کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
✅تاریخ مجمع افزایش سرمایه :سه شنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
✅تاریخ بسته شدن سهم:یکشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
✅میزان افزایش سرمایه :۱۰۰درصد از سود انباشته
میرویم افزایش سرمایه از انباشته بعد از افزایش از سرمایه قیمت تئوریک سهم میشود ششصد و خورده ای با بیش از صد تومان سود رو به افزایش!!!
چه سهام ارزانی داره پیدا میشه در بازار با چه اینده های درخشانی و پی به ای های مفتی بعد هی بیایید سیگنال سهام در پیت بدهید اینا رقیبهای سهامی هستند که خالی بالا میروند!!!
اگر کسی سهم کم ریسک با دید بلند مدت میخواد میتونه یه کم بردارد با مسئولیت و قبول ریسک خودش بیاد در مجمع افزایش..............
میرویم افزایش سرمایه از انباشته بعد از افزایش از سرمایه قیمت تئوریک سهم میشود ششصد و خورده ای با بیش از صد تومان سود رو به افزایش!!!
چه سهام ارزانی داره پیدا میشه در بازار با چه اینده های درخشانی و پی به ای های مفتی بعد هی بیایید سیگنال سهام در پیت بدهید اینا رقیبهای سهامی هستند که خالی بالا میروند!!!
با سلام و احترام
فملی رو توی تاریخ 28 اردیبهشت امسال که مس جهانی بالای 10500 دلار و نزدیک به 10600 دلار بود را بالای 1300 تومان نمی خریدند !! و اصلا بالای 1300 تومان قیمتش نرفت
الان که حدوداً 800 دلار زیر قیمت جهانی اون موقع هست ...
به همه همکاران توصیه میکنم سعی کنید با سهمی به افزایش سرمایه نرید ، چون پولتان بلوکه خواهد شد و زمان بازگشایی مشخص نیست وضعیت بازار چگونه باشد ....
فولاد مبارکه بسیار بسیار ارزشمندتر و یه سر و گردن بالاتر از فملی می باشد و حمایت حقوقی هایش هم به مراتب بسیار بهتره ...
در هر صورت هر فردی مختار هست هر طور بخواهد عمل کند
اینجانب به شخصه در هیچ افزایش سرمایه ای شرکت نمی کنم چون مدتها پولتان بلوکه میشه و ضمناً مشخص نیست در زمان بازگشایی بازار چه وضعیتی داشته باشد و همیشه خدا بعد بازگشایی در سهمهایی که افزایش سرمایه دارند ، به علت بسته بودن در یک مدت ، شاهد فشار فروش هستیم ...
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
فملی رو توی تاریخ 28 اردیبهشت امسال که مس جهانی بالای 10500 دلار و نزدیک به 10600 دلار بود را بالای 1300 تومان نمی خریدند !! و اصلا بالای 1300 تومان قیمتش نرفت
الان که حدوداً 800 دلار زیر قیمت جهانی اون موقع هست ...
به همه همکاران توصیه میکنم سعی کنید با سهمی به افزایش سرمایه نرید ، چون پولتان بلوکه خواهد شد و زمان بازگشایی مشخص نیست وضعیت بازار چگونه باشد ....
فولاد مبارکه بسیار بسیار ارزشمندتر و یه سر و گردن بالاتر از فملی می باشد و حمایت حقوقی هایش هم به مراتب بسیار بهتره ...
در هر صورت هر فردی مختار هست هر طور بخواهد عمل کند
اینجانب به شخصه در هیچ افزایش سرمایه ای شرکت نمی کنم چون مدتها پولتان بلوکه میشه و ضمناً مشخص نیست در زمان بازگشایی بازار چه وضعیتی داشته باشد و همیشه خدا بعد بازگشایی در سهمهایی که افزایش سرمایه دارند ، به علت بسته بودن در یک مدت ، شاهد فشار فروش هستیم ...
درود شما فملی را با فولاد مقایسه میکنید؟؟!!! فملی تولید کننده سومین فلز ارزشمند دنیا هست دهها معدن اختصاصی داره که متعلق بخودش هست شرکتی نداریم معادل ان اینهمه دارایی داشته باشد با فولاد که کوره هست و اهن تولید میکند مقایسه کردی؟ حالا باز شانس اوردیم با خودرو مقایسه نکردی!!!
