i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    سلام آقا سید احوال شما؟
    آقا بنظرتون امیدی هست که لااقل از فروردین بازار برگرده؟
    الان که انقد تو ضررم خدا میدونه
    فروش هم که استغفرالله
    سلام
    قطعا از فروردین بازار با الان خیلی فرق داره ، فقط امیدوارم مبتدی ها از بازار خارج شوند که روند بازار برگرده...
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• smj13
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 1185

در سایت همسایه طرف اومد از دی پی اس و پوشش سه ماهه ثاخت گفت و جالبه که میگفت این سهم به درد نمیخوره چون سود تقسیمیش پایینه و تو سه ماهه فقط 1 درصد پوشش داده :)
      اصلا زبونم بند اومد به این بابا چی بگم :)
      دی پی اس رو دید ولی سود انباشته 108 میلیارد تومنی را ندید !!!!
      پوشش سه ماهه را دید ولی ای پی اس رو ندید :)
      پروژه های ثاخت را که مطمئنم اصلا ندیده :)
      آیا میدانید قیمت کل سهامهای ثاخت را در قیمت امروز ضرب کنیم ، رقم بدست آمده از قیمت یکی از پروژه های ثاخت که 800 میلیارده ، 28 درصد پایین تر میشه؟
      آیا میدانید که 42/5 درصد از آ س پ که الان صف خرید سنگین هست ، متعلق به ثاخت است؟
      آیا میدانستید که ساختمانی ها خوراگ گاز و نرخ بهر مالکانه معادن ، بهشون ربطی ندارد؟
      آیا میدانستید که ساختمانی ها شرکت تولیدی کنسروسازی نیستند؟
      آهای کسایی که دارید این تاپیک را میخوانید ، بدان باشید که گروه پیشرو سال آینده ساختمانی ها خواهند بود...

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

خرید پله اول بشهاب برای امروز بسیار خوب است و پله بعدی را هم فردا بخرید ، نگران هم نباشید چون فروشنده احمق زیاد پیدا میشود ، امروز یک پله ، فردا هم پله آخر ...

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

دوستان فردا 20 اسفند معروف هست !!!
          امروز هم مشخص شد که فروشنده ها خالی شدن، امیدوارم که دیگه بر نگردند...
          این نوع معاملات نشان دهنده بازار فردا است که مثبت خواهد بود...
          امروز و فردا خریدهایتان را تکمیل کنید ، از ما گفتن بود...

نظر

• parhamjoon
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 297

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
            قربون دهنت سید انشالله همینطور باشه

نظر

• a.s
              عضو عادی
              • May 2013
              • 186

سید این 20 اسفند قضیه اش چیه؟
              به نظرم بازار نه جون خرید داشت نه جون فروش. اما حدسم اینه که از فردا شاهد حمایت حقوقی باشیم. چون به 77000 معروف رسیدیم و اون فشار روانی تخلیه شد.
              Trend is Your Friend

نظر

• smj13
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1185

دوستان اگر یادتون باشه در مورد نحوه کشیدن فیبوناچی گفته بودم که از صفر مکدی فیبوی خودتونو بکشید...
                خوب این هم یک کلاس آموزشی دیگه ولی ایدفعه روی شاخص که خیلی مهمه :)
                طبق این فیبو ، باید روی 77000 - 77300 واحد حمایت داشته باشیم و اگر بریزه باید صبر کنیم که فیبوی لگاریتمی جواب بده که روی 72600 واحد قرار داره ، البته دو حمایت 75500 و 74500 واحد را هم قبلش داریم...
                با توجه به قیمت کنونی سهام ها بعید میدانم بازار کشش رسیدن به 72600 واحد را داشته باشد !!!
                روی مکدی نقطه ای که فیبو را گرفتن با یک دایره قرمزرنگ نشان دادم که دوستان متوجه موضوع شوند ...

نظر

• shahmir
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 368

ثتران اگر حمایت امروز خودش را از دست بدهد ، تا 234 تومن میریزه...
                  سيد جان 234 كه منفي فرداست! هرچند با نوع معاملاتش فكر كنم فعلاً يه برگشت زد اما اگه اينجا رو از دست بده تا 220 ميتونه اصلاح بشه.

نظر

• smj13
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 1185

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                    سيد جان 234 كه منفي فرداست! هرچند با نوع معاملاتش فكر كنم فعلاً يه برگشت زد اما اگه اينجا رو از دست بده تا 220 ميتونه اصلاح بشه.
                    جالبه اصلا حساب نکردم ولی خود عدد بدست اومد ، مطمئن باشید دیگه روی 220 تومن نخواهد آمد...
                    حتی بنده بیشتر نظرم روی 240 تومن است که برمیگرده ولی بدترین حالت که آمدن سهم روی 234 تومن هست را در نظر گرفتم که بعید میدانم حتی 234 تومن را لمس کند و حتی اگر لمس کند هم بصورت لحظه ای خواهد بود و یک جو آنی و روانی خواهد بود...
                    مطمئن هستم فردا اکثر گروه برمیگرده و مثبت بالا میشوند...

