معاملات بازار پایه فرابورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : معاملات بازار پایه فرابورس

سلام

انشااله

فردا بازار پایه بر میگرده
    ودوستانی که ضرر کردند...جبران شود

به یاری خدا

پ.ن: سال ۹۸ فقط تو بازار پایه ضرر کردم
    اونم بدون هیچ گونه قدرت تصمیم گیری
    نزدیک ۶ ملیون ضرر شناسایی کردم

امیدوارم که تو کوچه بچه های پایه بزودی عروسی بشه
    البته جشن بعد از ماه صفر

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35706

ارزش معاملات در بازار پایه کمی بهتر شده و از دیروز جلوتر هست !

129 میلیارد تومان تا الان !

حجم صفهای فروش هم کمتر شده !

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35706

بعد از کاهش اخیر قیمتها در نمادهای بازار پایه ! و افزایش فشار فروش در بازار اصلی ! در هفته های اخیر !

امروز به نسبت روزهای قبل صف های خرید بیشتری در بازار پایه دیده میشه !

نظر

• eps
          ستاره دار(2)
          • Feb 2019
          • 435

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          افت‌های شدید (و البته جذاب) در بازار پایه:
          لخانه
          كازرو
          جهرم
          لازما
          سجام
          وجامي
          فسلير
          گپارس
          وزمين
          وبرق
          ثعتما
          شمواد
          حتوكا
          وآذر
          بورس
          حداقل نیمی از این نمادهای معرفی شده توسط شما از زمان معرفی بیش از 20 درصد تا الان به خریداراشون سود دادند

چقدر خوبه از این به بعد بیشتر معرفی نمادهای کف قیمتی و جذاب داشته باشین استاد

ایشالا خدا به شما جزای خیر بده

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام.
            این محدودیت سه درصد که برای بازار پایه گذاشته‌اند. شاید نه تنها برای بازار پایه بد نباشد بلکه برای آنها بهتر هم بشود.

اگر دقت بفرمایید یکی از دلایل اینکه سفته‌بازی پس از اجرای قوانین من‌درآوردی محدودیت نوسان ۵ درصدی در بازار اصلی بیشتر شد که کمتر نشد همین خود قانون محدودیت نوسان بود!

به‌عبارت دیگر: شما اگر یک نماد داشته باشی که همین‌جور یک هفته دو هفته پشت سر هم مثبت سه درصد قفل شود بیشتر دوست داری یا اینکه یک نمادی که سه روز مثبت پنج درصد بخورد و بعد متعادل شود و احیانا روز بعدش یک منفی پنج بخورد یا حتی اگر هم نخورد مدام بیم این را داشته باشی که روندش برگردد.
            تصور کنید بازار اصلی یک روز مثبت کامل است و یک روز متعادل و یک روز احیانا یک منفی کوچولو... ولی بازار پایه هر روز مثبت ۳ است. کدام بیشتر احساسات را بر می‌انگیزاند؟ و مردمی که صف‌نشینی را در این کشور یاد گرفته‌اند را به خود جلب می‌کند؟

منظور اینکه این محدودیت نوسان احتمال دارد بدتر سفته‌بازی را در این گروه‌ها رواج دهد.
            همان‌گونه که می‌بینیم محدودیت سه درصدی برای برخی نمادها بهتر است که بدتر نیست.
            صف خرید ایجاد می‌کند.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

مشکل بازار پایه اساسی هست آقا محمد حسین، با قوانین میشه یکم کنترلش کرد اما نا به هنجاری به خوردش رفته. یا باید سالها منتظر بود تا با یک ماه صف فروش یک ماه صف خرید به تعادل برسه یا کلا خرید و فروش آنلاین رو از روش ورداشت و کلا پرتشون کرد بیرون از بورس. هیچ راه دیگه ای واسه کنترلشون وجود نداره تقصیر مدیران و تصمیم گیران نیست خداییش.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                مشکل بازار پایه اساسی هست آقا محمد حسین، با قوانین میشه یکم کنترلش کرد اما نا به هنجاری به خوردش رفته. یا باید سالها منتظر بود تا با یک ماه صف فروش یک ماه صف خرید به تعادل برسه یا کلا خرید و فروش آنلاین رو از روش ورداشت و کلا پرتشون کرد بیرون از بورس. هیچ راه دیگه ای واسه کنترلشون وجود نداره تقصیر مدیران و تصمیم گیران نیست خداییش.
                مشکل اینجا هست که ما فکر می‌کنیم مشکلی هست.
                (که باید آن را برویم برطرف کنیم.)
                به نگر من.

مشکلی نیست.
                بازار باید باز باشد.
                وگرنه اصلا بازار نیست.

بالاخره پس از سال‌ها بانک مرکزی ما فهمیده به جای اعلام دستوری نرخ ارز باید با عملیات بازار باز (بازار سازی و مداخله‌ی نیرومند در عرضه و تقاضا و نه در قوانین من‌درآوردی) مقداری (تنها مقداری) جهت حرکت کوتاه مدت (تاکید می‌کنم کوتاه مدت) نرخ ارز را تغییر بدهد و با ثبات کند.
                تا اکنون دولت‌مردان ایران گمان می‌کردند باید دستوری بگویند قیمت ارز ۱۰ هزار ریال یا ۳۰ هزار ریال است. و بازار هم باید بپذیرد! این وسط هزار مفسده‌ی بدتر به وجود آمد و کاری کرد که...

