ملي صنايع مس ايران ( فملي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر شما دوست عزیز؛

در مورد تارگت 2 ماه آینده حاضرم Future از شما یا هر کس دیگه ای که معتقد به ادامه نزول است خریداری کنم
    ....سيد بيخيال بابا....من فملي هم دارما....تو فعلا بيا كنور مارو بخر..../:)
    ...آقا اصن يه چيزي...فملي برا دوماه اينده چند ميخري از من....
    ....ممد...بدو بيا اينجا....:D
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      اواسط سال قبل در حدود 400 خریدم و در 750فروختم(البته برای خودم نبود)
      در 800تومان بیشترین صحبتها از ارزندگی و اینکه فلان حقوقی و .... سفارش خرید سنگین داره و... همانند بسیاری موارد مشابه دیگه عنوان میشد ولی شروع به افت کرد که به قیمت فعلی رسیده.

از همین قیمت فعلی باید 50درصد رشد کنه تا به اون قیمت برسه و بنظرم برای خرید داره جذاب میشه. هرچند 2مورد باعث نگرانیست
      احتمال افت بیشتر قیمتهای جهانی و تحریم های شدیدتر که صادرات رو با مشکل مواجه کنه

اما با این حال بنظرم کسانی که سهم رو دارند دیگه فروش در این قیمتها توجیه خاصی نداره و برای خرید هم با دید مجمع مناسبه. اگر فرضا در 550 خرید بشه و در مجمع هم 100تومان سود تقسیم کنه میافته 450 تومان
      حالا اگر برای سال جاری بتونه 150تومان سود بسازه پی بر ای 3 میشه که براش خیلی کمه

مگر 2مورد بالا که به عنوان نگرانی گفتم محقق بشه که حتی در اون صورت هم بعیده ضرر بزنه(در میان مدت)
      درود بر وحید عزیز؛

وحید جان متاسفانه در تحلیل این سهم اکثرا نگاه به اون 7500 دلار پیش بینی فروش در بودجه می کنند! در حالی که طبق فرمول فعلی عرضه در بورس کالا اگر قیمت جهانی مس به حدود 6000 دلار برسه تازه قیمت عرضه برابر با بودجه فعلی خواهد شد!

در مورد صادرات هم جایگاه جهانی داره شرکت ملی مس و همیشه این مشتریاش هستند که دنبال راه در رو برای خرید مس هستند!
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....سيد بيخيال بابا....من فملي هم دارما....تو فعلا بيا كنور مارو بخر..../:)
        ...آقا اصن يه چيزي...فملي برا دوماه اينده چند ميخري از من....
        ....ممد...بدو بيا اينجا....:D
        دکتر یعنی 6 ماه یبار میای یه سر میزنی مچ بگیری؟! :D بیا این هر دو مچ نحیف من از آن شما :D

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....سيد ياسر ناجور ميخوامت....من مچ نميخوام...پول ميخوام....اين فملياي منو چند برميداري....مثل كنور دبه نكني همينجا محكمش كنيم بره...ياعلي ...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

مهربان بپا سرت کلاه نره. کنورت رو محکم بچسب که اخبار خوشی پشت سر گروه معدنیه..

اما فملی رو باش حال نمی کنم.. به ماکزیمم قیمت ردش کن بره!!
            یاسر سرمایه شستا دستشه... زیر 1000 بش نفروش..
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
              مهربان بپا سرت کلاه نره. کنورت رو محکم بچسب که اخبار خوشی پشت سر گروه معدنیه..

اما فملی رو باش حال نمی کنم.. به ماکزیمم قیمت ردش کن بره!!
              یاسر سرمایه شستا دستشه... زیر 1000 بش نفروش..
              ...ممد...سيد چرا اينجوري ميكنه بامن...نكنه بامن حال نميكنه....بابا ميگم خوب ميگي دوماهه ديگه ميگم نامردم اگر نفروشم...ممد...فايده نداره....بايد بريم تاژيكش خيمه بزنيم...

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

نزدیک به دو ماه پیش گفتم این سهم تا 560 اصلاح داره که امروز به این قیمت رسید در صورت تبات قیمت جهانی مس زیر 7500 قیمت های زیر 500 را نیز برای این سهم متصورم سطح 550 سطح حمایتی اسن سهم است در صورت شکست ان احتمال اقت این سهم تا قیمت 470 تومان نیز وجود دارد

نظر

• Hamid Broker
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 460

عجبا که دوستان چقد راحت دارن واسه فملی اهداف به این پایینی میبینند! چند روز بعد حتماً نزول فملی تبدیل به صعود تندوتیز خواهد شد.
                  در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• kianoshparsa
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1218

