کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوشحالم که حداقل روزنامه دنیای اقتصاد و تحلیلگر برتر، آقای شروین شهریاری نه خواب است و نه خودش را به خواب زده است و گزارش خوب و فوق العاده سهام دارویی و پوشش ها و تعدیل های بالای دارویی ها را در این بازار آشفته دیده است.
معمولا روزنامه دنیای اقتصاد همیشه با جوانب احتیاط مطلب مینویسد، نکته مهم اینکه از دید روزنامه دنیای اقتصاد و شروین شهریاری، شرکتهای دارویی نمره مثبت و قبولی گرفتند.
دنیای اقتصاد - در هفته جاري، مطابق با برنامه زمانبندي، اكثريت قريب به اتفاق شركتهاي بورسي گزارش عملكرد نه ماهه خود را به بازار اعلام كردند. يك برآورد سريع نشان ميدهد كه پيشبيني سود مجموع شركتهاي بورسي طي اين گزارشها تغيير خاصي نكرده و در محدوده 50 هزار ميليارد تومان باقي مانده است؛ حال آنكه تحت تاثير جو خوشبيني كاذب به ويژه از ابتداي آذر تا نيمه ديماه، انتظار تعديلات مثبت از سود اكثر شركتهاي بورسي در بين معاملهگران وجود داشت. بدين ترتيب، عدم تحقق انتظار مزبور را ميتوان يكي از دلايل مهم آغاز اصلاح قيمتهاي سهام دانست؛ ارسال اين گزارشها كمتر از حد انتظار البته با توجه به متغيرهاي اقتصادي حاكم بر وضعيت بنگاهها تا حدي قابل پيشبيني بود.
در فصل پاييز، شركتهاي وابسته به نرخ ارز (به ويژه در گروههاي فلزي و معدني) با دلار زير 3000 تومان مواجه بودند كه قيمتهاي فروش را نسبت به شش ماه قبل 15 تا 20 درصد كاهش داده بود. ساختمانيها هم تحت تاثير ركود بازار مسكن، روزهاي دشواري را براي سودسازي تجربه كرده و ميكنند. خودروسازان نيز بهرغم خوش بيني نسبت به آينده، شاهد هيچگونه گشايش فوري بهويژه در زمينه حل بحران نقدينگي خود نيستند.
بانكها هم در اين شرايط ركودي و با توجه به افزايش هزينه پول در رقابت براي جلوگيري از خروج منابع، عمدتا كاهش حاشيه سود بين درآمد تسهيلات و هزينه سپردهها را تجربه كردهاند و از منظري ديگر هم با كمبود متقاضي باكيفيت براي تسهيلات گران دست و پنجه نرم ميكنند. در اين ميان، شايد تنها داروسازان (شرکت های دارویی) را بتوان شگفتي ساز گزارشهاي 9 ماهه دانست؛ چرا كه به علت افزايش بيشتر قيمت دارو نسبت به بهاي تمامشده، عمدتاً رشد جالب توجه سودآوري را شاهد هستند.با عنايت به پابرجا بودن عوامل ركودي در خصوص اكثر صنايع مورد اشاره، ميتوان انتظار داشت كه بيشتر شركتهاي بورسي در پايان بهمن ماه، اولين پيشبيني سود خود براي سال آينده را هم با احتياط زيادي به بازار اعلام كنند كه اين اتفاق طبيعتا بار ديگر بر قيمتهاي سهام در كوتاه مدت تاثيرگذار خواهد بود.
شرکت داروسازی امین با 10 میلیارد تومان سرمایه برای هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 مبلغ 2297 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اطلاعیه قبلی (به مبلغ 1442 ریال ) افزایش 59 درصدی داشته است.