بازار باید با عرضه و تقاضا قیمت مشخص کند... نه با محدودیت و قانون و دستور.
                حالا شما هر چقدر بیایی بزنی تو سر بازار یا به صورت مصنوعی بخواهی آن را بالا ببری یا برایش شاخص بسازی و به دروغ به مردم یک چیز دیگر نشان دهی یا محدودش کنی... اینها همه (ببخشیدها) تف سر بالا است. نتیجه‌ی اشتباه به خود آدم بر می‌گردد...

ما باید به قیمتی که با عرضه و تقاضا ایجاد می‌شود احترام بگذاریم و آن را محترم بگذاریم.
                اگر ما بگوییم آن قیمت اشتباه است و بازار دارد اشتباه می‌کند. بازار هم به ما می‌گوید تو خودت داری اشتباه می‌کنی!
                یک عده باید بروند در بالا بخرند و به آنها بیاندازند و زیان کنند و نقره‌داغ و درس‌عبرت‌سایرین بشوند...
                سازمان بورس باید یاد بگیرد که نباید و نمی‌تواند جای مردم تصمیم بگیرد. اگر بخواهد این‌گونه از منافع بازار/سهامداران حمایت کند بدتر می‌شود جریان آکنتور و بانکی‌ها و نفتی‌ها و بازارپایه‌ای‌ها... هم مردم بدتر زیان می‌کنند و هم این را از چشم سازمان دانای بورس می‌بینند (و البته واقعا درست است) و هم گند می‌خورد به جاهای دیگر بازار و بلکه اقتصاد (فرار سرمایه و افت جاهای دیگر بورس و رشد ارز و گران شدن دائمی اجناس و...)
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14633

بعضی سهام بازار پایه ارزش خرید و نگه داری دارند
                  باید گل چین کنید بعضی ها دارن متحول میشن و هنوز رشدی نکردن
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mohsen68
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 1756

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    بعضی سهام بازار پایه ارزش خرید و نگه داری دارند
                    باید گل چین کنید بعضی ها دارن متحول میشن و هنوز رشدی نکردن
                    تابا یکی از این سهم هاست که دوبرابر شدنش هنوز جبران عقب ماندگیش رو نمیکند.تعداد سهم کم و مقدار شناوری کم.البته استارت زده.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

مشکل اینجا هست که ما فکر می‌کنیم مشکلی هست.
                      (که باید آن را برویم برطرف کنیم.)
                      به نگر من.

مشکلی نیست.
                      بازار باید باز باشد.
                      وگرنه اصلا بازار نیست.

بالاخره پس از سال‌ها بانک مرکزی ما فهمیده به جای اعلام دستوری نرخ ارز باید با عملیات بازار باز (بازار سازی و مداخله‌ی نیرومند در عرضه و تقاضا و نه در قوانین من‌درآوردی) مقداری (تنها مقداری) جهت حرکت کوتاه مدت (تاکید می‌کنم کوتاه مدت) نرخ ارز را تغییر بدهد و با ثبات کند.
                      تا اکنون دولت‌مردان ایران گمان می‌کردند باید دستوری بگویند قیمت ارز ۱۰ هزار ریال یا ۳۰ هزار ریال است. و بازار هم باید بپذیرد! این وسط هزار مفسده‌ی بدتر به وجود آمد و کاری کرد که...

بازار باید با عرضه و تقاضا قیمت مشخص کند... نه با محدودیت و قانون و دستور.
                      حالا شما هر چقدر بیایی بزنی تو سر بازار یا به صورت مصنوعی بخواهی آن را بالا ببری یا برایش شاخص بسازی و به دروغ به مردم یک چیز دیگر نشان دهی یا محدودش کنی... اینها همه (ببخشیدها) تف سر بالا است. نتیجه‌ی اشتباه به خود آدم بر می‌گردد...

ما باید به قیمتی که با عرضه و تقاضا ایجاد می‌شود احترام بگذاریم و آن را محترم بگذاریم.
                      اگر ما بگوییم آن قیمت اشتباه است و بازار دارد اشتباه می‌کند. بازار هم به ما می‌گوید تو خودت داری اشتباه می‌کنی!
                      یک عده باید بروند در بالا بخرند و به آنها بیاندازند و زیان کنند و نقره‌داغ و درس‌عبرت‌سایرین بشوند...
                      سازمان بورس باید یاد بگیرد که نباید و نمی‌تواند جای مردم تصمیم بگیرد. اگر بخواهد این‌گونه از منافع بازار/سهامداران حمایت کند بدتر می‌شود جریان آکنتور و بانکی‌ها و نفتی‌ها و بازارپایه‌ای‌ها... هم مردم بدتر زیان می‌کنند و هم این را از چشم سازمان دانای بورس می‌بینند (و البته واقعا درست است) و هم گند می‌خورد به جاهای دیگر بازار و بلکه اقتصاد (فرار سرمایه و افت جاهای دیگر بورس و رشد ارز و گران شدن دائمی اجناس و...)
                      خب اختلاف نظر هم اینجاست به گمانم. من دقیقا بر عکس شما فکر میکنم، معتقدم در شرایط جنگ همه جانبه اقتصادی بازار و اقتصاد کلان اگه به حال خودش رها بشه حتما دچار فروپاشی میشه. به نظرم الان وقت روی اوردن به اقتصاد باز و اقتصاد ازاد نیست.

