کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
za-trader عزیز با سلام
به نظرتون ثتران تا کجا اصلاح داره و خرید به قصد شرکت در مجمع را به صلاح می دونید یا بعد از مجمع خرید بشه؟
رنا در چه محدوده ای برای خرید مناسبه و تارگتش تا عید چه حدودیه؟
za-trader عزیز با سلام
به نظرتون ثتران تا کجا اصلاح داره و خرید به قصد شرکت در مجمع را به صلاح می دونید یا بعد از مجمع خرید بشه؟
رنا در چه محدوده ای برای خرید مناسبه و تارگتش تا عید چه حدودیه؟
من اطلاعی از وضعیت شرکت ثتران ندارم ، نمیتونم بگم خوب هست که مجمع برین یا نه ، اما از لحاظ تکنیکالی برای خرید خوب نیست.
ورنا :در یک کانال صعودی هستش حمایت ها هم معلومه.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
سلام دوستان عزیز
من یه مدت نبودم :(
چی شده؟ :((
چرا ساختمانیا اینجوری شدن
ZA جان وساخت و ثغرب دارم، ایده ای دارین در موردشون ؟ (البته زیاد برام منفی نشدن )
سلام دوستان عزیز
من یه مدت نبودم :(
چی شده؟ :((
چرا ساختمانیا اینجوری شدن
ZA جان وساخت و ثغرب دارم، ایده ای دارین در موردشون ؟ (البته زیاد برام منفی نشدن )
به نظر من جفتشون نیاز به اصلاح دارن.
دیگه باید این ماه گزارشات 9 ماهه رو بدن ، بشهاب هم که تعدیل داره ، افزایش سرمایه هم داره ، بازیگردان سهم به اندازه ای که میتونست سهم رو از چنگ دیگران درآورد انشاالله رفت برای 2000 تومان
در گروه ساختمان امروز شاهد عرضه های سنگینی بودیم که بیشتر از جانب سرمایه گذاران حقوقی رخ داد و اکثر نمادهای گروه را با صف فروش مواجه کرد.
ثاخت 6.7 میلیون سهم، وساخت 3 میلیون، ثنوسا یک میلیون ،ثاباد یک میلیون، ثمسکن 1.5 میلیون ،ثشرق 4 میلیون ،ثعمرا با 2 میلیون سهم در صف فروش همراهی شدند.
ثامان تنها نمادی بود که در محدوده نزدیک صفر مثبت معامله شد.
ا.س.پ و باغمیشه توسط ایرانیان اطلس عرضه شد. ثتران را ثمسکن و صندوق توسعه تعاون و ثمسکن را سرمایه گذاری توسعه ملی و خارزم عرضه کردند.
واتی در شرایط فعلی زیر ارزش ذاتی معامله می شود. این سهم امروز مورد استقبال سرمایه گذاران قرار گرفت و با صف خرید همراه شد.
در گروه پالایش . گروه مالی ملت در نمادهای شبندر و شپنا فعال شده است اما عرضه ها در این گروه هم زیاد است. شنیده می شود شبهرن افزایش سرمایه 100 درصدی دارد. امروز 3 درصد رشد قیمت را تجربه کرد.
نظر