ملي صنايع مس ايران ( فملي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : ملي صنايع مس ايران ( فملي )

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post

این پست را یه بار دیگه افرادی که نگرفتند بخوانند و تمرین کنند!!

باز برای کمک چند کلمه دیگه نیز مینویسم

بازار همیشه با یک تایید معاملاتی حرکت نمیکند که ببینیم حتی شرکتی زیان اعلام کند حتما میریزد!! یا مس جهانی ریزش کرده امده فملی نیز ریزش میکند!!

تحلیل این بازار با جمع اضداد و با جمع همه بادهای موافق و مخالف انجام میشود نه فقط یک نسیم...........

باید استخوانها خرد شود در این بازار

تحلیل خط روند و شکست حمایت نیز باز بدین شکل نیست که وقتی روند زاویه را کاهش میدهد بگوییم روند شکسته است!!!

یه بیست سالی نیز بهمین ترتیب اموزش تحلیلهای تکنیکالی که رایگان ریختند در فضای مجازی و هیچکدام حاوی تکنیکهای خاص نیست باید بخوانند و تمرین کنند کرد برای تکنیکالیست شدن!!!

بمن اصرار نکنید من اطلاعات تکنیکی خودم را بهیچ وجه دیگه در اختیار کسی قرار نخواهم داد البته یکی دوبار داده ام!!!

فملی کلا امروز یکدرصد از دست داد!! فردا مثبت میدهم تحویل!!!

مثل بازار که کف انرا پیدا کردم و نوشتم مثل هشدار ریزش بیت کوین در 58هزار دلار مثل تاپیک هشدار ریزش بازار و حباب که سال گذشته ایجاد کردم و.......
    فملی 1000 میدم تحویلت... ?

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
      1000 که خوبه من به فملی زیر 1000 فکر میکنم
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

قیمت شدیدا تمایل داره یک هارمونیک درست کنه
        البته پیش بینی هارمونی صعودی برای نزول درست نیست ولی یک فرضیه هست که باید گوشه ذهن داشته باشیم
        تو این بازار اشتباه کنیم مثل آب خوردن میریم تو ضرر

(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• وحید خزایی
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 1260

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
          البته پیش بینی هارمونی صعودی برای نزول درست نیست ولی یک فرضیه هست که باید گوشه ذهن داشته باشیم

??

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
            عضو فعال
            • Mar 2020
            • 1075

اخر ااین الگو 750میشه که میفته روی فیبوی 61درصد
            از نظر فاندی هم من مس جهانی رو زیر 8000دلار میبینم
            اگر قیمت تعادلی مس برای یک سال مالی 8000دلار باشه
            فملی با دلار 22000تومنی ومس 8000دلاری میتونه حوالی 164تومن بسازه که قیمت 750-800براش منطقی هست...

ادرس کانال تلگرامی ام:
            https://t.me/afkarboursei

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
              اخر ااین الگو 750میشه که میفته روی فیبوی 61درصد
              از نظر فاندی هم من مس جهانی رو زیر 8000دلار میبینم
              اگر قیمت تعادلی مس برای یک سال مالی 8000دلار باشه
              فملی با دلار 22000تومنی ومس 8000دلاری میتونه حوالی 164تومن بسازه که قیمت 750-800براش منطقی هست...

950 پایین تر نداره.... نزنید تو سر سهم ملت... ?

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

تحلیل تکنیکال سهام بدین شکل نیست که یه سهم را بگوییم تا تارگت چند تا حمایت پایینتر بدون شکست ان حمایتها نزولی است!!!

فملی یه حمایت در 1140دارد یکی در 1080 یکی در 950 چگونه میتوان با توجه به درنظر گرفتن این 3حمایت تارگتهای پایینتر داد!!!

البته یه شرایطی پیش میاد در چارت که گاهی 5حمایت نیز باهم میشکند و میرود پایینتر!! که این شرایط را من در چارت نمیبینم هرکه هم برای فملی پایینتر میگوید بیشتر ذهنی و دلبخواهی تحلیل میکند نه تکنیکی و علمی!!

