کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در پایان هفته دوم خرداد ماه 1400، ارزش معاملات شرکت ملی صنایع مس ایران در رینگ صنعتی بورس کالا 2520 میلیارد تومان بوده است که نسبت به کل خرداد سال قبل، از نظر ارزش رشد 72 درصدی داشته است.
میانگین نرخ فروش ریالی این شرکت به حدود 157.5 میلیون تومان در هر تن رسیده است.
طبق پیش بینی امروز مثبت خورد، فردا هم مثبت رو داریم و شنبه هم رنج مثبت میزنن.... بنابراین فردا یا شنبه بهترین فرصت خروج از سهم هست....در قیمت های بالای 1370....بازی سهم تموم شدست.... امروز که این رو دارم میگم خودم سهم رو دارم.... چرا که قراره چرخشی در بازار رخ بده و بهترین وقت سوئیچ به سهم های رشد نکرده ست....فملی از کف قیمتی 45 درصد فاصله گرفته.... شتران از کف قیمتی 11 درصد فاصله داره.... و بنظر من وقتی قرار باشه فملی رنج باشه بی شک باید صنعت پالایش لیدری بازار رو از فملی بگیره...... سهم به سمت قیمت های حوالی 1000 میره و از نظر زمانی میتونه اصلاحش تا اواخر شهریور تموم بشه....
مس جهانی اولین حمایت مبتنی بر روند کوتاه مدتش در 8750دلار میباشد تازمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت کوتاه مدت ان نیز امیدوار بود
حمایت بعدی 500 دلار پایینتر هست
حمایت مبتنی بر روند میانمدت در 7750دلار میباشد تا زمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت میانمدت ان امیدوار بود
باز حمایت بلند مدت هم داریم در همین روند!!!!
بعد افرادی که سهام دلاری دارند از یک روند صعودی فلزات در برابر دلار سود میبرند و همچنین از یک روند صعودی نیز در دلار به ریال دارند!!!
از دو روند صعودی سود میبرند!!!
اصلاح هم در همه روندها اتفاق میافتد که بمنزله نزولی شدن روند که نیست!!! به این موارد تغییر در زاویه صعود و روند میگوییم..........
تحلیل بلند مدت مس جهانی نیز بدین شکل است تا زمانیکه بالاتر از 7هزار دلار میباشد با هدف 20هزار دلار صعودی است!!!
7هزار دلار حمایت مهم فیبوی 61درصد هست که دیگه نباید بشکند وگرنه روند از دست میرود
کوتاه مدت و میان مدت هم که گفتیم حمایتها را که بر اساس همین تراز فیبو retracement و روند شناسی هست
مس جهانی اولین حمایت مبتنی بر روند کوتاه مدتش در 8750دلار میباشد تازمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت کوتاه مدت ان نیز امیدوار بود
حمایت مبتنی بر روند میانمدت در 7750دلار میباشد تا زمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت میانمدت ان امیدوار بود
بعد افرادی که سهام دلاری دارند از یک روند صعودی فلزات در برابر دلار سود میبرند و همچنین از یک روند صعودی نیز در دلار به ریال دارند!!!
اصلاح هم در همه روندها اتفاق میافتد که بمنزله نزولی شدن روند که نیست!!! به این موارد تغییر در زاویه صعود و روند میگوییم..........
تحلیل بلند مدت مس جهانی نیز بدین شکل است تا زمانیکه بالاتر از 7هزار دلار میباشد با هدف 20هزار دلار صعودی است!!!
7هزار دلار حمایت مهم فیبوی 61درصد هست که دیگه نباید بشکند وگرنه روند از دست میرود
کوتاه مدت و میان مدت هم که گفتیم حمایتها را که بر اساس همین تراز فیبو retracement و روند شناسی هست
حقوقی درصدی فملی به نام صبا میهن همین چند وقت پیش که فملی روی 1300 داشت کف سازی میکرد یک مرتبه چند میلیون ابشاری فروخت....و روند سهم رو خراب کرد ..جالبه هنوزم داره میفروشه!!!!!
این پست را یه بار دیگه افرادی که نگرفتند بخوانند و تمرین کنند!!
باز برای کمک چند کلمه دیگه نیز مینویسم
بازار همیشه با یک تایید معاملاتی حرکت نمیکند که ببینیم حتی شرکتی زیان اعلام کند حتما میریزد!! یا مس جهانی ریزش کرده امده فملی نیز ریزش میکند!!
تحلیل این بازار با جمع اضداد و با جمع همه بادهای موافق و مخالف انجام میشود نه فقط یک نسیم...........
باید استخوانها خرد شود در این بازار
تحلیل خط روند و شکست حمایت نیز باز بدین شکل نیست که وقتی روند زاویه را کاهش میدهد بگوییم روند شکسته است!!!
یه بیست سالی نیز بهمین ترتیب اموزش تحلیلهای تکنیکالی که رایگان ریختند در فضای مجازی و هیچکدام حاوی تکنیکهای خاص نیست باید بخوانند و تمرین کنند کرد برای تکنیکالیست شدن!!!
بمن اصرار نکنید من اطلاعات تکنیکی خودم را بهیچ وجه دیگه در اختیار کسی قرار نخواهم داد البته یکی دوبار داده ام!!!
فملی کلا امروز یکدرصد از دست داد!! فردا مثبت میدهم تحویل!!!
مثل بازار که کف انرا پیدا کردم و نوشتم مثل هشدار ریزش بیت کوین در 58هزار دلار مثل تاپیک هشدار ریزش بازار و حباب که سال گذشته ایجاد کردم و.......
نظر