معاملات بازار پایه فرابورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arman36
    ستاره دار(3)
    • Jan 2014
    • 962

پاسخ : معاملات بازار پایه فرابورس

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    فشار روی سازمان زیاده شنبه ممکنه اغلب صفهای فروش جمع کنن و بازار را به تعادل برسونن
    جمع هم بشه فایده نداره چون دامنه نسبت به بورس کمتره ادم عاقل میره سهام بورس وفرابورس میخره که هم دامنه بیشتر هم بنیادی ترهستش

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
      جمع هم بشه فایده نداره چون دامنه نسبت به بورس کمتره ادم عاقل میره سهام بورس وفرابورس میخره که هم دامنه بیشتر هم بنیادی ترهستش
      یکبار هم قبلاً گفتید این مطلب را دوست عزیز.از نظر من هم آدم عاقل میره سمت سهام بنیادی و به نظر من بعضی از سهام همین بازار پایه خیلی بنیادی تر از خیلی از سهام بورس و فرابورس هستند . وقتی بنیادی سهم خوب باشه می‌تونه اون دامنه نوسان را با تعداد روز مثبت بیشتر پوشش بده . فقط خواهشاً در جمله بندی بیشتر دقت کنید که این برداشت برای برخی پیش نیاد که با این حساب پس هر کس در بازار پایه مونده بی عقله .
      سلام

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

اگر واقعا فردا جلوی مجلس تجمع ایجاد بشه سازمان مجبور میشه مجددا دامنه نوسان زیاد کنه
        واسه همین فردا مجبوره صفهای فروش جمع کنه تا بازار متعادل بشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

اکثر صفهای فروش جمع شده
          به نظر در فروش سهم در صفهای فروش باقی مانده کمی تفکر کنید
          شاید خبر خوبی بیاد
          اگر نوسان 5 درصدی بشه تمام بازار صف خرید میشه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

ارزش معاملات امروز بازار پایه فعلا بیش از 240 میلیارد تومان !

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

امروز واقعا بازار جمع و جور شد
              اونهایی که صف فروش داشتن به نظرم فردا جمع میشن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

نظر

• مباشر
                  ستاره دار (1)
                  • May 2019
                  • 385

شبکه خبر اکنون برنامه تیتر امشب گفتگوی زنده درباره چالش های بازار پایه

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                    شبکه خبر اکنون برنامه تیتر امشب گفتگوی زنده درباره چالش های بازار پایه
                    من کلا تلویزیون نمی بینم. سالهاست از زندگیم حذف شده. کسایی که خبر و دیدن میشه بگن نتیجه چی شد؟؟؟
                    و همینطور نتیجه اعتراضات دیروز
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• مباشر
                      ستاره دار (1)
                      • May 2019
                      • 385

مصاحبه جالبی بود البته برا خودشون دو نفر از کارشناسان سازمان بورس که در یه جبهه بودن آورده بودن و جالبه که یکیشون در جواب مجری که پرسید آیا با این قوانین سهامدارا ضرر کردن گفت میتونن ضرر کرده باشن? و اینکه فرمودند بازار پایه ریسک داره و افراد بی تجربه و بدون دانش وارد نشن و اگر این قوانین هم نبود ممکن بود در اینده سهامداران ضرر میکردن

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        من کلا تلویزیون نمی بینم. سالهاست از زندگیم حذف شده. کسایی که خبر و دیدن میشه بگن نتیجه چی شد؟؟؟
                        و همینطور نتیجه اعتراضات دیروز
                        من هم تلویزیون نگاه نمی کنم ...
                        اما دیشب برنامه را نگاه کردم ..
                        نتیجه آن ترساندن مردم از بازار بورس بود
                        در مورد بازار پایه هم طفره می رفتن از پاسخ ...
                        اما من خوش بین هستم دوستان بازار پایه موفق شدند که موضوع را به مجلس و تلویزیون بکشانند ...

من متاسفم که یکی از اهداف این بوده که نقدینگی را به بازار بورس هدایت کنند ...این کار غلطی بود ... البته اول قفل کردند و بعد نوسان را روزانه کردن ...
                        باید منتظر خبر های بهتر در اینده نزدیک باشیم ...
                        یاوه گویان هم ساکت شده اند ...
                        عزیز من ( عده ای کمی هستن ) تو اگر پایه نمی خری که نباید علیه این بازار باشی ... نفع خودت را در ضرر دیگران جستجو نکن ... بقول خانم کوچیک در سریال پس از باران این دنیا جای بزرگیه جا برای همه هست !!!

و بقول چارلی چاپلین ،
                        دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید....
                        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/10/01, 10:25.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          من هم تلویزیون نگاه نمی کنم ...
                          اما دیشب برنامه را نگاه کردم ..
                          نتیجه آن ترساندن مردم از بازار بورس بود
                          در مورد بازار پایه هم طفره می رفتن از پاسخ ...
                          اما من خوش بین هستم دوستان بازار پایه موفق شدند که موضوع را به مجلس و تلویزیون بکشانند ...

