ملي صنايع مس ايران ( فملي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

وضعیت فملی

ملی مس با توجه به افزایش نرخ دلار و محصولاتش در بورس کالا و همچنین افزایش قیمت جهانی مس به بیش از 8300 دلار قابلیت خوبی برای تعدیل سود خود به محدوده های بیش از 110 تومان را تا پایان سال دارد

بیش از 70 درصد فروش ریالی شرکت مربوط به دو محصول کاتد و مفتول مس می باشد که اخیرا نیز با رشد بسیار خوبی در بورس کالا روبرو شده اند.آخرین بودجه منتشر شده ی شرکت حاکی از نرخ 11250 تومانی برای کاتد و 11700 تومانی برای مس مفتول بوده است که با این نرخ ها حدود 2631 میلیارد تومان فروش داشته است.در حال حاضر متوسط نرخ محصولات فروشی شرکت در داخل به 15 هزار تومان و بیشتر رسیده است که در کنار افزایش فروش شرکت در نیمه دوم سال باید منتظر اعلام تعدیل خوبی از سوی شرکت باشیم.

شایان ذکر است که شرکت در هر فصل از سال میزانی از کنسانتره مس تولید شده خود را فروخته و مابقی را تبدیل به کاتد می کند.

اگر در نیمه دوم سال مس کاتد و مفتول شرکت در نرخ های فعلی ( یعنی 20 هزار تومان) معامله شود متوسط نرخ آنها به بیش از 17 هزار تومان نیز میرسد و اگر همین فروش پیش بینی شده را هم برای شرکت در نظر بگیریم،فروش ریالی شرکت در این دو محصول به بیش از 3900 میلیارد تومان میرسد که حدودا 1.5 برابر فروش پیش بینی شده شرکت در حال حاضر است.بنابراین شرکت توانایی اعلام سود 115 تا 120 تومان را تا پایان سال خواهد داشت
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• aghaye boursi
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 109

آفرین به مملی:x

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

به نظر من تا اواخر هفته میتونه با صف خرید همراه باشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نمایندگان استان کرمان به انتصاب مدیر صنایع مس ایران اعتراض داشتند، افزود: نمایندگان این موضوع را با رئیس جمهور مطرح کردند و قرار شد اگر نیمی از این مطالب درست بود مدیر صنایع مس ایران عزل شود.

وی با تاکید بر اینکه برای پیگیری این اقدام نامهای به کمیسیون اصل نودم قانون اساسی تقدیم کردیم، تصریح کرد: در مسیر رسیدگی به این موضوع مدیرعامل باشگاه مس کرمان هم عوض شد که این خلاف توافقهای صورت گرفته بود.
          عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در دیدار امروز دکتر علی لاریجانی استیضاح را حق قانونی نمایندگان دانست، یادآور شد: قرار است که رئیس مجلس جلسهای با وزیر صنعت، معدن و تجارت داشته باشد و اگر این دیدار نتیجه مثبتی به دنبال نداشت، استیضاح غضنفری در مجلس اعلام وصول میشود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

قیمتهای جهانی با سهم همراهی میکنه و قیمت فروش های ریالی سهم هم دلچسب شده
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

بورس کالای امروز در دستان فملی بود برین یه سری بزنید تا از سهامداری فملی لذت ببرید
              یه تعدیل حسابی داره با این قیمتها
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

به هر سایت تحلیلی که سر میزنی خبر از تعدیل مثبت 100% این سهم میده
                با این روال همین روزهاست که حقوقی ها گردن کلفتی بیان پشت سهم چون سود امسال که بین 1300-1500 سود بده سود سال 92 با طرحهای عظمیش که به بهره برداری میره بالای 2500 میشه
                اینم لینکش خودتون برید بخونید

فملی محکوم به رسیدن به 600 تومان و حرکت برای 800 تومان است
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