"دامین" که در دوره 9 ماهه موفق به تحقق 73 درصد از بودجه شده است علت تعدیل مثبت را به شرح زیر اعلام کرده است:
1- انعقاد قراردادهای جدید و پیش بینی تولید محصولات کارمزدی
2- برآورد افزایش میزان تولید و فروش برآورد کسب بیشتر سهم بازار
3- تاثیر افزایش نرخ 17 قلم محصول با حاشیه سود مناسب
چن صباحی بود که درسایت نبودید(احتمالا در مسافرت خارج از کشور بودید ایشاله که بهتون خوش گذشته باشه)
خوش آمدید
به نظر شما بازار بر میگرده ؟
بنده پخش وپخش دکیمی دیران والبر تیپیکو دار م نظرتان چیست؟
با والبر مجمع هم رفتم
غیر از تیپیکو که تازه خریدم بقیشو شدید تو ضررم
نظرتان راجب دارویی ها وسهمهای بنده چیست باضرر بفروشم و با تیپیکو عوض کنم یا فعلا با آنها بمانم به امید بازگشت آها باشم؟
و نظرتا ن راجب کلیت بازار چیست؟ آیا امیدی به بازگشت هست یا خیر؟
چن صباحی بود که درسایت نبودید(احتمالا در مسافرت خارج از کشور بودید ایشاله که بهتون خوش گذشته باشه)
خوش آمدید
به نظر شما بازار بر میگرده ؟
بنده پخش وپخش دکیمی دیران والبر تیپیکو دار م نظرتان چیست؟
با والبر مجمع هم رفتم
غیر از تیپیکو که تازه خریدم بقیشو شدید تو ضررم
نظرتان راجب دارویی ها وسهمهای بنده چیست باضرر بفروشم و با تیپیکو عوض کنم یا فعلا با آنها بمانم به امید بازگشت آها باشم؟
و نظرتا ن راجب کلیت بازار چیست؟ آیا امیدی به بازگشت هست یا خیر؟
سلام
قبلا عرض کردم اگر تونستی فقط دکیمی رو عوض کنید.به بقیه هم دست نزنید.
این دست نزدن به صفوف فروش دارویی ها به جهت حداکثر استفاده برای جمع اوری تیپیکو از بازار است.
استاد موی عاقل
سلام
سبد فعلیم شکبیر 15 درصد ضرر، وپخش 9 درصد ضرر
امیدی به شکبیر هست؟
اگر بخوام تو این منفی های بازار خرید کنم پیشنهادتون چیه؟
خرید وپخش یا تیپیکو؟
سپاسگزارم.
دوستان عزیز فعلا خرید و فروش نکنین
البته خرید رو مطمئن هستم ولی فروش رو نمیتونم بگم که حتما نکنین
صبر کنین تا نشونه های برگشت بازار ظاهر بشه
آدم سود کمتر بکنه خیلی بهتر از اینه که با طمع وارد بازار بشه و همونی رو که داره از دست بده
لذا تا سیگنال ورود صبر کنین
درسته که ممکنه موقعیت خرید در کف رو از دست بدیم ولی مطمئن خرید میکنیم و این ارزش رو داره
موفق و پر سود باشید
روزنامه دنياي اقتصاد - شماره 1624 بازديد: 36 بار کد خبر: DEN-472932 گروه بورس- سايپا ديزل امسال سرمايه خود را تا مبلغ 1200ميليارد ريال افزايش ميدهد. براساس گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، اين شرکت اعلام کرده است. گروه بورس- سايپا ديزل امسال سرمايه خود را تا مبلغ 1200ميليارد ريال افزايش ميدهد. براساس گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، اين شرکت اعلام کرده است. قصد دارد سرمايه خود را از مبلغ 600ميليارد ريال به 1200ميليارد ريال از محل مطالبات و آورده نقدي سهامداران افزايش دهد. در اين خصوص لازم به تذکر است که شرکت گزارش توجيهي، فني و اقتصادي طرح افزايش سرمايه تنظيم و تاييد حسابرسي و بازرسي قانوني شرکت را اخذ کرده است.
سايپاديزل درآمد هر سهم امسال را با 600ميليارد ريال سرمايه و کاهش 298ريالي به طور خالص مبلغ 108ريال پيشبيني کرده است. «خکاوه» در حالي توانست طي دوره 6 ماهه منتهي به خردادماه معادل 50درصد از پيشبيني سود هر سهم را محقق کند که اين شرکت با کاهش در پيشبيني درآمد هر سهم مواجه بود. سايپاديزل پيشبيني درآمد هر سال مالي 87 را در اسفند 86 مبلغ 406ريال اعلام کرده بود که دلايل تعديل را اعلام نکرده است.
پيشبيني عملکرد «خکاوه» براي سال مالي 87 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل به ترتيب فروش 166درصد افزايش، بهاي تمام شده کالاي فروش رفته 126درصد افزايش، سود عملياتي مبلغ 1356ميليارد و 741ميليون ريال افزايش و سود پس از کسر ماليات 1169ميليارد و 224ميليون ريال افزايش نشان ميدهد.
