کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من نه سازمان نه قوانین نه بازار پایه نه اصلی نه دولت نه ملت و ....هیچ کدام نمیتونن مانع یا باعث روزی ما بشن. فقط و فقط و فقط خودمون هستیم. تمام.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
پویش حل مشکلات قانون جدید بازار پایه سهامداران فرابورس 8000امضائی شد
کمپین درخواست حل مشکلات سهامداران به خاطر قانون جدید بازار پایه فرابورس ایران در کمتر از 48 ساعت 8000 امضائی شد؛ فارس پیگیر ماجراست.
پویش حل مشکلات قانون جدید بازار پایه سهامداران فرابورس 8000امضائی شد
به گزارش خبرگزاری فارس، ۸۰۰۰ امضا در کمتر از ۴۸ ساعت در سامانه «فارس من» نشان از داغ بودن سوژه مشکلات ایجاد شده برای سهامداران فرابورس ایران در قانون جدید بازار پایه دارد.
این تعداد حمایتی که پویش «قانون جدید بازار پایه را تعلیق و ابتدا در یک یا دو نماد آزمایش کنید» تا این لحظه جمع کرده به غیر از نزدیک ۴۵ سوژه با همین محتواست که در سامانه ثبت شده است. امضاکنندگان آن میگویند: "اخیرا برای کنترل بیشتر و جهت کاهش امکان سفته بازی در سهم های بازار پایه قوانین جدیدی درنظر گرفته شده است، که بدون آزمایش و مشاهده بازخورد درصدد اعمال بر روی کل بازار پایه هستند!"
خبرگزاری فارس پیگیر ماجراست و در اسرع وقت موضوع را بررسی و نتیجه را اعلام خواهد کرد
کمپین درخواست حل مشکلات سهامداران به خاطر قانون جدید بازار پایه فرابورس ایران در کمتر از 48 ساعت 8500 امضائی شد؛ فارس پیگیر ماجراست.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اعتراض به قوانین جدید در حال 10 هزارتایی شدن:
????
امضا شکایت در فارس داره به 9 هزار میرسه در صورتی که 10 هزار تایی بشه موضوع میبرن پیش وزیر اقتصاد و رئیس شورای عالی بورس
و احتمال داره ایشون به خاطر جلوگیری از اعتراضات فیزیکی فعلا قوانین را تعلیق کنه تا مجدد بررسی بشه
و یک تایم یک تا سه ماهه برای بررسی بیشتر داده بشه
???????
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر من نه سازمان نه قوانین نه بازار پایه نه اصلی نه دولت نه ملت و ....هیچ کدام نمیتونن مانع یا باعث روزی ما بشن. فقط و فقط و فقط خودمون هستیم. تمام.
از یک طرف اینجور می نویسید !
از طرف دیگه در پاسخ به نظری که با شما چندان موافق نیست ! سریع متهم می کنید طرف مقابل رو به شاد شدن از ضرر دیگران !
سعی کنید شعار ندید و در عمل به این نوشته ها پایبند باشید !
بنده هم دقیقا همینو نوشتم که خود افراد مسئول ریسکی که کردن هستن ! و باید اینو بپذیرن !
اما شما خیلی راحت ! مدعی شدی من از ضرر دیگران خوشحال شدم !!!
درسته ریسک خرید و فروش در بازار پایه رو پذیرفتیم ولی نپذیرفتیم و نمیپذیریم که در لحظه آخر همه حرفاشون رو عوض کنن.خودشون تا چند روز قبلش یه حرف های دیگه میزدن ولی در لحظه آخر ورق برگشت.این یعنی ظلم.دامنه رو میزاشتن ۳ یا ۴ یا ۵ درصد و یک حراج و..... نه اینکه در کل ۴ روز ۳ درصد.ریسک پذیر بودن با بیچاره و بدبخت بودن فرق داره.یعنی مثلا بیان بگن قیمت های خرید و فروش پیدا نباشه بگیم چشششششم بعد چند ماه بعد بیان بگن نوسان هفتگی ۵۰ درصد بشه هفته ای ۹ درصد بگییییم چشششم اسمش رو هم بزاریم ریسک پذیر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر در گذشته به بقیه سهامدارها و اهالی هر بازاری ظلم کردن اونا هم باید اعتراض میکردن و از حق ابتدایی خودشون دفاع . اگر نتیجه هم نداشت بهرحال از بی تفاوتی و مظلوم نمایی بهتر بود. یه عده میگن سازمان چند ماهه داره میگه که میخواد قوانین جدید وضع کنه پس حق اعتراض ندارید.درسته ما در بازار پایه موندیم و فرار نکردیم و منتظر وضع قوانین بودیم ولی نه هرررررر قوانینی. این قوانین جدید به نظر میاد قصدش مسخره کردن سهامدار هست نه سازمان دهی سرمایه.
