مطمئن ترین سهام بورس به نظر شما کدامند؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

مطمئن ترین سهام بورس به نظر شما کدامند؟

از آنجا که یکی از اهداف گفتگوی بورسی انتقال تجربیات است بخصوص برای کسانی که بصورت حرفه ای وارد این بازار شده اند این موضوع جدید بورسی با عنوان :مطمئن ترین سهام بورس به نظر شما کدامند؟ایجاد شد امیدوارم قدمی تاثیر گذار در جهت اهداف بورسی شما باشد لذا خواهشمندم همه دوستان بخصوص اساتید محترم در این موضوع به انتشار نظرات خود بپردازند .
    متشکرم
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
  • majid664
    ستاره‌دار (۴)
    • Oct 2011
    • 1052

با تشکر از شما بابت ایجاد این تاپیک
    جواب این سوال بستگی به دید کوتاه مدت، میان مدت یا بلند مدت سهامداران دارد.
    به نظر من مطمئن ترین سهام ها برای بلند مدت سرمایه گذاریها، برای دید میان مدت بانکی ها و برای کوتاه مدت گروه نفتی و شیمیایی است.
    البته به همین نسبت ریسک آنها را نیز باید در نظر گرفت.
    البته این نظر من در شرایط فعلی بازار صادق است و امکان تغییر آن در شرایط روانی، بنیادی یا تکنیکالی بازار وجود دارد.

نظر افراد ملاکی برای خرید و فروش شما نیست. /:.nono.:/
    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• علی منعم
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 110

تشکر بابت ایجاد تاپیک
      به نظر من باید سهم بنیادی را انتخاب کرد و تکنیکالی در کف قیمت خرید
      قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.

نظر

• nazokdel
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 259

با تشکر از سرمایه گذار عزیز بابت ایجاد این تاپیک.
        امید آنکه همه دوستان صاحب نظر گرداننده این تاپیک باشند. و دوستانی که مثل من صاحب نظر نیستن فقط خواننده این تاپیک باشند .
        و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• einstein
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 360

استنباط من از مطمئن ترین سهام ،کم ریسک ترین سهام است که توی قیمتهای فعلی ،وبانک،تاپیکو،فاسمین،میدکو ،وسپه به نظر من از مطمئن ترین سهام هستند.

نظر

• چاردیواری
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 265

باسلام-خود من سهامهای بانک صادرات ودی-هپکو-فاذر-وپترو-خودرو دارم.اما سهم کم ریسک وبیخطر بنظر من وبصادر-هپکو سهمی پرریسک ولی ازگذشته این سهم میتوان دراینده به آن امیدواربود-بانک دی ازدیگر همگروههای خود جامانده که باید بنحو احسنت عقب افتادگیش روجبران کنه که دوراز ذهن هم نیست-آذرآب هم که تکلیفش مشخصه-وپترو سهمی که اززیرمجموعه های پرتفوی خود جا مانده است وحالا حالاها جابرای رشد شارپی قیمتی دارد-وخودرو وکلا گروه خودرویی باتوجه به اخبارشنیده شده دراین گروه ورفع تحریمها وسرمایه گذاری خارجی میشود آینده ی خوبی برای این گروه متصور شد-درکل سبد سهام اینجانب بادید بلند مدت چیده شده است که مطمئن ترین وبهترین نوع سرمایه گذاری است.پرسود وپیروز باشید.

نظر

• j_farhud
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 77

ونفت بخرید اخباره رانتی دارم تا اخره امسال بالای 1000 تومان سال دیگر 2500 تومان.

نظر

• rahnama
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 770

با نهایت تشکر از تک تک عزیزان نظردهنده .
                اساتید عزیز لطفا این تایپیک را زیر نظر داشته باشید.
                موفقتر باشید.
                اینستاگرام من :
                منتظر شما عزیزان هستم.
                www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

