i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
نظر
-
سلام جناب za_trader عزیز میشه لطف کنید و بگید مطالب فوق را از کجا پیدا کردید ؟ هرچه تو ایتنرنت جستجو می کنم چیزی پیدا نمی کنم . اگه میشه منبع خودتون رو معرفی کنید یا اگه میشه دانلود کرد ادرسش را اینجا درج کنید .ممنون
نظر
-
در اصل توسط far.z.ad1 پست شده است View Postسلام.
اگه یه نفر هفت هشت سال پیش صدوبیست میلیون تومن گذاشته باشه تو بورس الان بنظرتون سهام با سودش چند ارزش داشته باشه؟
(چند روز پیش دائیم بهم گفت هفت هشت سال پیش 120 میلیون ده بیست نوع سهام خریدم، یادم هم نیس تو چه سهامی بود، بعد تا الان سمتش نرفتم وقت نکردم سودش هم بگیرم)
بهم گفت چون از بورس سردرمیاری وکالت نامه میدم بهت، هرچی کار کردی سی درصد سالیانه مال خودت.
بنظرتون الان 120 تا چند ارزش داره تقریبا؟
و سی درصد سالیانه چند گیرم میاد.
دائیم میلیاردره منم تازه لیسانس حسابداری دارم میگیرم.
راستی کسی هست واسه مدرک بورس بخونه؟.
شرمنده اینقد سوال پرسیدم فکرم مشغوله.آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
-
در اصل توسط meh پست شده است View Postسلام جناب za_trader عزیز میشه لطف کنید و بگید مطالب فوق را از کجا پیدا کردید ؟ هرچه تو ایتنرنت جستجو می کنم چیزی پیدا نمی کنم . اگه میشه منبع خودتون رو معرفی کنید یا اگه میشه دانلود کرد ادرسش را اینجا درج کنید .ممنونھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
از وقتیکه شما روش گنرو معرفی کردین بخاطر مشاغل کاری کمی مطالعه کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ولی نوشتههای شمارم دنبال میکنم میشه در مورد تقویم ماهیانه فوق توضیح بدین با تشکر[CENTER][FONT=arial black][FONT=courier new][SIZE=3]بزرگترین سرمایه انسان اعتماد به نفس اوست.[/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=2]حضرت علی (ع)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER]
نظر
-
راستی علی آقا من نتونستم تقویم گنرو با تقویم خودمون مچ کنم در مورد این میخواستم توضیح بدین ممنون[CENTER][FONT=arial black][FONT=courier new][SIZE=3]بزرگترین سرمایه انسان اعتماد به نفس اوست.[/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=2]حضرت علی (ع)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط enriko پست شده است View Postراستی علی آقا من نتونستم تقویم گنرو با تقویم خودمون مچ کنم در مورد این میخواستم توضیح بدین ممنونھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postتو صفحه های قبل هستش
نظر
-
معذرت میخوام روند حرکت ماهرو روی تقویمتون دیدم میخواستم روزهای هفته و ماه اسفندو باهاش مچ کنم و با مطالعات من خیلی برام گنگه[CENTER][FONT=arial black][FONT=courier new][SIZE=3]بزرگترین سرمایه انسان اعتماد به نفس اوست.[/SIZE][COLOR=#008000][SIZE=2]حضرت علی (ع)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط enriko پست شده است View Postمعذرت میخوام روند حرکت ماهرو روی تقویمتون دیدم میخواستم روزهای هفته و ماه اسفندو باهاش مچ کنم و با مطالعات من خیلی برام گنگهھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
نظر