شاید اعتراضات نتیجه نداشته باشه ولی ما لااقل بی تفاوت در برابر ظلم نبودیم و نیستیم. بزارین مردم به قوانین ظالمانه اعتراض کنن و صداشون رو خفه نکنید به اسم ریسک پذیری.مردم باید در برابر حرف های یاوه و بیهوده اعتراض کنن.شاید در گذشته اگر برای هر ظلم و ستمی اعتراض میکردیم الان اوضاع مملکت بهتر بود.
به امید روزهای بهتر
درسته ریسک خرید و فروش در بازار پایه رو پذیرفتیم ولی نپذیرفتیم و نمیپذیریم که در لحظه آخر همه حرفاشون رو عوض کنن.خودشون تا چند روز قبلش یه حرف های دیگه میزدن ولی در لحظه آخر ورق برگشت.این یعنی ظلم.دامنه رو میزاشتن ۳ یا ۴ یا ۵ درصد و یک حراج و..... نه اینکه در کل ۴ روز ۳ درصد.ریسک پذیر بودن با بیچاره و بدبخت بودن فرق داره.یعنی مثلا بیان بگن قیمت های خرید و فروش پیدا نباشه بگیم چشششششم بعد چند ماه بعد بیان بگن نوسان هفتگی ۵۰ درصد بشه هفته ای ۹ درصد بگییییم چشششم اسمش رو هم بزاریم ریسک پذیر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر در گذشته به بقیه سهامدارها و اهالی هر بازاری ظلم کردن اونا هم باید اعتراض میکردن و از حق ابتدایی خودشون دفاع . اگر نتیجه هم نداشت بهرحال از بی تفاوتی و مظلوم نمایی بهتر بود. یه عده میگن سازمان چند ماهه داره میگه که میخواد قوانین جدید وضع کنه پس حق اعتراض ندارید.درسته ما در بازار پایه موندیم و فرار نکردیم و منتظر وضع قوانین بودیم ولی نه هرررررر قوانینی. این قوانین جدید به نظر میاد قصدش مسخره کردن سهامدار هست نه سازمان دهی سرمایه.
شاید اعتراضات نتیجه نداشته باشه ولی ما لااقل بی تفاوت در برابر ظلم نبودیم و نیستیم. بزارین مردم به قوانین ظالمانه اعتراض کنن و صداشون رو خفه نکنید به اسم ریسک پذیری.مردم باید در برابر حرف های یاوه و بیهوده اعتراض کنن.شاید در گذشته اگر برای هر ظلم و ستمی اعتراض میکردیم الان اوضاع مملکت بهتر بود.
به امید روزهای بهتر
شما خودتان هنوز چیزی نشده به استقبال بدبختی ! و بیچارگی ! رفتید !
هر کی هم حرف میزنه یه عده میگن ! از ضرر ما خوشحالی !!!
ادم یاد سپرده گذاران موسسات اعتباری میفته ! که به خاطر طمع برای سود بیشتر ! مشکلات بسیار زیادی برای همه سیستم بانکی ایجاد کردن !
کسی با اعتراض برای اصلاح قوانین و مشکلات موجود مخالف نیست !
یک بار شده سهامداران برای قطعی آنلاینها و مشکلات زیرساختی سایت بورس و سامانه معاملات ! اینجور وقت بذارن و هماهنگ باشن و برن اعتراض کنن !
نه متاسفانه !!!
اما در این موارد متاسفانه بازیچه جریانات پولی ! و جهت دار میشن ! پس حواستون باشه بازی نخورید !
کسی مخالف موندن شما و دیگران در بازار پایه نیست ! اما وقتی افزایش ریسکها را دیدید باید وزن سهام پایه رو در سبدتان کمتر میکردید !
متاسفانه اغلب تک سهم بازار پایه ! یا بالای 60-70% سبد در بازار پایه هستن !
این رفتار منطقی نبوده ! حتی اگر قوانین تغییر نمیکرد !
یکی از اصلی ترین دلایل تغییرات در قوانین همین بهم خوردن توازن در ورود سرمایه به بازار پایه بوده !
در حالیکه شرکتهای این بازار به مراتب ضعیفتر و با مشکلات بیشتری روبرو هستند و ثبات کمتری دارند نسبت به بقیه !
قاعدتا باید اغلب بازار این نسبت رو در سبدهای سرمایه گذاری خودش رعایت میکرد !
