اختلال و خرابی در سامانه ی معاملاتی و نرم افزارهای خرید و فروش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eliza
    عضو جدید
    • Nov 2025
    • 9

پاسخ : اختلال و خرابی در سامانه ی معاملاتی و نرم افزارهای خرید و فروش

من نمیدونم این کارگزاری مفید این همه قطعی و مشکل داره یا همه همینطورن....

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14765

نه هنوز قطع است
      اینجوری آدم بیشتر تحریک میشه تا درست شد بفروشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• hamid888
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 1207

آخر مفید امروز درست می شه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

با کارشناس مفید چت کردم!
          نوشت که مشکل کلیِ و در حال رفعش هستن!
          ............
          تی اس ای هم دیگه باز نمیشه برای من!
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• فدایی
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 710

اگه قطع کردن سیستم آنلاین مفید عمدی باشه (که بعید نیست اینطور باشه)، در این صورت چه هدفی میتونن داشته باشن؟
            یکی از اهدافشون میتونه این باشه که اردرهای مشتری های نور چشمی شون رو پیش از آنکه صف خرید/فروش تشکیل بشه، قبل از اردرهای ما بذارن!
            آیا راهی واسه شکایت و دریافت خسارت بابت قطعی آنلاین کارگزاری وجود داره؟
            همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14765

به ما اس ام اس داده که بیا فلان آدرس آفلاین معامله کن پس بیشعور ها ما اگه میخاستیم آفلاین کار کنیم مریض بودیم هر روز پول تو حلق شما میکنیم؟؟
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رهگذار
                عضو فعال
                • May 2011
                • 433

هنوزم خرابه
                کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

سایت در دسترس نیست.(تا الان حدود 8 ساعت)
                  صبح قبل قطع شدن چندین بار به مدت کوتاه اختلال پیدا کرد.
                  امروز سفارشاتی که صبح گذاشتم به علت عدم دسترسی برای تغییر آنها، منجر به ضرر برای من شد.
                  با توجه به افت امروز شاخص اگر کسی سفارشی را صبح گذاشته، احتمالا با ضرر سیستم فروخته است و یا با قیمت پایین تر نفروخته است.
                  هم مخارج مربوط به فروش را داده ایم و هم ضرر ناخواسته و یا به علت عدم فروش ضرر بیشتر.
                  کاری هم نمی توانم بکنم، بار اول نیست و مفید هم هیچ راه حل جایگزینی، حداقل برای کنسل کردن سفارشات پیش بینی نکرده است.

پیشنهاد :
                  اگر جایی پیش بینی می کرد :
                  آیا تمایل دارید در صورت خرابی سیستم بیش از چند دقیقه (قابل انتخاب توسط مشتری)، سفارشات آنلاین همان روز شما کنسل شود ؟ (قابلیت تیک زدن توسط مشتری)
                  ویا پیش بینی های دیگر.
                  چون تعداد مشتری بالاست دیدن چنین پیش بینی هایی ضروری به نظر می رسد.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                    سایت در دسترس نیست.(تا الان حدود 8 ساعت)
                    صبح قبل قطع شدن چندین بار به مدت کوتاه اختلال پیدا کرد.
                    امروز سفارشاتی که صبح گذاشتم به علت عدم دسترسی برای تغییر آنها، منجر به ضرر برای من شد.
                    با توجه به افت امروز شاخص اگر کسی سفارشی را صبح گذاشته، احتمالا با ضرر سیستم فروخته است و یا با قیمت پایین تر نفروخته است.
                    هم مخارج مربوط به فروش را داده ایم و هم ضرر ناخواسته و یا به علت عدم فروش ضرر بیشتر.
                    کاری هم نمی توانم بکنم، بار اول نیست و مفید هم هیچ راه حل جایگزینی، حداقل برای کنسل کردن سفارشات پیش بینی نکرده است.

پیشنهاد :
                    اگر جایی پیش بینی می کرد :
                    آیا تمایل دارید در صورت خرابی سیستم بیش از چند دقیقه (قابل انتخاب توسط مشتری)، سفارشات آنلاین همان روز شما کنسل شود ؟ (قابلیت تیک زدن توسط مشتری)
                    ویا پیش بینی های دیگر.
                    چون تعداد مشتری بالاست دیدن چنین پیش بینی هایی ضروری به نظر می رسد.
                    این پیشنهاد خوبی برای ما نیست....راه فساد رو باز میکنه و اینا هر وقت میلشون بکشه سیستمو قطع میکنن تا به امورات شخصی بپردازند!و خرید و فروشاشونو با قطع سیستم و حذف اردر ملت انجام بدن!
                    پیشنهاد میکنیم درِ این کارگزاری رو ببندن وقتی که توانایی اداره و هندلینگ یه سایت رو نداره!...این بهترین پیشنهادِ....
                    اصلن مگه بورس شوخی برمیداره که اینا این مسخره بازی رو درمیارن...
                    کی ضرر امروزِ ملت رو جبران میکنه!
                    فقط کمسیونشونو میگیرن....نرم افزارم که ازیه جای دیگه گرفتن!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• فدایی
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 710

من یه اکانت توی کارگزاری کشاورزی هم دارم. از فردا کلا سوئیچ میکنم به اون.
                      این مفید به دلیل اینکه بیشترین کاربران آنلاین رو داره قابل اعتماد نیست. هر ماه حداقل یکبار همین بازی رو در میاره.
                      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• mehdibursy
                        عضو عادی
                        • Dec 2014
                        • 56

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                        من یه اکانت توی کارگزاری کشاورزی هم دارم. از فردا کلا سوئیچ میکنم به اون.
                        این مفید به دلیل اینکه بیشترین کاربران آنلاین رو داره قابل اعتماد نیست. هر ماه حداقل یکبار همین بازی رو در میاره.
                        کار راحتی نیست چون کارگزار ناظرت دراغلب سهمهات مفیده نمیتونی اونارو بفروشی مگه اینکه درخواست تغییرکارگزار بدی فقط میتونی بخری

نظر

• mehdibursy
                          عضو عادی
                          • Dec 2014
                          • 56

در اصل توسط mehdibursy پست شده است View Post
                          کار راحتی نیست چون کارگزار ناظرت دراغلب سهمهات مفیده نمیتونی اونارو بفروشی مگه اینکه درخواست تغییرکارگزار بدی فقط میتونی بخری
                          یعنی الان سایت مفید درست شده
                          سهم به قیمت رسیده دیروز رابرای من نخریده است چرا؟

نظر

• فدایی
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 710

در اصل توسط mehdibursy پست شده است View Post
                            دیروز رفتم و درخواست تغییر کارگزار ناظر را دادم و از شر مفید خلاص شدم.

نظر

• eliza
                              عضو جدید
                              • Nov 2025
                              • 9

من یه اکانت توی کارگزاری کشاورزی هم دارم. از فردا کلا سوئیچ میکنم به اون?

نظر

• hamid888
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 1207

امروز هم آخر وقت خراب بود
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

در حال کار...
                                X