به گفته یکی از دوستان حباب قیمت ها در کل از تیر ماه خواهد ترکید گروه های پیشتاز به سمت گروه دارو واحتمالا خودرو و سیمان خواهد رفت لطفا نظر دهید ممنون
                    مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                    kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                      به گفته یکی از دوستان حباب قیمت ها در کل از تیر ماه خواهد ترکید گروه های پیشتاز به سمت گروه دارو واحتمالا خودرو و سیمان خواهد رفت لطفا نظر دهید ممنون
                      درود بر شما؛
                      حالا چرا در این تاپیک عنوان کردید؟ اگر کسی ملی مس پی به ای 3.5 رو حباب میدونه شما از این به بعد کلا سعی کن ارتباط بورسیت رو با ایشون قطع کنی! اگه سنگ هم از آسمون بباره فملی افت چندانی نخواهد داشت.

پ.ن: دکتر جون ارادت وافر داریم! این احساست هم دوطرفست! اما کنور و فملیت رو نگه دار، چون خیلی دوست دارم از شما نمی خرم به جون داداش نداشته ام ;)

نظر

• Hamid Broker
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 460

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                        به سمت دارو هرگز. کافیه تاریخچه نمودار کندلی شرکتهای دارویی رو نگاه بکنید تا متوجه بشید که داروییها اکثراً(دفرا، دفارا، دیران، دعبید، دسینا و ...) به این دلیل که معامله گرشون کم بوده همیشه یا صف فروشن یا صف خرید (کندلها همشون داجی هستن). تک و توک نمودار نرمالی دارن (مثل دکوثر)
                        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

ملی مس هم در این قیمت ها خوب چشمک میزنه باید دید تا کی این روند نزولی استاپ خواهد کرد
                          به نظر میشه رو 540 خریدش
                          آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2013/04/14, 14:54.

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            پ.ن: دکتر جون ارادت وافر داریم! این احساست هم دوطرفست! اما کنور و فملیت رو نگه دار، چون خیلی دوست دارم از شما نمی خرم به جون داداش نداشته ام ;)
                            سید پس من هویجم؟!:D

پ.ن:سید جون فملی تکنیکال جالبی نداره فعلا،حتی اگه اصلاح قیمتی هم نکنه اصلاح زمانی باید بکنه،ضمن اینکه از نظر قیمتی هم حمایت 530 تومن رو در پیش داره که اگه بشکنه سهم حتی میتونه تا 479 هم بریزه!با توجه به بنیاد سهم برای خودمم خیلی عجیبه...
                            در واقع سهم دوتو راه جلوش داره،یا باید از همین قیمتها(حدود 560) برگرده و یا با یه مقدار رفتن به سمت پایین هدف 479 رو نشونه میره:-?
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

بدون شرح...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                سید پس من هویجم؟!:D

پ.ن:سید جون فملی تکنیکال جالبی نداره فعلا،حتی اگه اصلاح قیمتی هم نکنه اصلاح زمانی باید بکنه،ضمن اینکه از نظر قیمتی هم حمایت 530 تومن رو در پیش داره که اگه بشکنه سهم حتی میتونه تا 479 هم بریزه!با توجه به بنیاد سهم برای خودمم خیلی عجیبه...
                                در واقع سهم دوتو راه جلوش داره،یا باید از همین قیمتها(حدود 560) برگرده و یا با یه مقدار رفتن به سمت پایین هدف 479 رو نشونه میره:-?
                                درود بر داداش عزیزم؛

محمدرضای عزیز فملی خیلی ویژه است! هرچه پایین تر بیاد من بیشتر خوشحال میشم! هر کسی ازم سوال بپرسه این سهم رو بهش پیشنهاد خواهم کرد. بعدشم تا 530 که کلا یه 4 درصد مونده فقط! یه زمان روی کگل 800 تومانی هم همه می گفتند بده و گرونه و تکنیکالش هم بده حتی یادمه با چندتا از دوستان بنیادی هم بحث می کردم اما ببینید تا چند تومان بالا رفت... فملی آ س رو نشده بازاره...
                                تازه الان که اسی محمدی عزیز خیلی روش مثبته و این برای من خیلی مهمه که ایشون فملی رو روی موج 3 از 3 می دونند!

بازار حتی نصف فملی رو هم درک می کرد پی به ای زیر 6 بهش نمی داد! در مرداد که قیمت اکثر سهم ها 1/3 الان بود مثلا فولاد 190 بود فملی از حدود 360 پایین تر نرفت تازه با سود 80 تومانی اون زمان! اون وقت الان نگران باشیم که 480 نشه؟ البته اگه بشه که باز هم استقبال می کنم چون دیدم روی فملی 10 سالست و عهد کردم نفروشمش

نظر

در حال کار...
                                X