ملي صنايع مس ايران ( فملي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

فملی رو الان بازار یک سگ مرده می دونه! هر کسی از راه میرسه یه لگد بهش میزنه!! دیری نخواهد پایید که این جنازه تمام بازار را خواهد بلعید!

در مورد فملی بازار واقعا در هپروت به سر می بره!
    هنوز روی صحبتم هستم. در روند منفی است که باید از حقوقی های آماتور خرید داشت نه در صفوف خرید به هم تنیده از حقوقی های گرگ بازار!
    البته تحت هیچ شرایطی اصول اولیه مثل رعایت درصد در سبد و خرید پله ای با فواصل مناسب و... فراموش نشود!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• eli77
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 263

فملی رو 600 خریدم و فولاد رو 500
      به رشد جفتشون هم ایمان داشتم اما نمیدونم چرا دست رو سهم میذارم منفی میشه!! اصلا عجیب ها
      [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• bistoon
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 21

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
        به رشد جفتشون هم ایمان داشتم اما نمیدونم چرا دست رو سهم میذارم منفی میشه!! اصلا عجیب ها
        شما در خرید سهام فلزی حتما یه نیم نگاهی هم به قیمتهای جهانی داشته باش

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود؛

شرکت فروش کاتد که 60 درصد کل فروشش رو تشکیل میده متوسط 19500 گرفته برای سال 92. دوستانی که شیپور قیمت جهانی در دست دارند قیمت اخرین معامله بورس کالا رو میشه عنوان کنند؟ حجم عرضه و حجم تقاضا رو م البته ذکر کنند!

بارها عرض کردم ملی مس با مس 6000 دلاری هم سودی بیش از چیزی که پیش بینی کرده خواهد ساخت! چون فرمول عرضه بورس کالا مشخه و پرمیوم و ضریب می خوره!
          با مس 6000 دلاری در کل سال، کف قیمت فملی حدود 600 تومان. کمتر از 6000 دلار بشه هر 1000 دلار 20 درصد کم کنید از قیمتش
          الان فملی داره با مس 4500-4000 دلاری معامله میشه!

و اما 12 ماهه سال 91...

در 3 ماهه چهارم سال شرکت متوسط فروش کاتد رو 18500 تومان در نظر گرفته. می تونید حاصل تفاضل فروش 12 ماهه و فروش 9 ماهه رو بر حاصل تفاضل مقار فروش 12 ماهه و مقدار فروش 9 ماهه تقسیم کنید و متوسط پیش بینی فروش 3 ماهه آخر رو به سادگی به دست بیارید.

لطفا در عرضه های بورس کالا تعداد عرضه های زیر 22000 تومان رو هم مشخص کنید برای بنده!

سهام معدنی خریدنش مناسب همه نیست و صبر و سهامداری نیاز داره!

- - - Updated - - -

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
          درود؛ این طور هام نیست الی خانوم! کربن و شپارس هم منفی شدند بعد از خریدتون؟! یا چند برابر شدند؟

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

فعلا بدجور داره کله میکنه
            اهداف سهم هست 510 تومان 470 تومان و در نهایت 400 تومان ببنیم تا کجا میره پایین..........
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Salar
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 130

هنوز روی صحبتم هستم. در روند منفی است که باید از حقوقی های آماتور خرید داشت نه در صفوف خرید به هم تنیده از حقوقی های گرگ بازار!
              البته تحت هیچ شرایطی اصول اولیه مثل رعایت درصد در سبد و خرید پله ای با فواصل مناسب و... فراموش نشود!
              دکتر جان ممنون از راهنمایی های دلسوزانت. این 1 چیز کاملا مشخص و واضح که سهم روی این قیمت فوق العاده ارزندست. فعلا فقط دعا می کنم که تو همین قیمت بمونه یا کمتر بشه تا 1 مقداری پول دستم بیاد خرید کنم ولی در اینکه به زودی این سهم روند سعودی خودشو آغاز میکنه تقریبا شک نیست. منفی های اخیر هم فکر کنم به خاطر سقوط قیمت مس.
              کلا مخلصیم استاد. ضمنا قهرمانی تیمت را هم پیشاپیش تبریک میگم. بالاخره گفتیم بعد چند سال 1 قهرمانی هم بدیم به شما
              در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• علی ایرانی
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 82

من یه سوال داشتم
                چرا شرکت باید در پیشبینی سال 92 میزان تولید "ته پاتیل" رو 4 برابر کنه ولی میزان فروشش فقط 25 درصد اضافه بشه؟ پس بقیه رو برای چی میخواد تولید کنه؟انبار؟یا کلکی در کاره

نظر

• علی ایرانی
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 82

در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Post
                  من یه سوال داشتم
                  چرا شرکت باید در پیشبینی سال 92 میزان تولید "ته پاتیل" رو 4 برابر کنه ولی میزان فروشش فقط 25 درصد اضافه بشه؟ پس بقیه رو برای چی میخواد تولید کنه؟انبار؟یا کلکی در کاره
                  تازه اشتباه هم نوشتم فروشش رو 20 درصد کاهش هم داده!!

