کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بانك دى فردا باز ميشه http://www.codal.ir/Reports/Download...wNrEZnpg%3d%3d
دوستان چون سنگین 4شنبه در حداقل قیمت دی خریدم اگه فردا مثبت بود ردش میکنم و حوالی225سنگینتر میخرم بدون حرف پیش!نظر شما عزیزان برام مهمه.البته شاید به 225نرسه تکنیکاله دیگه 30%خطارو داره برا همین میگم نظرتون مهمه!
یه سوال دیگه هم اینه که اگه فردا صادراتم مثبت بود که امکانش هست اونم یربه یر رد میکنم البته کم دارم همون فردا تبدیل به وبیمه میکنم البته وبیمه هم دارم ولی کمه.این به این منظور نیست که صادرات بده چون از حجم معاملات دیگه معلومه داستان چیه!!!!!!!!!!ولی سهمی محکم فقط سنگینه!
بانك دى فردا باز ميشه http://www.codal.ir/Reports/Download...wNrEZnpg%3d%3d
دوستان چون سنگین 4شنبه در حداقل قیمت دی خریدم اگه فردا مثبت بود ردش میکنم و حوالی225سنگینتر میخرم بدون حرف پیش!نظر شما عزیزان برام مهمه.البته شاید به 225نرسه تکنیکاله دیگه 30%خطارو داره برا همین میگم نظرتون مهمه!
یه سوال دیگه هم اینه که اگه فردا صادراتم مثبت بود که امکانش هست اونم یربه یر رد میکنم البته کم دارم همون فردا تبدیل به وبیمه میکنم البته وبیمه هم دارم ولی کمه.این به این منظور نیست که صادرات بده چون از حجم معاملات دیگه معلومه داستان چیه!!!!!!!!!!ولی سهمی محکم فقط سنگینه!
دوست عزیز، امروز به کف باند بولینگر و حمایت 235 تومنی خورد. شمع خوبی هم زده بعید میدونم این حمایت رو بشکونه، اما اگه ازش رد بشه تا 215 تومن میریزه. امروز یه جورایی اومد رو لبه تیغ، همه چی به معاملات فردا بستگی داره که اینوری بیفته یا اونوری بره.
توصیه به حفظ سهام بانک صادرات
سهامداران عمده حقوقی و حقیقی سهم قبل و بعد از افزودن آن
1. شركت مادرتخصصي مالي وسرمايه گذاري سينا-سهامي خ از3.060 درصد به 3.110 درصد 28/900/000 سهم دیگر به سهام قبلیش اضافه کردن
2. شخص حقیقی از 3.240 درصد به 3.290 درصد 28/900/000 سهم دیگر به سهام قبلیش اضافه کردن
3.شخص حقیقی از3.130درصد به 3.180درصد 28/900/000 سهم دیگر به سهام قبلیش اضافه کردن
4.شركت س اتهران س.خ-م ك م ف ع-بخش1دارائي
5.شركت سرمايه گذاري خوارزمي-سهامي عام-
6.شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي نفت سهامي خاص
7. دولت جمهوري اسلامي بخش1دارايي-معاف ازماليات از 13 B سهم با 22.020 درصد دولت جمهوري اسلامي بخش1دارايي-معاف ازماليات- 13 B سهم با 22.410 درصد با افزایش 225/420/000 میلیون سهم به سهام قبلی خود افزود
سهامداران ( 92/10/7 ) (قبل از آغاز معاملات ) سهامداران ( 92/10/8 ) (در پایان روز معاملاتی)
دو نماد "خوساز" و "فجر" بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند و "سدور" و "کترام" نیز بالاترین افت قیمت را پشت سر گذاشتند.
پیشرفت فاز 15 و 16 پارس جنوبی از 95% عبور کرده است و انتظار می رود مشکل کمبود خوراک پتروشیمی های گازی در سال آینده حل شود ، فاز 15 و 16 خوراک پتروشیمی هایی از جمله کاویان را تامین خواهند کرد که به دلیل عدم راه اندازی آن ها ، خوراک پتروشیمی کاویان از فاز های دیگر از جمله خوراک پتروشیمی جم تامین می شود.
با راه اندازی و تولید گاز از فازهای 15 و 16 ، ضمن تامین خوراک پتروشیمی کاویان و خط اتیلن غرب ( پتروشیمی ایلام و پتروشیمی باختر ) ، خوراک پتروشیمی های دیگر ، از جمله پتروشیمی جم نیز تامین خواهد شد.
وعده وزارت نفت از بهره برداری فاز 15 و 16 در اواخر بهمن سال جاری است.
براساس اعلام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور ، مهندس عباس کاظمی ، فراورده های نقتی براساس کیفیت قیمت گذاری خواهند شد. بنزین پالایش نفت تهران با وجود کیفیت یورو 4 ، به قیمت بنزین یورو 2 سایر پالایشگاه ها خریداری می شد ، که انگیزه تولید بنزین یورو 4 در سایر پالایشگاه ها را از بین برده بود و همچنین زیان قابل توجهی از این بابت به سهامداران این شرکت وارد کرده بود. اصلاح قیمت خرید می تواند بر پالایشگاه نفت تهران موثر باشد.
بوعلي شركت 9 ماهه 388 ريال پوشش داده
خزامیاد شرکت 9 ماهه 29 ریال پشش داده این در حالی هست که در سال قبل 229 ریال به ازای هر سهم زیان اعلام کرده است
اخابر هم زمین های خوبی داره البته بدون سند مالکیت هستند که این خودش جایی سوال داره
نظر