طرف 1 هفته نیست کد بورسی گرفته ! تک سهم بازار پایه شده !
با این تغییرات هم آسمون به زمین نمیاد ! قبلا هم نوشتم !
همه چیز به دیدگاه و ریسک پذیری شما برمیگرده !
سال 90 بود فکر کنم با این سهام پلوله داشتم در یک تصمیم ریسکی 10 میلیون تومان ! پولی که برای خرید ماشین میخواستم اقدام کنم رو بازهم پلوله 40 تومانی گرفتم ! و گذاشتم کنار ! با پذیرش همه ریسکهاش !
3 روز بعد از این خرید من ! پلوله از بورس اخراج شد ! مدیرانش دادگاهی شدن ! و ....
اما 2-3 سال بعدش چه شد ! با اون سهام تا پلوله 700-800 تومانی رفتم !
دیگه بازار پایه ای ها که از بورس اخراج نشدن ! از این بدتر که نشده ! هیچوقتم نگفتم بیچاره و بدبخت شدم و ... ! شما هم نگید !
از طرف دیگه در پاسخ به نظری که با شما چندان موافق نیست ! سریع متهم می کنید طرف مقابل رو به شاد شدن از ضرر دیگران !
سعی کنید شعار ندید و در عمل به این نوشته ها پایبند باشید !
بنده هم دقیقا همینو نوشتم که خود افراد مسئول ریسکی که کردن هستن ! و باید اینو بپذیرن !
اما شما خیلی راحت ! مدعی شدی من از ضرر دیگران خوشحال شدم !!!
من در عمل هم به نوشته هام پایبند هستم و شعار هم ندادم. هیچ جای نوشته هام هم موج ناامیدی نیست. کاملا پایبند هستم. از شعار هم خوشم نمیاد. کلا همیشه و همه عمرم اهل عمل بودم و هستم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
اگه سهاممون بنیاد داره نگران چی هستید اگه هم نداره که هیچی حقمونه
شما فردا بگو نوسان فولاد یا فملی یا پارس شده روزی 1 درصد اونوقت ببین چند میلیارد صف فروش برای این سهم ها میزارن
دوست عزیز مردم اگر دنبال نوسان 1 درصد بودن میرفتن تو بانک پول میذاشتن بورس نمی آمدن
آمدن که ریسک کنن
خدا خواست و ما توانستیم
شما فردا بگو نوسان فولاد یا فملی یا پارس شده روزی 1 درصد اونوقت ببین چند میلیارد صف فروش برای این سهم ها میزارن
دوست عزیز مردم اگر دنبال نوسان 1 درصد بودن میرفتن تو بانک پول میذاشتن بورس نمی آمدن
آمدن که ریسک کنن
آفرین هر کی ریسک کرده ! پای ریسکشم بمونه !
هیچ تضمینی برای ریسک شما و بنده وجود نداره ! چه در بازار مثبت چه در بازار منفی ! چه با دامنه چه بی دامنه ! چه بازار جهانی چه بازار داخلی !
میگم اینروزها جوری می نویسید انگار اصلا در بازارها نبودید تا حالا !!
مگه وقتی دامنه نوسان نداشت بازار و عبده تبریزی دامنه نوسان 5% گذاشت ! همه پولها فرار کردن از بورس !؟
مگه وقتی نرخ سود رو کم میکنن همه سپرده ها از بانکها میزنن بیرون !؟؟
مگه زمانیکه اخزا با نرخ های سود بالا در بازار بود همه سبدهای سهام تبدیل به اخزا شد !!؟؟
هر کی هر بازاری میخواد بره بره ! بررسی کنه ! ریسکشم قبول کنه ! چه بانک چه بورس چه هر بازاری !
قانونگذار و سیاستگذار و متولی هر بازاری هم اختیاراتی داره ! هر روز ممکنه از اختیاراتش استفاده کنه !
حماقت فقط از طرف فروشنده هست.حالا مشکلی نیست یکی دو روز منفی بخورند اگر برای سرمایه شان ارزش قائلند نمیفروشند اگر هم دیمی هست بفروشند.اما بلاخره همه اینا میگذره.تنها چیزی که مشخصه اینه که میخوان پولا رو بکشن سمت فولاد سنگ آهن پترو پالایشی که مفت نمی ارزند.تحریم.کاهش نرخ ارز.کاهش فروش.تامین اجتماعی و صندوق های سرمایه گذاری نیاز به کاسبی و نقد شدن دارند و سهام را سر ملت خراب خواهند کرد.
خدا خواست و ما توانستیم
نظر