نظر

• axy
                    ستاره دار(21)
                    • Jul 2012
                    • 692

جناب شریعت تنها مشکل در پیشبینی 91 اینه که شرکت میزان فروش رو در سه ماهه پایانی خیلی بالا گرفته چیزی که در شرکت های فلزی دیگه کاهش نشون داده مخصوصا گروه روی .

میزان فروش کاتد رو 55 هزار تن گرفته در صورتی که در بورس کالا در زمستان فقط 21 هزار تن فروخته و برآورد من 35 هزار تنه .

که در این صورت تعدیل قابل توجهی در سود نداریم .

اگه مشکلی در تولید و فروش شرکت نباشه و طبق بودجه عمل بشه با جهانی 6000 که کف قیمتی خواهد بود هم فملی فوق العاده ارزشمنده .

ولی گزارش های غیر شفاف و تحقق نیافتن سود های مورد انتظار بازار از گزارش های نه ماهه تا الآن در گروه ف بنده و اهالی بازار رو به این گروه و از جمله فملی بدبین کرده .

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود بر شما؛
                      درسته حدود 21 هزار تن فروخته اما نکته مهم که حتما باید در نظر گرفت اینجاست که در همین بازه 6 ماهه حدود 40 هزار تن تقاضا وجود داشته به خصوص در ماه اسفند فقط حدود 20 هزار تن تقاضا وجود داشته. حالا سوال اینجاست که شرکت پیش بینی کرده 50 هزار تن در سه ماهه آخر می فروشه و 60 درصد اون یعنی 30 هزار تن داخلی باشه. وقتی 40 هزار تن تقاضا وجود داره چرا نباید عرضه کنه؟ قطعا این نشون میده که فروش بهتری تونسته داشته باشه و جایگزین فروش در بورس کالا کرده... شاید فروش با دلار نرخ آزاد مثلا!

پس مشکل تولید و فروش وجود نداره اما مشکل دومی که فرمودید و صورت های دستوری رو قبول دارم که سلب اعتماد کرده اگه نه تحت فجیع ترین شرایط هم پی به ای فملی زیر 4 نباید بیاد!

نظر

• axy
                        ستاره دار(21)
                        • Jul 2012
                        • 692

مشکل اینجاست که از نظر من شرکت میزان تولید و فروش رو خیلی خوشبینانه فرض کرده و باید به تولید و فروش 55 هزار تن کاتد در سه ماهه پایانی شک کرد .

قیمت های جهانی در زمان مذکور تا 8200 هم بوده و تقاضای بالا طبیعیه اما آیا فملی تونسته به میزان بودجه تولید و فروش داشته باشه ؟

نظر

• نون و قلم
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 122

معاون مالی و اقتصادی شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: با بروز مشکلات اقتصادی در برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچون قبرس و یونان این اتحادیه برای رفع مشکلات مذکور با دو راهکار رو به رو است. اول اینکه کشورهایی که از شرایط اقتصادی این چنینی برخوردار بوده و به سختی روند رو به بهبود را طی می کنند، از لیست کشورهای اتحادیه اروپا خارج شوند. حال آنکه با توجه به عدم موافقت کشورهای اصلی عضو همچون آلمان و فرانسه با این راهکار، چنین امری تاکنون رخ نداده است.

محمدجواد شیخ ادامه داد: راه حل بعدی اتحادیه اروپا، کمک به این کشورها و برنامه ریزی برای رفع مشکلات مالی آنهاست. به گونه ای که آنها بعد از مدتی با پشت سرگذاشتن دوره های ریاضت اقتصادی و اجرای طرح های جدید، بار دیگر در زمره کشورهای با وضعیت مناسب در این اتحادیه حضور یابند.

