آهن و فولاد ارفع (ارفع)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • my life
    عضو عادی
    • Mar 2020
    • 30

    #181
    پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

    با سلام
    ارفع از لحاظ تکنیکالی جای خوبی قرار داره
    با توجه به قیمت دلار و فروش شرکت خرید کم ریسکی به حساب میاد

    نظر

    • my life
      عضو عادی
      • Mar 2020
      • 30

      #182
      پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

      با سلام
      خرید حجم بالا ارفع

      نظر

      • my life
        عضو عادی
        • Mar 2020
        • 30

        #183
        پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

        با سلام
        امروز حق تقدم بست و برای سهم خوبه

        نظر

        • my life
          عضو عادی
          • Mar 2020
          • 30

          #184
          پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

          با سلام
          منطقه مهم

          نظر

          • بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

            #185
            پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

            روی حمایت داینامیکی ...

            قیمت امروز سهم 1355 تومان به تاریخ 1400/2/21


            .

            نظر

            • بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

              #186
              پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

              در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
              روی حمایت داینامیکی ...

              قیمت امروز سهم 1355 تومان به تاریخ 1400/2/21



              .

              نظر

              • بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

                #187
                پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                استراحت طولانی مدتی داشت ...

                بالاخره پرید ...








                .

                نظر

                • بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

                  #188
                  پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                  ارفع 1520 تومانی جای خوبی است ...






                  .

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #189
                    پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                    صادرات ۴۵درصدی محصولات فولاد ارفع


                    دنیای‌اقتصاد : شرکت آهن و فولاد ارفع پاییز امسال را با خبر قابل توجهی برای سهامداران خود پشت‌سر می‌گذارد. این شرکت ارتقای ظرفیت تولید واحد احیای مستقیم را از ۸۰۰‌هزار تن به ۲/ ۱میلیون تن در پیش‌رو دارد.

                    مدیر عامل آهن و فولاد ارفع با اعلام این خبر عنوان کرد: مهم‌ترین خبر برای سهامداران، تحقق توسعه‌های زیر سقف شرکت آهن و فولاد ارفع است که حاصل آنها ارتقای ظرفیت تولید آهن اسفنجی از ۸۰۰ هزار تن به ۲/ ۱ میلیون تن و ظرفیت تولید شمش از ۸۰۰هزار تن به یک میلیون تن است. ضمن افزایش ظرفیت تولید، وابستگی این شرکت به تامین آهن‌اسفنجی از بازار رفع می‌شود و سود حاصل از تولید نیز افزایش می‌یابد که شیرینی این ارتقای سود آینده کام سهامداران عمده و خرد را شیرین خواهد کرد.


                    علی محمدی با اشاره به عملکرد ۶ ماه فولاد ارفع، خاطرنشان کرد: میزان تولید آهن اسفنجی در واحد احیای مستقیم شرکت در ۶ ماه نخست سال‌جاری ۴۰۹هزار و ۹۷۵تن بوده که تقریبا نزدیک به دوره مشابه سال گذشته است، اما میزان تولید شمش در فولادسازی شرکت در نیمه نخست امسال ۳۳۷هزار و ۹۷۱ تن بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته حدود ۲۰درصد کاهش یافته که علت آن نیز محدودیت‌های اجباری ناشی از قطع شدن برق بوده است.


                    وی همچنین با اشاره به دستاوردهای صادراتی فولاد ارفع عنوان کرد: با وجود محدودیت‌های برق و افت تولید، برنامه‌ریزی دقیقی در کمیته‌های تخصصی شرکت انجام شد، به‌گونه‌ای که موفق شدیم حدود ۴۵درصد از کل تولید ۶ ماه نخست خود را صادر کنیم و از این طریق ضرر و زیان ناشی از توقف برق را به حداقل برسانیم. با توجه به شرایط بازارهای بین‌المللی، تنها در ۶ ماه نخست ۱۴۰۰، نزدیک به ۸۵درصد کل صادرات محصولات در سال ۱۳۹۹را صادر کرده‌ایم.


                    مدیر عامل آهن و فولاد ارفع با اشاره به تامین نیاز داخل عنوان کرد: شرکت آهن و فولاد ارفع برابر با سهمیه‌های اعلامی وزارت صنعت، معدن و تجارت و حتی بیشتر از آن، محصول خود یعنی انواع شمش فولادی را در بورس کالا عرضه و سعی کرده است نقش خود را در تامین خوراک تولیدکنندگان داخلی ایفا کند. با این حال به‌دلیل موقعیت جغرافیایی شرکت آهن و فولاد ارفع و استقرار آن در مرکز کشور، نگاه و هدف اصلی شرکت حضور در بازار داخلی و تامین شمش مورد نیاز شرکت‌های فولادی کشور است و به همین دلیل سهم بیشتر تولید سالانه به بازار داخلی تخصیص داده شده است.


