کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که قصد خرید یک سهام ساختمانی خوب دارند...
فقط به عنوان یک توصیه !!!
ثاخت را برسی کنید !!!
این سهم پتانسیلهای انفجاری دارد ...
پی به ای بسیار پایین ، پایینتر از کل بازار دارد(به نسبت سود سال 93)
تا فروشنده دارد شما تو این قیمتهای طنزآمیز خریدار باشید...
البته طبق معمول باز هم میگویم که هیچ توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
خوب خمهر هم باز شد ، این سهم هم میتونه خوب باشه ولی بنده به دوستان توصیه میکنم فعلا (تا شنبه هفته بعد) خودرویی نخرند...
خمهر 1 ریال سود اعلام کرده با ضرر انباشته سنگین ، قیمت 185 تومن !!!
ثاخت 504 ریال سود اعلام کرده با قدرت سود سازی تا حداقل 100 تومن ، قیمت 190 تومن :)
تازه ثاخت اندوخته نقدی که همین الان تو دستش هست به ازای هر سهم 24 تومنه !!!!
مقایسه این دو تا شرکت کار درستی نیست ولی نتونستم تحمل کنم ، شرمنده :)
حمایتها 243 - 220 - 200 - 175 تومان ...
اگر 243 بشکنه قطعا 220 تومن را خواهد دید و اگر 220 شکست خیلی به 200 امید نداشته باش و احتمال ریزش سهم تا 175 تومن زیاده...
فعلا که اوضاعش خوبه و داره حمایت میشه ...
سلام استاد خسته نباشید..
استاد ثتران رو چطور میبینید؟؟چرا زوری انگار میخواد بره بالا؟درحالیکه بعد این همه افت و با پی بر ای زیر 5 تعجب آوره...بنظرتون بخاطر تردید کلی بازار هست در خرید سهام؟
خواهشا در مورد سهم خمحرکه هم بفرمایید..
ممنون استاد
Smj
حمایتها 243 - 220 - 200 - 175 تومان ...
اگر 243 بشکنه قطعا 220 تومن را خواهد دید و اگر 220 شکست خیلی به 200 امید نداشته باش و احتمال ریزش سهم تا 175 تومن زیاده...
فعلا که اوضاعش خوبه و داره حمایت میشه ...
فاذر: معرفی فعاليت اصلي شركت طراحي، ساخت، نصب و تعمير مولدهاي بخار نيروگاهي، تجهيزات صنايع نفت و گاز و پتروشيمي، تجهيزات كارخانجات سيمان و قند و تجهيزات صنايع سنگين و يا پيچيده فلزي است. شركت قادر به واردات مواد مورد نياز، مشاركت در پروژه ها و انجام امور فني و بازرگانی
خوب بنظرتون آینده این شرکت با توجه به شل شدن تحریم ها چیه؟
پایین آمدن دلار را هم به نکات مثبت برای آینده این شرکت در نظر بگیرید...
سودش را هم که نسبت به سال قبل 48 درصد افزایش داده و تازه این اولین گزارشش هست...
در کل یه سهم خوب برای سال بعد میبینمش ، خرید بلندمدتش میتونه صرفه اقتصادی داشته باشه...
بنظرم اگر بهش مهلت بدی تا 220 تومن میاد پایین و اونموقع برای خرید خوبه ف اهدافش پس از لمس 220 تومن 330 تومنه...
اگر هم بالا خرید داشتی ، صبر کن و روی 220 تومن میانگین خریدت را بیار پایین ...
سلام استاد خسته نباشید..
استاد ثتران رو چطور میبینید؟؟چرا زوری انگار میخواد بره بالا؟درحالیکه بعد این همه افت و با پی بر ای زیر 5 تعجب آوره...بنظرتون بخاطر تردید کلی بازار هست در خرید سهام؟
خواهشا در مورد سهم خمحرکه هم بفرمایید..
ممنون استاد
Smj
خوب ثتران تا یه جاهایی ثشرق را به عنوان لیدر همراه کرد ولی عدم حمایت حقوقی و ورود سرمایه گذاران ناشی(نوسان منفی بگیران) باعث پایین آمدن قیمت این سهم شد...
همانطور که قبلا هم عرض کردم این سهم اهدافش بسیار فراتر از این قیمتها است چون سرمایه شرکت بسیار بالاتر از این رقم ها است...
هر وقت جذابیت این سهم نزد ناشی ها از بین رفت دوباره حرکت انفجاری خودشو شروع میکنه...
بنده قبلتر هم گفتم که دیتون به این سهم های ساختمانی بلند مدت باشه ، فکر کنم قریب به 200 مرتبه ای گفته باشم :)
سلام دوستان نظرتان درباره ختراك چيه؟
ريزش تا كي ادامه داره؟
و آيا از لحاظ بنيادي ميشه روش حساب كرد؟
ممنون
این سهم عتیقه رو از کجا پیدا کردی؟ !!! :)
بنظر من این سهم میتونه یه زیرخاکی محسوب بشه ...
ولی صبر کن تا 150 تومن بیاد پایین ، اونموقع برای خریدش اقدام کن...
یه حمایت هم روی 167 تومن داره ، برا همین خریدت رو یه پله ضعیف روی 167 و پله اصلی را روی 150 تومن با هدف قیمتی 220 و 260 تومن بخر ...
دوستان خیلی روی الگوی کنج در انبوه سازان(ساختمانی ها) مشکوک شدم /:.hmmsmiley.:/
فردا که همشون صف خرید میشوند ، روی ثتران هم ظاهرا یه حقوقی میخواد فعال بشه...
ولی تا الگوی تکمیل نشه نمیشه نظر قطعی داد...
این نمودار را به عنوان یک پیشبینی در نظر بگیرید !!
بانک دی بسیار عالی داره روی الگوی سرو شانه خودش حمایت نشون میده و همین یعنی جای امیدواری :)
اگر شاخص امروز مثبت شد میشه امیدوار بود که هنوز حمایت 79000 معتبره ولی این احتمال را هم بدهید که پولبک به حمایت شکسته شده باشه...
در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است
View Post
مفید تریدر یا آمی بروکر!!!
تحلیل تکنیکال شاخص در تابم فریم روزانه در مقیاس لگاریتمی در مفید تریدر:
تحلیل تکنیکال شاخص در تابم فریم روزانه در مقیاس لگاریتمی در آمی بروکر:
همانطور که مشاهده میکنید نمودار شاخص روند صعودی خود را در مفید تریدر به وضوح شکسته است و این در حالیست که در آمی بروکر هنوز به خط روند نرسیده است!!!
(دقت کنید هر دو خط دقیقا از ابتدای روند صعودی و نقطه به نقطه دقیق و نمودار روزانه و لگاریتمی و...،همه ی شرایط یکسان!!!)
بنده اعتمادم به آمی بیشتر است و به نظرم شاخص در محدوده ی 77000 حمایت میشود.(در صورت ریزیش74500 ولی با توجه به شاخص گروه های مهم بعید میدونم برسه)
شما چون با مفید تریدر تحلیل میکنید اعتقاد به شکست خط روند صعودی دارید (که کاملاً هم شکسته و مثبت پولبک است و فرصت خروج...)
نظر