پاسخ : تامين ماسه ريختهگري ( كماسه )
تامين ماسه ريختهگري ( كماسه )
Collapse
X
-
در اصل توسط amostafa پست شده است View Postدوستان مطلع اگر زحمتی نیست توضیحی درباره افزایش سرمایه کماسه ارائه فرمایند.پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
سهم خشک خشک هست و داره با قیمت مفت معامله میشه سهم کوچکی با حجم مبنای 80 هزار سهمی پس از افزایش سرمایه 408 درصدی در بورس کم پیدا میشه که سود خوبی به شما بدهد این را زمان ثابت خواهد کرد
نظر
-
حکایت این روزای من وکماسه.....پت...مت.....پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
خوب شد معاملاتش از هیجان افتاد . فعلا بایستی کمی از این سهم جمع کنیم . سهمی که خبری درش باشه چه معنی داره به این زودیا بالا بره laughingsmiley
بالاخره که کارخودشو میکنه . حیف شد دیر دست به کار شدم . 15% سبدم هم تو کهرام قفله . 20 درصدش تو لکما هست که خودش سهم کمی از کماسه نیست . 55 درصدم بعد از فروش فنوال و غاذر در سود مقداری حق غاذر خریدم و در افزایش شرکت کردم و بقیه را از بورس خارج کردم و در قرارداد بانک هست . فقط 5 درصد کماسه دارم و مقداری هم نقد .
کاش سرمایه کهرامم در کماسه بود . کهرام انتخاب بد من در سال 94 بوده .آخرین ویرایش توسط C h a t i n؛ 2015/08/29, 20:05.
نظر
-
کل فروشنده ها تا درصد الان توسیستم کممتر از 100 تاست.............یه روزی به حماقت فروشنده ها میخندم..........همون جور که تو فنوال...تکمبا...غاذر خندیدم.....جالبه بیشتر از 2 ماه گذشته از تصمیم هیات مدیره....الان که به دمبش رسیده دارن 35 درصد کمتر میفروشن...............خیلی نیست...این نیز بگذردپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
دوستان با امور سهام الان صحبت کردم گفت تمام مدارک و مستندات را الان 2 ماه هست فرستادیم و سازمان بورس خودش اطلاعیه را میزنه سهمتون را مفت از دست ندهید با یکی از دوستان دیگه که در یک شرکت زیر مجموعه کماسه هست و اطلاعات داشت از سود آوری خوب شرکت صحبت میکرد
نظر
-
یکی دو روز اگه بالای 605 دوام بیاره . به یکباره حجم تقاضا بالا خواهد رفت و قیمت تا 670 بالا خواهد رفت . خریدارانی مانند بنده خودم میل نداریم گرونتر بخریم برای همین اردرها رو پایین میزاریم . اما به طور بالقوه حجم تقاضا بالا هست . البته در قیمتهای پایین .
نظر
-
افزایش سرمایه 408 درصدی از تجدید ارزیابی های این سهم بزودی بر روی کدال
نظر
-
موضوع خبر افزایش سرمایه که در گزارش خرداد ماه قید شده و برای فرستادن گزارش بر روی کدال هم با امور سهم تماس بگیر میگه 2 ماه هست گزارش را فرستادیم سازمان بورس باید اطلاعیه را بفرسه بر روی کدال
نظر
-
فروشندگان کماسه هر روز کمتر و کمتر میشوند . اکثر فروشندگان کماسه سهامداران با استراتژی تکنیکالی بودند که گویا یواش یواش تکنیکالشان جواب نمیدهد . چون نمیدانند چه گروه بزرگی پشت سهم ایستاده و هر روز در نقطه نزدیک به صفر هی اضافه میکنند .
این گروه تکنیکالی هدفشان فروش بالای 600 و خرید زیر 550 بود اما گویا یک تجربه را هنوز یاد نگرفتن و یا یادشون رفته که وقتی پول پشت سهم اومد تحلیل و به خصوص تحلیل تکنیکال پشمه .
به زودی سهم چنان بخشکد که با کوچکترین خبر مثبت گره اندر گره شود .
در دوره های اخیر تکنیکالیستها در بازار سخت ترین زیانها را هم به خود و هم به اطرافیانشان زده اند .
اکنون در بازار دیگر بایستی علم جدید یعنی هوش هیجانی را تقویت کرد .
نظر
-
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
بعد از زنگ خطر RSI حدود نیمه اردیبهشت (شکل بالا)
الان به نظرم دیگه فرصت مناسبی باشه برای ارزیابی مجدد و وارد شدن به سهم
کاهش معنادار حجم معاملات و شواهد تکنیکی کمک میکند که تصمیم بهتری گرفته بشود
به بنده باشه میگذارم که تکلیف سهم با 5657 روشن شود. شاید هم به آنجا نرسد که در اینصورت هیچ عجله ای نیست خرید پله ای بهترین گزینه است.
یادتون باشه بعضی دوستان از همون موقع با اطلاعیه افزایش سرمایه خیلی تلاش کردند که یک اطلاعیه را به شواهد تکنیکی ترجیح دهند
اما تکنیکال یه ایجور چیزایی تو خودش داره.
کماسه بچینی.
نظر
-
البته تکنیکال هم بسیاری از موارد...درست در نمیاد...مثله سایر ابزار های تحلیلی.............و ...این هم باید در نظر داشت که ...بسیاری از نمودارها...حاصل دسیسه چینی گرو ه های خاص فعال تو سهم هستند...حد اقل تو ایران ..... بنده چند مورد را کامل تو جریان بودم......پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
نظر