من متاسفم که یکی از اهداف این بوده که نقدینگی را به بازار بورس هدایت کنند ...این کار غلطی بود ... البته اول قفل کردند و بعد نوسان را روزانه کردن ...
                          باید منتظر خبر های بهتر در اینده نزدیک باشیم ...
                          یاوه گویان هم ساکت شده اند ...
                          عزیز من تو اگر پایه نمی خری که نباید علیه این بازار باشی ... نفع خودت را در ضرر دیگران جستجو نکن ... بقول خانم کوچیک در سریال پس از باران این دنیا جای بزرگیه جا برای همه هست !!!
                          وقتی شما میگید در آینده بهتر میشه دیگه خیالمون راحته راحت میشه. تا الان از اعتماد به جناب آباد نتیجه ها مثبت بوده. قبلا هم گفتید صبر کنیم و سهامداری با اینکه هر روز 10 درصد و بعد از آن سه درصد منفی میشد. و بیش از 60 درصد افت در سود سهام بازار پایه مون اتفاق افتاد. اما ما اعتماد کردیم و صبر کردیم و سهامداری کردیم. و امروز نتیجه ی سهامداری مون رو داریم می بینیم. هر روز سه درصد مثبت. خدایا شکرت

بارها گفتم برای موفق شدن نیازی نیست کار شاقی کنیم. فقط باید از انسان های موفق الگوبرداری کنیم.

دیروز زمان رست کلاس زبانمون (با دکتر مرتضی جاوید) محسن تیموری رو دیدم. محسن تیموری بردار ماهان و معصومه تیموری و همسر پریسا نصری. که همه از جوان های موفق و صاحب نظر در زمینه های موفقیت هستند. ماهان تیموری بنیانگذار هوش مالی، معصومه تیموری در زمنیه nlp و پریسا نصری هم در زمینه ی همسرداری و روابط زوجین و همنیطور زنان ثروت ساز آموزش میدن. من با دیدن محسن تیموری خیلی خوشحال شدم. حالت ذوق مرگ داشتم. دوستم من و مسخره کرد که مگه پیغمبر دیدی که اینجوری می کنی. گفتم چه ربطی داره. یه انسان موفقه کافیه یه جمله بهت بگه زندگیت از این رو به اون رو میشه. گفت نه مهم موفق بودن نیست. مهم اینه آدم خوبی باشه. تو مگه پیغمبر خدا دیدی اینجوری می کنی. گفتم من آدم موفق رو ستایش می کنم. می فهمی....

و از همون دیروز مسیر زندگیم رو از دوستم جدا کردم. باهاش قطع ارتباط کردم. ماهها بود که به این فکر می کردم که این دوست منفی بافم رو از زندگیم حذف کنم. و دیروز خودش این فرصت رو به من داد.
                          البته به خاطر اینکه از وقتی باهاش رفتم کلاس زبان چون من خیلی توی کلاس اکتیو بودم کلا رفتارش با من عوض شد و از هر فرصتی برای حمله کردن به من استفاده می کرد و عقده های درونیش رو خالی می کرد. منم کوتاه می یومدم. جون می دونستم اعتماد به نفسش پایینه. حتی دیروز من رو به خاطر اعتقاداتم (خوندن نماز اول وقت) جلوی چند تا از دخترای کلاس مسخره کرد.

خلاصه: نتیجه ی اخلاقی: توی بورس هم پشت سر افراد موفق حرکت می کنم که مثه اونا موفق بشم.
                          البته آموزش و یادگیری رو هم قطعا سرلوحه ی همه چیز قرار میدم.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/10/01, 10:43.

نظر

• azad.
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 962

مجلس از توضیحات رئیس بورس در مورد مقررات جدید بازار پایه قانع نشد

محمد حسن نژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به حضور رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با اثر منفی دستورالعمل جدید بازار پایه بر معاملات و متضرر شدن سهامداران این بازار گفت: اعضای این کمیسیون از توضیحات ایشان قانع نشدند؛ وزیر اقتصاد باید برای توضیح به صحن علنی بیاید.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط azad. پست شده است View Post

محمد حسن نژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به حضور رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با اثر منفی دستورالعمل جدید بازار پایه بر معاملات و متضرر شدن سهامداران این بازار گفت: اعضای این کمیسیون از توضیحات ایشان قانع نشدند؛ وزیر اقتصاد باید برای توضیح به صحن علنی بیاید.
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط azad. پست شده است View Post

در اصل توسط Abad پست شده است View Post

عالیه.
                                مرسی از دوستان (کاربر آزاد و جناب آباد) بابت اطلاع رسانی هاتون.

نظر

در حال کار...
                                X