روی منفی فروشنده خاصی نداره شاید امروز یا فردا بسته بشه برای تعدیل مثبت و شاید روی 600 باز بشه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

امروز روی 470 حاضر بودم تا 80% از سبدم رو بهش اختصاص بدم آخه میخوام برم سفر باخیال راحت ولی نیامد که نیامد......
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

فکر کنم اینم از فردا تا 550 صف خرید داشته باشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

فملی دیروز واگرایی منفی رو به بالا شکست و سیگنال خرید داد
                        دوستان سوال از مقاومت سهم کردن باید عرض کنم توی نمودار تعدیل نشده سهم در 522 تومان یه مقاومتهایی داره اما در نمودار تعدیل شده سهم که به نظر من اعتبارش خیلی بیشتر از اولیه است این سهم تمام مقاومتها رو شکسته و بدون مقاومت به سمت 600 تومان در حرکت خواهد بود

به قول یکی از دوستان این سهمو هر روز میشه خرید فقط هر روز دیرتر بخری گرون تر میخری
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

اگه قرار باشه هدف مثلث رو در نظر بگیریم میشه 600 تومان ولی اگه این مثلث رو در راستای الگوی پرچم بهش نگاه کنیم هدف الگوی پرچم میشه حدود 900-1000 تومان

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• rad
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 557

حامیان این شرکت اراده قوی دارند
                            دوست دارم کارگران زحمتکش این شرکت بیشتر از همه سود کنند.امیدوارم.
                            به عشق همه و بویژه به عشق کارگران زحمتکش شرکت ملی مس
                            فردا یه کله و سه کله وارد سهم میشم.

نظر

• Merita
                              ستاره دار (4)
                              • Jun 2012
                              • 389

دكتر غضنفري:
                              پروژه هاي مس با سرعت بيشتري پيگيري مي شود

وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: با برگزاري جلسه بين نمايندگان استان كرمان و مسئولان وزارت صنعت ، معدن وتجارت و توافقات صورت گرفته، پروژه هاي مصوب سفرهاي استاني در حوزه مس با سرعت بيشتري پيگيري مي شود.

به گزارش معدن نيوز ،مهدي غضنفري درباره آخرين وضعيت مديريت ملي مس اظهار داشت: براي ساماندهي وضعيت توليد و تكميل پروژه هاي مس با مجمع نمايندگان كرمان دو ماه پيش جلسه اي برگزار شد كه در اين جلسه مصوبات سفرهاي استاني دولت پيگيري و انتظاراتي كه نمايندگان براي فعال سازي پروژه هاي مس و سرعت بخشي بيشتر به اين پروژه ها در آن استان داشتند، مطرح شد.

وي افزود: در آن جلسه مقرر شد مباحث مورد بحث پيگيري شود كه جلسه پيگيري اين موضوع به تاخير افتاد و موجب گلايه مندي نمايندگان اين استان شد اما هفته گذشته اين جلسه برگزار شد و ابهاماتي كه وجود داشت را با هم بررسي كرديم و در مورد تسريع پروژه هاي باقي مانده توافق شد.

وزير صنعت، معدن و تجارت در ادامه خاطر نشان كرد: به هر حال انتظار اين است كه پروژه هاي سفرهاي استاني به ويژه صنايع پايين دستي مس بيش از گذشته مورد توجه باشد و بتوان نرخ بيكاري را در آن استان كاهش داد و زمينه اشتغال بيشتري را فراهم كرد.

هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

امیدوارم وقتی این سهم برای تعدیل بسته میشه نمادش زود باز بشه تا از مثبت بازار جا نمونه با این قیمت دلار فردا هم این سهم به راحتی 520 رو شکسته و روی 533.4
                                صف خریدش چیده خواهد شد به نظر من بهتره این سهم تا 600 یه کله بره بعدش تعدیل مثبت اعلام بشه و قیمت حدود 800 بازگشایی کنن
                                آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2012/09/28, 12:21.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X