش نرخ قبلا در قیمت سهم لحاظ شده است(پی به ای حدود 5در مقابل پی به ای بالای 8 کل بازار).
موضوع قابل ذکر دیگر در مورد زاگرس ،تسویه تسهیلات ارزی شرکت در سال جاری از محل عایدات حاصل از فروش است که اثر افزایشی حدود 40 تومنی روی سود سال بعد دارد
Sent from my C6802 using Tapatalk
بنظرم این شرکت بدلیل روانشناسی بازار چندان مورد اقبال نباشن هرچند با گذر زمان نه چندان طولانی بازار برا دفع ریسک به سمت پی یه ای پایین خواهد رفت البته رشد شارپ دیگه دورش تموم شده
بنظرم این شرکت بدلیل روانشناسی بازار چندان مورد اقبال نباشن هرچند با گذر زمان نه چندان طولانی بازار برا دفع ریسک به سمت پی یه ای پایین خواهد رفت البته رشد شارپ دیگه دورش تموم شده
دوست عزیز
واقعیت این است که بازار محکوم به تغییر استراتزی خواهد بود و چاره ای ندارد که به سمت سهام بنیادی تغییر جهت دهد.شرکتهایی که بتوانند متناسب با جهت گیری جدید اقتصادی کشور، تداوم سوداوری داشته باشند که شخصاً صنعت پتروشیمی،سیمان، بانکداری،خودرو و فولادی را مناسبتر میدانم.
نکته دیگری که باید اضافه کنم این است که احتمال افزایش نرخ خوراک 14و یا حتی 12 درصدی را نزدیک صفر میدانم.چنین تصمیمی یک خودزنی احمقانه خواهد که تنها منجر به خروج سرمایه از صنعت استراتزیک پتروشیمی و سراریز شدن منابع این کشور به سوی قطر ،کویت و عربستان میگردد.البته از انهایی که تنها هدف خود را چوب لای چرخ سیاستهای اقتصادی دولت و جلوگیری از موفقیت ان قرار دادند، اتخاذ چنین تصمیمهای احمقانه ای بعید نیست.
به لطف سیاستهای اقتصادی ویرانگر دولت قبل که منجر به خروج سرمایه از بورس و شاید کشور گردید،تا چند ماه قبل اکثر سهام زیر ارزش ذاتی خود معامله میشدند.بنابرین شما هر سهمی که میخریدید موفق به کسب سود ی میشدید و تفاوت فقط در میزان سود بود.
ولی امروز اگر سهام اکثر شرکتها اگر نگوییم دارای حباب قیمتی هستند،میتوانیم بگوییم در ارزش ذاتی خود در حال معامله هستند و این یعنی اینکه به قول شما،دیگر خبری از رشد شارپ نیست.
دوست عزیز
واقعیت این است که بازار محکوم به تغییر استراتزی خواهد بود و چاره ای ندارد که به سمت سهام بنیادی تغییر جهت دهد.شرکتهایی که بتوانند متناسب با جهت گیری جدید اقتصادی کشور، تداوم سوداوری داشته باشند که شخصاً صنعت پتروشیمی،سیمان، بانکداری،خودرو و فولادی را مناسبتر میدانم
Sent from my C6802 using Tapatalk
سهام بنیادی که فعلا وضعشون خیلی بی نظم و غیر قابل پیش بینی شده دو نمونش کرماشا وشبندر دو سه هفتس که خودشونم تکلیف خودشون رو نمیدونن
نظر