موضوع شرکت در این افزایش سرمایه ها که نیمی از سهام انهم که جایزه هست و غمی نیست که چند ماه بعد قابل فروش میشود باید بتوانی اینده را پیشبینی و تحلیل کنی تا بتوانی بخری یا از قبل داشته باشی وگرنه کار هرکسی نیست
بنظر من که بعد از افزایش که قیمت تئوریک زیر 700دارد با صبر و بمرور این گپ تا همین قیمت فعلی پر میکند!!!!
درود شما فملی را با فولاد مقایسه میکنید؟؟!!! فملی تولید کننده سومین فلز ارزشمند دنیا هست دهها معدن اختصاصی داره که متعلق بخودش هست شرکتی نداریم معادل ان اینهمه دارایی داشته باشد با فولاد که کوره هست و اهن تولید میکند مقایسه کردی؟ حالا باز شانس اوردیم با خودرو مقایسه نکردی!!!
موضوع شرکت در این افزایش سرمایه ها که نیمی از سهام انهم که جایزه هست و غمی نیست که چند ماه بعد قابل فروش میشود باید بتوانی اینده را پیشبینی و تحلیل کنی تا بتوانی بخری یا از قبل داشته باشی وگرنه کار هرکسی نیست
بنظر من که بعد از افزایش که قیمت تئوریک زیر 700دارد با صبر و بمرور این گپ تا همین قیمت فعلی پر میکند!!!!
آره پیشبینی کار هر کسی نیست.... :))
فولاد مبارکه از 28 اردیبهشت امسال که قیمتش بعد افزایش سرمایه 890 تومان بوده الان قیمتش 1180 تومان هست یعنی حدود 32 درصد سود داده
ولی فملی قیمتش از 28 اردیبهشت امسال 1296 تومان بوده و الان قیمتش 1382 تومان هست یعنی 7 درصد هم سود نداده
اصراری ندارم سود برایگان بدست نمیاد هرکه باید خودش ادامه تحلیل بدهد و به یک نقطه نظر مخالف یا موافق برسد ممکن هست در اینده واقعیات کاملا خلاف تصورات ما پیش بیاید
با در نظر گرفتن مورد فوق باز چند کلمه اضافه میکنم
فولاد سنگ اهن میخرد و در کوره به لطف انرژی ارزان تبدیل به اهن میکند که در واقع یک شرکت زیانده هم میتواند تلقی شود اگر یارانه را ازش بردارند!!!
فملی تولید محصول را از صفر تا صد خودش انجام میدهد حتی برای خودش انرژی هم تولید میکند و محصولات فراوری شده دیگه هم دارد + دهها شرکت زیر مجموعه و معادن اختصاصی را داراست دقیق یادم نیست اما بیش از یک میلیارد دلار ارز اوری در سال برای کشور دارد!!!!!!!!!!!!!!!!
این دوتا فقط همگروه هستند وگرنه شباهتی باهم ندارند و نباید اشتباه گرفت!! اگر شرکتی تولید کننده طلا هم باشد در همین گروه فلزات رده بندی میشود که یکی نیستند
قیمت مس همانند روند طلا حرکت میکند و بازدهی دارد نه اهن!! از نظر میزان تولید و مصرف و علاقه سرمایه گذاران برای دپو این دو محصول باز شباهتی باهم ندارند
کف فملی از 1100تومان بوده در خرداد که ما نیز از خرداد برای سهم نوشتیم و مجمع نقدی نیز رفتیم حدود 30درصد داده که راضی هستیم
فملی افزایش سرمایه نرفته و گپ را هنوز تلاش نکرده پر کند که تا اخر سال مشخص خواهد شد کدام بهتر بوده...
اگر کسی سهم کم ریسک با دید بلند مدت میخواد میتونه یه کم بردارد با مسئولیت و قبول ریسک خودش بیاد در مجمع افزایش..............
فملی امروز در بورس کالا ۵۰۰۰تن کاتد مس روی رینگ برد که ۵۴۰۰ تن تقاضا وجود داشت
قیمت میانگین ۲۲۸ میلیون تومان عرضه انجام گرفت
به مبلغ۱۱۴۳میلیارد تومان
با این فروش اخیر
جمع فروش ۲۳ روز اخیر آبان ماه به بالای ۴۰۰۰میلیارد تومان رسید.
بنظر بنده شرکت در افزایش سرمایه فملی اوجب واجبات است .
