کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
/:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/
وبیمه برداشتم
طمع کردم شاوان رو خیلی کف نشستم
خدا سود بده به همونهایی که دارم
هر چند بعید نیست که بریزه
/:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/
وبیمه برداشتم
طمع کردم شاوان رو خیلی کف نشستم
خدا سود بده به همونهایی که دارم
هر چند بعید نیست که بریزه
نخیر این حقوقی قصد قربت کرده که باز صف کنه سهم رو
/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
تا حالا فکر کردید که چرا اکثر مواقع تکنیکال جواب میده?
چون سهامدار ها با نمودار ها خرید و فروش میکنن و دلیل رشد و افت اکثر سهام ها همینه
شاخص هم همین حالت رو داره
یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
تا حالا فکر کردید که چرا اکثر مواقع تکنیکال جواب میده?
چون سهامدار ها با نمودار ها خرید و فروش میکنن و دلیل رشد و افت اکثر سهام ها همینه
شاخص هم همین حالت رو داره
تا حالا فکر کردی چرا تکنیکال بوجود اومد؟؟؟چون توی یک قیمتهایی تمایل به خرید و فروش بیشتر میشد
البته اینی که شما میگی موجب شده که محکم تر این اتفاقات رخ بده ولی قضیه همون اول مرغ بوده یا تخم مرغ هست
سيد جان با آرزوي سلامتي براي شما
خوشحاليم كه با حضور سبز خود مجددا به اين تاپيك صفا ميدهي.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
متاسفانه سبز بودن اول وقت همین قرمز شدن آخر وقت را در پی داره...
باید میذاشتن شاخص تا 82500 اصلاحش کامل بشه ، اینجوری که مشخصه بانکی ها به جای امروز باید دو روز کاری دیگه منفی بشن تا اصلاحشون تموم بشه...
ولی به هر حال از اواسط هفته بعد بازار سبز سبز خواهد بود ...
فعلا نقد بمانید !!!
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
ساختمانی ها هم اگر فردا منفی باشند روی 1070 واحد بر میگردند ، البته قبلا گفته بودم روی 1050 که بنا به برسی مجدد روی نمودار لگاریتمی دیدم 1070 حمایتشون هست که احتمالا فردا این حمایت را لمس کنند...
ضمن اینکه فروش هیجانی در اکثر نمادهای بازار بشدت مشهوده و اینا همونایی هستند که به گوسفند ها معروف هستند ، از روی ترس میفروشند و از روی هیجان میخرند...
بازار فردا اصلاحش تموم میشه و ایندفعه اصلاح شاخص روی 82600 واحد قرار داره و امروز باعث شد 100-300 واحد به نفع اصلاح کار بشه...
الان یکسری از نمادها مثل فارس دارند زحمت اصلاح شاخص را میکشند..
امیدوارم زودتر شاهد این اصلاح باشیم...
من کشته مرده اون کسی هستم که داره بانک دی را روی 194 تومن میفروشه ، خوب اگر بخواد به صف فروش فردا هم بفروشه میتونه بالاتر از این قیمت بفروشه و میتونید بصورت علمی و عملی یکی از گوسفندان بازار بورس را ببینید ...
توی ثغرب هم که یارو روی 313 تومن میفروخت که من شاخ درآوردم از این حرکت فوق تکنیکی این بنده خدا چون دیدم اگر میخواست به قیمت صف فروش فردا هم بفروشه باید روی خیلی بالاتر میفرخت ولی بازاره ایرانه دیگه و پر از گوسفندای باهوشه...
با سلام smj عزیز به تاپیکتون خوش اومدین . میشه تحلیلی در مورد فاذر هم بفرمایید تا کجا پایین میاد؟ (با توجه به اینکه نیمه بهمن معامله بلوکی با قیمت 420 پایه داره)
دوستانی هم که سهام خودرویی دارند بهتر بود امروز خروج میزدند چون شاخصشون داره داد میزنه حداقل تا 13000 میریزه...
نهایت ریزش شاخصشون هم 12350 واحد هست...
نظر