                    محمدی همچنین با اشاره به اقدام‌های محیط‌زیستی این شرکت عنوان کرد: مهم‌ترین اقدام انجام‌شده در راستای حفظ محیط‌زیست و حوزه آب، مشارکت در پروژه بزرگ و ملی انتقال آب خلیج‌فارس به اردکان بوده که تحت‌تاثیر این کار در آینده بسیار نزدیک میزان برداشت آب از خط انتقالی از اصفهان و منابع زیرزمینی به صفر خواهد رسید که این اقدام بسیار بزرگی به‌شمار می‌رود. محمدی افزود: احداث یک واحد جدید تصفیه‌خانه در راستای افزایش بازچرخانی آب در چرخه اقدام موثر دیگری در این حوزه بوده است.


                    وی به مسوولیت‌های اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی نیز شاید مهم‌ترین بخش انجام اقدامات متعدد در شهرستان اردکان در زمان همه‌گیری کرونا بوده است. اختصاص تمامی تولیدات واحد اکسیژن شرکت به مراکز بیمارستانی استان یزد و همچنین خرید یک دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان ضیایی اردکان بخشی از این اقدامات به‌شمار می‌رود.


                    مدیر عامل آهن و فولاد ارفع درباره حذف مصوبه‌ها و بخشنامه‌های متناقض و کاهش کف عرضه در بورس چیست، گفت: باید اجازه داده شود عرضه و تقاضا بر بازار حکمفرما باشد و نه بخشنامه و مصوبات. برخی از موانع که توسط شرکت‌های فولادی یا به‌صورت واحد یا با شریک مساعی مرتفع یا بهتر است بگویم دیگر از جنس موانع تلقی نمی‌شود، صادرکنندگان فولاد یک طرف این موضوع هستند. بهترین راهکار ایجاد تعامل و ارتباط دوسویه بین صادرکنندگان و سازمان‌های اجرایی و نظارتی است و در این مورد استفاده از انجمن‌های تخصصی و برگزاری جلسه‌های مشترک می‌تواند بسیار مشکل‌گشا باشد.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #190
                      پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                      مدیرعامل شرکت خبر داد:


                      افزایش ۵۰ و ۲۵ درصدی ظرفیت تولید آهن اسفنجی و شمش در زیرمجموعه "کچاد"


                      مدیرعامل آهن و فولاد ارفع ضمن اشاره به عملکرد ۶ ماهه و پیش بینی میزان صادرات تا پایان سال از تحقق طرح توسعه زیرسقفی و افزایش ۵۰ و ۲۵ درصدی ظرفیت تولید آهن اسفنجی و شمش خبر داد.

                      به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی محمدی میزان تولید آهن اسفنجی واحد احیا مستقیم آهن فولاد و ارفع در نیمه نخست سال را ۴۰۹.۹ هزار تن اعلام و به چیلان گفت: این میزان تقریبا مشابه با میزان تولید دوره مشابه سال گذشته است ولی میزان تولید شمش در فولاد سازی ۳۳۷.۹ هزار تن بود که نسبت به دوره مشابه قبل ۲۰ درصد کاهش داشت که علت آن نیز محدودیت های اجباری ناشی از قطع برق بود.


                      وی افزود: البته با وجود محدودیت های تامین برق و افت تولید، برنامه ریزی دقیقی توسط کمیته های تخصصی صورت گرفت و ۱۰۵ هزار تن از تولیدات (۴۵ درصد از کل تولید ۶ ماهه) صادر شد و از این طریق ضرر و زیان ناشی از توقف برق به حداقل رسید. در زمینه تامین مواد اولیه نیز خوشبختانه پایداری تولید حفظ شده اما روند افزایشی قیمت ها به گونه ای است که روند کاهشی حاشیه سود تولید فولاد همچنان ادامه دارد و زنگ خطری برای آینده است.


                      برنامه صادرات ۳۰ درصدی در سال ۱۴۰۰


                      این مقام مسئول درخصوص رشد صادرات در سال جاری توضیح داد: با توانایی تغییر وضعیت و هماهنگی با موقعیت های بوجود آمده و با توجه به شرایط بازار های بین المللی تقریباً ۸۵ درصد کل صادرات در سال ۹۹ در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ صادر شد. میزان صادرات در ۷ ماهه سال جاری هم به دلیل شرایط حاکم بر تقاضای بازارهای بین المللی، تقریبا معادل صادرات سال ۹۹ است. البته به دلیل قطعی برق، شرکت های فولادی از جمله "ارفع" بازارهای بین المللی را تا حدودی از دست دادند که پس از رفع و عادی شدن روال تولید با صرف هزینه های بازاریابی مجدد، بازگشت به بازارهای بین المللی در حال انجام است و پیش بینی می شود تا پایان سال در صورت نبود محدودیت مصرف حامل های انرژی، ۳۰ درصد از کل تولید سالانه صادر شود.