این شرکت به ازای هر فروش ۷۰ درصد حاشیه سود خالص دارد
سهامداری در چنین شرکتی ،باعث پویایی و استحکام سبد خواهد شد.
#فملی | ملی صنایع مس ایران 10 شرکت برتر دنیا میشود
اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل:
?در اکتشافات جدیدی که توسط شرکت ملی صنایع مس ایران در فاصله 4.5 کیلومتری از معدن سرچشمه صورت گرفته، محدوده جدیدی به نام سریدون با ذخیره بیش از دو میلیارد تن، اکتشاف شده است که تا انتهای سال جاری و یا در نهایت اوایل سال 1401 به ذخایر اساسی شرکت اضافه میشود.
?برای اولین بار در هفته اول آبان ماه 1400، عرضه کاتد مس در رینگ صادراتی بورس کالا را کلید زدیم و طی هفتههای بعد نیز این کار استمرار خواهد داشت.
?در حال حاضر، بیش از 45 طرح جدید در دستور کار خود قرار دادهایم که به زودی از صفر تا 100 همه طرحها و تاثیرات و نتایج آنها از نظر اقتصادی بر کشور را به طور کامل شرح خواهیم داد.
?هدف نهایی ما این است که ظرف چهار سال آینده شرکت ملی صنایع مس ایران جزو 10 شرکت برتر دنیا از نظر تولید مس قرار بگیرد./ مس پرس
این معرفی که از فملی کردیم بماند اینجا یادگار برای استفاده همگان در فضای مجازی!!
در پست قبل در توصیف شرکت عرض شده بود صفر تا صد محصولات و این کلمه صفر تا صد امروز در صحبتهای دکتر سعد محمدی هم امده که جالب بود!!
بعد عرض شده بود شرکتی معادل فملی در بورس نداریم از نظر دارایی که تایید ان باز دکتر سعد محمدی داده که جزء 10شرکت برتر دنیا خواهیم شد!!!!!!!!!!
اینجا فکر کنم من خیلی دست کم گرفته بودم!!
سهم وقتی خواستیم بخریم برای بلند مدت باید بهمین شکل شرکت را بشناسیم که نزدیک به شناخت مدیر عامل بتوانیم در مورد ان حرف بزنیم!!!
یه جمله دیگه هم عرض کنم دلارهایی که فملی برای کشور به ارمغان خواهد اورد در سایر شرکتها معادل نخواهد داشت و در اخبار در اینده از ان بیشتر خواهیم شنید!!
توجه هم کنند دوستان سهم کوتاه مدتی نیست کلا کوتاه مدتها و نوسانگیرها ورود نکنند بهتر است سهم مخصوص ادمهای صبور با دید بلند مدت با حدود 20درصد سرمایه است
بازدهی معقول خودش خواهد داشت و بعد ها خواهید فهمید که بهتر از نوسان معکوس گرفتن از برخی نمادهای دیگر هست
این افزایش سرمایه فرصت خوبی هست برای افراد بلند مدت که بردارند سهمشان دوبرابر شود و صبر کنند
باز هم بررسی بیشتر کنید با قبول ریسک بازار و مسئولیت معاملات با خودتان....
باز به همه دوستان توصیه میکنم با فملی به مجمع نروند ...
فملی باید p/e اش به زیر 6 برسد تا حرفی برای گفتن داشته باشد
فملی شناوری اش نسبت به فولاد مبارکه بسیار بالاست
شما شناوری را فراموش کردی ....
دوستان و همکاران محترم
با سلام و احترام ،
وقتی اینجانب عرض می کنم که با فملی به مجمع افزایش سرمایه نروید برای خوبی خودتان عرض می کنم، حالا می فرمایید چرا با دلیل و مدرک براتون اثبات می کنم :
آخرین مجمع افزایش سرمایه سال قبل در روز دوشنبه مورخ 1399/09/10 تشکیل شده که 97 درصد از انباشته افزایش سرمایه داده است ....
قیمت پایانی سهم قبل از مجمع در تاریخ 1399/09/08 برابر 27،720 ریال بوده است ...
این قیمت معادل 14،071 ریال بوده است ....
در تاریخ 1400/04/29 هم فملی از کل سود 1،302 ریال خود ، تنها 280 ریال را تقسیم کرد ...