فملی من مقدار زیادی هم از ان ندارم اگر بیاد پایین البته که اضافه میکنم چون بهترین سهم دلاری است بیشتر هم اگر درباره ان مینویسم بخاطر جو بازار که منفی نکند و سهامداران بلند مدتش هست که در زیان هستند که نگه دارند

فملی اگر بیاد پایین مثال060و 700!!! دخل همه بازار و سبد همه ما در میاد اره عزیزم

چه خبر از ولساپا؟!!!
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

مس جهانی اولین حمایت مبتنی بر روند کوتاه مدتش در 8750دلار میباشد تازمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت کوتاه مدت ان نیز امیدوار بود

حمایت بعدی 500 دلار پایینتر هست
                  حمایت مبتنی بر روند میانمدت در 7750دلار میباشد تا زمانیکه بالاتر از این حمایت هست میتوان به برگشت میانمدت ان امیدوار بود

باز حمایت بلند مدت هم داریم در همین روند!!!!

بعد افرادی که سهام دلاری دارند از یک روند صعودی فلزات در برابر دلار سود میبرند و همچنین از یک روند صعودی نیز در دلار به ریال دارند!!!

از دو روند صعودی سود میبرند!!!

اصلاح هم در همه روندها اتفاق میافتد که بمنزله نزولی شدن روند که نیست!!! به این موارد تغییر در زاویه صعود و روند میگوییم..........

تحلیل بلند مدت مس جهانی نیز بدین شکل است تا زمانیکه بالاتر از 7هزار دلار میباشد با هدف 20هزار دلار صعودی است!!!

7هزار دلار حمایت مهم فیبوی 61درصد هست که دیگه نباید بشکند وگرنه روند از دست میرود

کوتاه مدت و میان مدت هم که گفتیم حمایتها را که بر اساس همین تراز فیبو retracement و روند شناسی هست

این پست را یه بار دیگه افرادی که نگرفتند بخوانند و تمرین کنند!!

باز برای کمک چند کلمه دیگه نیز مینویسم

بازار همیشه با یک تایید معاملاتی حرکت نمیکند که ببینیم حتی شرکتی زیان اعلام کند حتما میریزد!! یا مس جهانی ریزش کرده امده فملی نیز ریزش میکند!!

تحلیل این بازار با جمع اضداد و با جمع همه بادهای موافق و مخالف انجام میشود نه فقط یک نسیم...........

باید استخوانها خرد شود در این بازار

تحلیل خط روند و شکست حمایت نیز باز بدین شکل نیست که وقتی روند زاویه را کاهش میدهد بگوییم روند شکسته است!!!

یه بیست سالی نیز بهمین ترتیب اموزش تحلیلهای تکنیکالی که رایگان ریختند در فضای مجازی و هیچکدام حاوی تکنیکهای خاص نیست باید بخوانند و تمرین کنند کرد برای تکنیکالیست شدن!!!

بمن اصرار نکنید من اطلاعات تکنیکی خودم را بهیچ وجه دیگه در اختیار کسی قرار نخواهم داد البته یکی دوبار داده ام!!!

فملی کلا امروز یکدرصد از دست داد!! فردا مثبت میدهم تحویل!!!

مثل بازار که کف انرا پیدا کردم و نوشتم مثل هشدار ریزش بیت کوین در 58هزار دلار مثل تاپیک هشدار ریزش بازار و حباب که سال گذشته ایجاد کردم و.......

تحلیل تکنیکال سهام بدین شکل نیست که یه سهم را بگوییم تا تارگت چند تا حمایت پایینتر بدون شکست ان حمایتها نزولی است!!!

فملی یه حمایت در 1140دارد یکی در 1080 یکی در 950 چگونه میتوان با توجه به درنظر گرفتن این 3حمایت تارگتهای پایینتر داد!!!

البته یه شرایطی پیش میاد در چارت که گاهی 5حمایت نیز باهم میشکند و میرود پایینتر!! که این شرایط را من در چارت نمیبینم هرکه هم برای فملی پایینتر میگوید بیشتر ذهنی و دلبخواهی تحلیل میکند نه تکنیکی و علمی!!

فملی من مقدار زیادی هم از ان ندارم اگر بیاد پایین البته که اضافه میکنم چون بهترین سهم دلاری است بیشتر هم اگر درباره ان مینویسم بخاطر جو بازار که منفی نکند و سهامداران بلند مدتش هست که در زیان هستند که نگه دارند

فملی اگر بیاد پایین مثال060و 700!!! دخل همه بازار و سبد همه ما در میاد اره عزیزم

چه خبر از ولساپا؟!!!
                  مس جهانی به حمایت 9020دلار واکنش نشان داده که من 8750را نوشته بودم که بنظرم همین حمایتهای کوتاه مدت برای تحلیل کوتاه مدت مهم تر هست و تا زمانیکه نشکسته نمیتوان رفته 5حمایت پایینتر تارگت داد!!

