سلام و درود،به احتمال قوی شما هم در دوره ی فعالیت بورسی خود با محوریت معاملات بر خط با عباراتی از قبیل "به اطلاع می رسانیم به علت اختلال در هسته معاملات، سفارش گذاری در سامانه معاملات با مشکل روبروست "مواجه شده اید. این تاپیک نه تنها به اطلاع رسانی از خرابی ها و اختلالات سامانه ی معاملاتی با محوریت معاملات برخط خواهد پرداخت، بلکه دو مسئله ی عمده ی دیگر را نیز پوشش خواهد داد:1. بلعیدن هیجانات ناشی از خرابی! : خرابی سامانه ی معاملاتی و سایر مشکلات مربوطه به طور عمده موجب بی حوصلی، دلزدگی و عصبانیت کاربران میشوند؛ نتیجتا کاربران فروم به طور فطری! به ابراز احساسات آنی،اطلاع رسانی های همشکل به منظور تشریک مساعی و ابراز انزجار! و چت نویسی روی میآورند. کلیه ی اعمال یاد شده موجبات افت کیفی تاپیکهای فروم را فراهم میآورند. بالطبع، ایجاد مکانی برای دفع این هیجانات (همین تاپیک!)میتواند به طور متمرکز و غیر مستقیم از آسیب به دیگر تاپیک ها جلوگیری کرده و بر کیفیت فروم بیفزاید.2. پوشش سایر مشکلات مربوط به نرم افزارهای کارگزاران و بحث پیرامون آن: بدون شک نرم افزار های خرید و فروش آنلاین از مشکلات و کمبودهای فراوانی رنج میبرند. برای نمونه میتوان به عدم برقراری ارتباط با سرور( اکثرا در هنگام عرضه های اولیه!)، اشتباهات فاحش در قید صحیح ارزش سبد سهام و ثبت اشتباه قیمت پایانی و یا روز قبل سهام اشاره کرد.از آنجا که این رنج به طور مستقیم و به اشتباه در عوض کارگزار به معامله کننده منتقل میشود! کاربران فروم به مکانی جهت بحث پیرامون چنین مشکلاتی دارند تا با سایر اعضا بورسی به مشورت و تبادل اطلاعات بپردازند.با سپاس
اختلال و خرابی در سامانه ی معاملاتی و نرم افزارهای خرید و فروش
Collapse
X
-
امروز هم سامانه نا به سامانه!!!!!!!!!!!دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
-
جناب zorba آنلاین همه مشکل داره ...اونم به خاطر تغییر سیستم معاملاتی جدید بورسه.. بنده با مفید کار نمیکنم ولی برای من هم مشکل داره مخصوصا در دقایق اولیه بازار..در اصل توسط zorba پست شده است View Postمن نمیدونم این کارگزاری مفید این همه قطعی و مشکل داره یا همه همینطورن.... اینقدر هم دوستان همون اول مفید رو توصیه کردنوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط فرزان پست شده است View Postاگر می خواهید یه سهامدار واقعی بشید حتما با مفید کار کنید چون وقتی درست می شه که همه سهماتون صف فروشه و چاره ای جز سهامداری ندارید /:.sadsmiley.:/در اصل توسط Aiming پست شده است View Postجناب zorba آنلاین همه مشکل داره ...اونم به خاطر تغییر سیستم معاملاتی جدید بورسه.. بنده با مفید کار نمیکنم ولی برای من هم مشکل داره مخصوصا در دقایق اولیه بازار..در اصل توسط django پست شده است View Postدوستانی که با کارگزاری غیر از مفید کار میکنن هم مشکل قطعی دارن؟
این مفید که داره حالمو بهم میزنه.در اصل توسط zorba پست شده است View Postمن نمیدونم این کارگزاری مفید این همه قطعی و مشکل داره یا همه همینطورن.... اینقدر هم دوستان همون اول مفید رو توصیه کردن
دوستان مشکل از هسته معاملات هستش!
از وقتی سیستم های جدید نصب کردن اینطوری شده
من هم با سپه هستم
قطع و وصل میشهدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
البته اگه صفحتون رو هر چند ثانیه رفرش کنید ویا نیو تب باز کنید به راحتی درخواستها انجام میشه.با این روش راحت من خرید و فروش میکنم.در اصل توسط فرزان پست شده است View Postاگر می خواهید یه سهامدار واقعی بشید حتما با مفید کار کنید چون وقتی درست می شه که همه سهماتون صف فروشه و چاره ای جز سهامداری ندارید /:.sadsmiley.:/
نظر
-
گسترش آنلاین-علت دقیق اختلال در سیستم معاملاتی هنوز مشخص نیست و در ۱۰ روز آینده علت اصلی این اختلالها اعلام میشود.
مدیر نظارت بر بورسها و بازارهای سازمان بورس به ایسنا گفت: با توجه به اینکه سیستم معاملاتی بورس چند بار دچار اختلال شده است، بررسیهای جدیتر درباره دلایل آن در حال انجام است، ولی هنوز دلایل قطعی برای اختلال این سیستم مشخص نیست و باید بررسیهای دقیقتری روی آن صورت بگیرد. محمودرضا خواجه نصیری اظهار کرد: قطعا اختلال در سیستم معاملاتی بورس در بازار سرمایه تاثیرگذار است و نباید این اتفاقها در بازار رخ دهد و سازمان بورس در تلاش است تا از بروز چنین اختلالاتی جلوگیری کند. خواجهنصیری با بیان اینکه مشکلات دامنهداری در سیستم معاملاتی وجود ندارد، تصریح کرد: این مشکلات با اصلاحات جزئی برطرف شده و نتایج بررسی آن طی ۱۰ روز آینده مشخص میشود. وی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش تقاضا در بورس تهران موجب بروز اختلال در سیستم معاملاتی شده است، گفت: احتمال این موضوع صفر نیست، اما اگر این موضوع موجب اختلال شده باشد، با اصلاحات سختافزاری و نرمافزاری برطرف میشود.
نظر

نظر