کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تحلیل تکنیکال فملی بر اساس الگوی فنجان و همگرایی فبیو اکستنشن و پروجکشن و همچنین الگوی AB=CD .
در شکل 4 هدف قیمتی مشخص شده است. فملیDaily 20-7-1392.png
من 80 % سبدم فملی دارم.شاید دو ساله که هر روز نمودار مس جهانی رو رصد میکنم و با اطمینان میگم واقعا کفه !مستحضرید که شرکت سال گذشته کلی مس تو انبار داره که به علت بسته بودن درهای تحریم موفق به فروشش نشده.اگه ایشالا امسال اوضاع تحریم بهتر بشه بجای یه سال اندازه 2 سال میتونه بفروشه و حداقل امسال سود عملیاتی خیلی بالایی خواهد داشت
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
کمترین رشد امسال توی گروه فلزات اساسی بوده... بنابراین کلی به بازار بدهکارن!
یکیشون فولاده که گفتیم بالای 400 تثبیت بشه اوضاعش خوبه... جالب اینجاست که فولاد و ذوب تقریبا هم قیمت شدن!
یکی دیگه از سهام این گروه فملی هستش...
من یه الگوی کاپ میبینم توی فملی با هدف 550... البته دوستان کوتاه مدتی و کم صبر بهتره بی خیال این سهم بشن....
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
یه اشتباهی کردم کلی فملی داشتم 2-3 ماه پیش حق تقدمش خیلی پایین کشید همه فملی هامو فروختم فملیح خریدم که تعداد سهام هام یه روز 8 درصد بیشتر شد اما الان موندم تو آمپاس!معلوم نیست کی فملی نازنینم میاد اما خوشحالم که برا اردیبهشت سال بعد خریدم همون بهتر که ندارمش که به فکر نوسان بیفتم!
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
دوستان گزارش پیش بینی توی کدال اومد نظرتون چیه نسبت به این گزارش. به نظرم جالب نبود
"به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ملي صنايع مس ايران طی نامه شماره مورخ 1392/07/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1392/12/29 با سرمایه 35,000,000 میلیون ریال مبلغ 551 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
دوستان گزارش پیش بینی توی کدال اومد نظرتون چیه نسبت به این گزارش. به نظرم جالب نبود
"به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ملي صنايع مس ايران طی نامه شماره مورخ 1392/07/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1392/12/29 با سرمایه 35,000,000 میلیون ریال مبلغ 551 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
درود؛
گزارش بدی نبود به نظر من. معمولا فملی تعدیل هاش رو در اواخر سال رو می کنه مثل اکثر معدنی ها. همین 10 درصد تعدیل هم اگه می تونستند اعلام نمی کردند :)
تازه وضعیت عملیاتی نسبت به سال قبل بهتر شده و با صعود احتمالی قیمت جهانی مس به نظرم حرکت خواهد کرد
نظر