                      نقش "ارفع" در تامین نیازهای داخلی


                      محمدی تصریح کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی شرکت و استقرار در مرکز کشور به راحتی سایر شرکت های فولادی نزدیک به آب های آزاد، نمی توان صادرات داشت زیرا هزینه های جانبی گران تمام می شود. به همین دلیل در صورتی که تقاضای صادراتی هزینه ها را پوشش دهد، نسبت به صادرات اقدام می شود. لذا نگاه و هدف اصلی حضور در بازار داخلی و تامین شمش مورد نیاز شرکت های نوردی است و به همین دلیل سهم بیشتر تولید سالانه به بازار داخلی تخصیص داده شده است.


                      وی ادامه داد: شرکت از سال های گذشته منطبق بر ابلاغیه های وزارت صنعت و حتی بیشتر، انواع شمش فولادی را در بورس کالا عرضه و سعی کرده نقش در تامین نیاز تولید کنندگان داخلی را ایفا کند. همچنین با همفکری و مشارکت با شرکت های نورد، گریدهای جدید فولادی جهت رفع نیازهای تولید کنندگان، طراحی و تولید شد.


                      افق "ارفع" برای سهامداران


                      محمدی از تحقق توسعه های زیر سقف که حاصل آن ارتقاء ظرفیت تولید آهن اسفنجی از ۸۰۰ هزار تن به ۱.۲ میلیون تن و تولید شمش از ۸۰۰ هزار تن به یک میلیون تن خبر داد و گفت: ضمن افزایش ظرفیت تولید، وابستگی شرکت به تامین آهن اسفنجی از بازار رفع خواهد شد و طبیعتا سود حاصل از تولید افزایش خواهد یافت که شیرینی این افزایش سود آینده، قطعا کام سهامداران عمده و خرد را هم شیرین خواهد کرد.

                      کد خبر: ۱۷۸۷۱۴

                      ۰:۰ - ۱۴۰۰/۹/۳
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

                        #191
                        پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                        یک گزارش ضعیف دیگر در این صنعت ... ارفع که در6ماهه111 ساخته بود ... در 3ماهه سوم 25 ساخته و کل 9ماهه به 136تومان رسیده است... کاهش معنادار حاشیه سود در کوارتر پاییز

                        نظر

                        • زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                          عضو فعال
                          • Mar 2020
                          • 1076

                          #192
                          پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                          سرمایه گذار پویا باشید و دو قدم جلوتونو ببینید
                          شمش 700دلاری ، دلار رو به رشد، طرح توسعه خوب و مجمع در پیش
                          دیگه چی میخواهید؟؟!X-(X-(
                          ادرس کانال تلگرامی ام:
                          https://t.me/afkarboursei

                          نظر

                          • زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                            عضو فعال
                            • Mar 2020
                            • 1076

                            #193
                            پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                            الان که سهم صف فروش هست خدمتتون عرض میکنمB-)
                            ارفع در پاییز 1400اوورهال داشته و فولاد اسفنجی زیادی خریده
                            در تیر 1401طرح توسعه 400هزار تنی رو افتتاح میکنه
                            تولید 1401به نظرم حدود 1میلیون تن هست
                            هفته پیش شمش داخلی رو فروخته 16400؛این در حالی هست که در اسفند فروخته 13500
                            نرخ های داخلی این نامه عوارض رو از مدت ها قبل بهشون ابلاغ شده بود
                            به خاطر همین شمش 750دلاری روفروختن 650دلار!
                            حاشیه سود کلی شرکت با این طرح توسعه به علت اینکه از خرید فولاد اسفنجی بی نیاز میشه رشد خوبی میکنه
                            حاشیه سود ناخالص 99 بوده حوالی 36%
                            با همین نرخ ها فروش 1401حوالی 16000میلیارد هست که با حاشیه سود36% سود ناخالص میشه 5770
                            شرکت هم هزینه دستمرد کم داره و هم از مالیات معافه
                            به نظرم انشالله در سال 1401حوالی 450میسازه
                            2ماه دیگه مجمع هست و 200تومن تقسیم سود داره >>>>این یعنی P/E فورداردسهم زیر3هست!!
                            قیمت دلار هم رو به رشده که اینم در نظر نمیگیریم...
                            (توصیه میکنم در مسیر بررسی سهم نامه های شفاف سازی 6ماه اخیر شرکت و پاورقی های گزارشات رو با دقت مطالعه کنید)
                            ادرس کانال تلگرامی ام:
                            https://t.me/afkarboursei

                            نظر

                            • mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

                              #194
                              پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                              فولاد ارفع روند خطی خودش را ادامه داده ودر9ماهه225پوشش سود اعلام کرده

                              نظر

                              • mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

                                #195
                                پاسخ : آهن و فولاد ارفع (ارفع)

                                در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                فولاد ارفع روند خطی خودش را ادامه داده ودر9ماهه225پوشش سود اعلام کرده
                                312تومان 12ماهه ساخت

                                نظر

                                در حال کار...
                                X