i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mahtab.gh441
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 209

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
    اگه ميشه براى منهم إيميل كنيد تشكر hadi.samimy@gmail.com

دوست گرامی ارسال شد مطالعه کنید هر مشکلی هم داشتید در همین تاپیک پاسخ داده میشه

نظر

• samangh
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 65

سيد جان واقعا كه با حضور مجدد رونقي به تاپيك دادي اساسي دست مريزاد
      اما يه خواهش لطفا يه نمودار هم از بانك دي بذاريد و نقاط مقاومت و حمايت آخه عهد كردم تو مقاومت بفروشم تو حمايت بخرم ديگه مار گزيده شدم بعد اين ريزش اخير
      راستي گزارش 10 ماهه شرانل هم اومد چيزي توش نيست فروش 42 % افزايش بهاي تمام شده كالاي فروش رفته 55% افزايش!!!! سود خالص 4% افزايش
      من نميدونم بهران توليدش تو چين انجام ميشه يا افغانستان كه 93 % سودش رو نسبت به 91 افزايش داده اينقدر هم هزينه توليدش بالا نرفته!

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

در اصل توسط samangh پست شده است View Post
        سيد جان واقعا كه با حضور مجدد رونقي به تاپيك دادي اساسي دست مريزاد
        اما يه خواهش لطفا يه نمودار هم از بانك دي بذاريد و نقاط مقاومت و حمايت آخه عهد كردم تو مقاومت بفروشم تو حمايت بخرم ديگه مار گزيده شدم بعد اين ريزش اخير
        راستي گزارش 10 ماهه شرانل هم اومد چيزي توش نيست فروش 42 % افزايش بهاي تمام شده كالاي فروش رفته 55% افزايش!!!! سود خالص 4% افزايش
        من نميدونم بهران توليدش تو چين انجام ميشه يا افغانستان كه 93 % سودش رو نسبت به 91 افزايش داده اينقدر هم هزينه توليدش بالا نرفته!
        در مورد شرانل همانطور که قبلا هم گفتم تعدیلای سودش را بعد از پایان سال مالیش میده ، یعنی تازه از برج 1 سال بعد شروع میکنه تعدیل سود دادن...
        گزارش امسالش هم خوب بوده و تو 10 ماهه 88 درصد پوشش داده...
        در مورد نوسانگیری کار زیاد صحیحی نیست چون ممکنه بازار جات بذاره ولی اگر بخواهی نقاط مقاومت و حمایت را برات میگم...
        خود من بانک دی زیاد دارم و به آتیه این سهم بسیار مطمئنم...
        مقاومتها 210 - 230 - 253...
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
          متشكرم عزيزم بخدا هيچ تاپيكى رو تا أين اندازه قوى ، مثبت و كار راه انداز توى هيچكدوم از سايتها نديدم و اين جز از سر خير خواهى و صداقت باعث و بانى اون سيد عزيز نيست كه از همون روز اول با استقبال زياد روبرو شده اميدوارم اين راه پايدار باشه با تشكر

نظر

• smj13
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1185

دوستان گزارشات روی کدال را مشاهده کردید؟
            خوب کدوم گروه ها خوب بودن؟
            کدوم گروه ها ضعیف بودن؟
            در مورد دارویی ها قبلا هم گفته بودم که جزو گروه های پیشرو بازار هستند ولی بنده بشخصه پولش را با برکت نمیدانم چون دارویی هستند قراره از دوا و درمان مردم ما پولدار میشویم...
            ساختمانی ها و سیمانی ها و بانکیها همچنان از نظر من بهترین هستند...
            جالب است که در گروه لیزنگی ها و صنعت و معدن گزارش ولصنم یه چیز دیگه است...
            ولصنم پتانسیل سودسازی 100 تومانی برای هر سهم دارد و سال بعد تا 600 تومان هم رشد خواهد کرد...
            سال بعد ساختمانی ها چنان تعدیلهایی بدهند که بازار انگشت به دهن نظاره گر باشد...
            بانک دی احتمال داره زمین پارک شادی خودش را با یه سری از پروژه های ثشرق تهاتر کنه و یه مقدار هم (30میلیارد تومن)سر بگیره که در اون صورت هر دو شرکت بصورت انفجاری بالا میروند خصوصا ثشرق که 110 میلیارد تومن از دارایی های خودش را براحتی میفروشه...

