اندیکاتور نقطه رهایی....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

پاسخ : اندیکاتور نقطه رهایی....

در اصل توسط برداشت آزاد پست شده است View Post
    بنده نخواستم کدهای این اندیکاتور رو بگذارید. یک نمودار بگذارید تا دوستان سیگنال این اندیکاتور رو ببینند
    دکتر بورسی نه مناقشه ای هست و نه هیچ چیز دیگر،
    بنده و دیگر عزیزان ادله از شما خواستم و نه چیز دیگر
    هنوز هم می گویم اندیکاتور بر اساس توابع و فرمولهای ریاضی ولی این نقطه رهایی شما صرفا سیگنال خرید می دهد پس یک اکسپرت است
    بنده منتظر نمودار شما و یا ادله ریاضی شما هستم
    قبلا هم همان طور که توضیح دادم بنا بر قولی که به دوستان دادم تا نهایی شدن از ارائه نمودار آن معذورم ولی خود ما(من و اشکبوس) بر اساس نمودار تحلیل می کنیم....
    اتفاقا سیگنال فروش هم صادر میکنه.... .لی در مورد چند سهمی که خدمت دوستان بیان کردم تا کنون سیگنال خروج نداده....

از این بابت از دوستان عذر خواهی می کنم ...
    من بعد ارائه سیگنال ها را با بررسی تکنیکال عرض می کنم که کسانی که دنبال دلیل هستند قانع بشند...
    در ایند های نزدیک انشالله مراحل نهایی این اندیکاتور نهایی و بومی خواهد شد....
    با تشکر
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• BETA
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 447

سلام
      برای فاراک که سیگنال جالبی نداد..اما بشخصه فکر میکنم فاراک میخاد حرکتشو شروع کنه..از اون حرکتای زیبا../:.winksmiley02.:/
      نظر شما چیه؟
      ممنون
      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• BETA
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 447

دلم میخاست تک سهم فاراک میشدم..حیف دل کندن از توریل و دکیمی سخت است..
        فولای هم بنظرم درحال رهاییه..حامی نداره..فقط ۵۰ میل پول میخاد بکشی زیرش....
        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• برداشت آزاد
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 22

این هم اندیکاتور نقطه رهایی دوستان یا بهتر بگم اندیکاتور swing point که مثلا دوستان طراحیش کرده بودند.

البته عزیزان می تونند با یک سرچ ساده در مورد این اندیکاتور بیشتر بدونند و از جاهای مختلف دانلودش کنند.

نظر

• برداشت آزاد
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 22

در اصل توسط برداشت آزاد پست شده است View Post
            این هم اندیکاتور نقطه رهایی دوستان یا بهتر بگم اندیکاتور swing point که مثلا دوستان طراحیش کرده بودند.

البته عزیزان می تونند با یک سرچ ساده در مورد این اندیکاتور بیشتر بدونند و از جاهای مختلف دانلودش کنند.
            راستی اندیکاتور swing point رو براحتی می تونید روی متا تریدر نصب و استفاده کنید و خدای ناکرده اسیر برخی سایتهای پولی نشید.

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

جالبه که جناب برداشت آزاد هر چی دلشون میخواد بیان می کنند و از انجام هیچ بی حرمتی دریغ نمی فرمایند....

اندیکاتور نقطه رهایی نمودار متفاوتی با منحنی ایشون دارد و امید وارم توهم فانتیزی ایشان در مورد قضاوت در مورد دیگران پایان پذیرد....

این که نموداری ارائه نمیشه قبلا در مورد صحبت شد...

خوشبختانه اون قدر بیکار نیستم بشینم تخیلات ذهن مجهو الحال شما رو تجزیه و تحلیل کنم...

تهمت دزدی و و مطرح شدن تهمت کمی نیست دوست من بیشتر فکر کن چون عقوبت اخروی و دنیوی فراوانی دارد.....

بیش از چند سال است خواننده مطالب فروم ها هستم و تا به حال به کسی (مخصوصا فردی با تعداد پست های پایین همچون شما) اجازه توهین را نداده ام و نخواهم داد....
              آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/01/23, 11:50.
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
              X