این مقام مسئول اضافه کرد: نکته حائز اهمیت این است که علاوه بر مسائل مذکور، برخی اقدامات همچون عرضه طلا توسط کشور قبرس و از سوی دیگر رکود اقتصادی ژاپن بعد از زلزله ای ویرانگر در این کشور همه و همه دست به دست یکدیگر دادند تا ارزش دلار در برابر ارزهای دیگر تقویت شود و به دلیل وابستگی شدید قیمت فلزات گران بها به دلار، قیمت های جهانی این اقلام با کاهش مواجه شده است.

وی با پیش بینی برگشت قیمت های جهانی فلزات در آینده نزدیک اظهار داشت: با همه این اوصاف نکته ای که امید به بازگشت قمیت ها را بیشتر می کند، این امر است که فدرال رزرو آمریکا با تقویت ارزش دلار چندان موافق نیست، چراکه با تقویت این ارز تراز صادراتی آمریکا کاهش خواهد یافت. بنابراین به نظر می رسد دیر یا زود با تنظیم نرخ بهره و ارایه راهکارهای دیگری ارزش دلار کاهش خواهد یافت؛ مضاف بر آنکه به طور طبیعی با کاهش بدهی های کشور قبرس می توان به مرور شاهد بهبود نسبی مشکلات اقتصادی این کشور در اتحادیه اروپا بود.

معاون مالی و اقتصادی "فملی" ادامه داد: با در نظر گرفتن همه این شرایط به نظر می رسد قیمت های جهانی فلزات در نیمه دوم سال جاری میلادی روند مناسب تری را در پیش گیرند. چراکه طی سال های گذشته نیز به دلیل افزایش تقاضای چین و همین طور بهبود شرایط اقتصاد بین المللی، به طور طبیعی در این نیمه شاهد رشد قیمت فلزات در بازارهای جهانی بوده ایم.

این مقام مسئول در خصوص اثرگذاری قیمت های فعلی محصولات بر سودآوری "فملی" نیز گفت: در حال حاضر نرخ فروش کاتد مس در بودجه سال 92، شرکت ملی صنایع مس ایران مبلغ هفت هزار و 500 دلار در نظر گرفته شده و براساس انتظارات و پیش بینی های صورت گرفته این نرخ برای سال 92 مناسب ارزیابی می شود. اما چنانچه وضعیت کنونی قیمت ها و روند کاهشی آن همچنان پایدار بماند، در صورت لزوم تعدیل سودآوری صورت می پذیرد.

شیخ اضافه کرد: البته توجه به این نکته نیز حائز اهمیت است که "فملی" در طول سال های اخیر پیش بینی های خود را به گونه ای انجام داده که هیچ گاه شاهد تعدیل منفی سودآوری نباشد.

وی در خاتمه از بهره برداری طرح های عمده این شرکت در سال 93 خبر داد و گفت: عمده طرح های "فملی" که می تواند اثرات سودآوری مناسبی داشته باشد، در سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                            مشکل اینجاست که از نظر من شرکت میزان تولید و فروش رو خیلی خوشبینانه فرض کرده و باید به تولید و فروش 55 هزار تن کاتد در سه ماهه پایانی شک کرد .

قیمت های جهانی در زمان مذکور تا 8200 هم بوده و تقاضای بالا طبیعیه اما آیا فملی تونسته به میزان بودجه تولید و فروش داشته باشه ؟
                            درود؛ یک سوال! آیا جز بورس کالا و صادرات شرکت ملی مس فروش دیگری هم دارد؟ اگر از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بده. دارم مجموع فروش 3 ماهه پایانی رو محاسبه می کنم. تا اینجا مجموع صادرات و بورس کالا حدود 850 میلیارد تومان کاتد فروخته که البته در پیش بینیش حدود 1000 میلیارد اورده بود.

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

درود؛ یک سوال! آیا جز بورس کالا و صادرات شرکت ملی مس فروش دیگری هم دارد؟ اگر از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم پاسخ بده. دارم مجموع فروش 3 ماهه پایانی رو محاسبه می کنم. تا اینجا مجموع صادرات و بورس کالا حدود 850 میلیارد تومان کاتد فروخته که البته در پیش بینیش حدود 1000 میلیارد اورده بود.
                              سلام آقای شریعت
                              پوستین دوز از افراد نزدیک به مشایی هستش. هیچ بعید نیست که در راستای تامین هزینه انتخابات قسمتی از محصولات خارج از اون دوتا کانال به فروش بره، مثل جریان یکی دو ماه پیش پترویی ها.
                              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

ظاهرا افزایش سرمایه فملی نزدیکه
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X