تامين‌ ماسه‌ ريخته‌گري‌ ( كماسه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

پاسخ : تامين‌ ماسه‌ ريخته‌گري‌ ( كماسه )

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    اقایی که هر چی دلت خواست بار ما کردی......بنده گذشتم...ولی....این رفتار...مناسب یه تریدر نیست....قربانت
    من چی؟
    می جان راستی خصوصی هم جوابمو ندادی

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
      من چی؟
      می جان راستی خصوصی هم جوابمو ندادی
      مخلص صمیمی گل...صمیمی.جان..خصوصیم..مشکل.داره...10بار..باید.ار سال.کنم..یه بار..ارسال بشه.....صمیمی جان..یکی ازمهمترین..عامل.رشد.یه.سهم..نظر.مساعد.سهامدار.عمده ...است..رفتار..سهامدار.عمده..میتونه..مثل..اهن.ربا. .پول تو..سهم..بیاره..یا..فراری..بده..کماسه..داره..شدیدا ..به..سهم..چاق..کن.ها..پالس..مثبت..میفرسته...چند.. وقت..قبل..با..چند..نفر..از.دوستان...وارد..کترام..ش دیم..ولی...رفتار..ان..مردک..کچل...نذاشت..سهم..پول. .جذب..کنه...اقا...میفرمودند...هر..وقت..خودم..بخوام ...سهم..باید..بالا..بره....شروع..کرد..به عرضه...هم..با..کد..اصلیش...هم..با...3تا..کد.زیر..د رصدش...حتی...با...یه...حقوقی..خوشنام..هم...صحبت... شد....و..وارد..سهمهم..شد...تو..مثبت...هم...خرید... کرد...ولی...مرد..کچل....فقط..کار...شکنی..کرد...و.. 3...سهامدار..عمده...دیگه..هم...حکم...خیارراداشتند. .....خلاصه...نگذاشت....سهم....جون...بگیره...و..پول ..جذب..کنه....چیزی...که....سلیمی..و..هیات..همراه.. .دقیقا...دارن...در..جهت..جذب..پول...و..ایجاد...اعت ماد...انجام..میدن.......سهامدار..عمده..خوب...از... خاک..طلا..میسازه...و...عمده...بد...مثل..کچل..یزدی. ..از..طلا...خاک.....قربانت........هیچ...توصیه ایی..به خرید...تواین قیمتها..ندارم...ارادتمند..
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

مخلص صمیمی گل...صمیمی.جان..خصوصیم..مشکل.داره...10بار..باید.ار سال.کنم..یه بار..ارسال بشه.....صمیمی جان..یکی ازمهمترین..عامل.رشد.یه.سهم..نظر.مساعد.سهامدار.عمده ...است..رفتار..سهامدار.عمده..میتونه..مثل..اهن.ربا. .پول تو..سهم..بیاره..یا..فراری..بده..کماسه..داره..شدیدا ..به..سهم..چاق..کن.ها..پالس..مثبت..میفرسته...چند.. وقت..قبل..با..چند..نفر..از.دوستان...وارد..کترام..ش دیم..ولی...رفتار..ان..مردک..کچل...نذاشت..سهم..پول. .جذب..کنه...اقا...میفرمودند...هر..وقت..خودم..بخوام ...سهم..باید..بالا..بره....شروع..کرد..به عرضه...هم..با..کد..اصلیش...هم..با...3تا..کد.زیر..د رصدش...حتی...با...یه...حقوقی..خوشنام..هم...صحبت... شد....و..وارد..سهمهم..شد...تو..مثبت...هم...خرید... کرد...ولی...مرد..کچل....فقط..کار...شکنی..کرد...و.. 3...سهامدار..عمده...دیگه..هم...حکم...خیارراداشتند. .....خلاصه...نگذاشت....سهم....جون...بگیره...و..پول ..جذب..کنه....چیزی...که....سلیمی..و..هیات..همراه.. .دقیقا...دارن...در..جهت..جذب..پول...و..ایجاد...اعت ماد...انجام..میدن.......سهامدار..عمده..خوب...از... خاک..طلا..میسازه...و...عمده...بد...مثل..کچل..یزدی. ..از..طلا...خاک.....قربانت........هیچ...توصیه ایی..به خرید...تواین قیمتها..ندارم...ارادتمند..
        تشکر عزیز
        من اشتباه کردم روی 205 تومان نخریدم در عوض 220 سنگین خریدم
        تو بهترین تریدر بازاری
        90 درصد پیشنهادات اوکیه
        از این به بعد فقط با تو خرید میکنم همین
        وبیمه هم یه مقدار خریدم

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

تشکر عزیز
          من اشتباه کردم روی 205 تومان نخریدم در عوض 220 سنگین خریدم
          تو بهترین تریدر بازاری
          90 درصد پیشنهادات اوکیه
          از این به بعد فقط با تو خرید میکنم همین
          وبیمه هم یه مقدار خریدم
          وبیمه را کمی صبر کنید به احتمال زیاد بسیار خوب خواهد بود
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            وبیمه را کمی صبر کنید به احتمال زیاد بسیار خوب خواهد بود
            انشااله
            تشکر از راهنماییتون
            اگه چارت دارید لطفا بذارید

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              ممکنه اشتباه کنم ولی خرید کماسه در این قیمت ها 2,290 واقعا ریسک دارد احساس می کنم عده ای در حال خالی کردن هستند.
              کماسه در حدود قیمت 225 تا 245 خوب مقاومت کرده و خریدار برایش وجود داشته ، اگر خریدار ها کماکان پر قدرت ظاهر بشند روند سهم می تونه تغییر به سمت افزایش داشته باشه ،،، ریسک هم چنان برقرار هست اما اگر قیمت حدود 250 تومان را با حجم بالا بشکند به احتمال روند صعودی شکل خواهد گرفت.
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

اینم از 250...البته...خوب شناور سهمو 240...243...جمع کردن...وگرنه...تو بازار....نافرم...امروز...10...12...میل..فروشنده میامد.......بنظرم...روز به روز.....فروشنده...کمتر...میشه......رشد خوبی در انتظارشه....
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

مقایسه حجم 12 میلی در قیمت 245....با حجم 4.5 میلی امروز در 251.6....نشاندهنده....جمع شدن..و...خشک شدن سهمه......بازیگرش...انصافا کار بلده....نگذاشت...زود صف خرید شه......اینجوری..هم سهمو جمع میکنه...هم...سهم...محکم تر بالا میاد....

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

هیچ توصیه ایی به خرید نیست...ولی شیوه حرکت بازیگر سهم بسیار عالیه....

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

هیچ توصیه ایی به خرید نیست...ولی شیوه حرکت بازیگر سهم بسیار عالیه....
                      عرض نشد....

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

سلامmeyتارگت سهم چنده؟

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

سلامmeyتارگت سهم چنده؟
                          مخلص صمیمی گل....قربانت.....نمیدونم...تاجایی..که بازیگرسهم...سیرشه...چی..بگم....ولی...انصافا...شناو رسهمو خوب جمع کردند...

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

مخلص صمیمی گل....قربانت.....نمیدونم...تاجایی..که بازیگرسهم...سیرشه...چی..بگم....ولی...انصافا...شناو رسهمو خوب جمع کردند...
                            پس به وقتش خبرمون بده/:.wubsmiley.:/

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

شیر ماسه...زروی تو شرمنده ام....ای دوست.....

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

فکر کنم...500 بشه...سهم...اینجا خلوت...میمونه....

نظر

در حال کار...
                                X