ضمن اینکه عموم مردم ما هم هنوز شرایط درک و پذیرش اقتصاد آزاد رو ندارن، دیدید که برای یک بنزین که کمی یارانه ش تعدیل شده چطور دارن خودشون رو بلانسبت جر میدن و واسه عدم دریافت ۵۰ هزار تومن کمک هزینه چطور ناراحت و شاکی هستن حالا اغلب هم ثروت و دارایی شون میلیاردی هم هست. تو چنین جامعه ای رفتن بی محابا به سمت اقتصاد آزاد و نظام عرضه تقاضا حتما موجب فروپاشی کل حاکمیت میشه چه برسه اقتصاد کشور.

اقتصاد ایران بعد از جنگ و با شروع دوران سازندگی به عنوان یک نظام سرمایه داری با اندیشه های نئو لیبرالی اداره میشه که من شخصا همه جانبه موافق این سیاست هستم اما معتقدم هر دانش و تجربه موفق خارجی (تازه اگه بشه بهش موفق گفت) پیش از پیاده سازی باید با فرهنگ جامعه هدف تطبیق داده بشه. و این اتفاقات یقینا زمان بر هست.

در کل اگه بخوام به سطح شعور و امادگی حاکمان و تصمیم سازان در ایجاد یک زیز بنای درست اقتصادی در ایران از ۱۰۰ پنجاه بدم در همین مقایسه به مردم ایران از ۱۰۰ پنج هم نمیدم و مشکل اصلی بیشتر مردم میبینم نه حاکمان.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
                        آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2019/11/26, 18:37.
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                          تابا یکی از این سهم هاست که دوبرابر شدنش هنوز جبران عقب ماندگیش رو نمیکند.تعداد سهم کم و مقدار شناوری کم.البته استارت زده.
                          گپارس هم اصلاح زیادی کرده..
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            خب اختلاف نظر هم اینجاست به گمانم. من دقیقا بر عکس شما فکر میکنم، معتقدم در شرایط جنگ همه جانبه اقتصادی بازار و اقتصاد کلان اگه به حال خودش رها بشه حتما دچار فروپاشی میشه. به نظرم الان وقت روی اوردن به اقتصاد باز و اقتصاد ازاد نیست.

ضمن اینکه عموم مردم ما هم هنوز شرایط درک و پذیرش اقتصاد آزاد رو ندارن، دیدید که برای یک بنزین که کمی یارانه ش تعدیل شده چطور دارن خودشون رو بلانسبت جر میدن و واسه عدم دریافت ۵۰ هزار تومن کمک هزینه چطور ناراحت و شاکی هستن حالا اغلب هم ثروت و دارایی شون میلیاردی هم هست. تو چنین جامعه ای رفتن بی محابا به سمت اقتصاد آزاد و نظام عرضه تقاضا حتما موجب فروپاشی کل حاکمیت میشه چه برسه اقتصاد کشور.

اقتصاد ایران بعد از جنگ و با شروع دوران سازندگی به عنوان یک نظام سرمایه داری با اندیشه های نئو لیبرالی اداره میشه که من شخصا همه جانبه موافق این سیاست هستم اما معتقدم هر دانش و تجربه موفق خارجی (تازه اگه بشه بهش موفق گفت) پیش از پیاده سازی باید با فرهنگ جامعه هدف تطبیق داده بشه. و این اتفاقات یقینا زمان بر هست.

در کل اگه بخوام به سطح شعور و امادگی حاکمان و تصمیم سازان در ایجاد یک زیز بنای درست اقتصادی در ایران از ۱۰۰ پنجاه بدم در همین مقایسه به مردم ایران از ۱۰۰ پنج هم نمیدم و مشکل اصلی بیشتر مردم میبینم نه حاکمان.
                            جناب حسنی
                            ردیف آخر چرا برعکس شده..خودتان نوشتید یا سیستم برعکسش کرده..
                            لطف می کنید به من هم یاد بدید با سپاس
                            پ ن :الان که نقل قول کردم..ردیف آخر درست دیده میشه!!

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

اشتباه سیستم شاید باشه، واسه من درست نشون میده

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                جناب حسنی
                                ردیف آخر چرا برعکس شده..خودتان نوشتید یا سیستم برعکسش کرده..
                                لطف می کنید به من هم یاد بدید با سپاس
                                پ ن :الان که نقل قول کردم..ردیف آخر درست دیده میشه!!
                                برای من هم پی میاد

10 ثثانیه که صبر می کنم یکهو درست میشه

مثلا متن بالا رو اینجوری نشان می دهد: هشیم تسرد وهکی (یکهو درست میشه )
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X