سهم فملی نیز به حمایت 1130واکنش نشان داد!!

اگر من اصرار کردم که نفروشید برای این هست که ریسک تعویض این سهم طلایی با سایر سهام بیشتر بوده و هست فملی از بهترین سهام بازار هست و دارایی داراییهای بیشمار!! از محدود سهامی هست که معدن مال خودش هست!!

تولید کننده مس میباشد بعنوان سومین فلز ارشمند دنیا!! که نمودار مس نیز همچون طلا در برای دلار حتی صعودی است چه رسد در برابر ریال!!!

زیاد توجه نکنید به حرفهای پاول رییس خزانه داری امریکا!! برخی فکر میکنند که ما اینا را و صعود شاخص دلار را در نظر نگرفته بودیم!! اتفاقا من کل سیستم اینا تحلیل میکنم و میدونم که که دلار اینا هم خیلی زیاد بهتر از ریال نیست!! شما ببینید با چه حقه ای باعث اصلاح بازار جهانی و ارزش دلار شده است افزایش نرخ بهره!!!

تحلیلگر حرفه ای میداند که این بدترین حربه است و نهایت ضعف سیستم مالی انها را میرساند چون این مسائل همچون مسکن هست و بعد با قدرت بیشتر بازارها صعودی میشود

اگر گفته بود که سیاست انقباضی داریم و کاهش استقراض و افزایش درامد و معادن طلا در امریکا پیدا شده و ..........باز یک چیزی!!

انتظار صعود شارپ هم شاید نتوان داشت از فملی اما انتظار ریزش شارپ هم نیست و بازدهی معقول خودش را دارد انشالله برای برای سبدهای بلند مدت و کم ریسک با حد زیان 950 جای فروش نبوده و نیست جز اینکه حد زیان فعال کند

این سهم چند صد هزار نفر سهامدار دارد با احتسای سهامداران عدالت جمعیت چند ده میلیونی دارند که سهامشان را بالاتر از ریال میبینم حتی بالاتر از دلار طبق صحبتی که عرض شد!!

نظر

• وحید خزایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 1260

فرصت فروش خوبیه امروز و فردا.....

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

#فملی
                      #گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1400/03/31

▪️ شرکت ملی صنایع مس ایران طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1400/03/31 معادل 65,800,838 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 121% افزایش داشته است.

▪️«فملی» با سرمایه ثبت شده 200,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1400/12/29 مبلغ 135,189,649 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 111% رشد داشته است.

1400-04-05 14:23:49 (762316)
                      ➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
                      @Codal360_ir

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

امروز فملی خرید زدیم..... اصلاحش به پایان رسید.... و از این پس لیدری میکنه....

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود.(سعدي)

بنده لذت میبرم از معاملات و حجم ان!!! متوسط خرید 1150تومان حدود 12درصد در سود کم ریسک هستیم و راضی حد زیان میاوریم رو همین 1150تومان قبلا 980 بوده!!

با سهم به مجمع میرویم

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

سهم سهامداران صبور فملی!! می رویم مجمع این هفته!!

فکر نکنم شرکتی باشد در بورس که به اندازه فملی دارایی تجدید نشده داشته باشد!!

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

امروز فملی خرید زدیم..... اصلاحش به پایان رسید.... و از این پس لیدری میکنه....
                              قحطی سهام آمده؟
                              این همه سهم خوب و پر پتانسیل تو بازار فملی چرا ؟
                              فملی یک سهم دست سوم هست
                              سهم دست اول بخر که موج ۳ و ۵ را نزده باشه

نظر

• وحید خزایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 1260

قحطی سهام آمده؟
                                این همه سهم خوب و پر پتانسیل تو بازار فملی چرا ؟
                                فملی یک سهم دست سوم هست
                                سهم دست اول بخر که موج ۳ و ۵ را نزده باشه
                                سلام عصر بخیر، دو روز بعد از خردید ردش کردیم رفت....

نظر

در حال کار...
                                X