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

نوشته اصلی توسط mahtab.gh441
              دوست عزيز إيميل و دريافت نكردم ميشه دوباره برام إرسال كنيد

نظر

• ( احمدي )
                عضو عادی
                • May 2013
                • 262

سيد جان سلام....ايا 271 مقاومت ثشرق محسوب ميشه؟ مقاومتهاي ريز بعدي كدام ها هستن؟ اميدي هست همين امسال 380 رو دوباره ببينه؟ اخه من حد ضرر رو رعايت نكردم...ممنون
                اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• ( احمدي )
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 262

نوشته اصلی توسط persepolis
                  ولي خودمونيم سيد جان بارها و بارها در صفحات گذشته توصيه و سفارش به خريد برخي سهام داشتي!!! ( شيطون شدي سيد هاااا!!! )....
                  اين جو اخير بازار ايشالا اگه برطرف بشه همه چي حله....فعلا سهامداري ميكنيم...
                  خوب ببینید بنده و دیگر دوستان داریم اخطار میدیم که فلان گروه ریزشی است ، ولی هیچ وقت نمیگیم که بفروشید و مثلا فلان سهم را بخرید...
                  بنده بیشتر برای کسانی که نقد هستند توصیه به خرید یک سبد بلند مدت میکنم و اتفاقا سبد هم مشخص کردم...
                  در کل هر کس مسئول خرید و فروش خودش هست و کسی تابع دستورات دیگری نیست...
                  حو اخیر بازار هم مطمئن باشید برطرف شده و زهر 15 سنت گرفته شد چه برسد به 13 سنت ، الان هرکی فروشنده باشه یا پول لازمه یا یک مبتدی احمق که از روی شکم خرید و فروش میکنه...

دقيقا حق با شماست اقا سيد!....من چون بحران سوريه تو شهريور ماه كاملا يادمه به خاطر همين اين بحران هم هيچي نفروختم....اين نيز بگذرد ....بازار كه هميشه منفي نميمونه...فعلا خبري تو بازار هاي ديگه نيست...بورس همچنان پيشتازي خواهد كرد....راستي اقا ثتران رو بنياديش رو نگاه ميكردم....كولاكي در راهه اگه به قول شما زمين شهريارش رو يه كاري بكنه...حالا يا فروش يا مشاركت....مرسي از بابت ثشرق و ثتران

نظر

• ( احمدي )
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 262

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                    سيد جان گويا لينك خرابه....ايا شما و يا دوستان ديگر راهكاري براي دانلود داريد؟ ممنون ميشم

نظر

• mahtab.gh441
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 209

با سلام دوستانی که در دریافت فایل مشکل داشتند یا به دستشان نرسید یا نتوانستند از فایل استفاده کنند
                      انشالله فردا خودمم تغییرات لازم را انجام می دهم و در اختیار شما دوستان گرامی قرار می دهم

فقط لطفا وارد این لینک شوید و در گوشه سمت راست کادر سبز رنگ این برنامه را دانلود و نصب کنید

Adobe Reader برنامه ای هست که برای باز کردن فایل های pdf نیاز دارید

نظر

• masmas_m2008
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 156

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                        سيد جان گويا لينك خرابه....ايا شما و يا دوستان ديگر راهكاري براي دانلود داريد؟ ممنون ميشم
                        لینک مشکلی نداره، من هم تونستم دانلود کنم.
                        شاید اینترنت مشکل داره. دوباره سعی کن.