قیمت پایانی سهم در تاریخ دیروز مورخ 1400/08/23 برابر 13،750 ریال بوده است
حال این مبلغ 13،750 ریال را با سود تقسیم شده 280 ریال جمع بفرمایید میشه 14،030 ریال
خب قیمت سهم قبل مجمع افزایش سرمایه سال قبل چند بود ؟ 14،071 ریال
قیمت تمام شده امروز شما با سود مجمع چنده ؟ 14،030 ریال
خب این یعنی چه ؟ یعنی توی حدود 1 سال گذشته و از تاریخ 1399/09/10 تا به امروز ، فملی هیچ سودی و حتی ریالی به شما نداده و شما پولتان را توی بانک گذاشته بودید حداقل بلند مدت 20 درصد یکساله سود گرفته بودید
خب این چه سهمی هست که توی یکسال گذشته و با انجام افزایش سرمایه ، حتی یک ریال سود نصیب سهامدارانش نکرده است؟
اگر ادعایی مبنی بر رفتن به مجمع افزایش سرمایه فملی دارید مثل من با دلیل و مدرک ثابت کنید ....
خواهشا با توجه به محاسبات فوق پول خود را هدر ندهید و با سهم فملی به مجمع افزایش سرمایه نروید ....
وقتی اینجانب عرض می کنم که با فملی به مجمع افزایش سرمایه نروید برای خوبی خودتان عرض می کنم، حالا می فرمایید چرا با دلیل و مدرک براتون اثبات می کنم :
آخرین مجمع افزایش سرمایه سال قبل در روز دوشنبه مورخ 1399/09/10 تشکیل شده که 97 درصد از انباشته افزایش سرمایه داده است ....
قیمت پایانی سهم قبل از مجمع در تاریخ 1399/09/08 برابر 27،720 ریال بوده است ...
این قیمت معادل 14،071 ریال بوده است ....
در تاریخ 1400/04/29 هم فملی از کل سود 1،302 ریال خود ، تنها 280 ریال را تقسیم کرد ...
قیمت پایانی سهم در تاریخ دیروز مورخ 1400/08/23 برابر 13،750 ریال بوده است
حال این مبلغ 13،750 ریال را با سود تقسیم شده 280 ریال جمع بفرمایید میشه 14،030 ریال
خب قیمت سهم قبل مجمع افزایش سرمایه سال قبل چند بود ؟ 14،071 ریال
قیمت تمام شده امروز شما با سود مجمع چنده ؟ 14،030 ریال
خب این یعنی چه ؟ یعنی توی حدود 1 سال گذشته و از تاریخ 1399/09/10 تا به امروز ، فملی هیچ سودی و حتی ریالی به شما نداده و شما پولتان را توی بانک گذاشته بودید حداقل بلند مدت 20 درصد یکساله سود گرفته بودید
خب این چه سهمی هست که توی یکسال گذشته و با انجام افزایش سرمایه ، حتی یک ریال سود نصیب سهامدارانش نکرده است؟
اگر ادعایی مبنی بر رفتن به مجمع افزایش سرمایه فملی دارید مثل من با دلیل و مدرک ثابت کنید ....
خواهشا با توجه به محاسبات فوق پول خود را هدر ندهید و با سهم فملی به مجمع افزایش سرمایه نروید ....
میگم الان شما دارید مغلطه میکنید یا حالیت نیست که در این تاریخهایی که ذکر کردید از سال گذشته تا تاریخ بعدی ان ما در ریزش بازار سهام بودیم و بقیه سهام بیش از 50درصد ریزش داشته اند و فملی توانسته سرمایه سهامداران خودش را حفظ کند؟؟؟؟
داری اعتبار ایدی خودت رو میذاری البته اگه برات مهم باشه داری چی میگی!!
قبل از شما هم برخی در حمایت 1100امدند سهم را کوبیدند و تارگت 600دادند بعد رفتند در وپترو 1600تومانی ببینید چی شده
نوبت حقانیت بعدی تحلیل شما و بنده نیز در اینده خواهد رسید
که فملی بیچاره که در ریزش تاریخی بازار سرمایه سهامداران خودش را حفظ کرده را به دروغ و مغلطه و ....حرف نزنیم.... که سهم بازدهی نداشته!!
خب بازدهی همین بوده که بقیه سهام و بازار سرنگون شده اما این ارزش خودش را حفظ کرده و زیان به کسی نزده!!!! مگه بازدهی حتما باید صعود باشد؟ گاهی حفظ ارزش سرمایه است که باید بتوانی حداقل بالاتر از نوک دماغت ببینی....
نظر