شرکت آ س پ یکی از بهترین و مطمئن ترین شرکتهای بورسی است چون:
                  1 پی بر ای پایین سهم
                  2 نزدیک بودن مجمع بابت تقسیم سود سالیانه
                  3 موفقیت 80 درصدی در گرفتن مجوز پروژه شمشک
                  4 دارا بودن پتانسیل تعدیل مثبت
                  و
                  استفاده اا تکنولوژی کارخانۀ پلاکسیت امارات برای استفاده در نماسازی پروژه های آ.س.پ .
                   حضور در نمایشگاه صنعت ساختمان در شهر برلین آلمان در راستای اهداف بین المللی شارکت و اساتفاده اا تجربیاات و
                  مطالعات دانشگاه برلین در خصوص پروژه 2366 واحدی هشتگرد .
                   تصمیم در خصوص حضور فعال در بااارهای ساختمانی کشور عراق .
                   نشست با سفیر ایران در الجزایر در خصوص بررسی احداث یک هزار واحد مسکونی در کشور الجزایر .
                   تصمیم در خصوص مشارکت با شهرداری تهران در پروژه گلستانه ( منطقه 73 شهرداری )
                   تصویب استقرار حسابرس داخلی در جهت شفافیت هرچه بیشتر گزارش های مالی شرکت .
                   تصویب پیشنهاد افزایش سرمایه شرکت و دستور تهیه گزارش توجیهی مربوط به آن .
                   موافقت انقعاد قرارداد با مرکز تحقیقات محیط و انرژی های پایدار دانشگاه علم و صنعت ایران در خصوص مطالعات ،
                  طراحی و مدیریت بر احداث ساختمان با نیاز انرژی معادل صفر .
                   بررسی درخواست شرکت توسعه صنعت ساختمان غدیر خواستان در خصوص احداث مجتمع مسکونی در شهر اهواز.
                   موافقت احداث بنای مسکونی در دو قطعه از امین های رشدیه تبریز در قالب مشارکت و فروش الباقی زمین های شرکت در تبریز .
                   . موافقت با حضور در نمایشگاه تخصصی صنعتی سازی ساختمان در آذر ماه
                  تعریف پروژه های جدید سودآور در قالب پروژه هاای تجاری ، اداری و مسکونی در مناطق بالای تهران و مراکز استانها .
                   عملیاتی کردن افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 200 میلیارد ریال به 1000 میلیارد ریال .
                   بهره گیری شرکت از تکنولوژی های روز ساختمان سازی مانند استفاده از انرژی های پاک( انرژی فتودلتانیک )
                   گرید بندی ساختمان ها براساس مصرف انرژی که باعث ایجاد ارزش افزوده می گردد .
                   مشارکت در پروژه های اقتصادی و سودآور داخلی و خارجی .
                   تغییر ساختار به سمت شرکت مدیریت محور با استقرار نظاگ دانش بنیان .
                  نصب جناب آقای عبده تبریزی به عضویت شورای عالی بورس را هم به فال نیک میگیریم چون همزمان شد با شکست سقف قبلی شاخص گروه ساختمانی .

که همه دلایل فوق نشان از ارنده بودن سهم در بازه کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت میباشد.

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

با احترام
                    گروه د و گروه خ و س
                    آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2013/11/15, 23:11.

نظر

• محمد حقانی
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 447

با سلام
                      تاپیکو + وصنا

نظر

• b582d
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 22

وسپه چون مثل شاخص از همه صنایع در خودش دارد ولی به اندازه شاخص هنوز رشد نکرده و با حداقل پی به ای در حال معامله است.

نظر

• reza566
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 1

به نظرمن مطمئن ترین سهم میدکومیباشد بعلت حقوقی قوی وارزش ذاتی بالا وشناورپایین . دیربالامیرود ولی پیوسته بالامیرود وحمایت قوی میشود تاسال 95 میدکویی باسود500تومان خواهیم داشت

نظر

• amirabbas2012
                            Banned
                            • Oct 2012
                            • 286

ونفت: باتوجه به خبرهاي پيرامون شركت از جمله فروش زمين + فروش ساختمان + طرح ذخيره سازي بنزين درقشم، شبندر ديگري خواهد شد.شك نكنيد...........

نظر

• sajjad1
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 57

سلام ودرود . از نظر بنده سهام دارویی مطمعن طرین سهام بازار است .برا اینکه در زمان جنگ هم  سود اوری داره. شاید یکی از بهنرین های این گروه دفارا باشد

نظر

در حال کار...
                              X