نظر

• mahtab.gh441
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 209

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
                          با سلام دوستانی که در دریافت فایل مشکل داشتند یا به دستشان نرسید یا نتوانستند از فایل استفاده کنند
                          انشالله فردا خودمم تغییرات لازم را انجام می دهم و در اختیار شما دوستان گرامی قرار می دهم

فقط لطفا وارد این لینک شوید و در گوشه سمت راست کادر سبز رنگ این برنامه را دانلود و نصب کنید

Adobe Reader برنامه ای هست که برای باز کردن فایل های pdf نیاز دارید

لینک اول لطفا دانلود کنید اگر توانستید اجرا کنید بقیه فایل ها را قرار بدهم

نظر

• هیرکان
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 172

سلام مهتاب خانم خسته نباشید ..........بنده روز چهارشنبه دیدم تا ساعت 10 حقوقی که نمیدونم کی بود 2.1 میلیون سهم خرید و تا اخر وقت 826 هزار فروخت خوب دیدم قیمت جذاب شده اونام خرید دارند بعد صف پالایشگاهی ها اخرهای بازار ریخت و مشخص شد هفته بعد پالایشگاهی ها قراره درجا بزنند شایدم منفی بخورند طبق سنت بازار خودروی + پالایشگاهی - یا برعکسش و چراغ سبز اول گروه خودرو یعنی گزارش عالی خمحرکه بعد بازار امد روی کدال حالا خدای بنظرتون بنده که رو 302 خرید داشتم دقیقا باید از چه بابت ناراحت باشم ؟؟؟ من خودم به نیت نوسان کوچک توی هفته پیش رو خرید داشتم اگه بنظر شما قراره از اول هفته پیش رو بریزه من بفروشمش ؟.......راستی بلوک بانک پارسیان خودرو بهتر نیست به 3 نفر حقوقی سهمی 10% هر کدوم فروخته بشود چون طبق بخشنامه بانک مرکزی که گفته بیشتر از 10% سهام بانک ها قابل واگذاری به غیر صاحب اصلی سهام نیست پس واگذاری یکجای 33% بلوک پارسیان به غدیر یا هر کی دیگه ممکن نیستش !......کلا نظر شما در مورد اعرایض بنده چه میباشد ؟؟؟.........سپاسگزارم از جوابگویتان @};-@};-

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

در اصل توسط هیرکان پست شده است View Post
                              سلام مهتاب خانم خسته نباشید ..........بنده روز چهارشنبه دیدم تا ساعت 10 حقوقی که نمیدونم کی بود 2.1 میلیون سهم خرید و تا اخر وقت 826 هزار فروخت خوب دیدم قیمت جذاب شده اونام خرید دارند بعد صف پالایشگاهی ها اخرهای بازار ریخت و مشخص شد هفته بعد پالایشگاهی ها قراره درجا بزنند شایدم منفی بخورند طبق سنت بازار خودروی + پالایشگاهی - یا برعکسش و چراغ سبز اول گروه خودرو یعنی گزارش عالی خمحرکه بعد بازار امد روی کدال حالا خدای بنظرتون بنده که رو 302 خرید داشتم دقیقا باید از چه بابت ناراحت باشم ؟؟؟ من خودم به نیت نوسان کوچک توی هفته پیش رو خرید داشتم اگه بنظر شما قراره از اول هفته پیش رو بریزه من بفروشمش ؟.......راستی بلوک بانک پارسیان خودرو بهتر نیست به 3 نفر حقوقی سهمی 10% هر کدوم فروخته بشود چون طبق بخشنامه بانک مرکزی که گفته بیشتر از 10% سهام بانک ها قابل واگذاری به غیر صاحب اصلی سهام نیست پس واگذاری یکجای 33% بلوک پارسیان به غدیر یا هر کی دیگه ممکن نیستش !......کلا نظر شما در مورد اعرایض بنده چه میباشد ؟؟؟.........سپاسگزارم از جوابگویتان @};-@};-
                              البته تا اونجایی که ینده در جریانش هستم این قانون بیشتر در مورد شخص حقیقی است که نمیتواند بیشتر از 10 درصد را داشته باشد...

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                                سيد جان سلام....ايا 271 مقاومت ثشرق محسوب ميشه؟ مقاومتهاي ريز بعدي كدام ها هستن؟ اميدي هست همين امسال 380 رو دوباره ببينه؟ اخه من حد ضرر رو رعايت نكردم...ممنون
                                سلام
                                ثشرق
                                مقاومتها 300 - 330 - 340-400-430
                                بنده فکر میکنم اونقدر قدرت پیدا کرده که بتونه تا 430 تومن رشد کنه...

نظر

در حال کار...
                                X