مطابق اطلاعات ارسالي، هياتمديره سياست تقسيم سود خود را اعلام نکرده است. شايان ذکر است شرکت اعلام کرده است که در نظر دارد در سال مالي 87 سرمايه را از مبلغ 600ميليارد ريال به مبلغ 1200ميليارد ريال از محل مطالبات و آورده نقدي سهامداران افزايش دهد.
يادآوري ميشود سايپا ديزل پيشبيني درآمد هر سهم سالمالي اسفند 86 را در 22 اسفند 85 مبلغ 570ريال (به بازار منعکس نشد)، در 10 مردادماه 86 مبلغ 570ريال، در تاريخ بهمن 86 مبلغ 570ريال (به بازار منعکس نشد) و در اسفند 86 مبلغ 133ريال اعلام کرده بود که مبلغ 174ريال زيان تحقق يافته است. شرکت دلايل تغيير را مشکلات نقدينگي ايجاد شده، عدمبه موقع گشايش اعتبارات اسنادي و تاخير در ارسال محصولات وارداتي، محدوديت در خط کشتيراني بينالمللي، تغيير در روشهاي آزمون و تست استاندارد، افزايش جرائم تاخير تسويه حسابهاي گشايش اعتبارات اسنادي و تسهيلات بانکي اعلام کرده است.
مجموع درآمد حاصل از سرمايهگذاريها و درآمدهاي متفرقه در عملکرد واقعي سالمالي 86 بالغبر 1720ميليارد و 368ميليون ريال (2867 به ازاي هر سهم بود. اين مبلغ در پيشبيني عملکرد سالمالي 87 مبلغ 463ميليارد و 227ميليون ريال (772ريال به ازاي هر سهم) معادل 712درصد از کل سود خالص بود.
بنابراين اطلاعات بيشترين رقم درآمدهاي متفرقه سال 86 سايپا ديزل به مبلغ 387ميليارد و 261ميليون ريال مربوط به سود فروش اقساطي است. اين بند در پيشبيني درآمدهاي متفرقه امسال نيز با افزايش روبهرو بوده است و به 581ميليارد و 330ميليون ريال رسيده است.
اين در حالي است که پيشبيني امسال سود سالانه سرمايهگذاري در سهام شرکتها در مقايسه با سال گذشته کاهش چشمگيري داشته است. در عملکرد واقعي سال 86 اين مبلغ به رقم 188ميليارد و 816ميليون ريال رسيد، در حالي که امسال از اين بابت مبلغ 24ميليارد ريال سود پيشبيني شده است.
اين در حالي است که با وجود پيشبيني 6329ميليارد و 991ميليون ريال درآمد حاصل از فروش سايپا ديزل در پايان سالمالي 86، اين شرکت تنها به 2959ميليارد و 613ميليون ريال درآمد حاصل از فروش دست يافت. به اين ترتيب سود خالص اين شرکت نيز در پايان سال 86 با کاهش قابلتوجه به 383ميليارد و 776ميليون ريال رسيد. اين در حالي است که پيشبيني سود ناخالص «سايپا ديزل» در ابتداي سال 86 مبلغ يک هزار و 316ميليارد و 945ميليون ريال بوده است.
استاد موی عاقل
سلام
سبد فعلیم شکبیر 15 درصد ضرر، وپخش 9 درصد ضرر
امیدی به شکبیر هست؟
اگر بخوام تو این منفی های بازار خرید کنم پیشنهادتون چیه؟
خرید وپخش یا تیپیکو؟
سپاسگزارم.
شکبیر از 60 تومن اعلامی 55 تومن تو نه ماهه پوشش داده.خدا رو باید شاکر بود که میانگین ضرر شما در این بازار فقط 12 درصده.
.اگر از اول سال سود بردید الان تو ضرر نیستید.اگر نگرانید با همین میانگین 12 درصد ضرر بفروشید و خارج شید.
ضمنا سود و زیان رو باید در یکسال حساب کرد.اگر من هر شب بشینم سودها و ضررهای خودم تو این بازار رو حساب کنم یک شب از خوشحالی و یک شب از ناراحتی خوابم نمیبره/:.negaran.:/ /.:biggrinsmiley.:/
نظر