نظر

• smj13
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1185

دوستان طی بررسی هایی که در مورد عرضه های اولیه انجا م دادم :
                      1- اعتلا محدوده قیمتی 700-800
                      2- کی بی سی هم محدوده قیمتی 900 تا 1100 تومن(نظر بنده زیر 1000 است)
                      قیمت میخورند
                      ضمنا سهم هر آنلاین قطعا زیر 500 هزار تومن برای دو سهم خواهد بودن و اصلا ارزش فروش بقیه سهم ها برای این سهم ها را ندارد...
                      بنده خودم دیروز بمپنا را روی 15399 ریال فروختم رفت و امروز جاش شپلی خریدم :)

نظر

• mohsen1981
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 76

فروشنده ها دیگه از حد گذراندن !!!
                        بنده نمیدونم اینها مگر چقدر خریدند که اینجور میفروشند ؟!!!!
                        بعضا دیدم که طرف از صف فروش میخره ، سریعا خودش میره تو صف فروش !!!!
                        خوب عزیز من این چه کاریه که میکنی؟
                        عاشق کارگزارت هستی ؟
                        ببینید با کیا شدیم 75 میلیون نفر !!!!
                        حالا باز فردا همه مثبت میشن یارو میپره تو صف خرید !!!
                        دیگه اینها از تکنیکال و فاندامنتال و کوفت و زهرمار گذراندن و بیش از حد بازار را با طویله اشتباه گرفتند !!!
                        به بعضی ها باید گفت بازار جای جفتک پرانی نیست ، در منزل یا طویله خودتان جفتک پرانی کنید !
                        روی 77000-77300 واحد یه حمایت فیبوناچی داریم ، ببینیم با این یکی چکار میکند...
                        عاقبت دستکاری بازار همین میشود که میبینید!!!
                        در بلاد کفر برای همچین بازارهایی سریعا طرح حمایت از بازار در خود کنگرشون تصویب میشه و اجرا میکنند ولی در کشور ما که ماشالله همه اسلامی هستند و جای مهر داغ بر پیشونی دارند ، مجلس مستقیما توی بازار گند میزنه :)
                        دولت ایران است دیگر ، اکثر اوقات فقط میخواهد مردمش را زجرکش کند :)
                        با سلا م خدمت اساتید
                        من هم کاملا با حرفهی شما موافقم ولی پیشنهاد میکنم با در ج نظرات این چنینی که کاملا به حق هم هست و به قول خودشون اظهر من الشمس هست از فیلتر شدن و خدای ناکرده قطع دسترسی بقیه دوستان از معلومات همدیگه بی نصیب نشیم
                        متشکرم

نظر

• feredos
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 485

در علم پلیمر و فلزات مطلبی هست به نام خستگی. به این معنا که قطعه پس از تحمل تنش های مکرر به نقطه خستگی رسیده و کرنش میکند. پس از این نقطه، مرحله fail یا پارگی است.
                          با این که آماتور هستم (سید در جریانه!) و 3 ماهی است وارد این بازار شدم ولی چند سال پیش در زمان مرحله اول انتخابات دکتر، سهام سیمانی خریده بودم. اون زمان که خبری از سیستم آنلاین نبود (اگرم بود من خبر نداشتم). سهمو خریدیم تو قیمت 1200. دکتر حبابشو ترکوند و رسید به 190. تنها در عرض 2 ماه! دمش گرم، اون اوایل دستور که میداد هرچقدر هم ریدمان بود، تا ته عملی میشد.
                          جالبه تو اون برحه من سهمو نفروختم ( در واقع هنوزم دارمش) مبلغی هم نبود. یه ملیون بیشتر نخریده بودم (کل سرمایه قابل کارکردم الان 5ملیونه!). ولی واسه من خیلی زیاد بود.
                          الان هم با تکیه بر قوانین مورفی سهم ثترانو تو 395 تومان سنگین خرید کردم!
                          خوشبختانه تو اون سهم سیمانی، بشخصه به نقطه پارگی رسیده و اون رو رد کردم! بنابرین الان خیلی عذاب نمیکشم.
                          ولی خیلی دوست دارم باعثو و بانی های خرابی این بازار هم طعم پارگی رو بکشن. به امید اون روز...
                          I entered the bearish market and survived

نظر

• patogh67
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 41

دوستان طی بررسی هایی که در مورد عرضه های اولیه انجا م دادم :
                            1- اعتلا محدوده قیمتی 700-800
                            2- کی بی سی هم محدوده قیمتی 900 تا 1100 تومن(نظر بنده زیر 1000 است)
                            قیمت میخورند
                            ضمنا سهم هر آنلاین قطعا زیر 500 هزار تومن برای دو سهم خواهد بودن و اصلا ارزش فروش بقیه سهم ها برای این سهم ها را ندارد...
                            بنده خودم دیروز بمپنا را روی 15399 ریال فروختم رفت و امروز جاش شپلی خریدم :)

آقا سید میشه بگید چجوری میتونید عرضه اولیه بگیرید آخه من حتی مپنا رو هم نتونستم بگیرم .میشه ی راهنمایی بفرمایید.شاید ی فوت و فنی داشته باشه.

نظر

• patogh67
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 41

در سایت همسایه طرف اومد از دی پی اس و پوشش سه ماهه ثاخت گفت و جالبه که میگفت این سهم به درد نمیخوره چون سود تقسیمیش پایینه و تو سه ماهه فقط 1 درصد پوشش داده :)
                              اصلا زبونم بند اومد به این بابا چی بگم :)
                              دی پی اس رو دید ولی سود انباشته 108 میلیارد تومنی را ندید !!!!
                              پوشش سه ماهه را دید ولی ای پی اس رو ندید :)
                              پروژه های ثاخت را که مطمئنم اصلا ندیده :)
                              آیا میدانید قیمت کل سهامهای ثاخت را در قیمت امروز ضرب کنیم ، رقم بدست آمده از قیمت یکی از پروژه های ثاخت که 800 میلیارده ، 28 درصد پایین تر میشه؟
                              آیا میدانید که 42/5 درصد از آ س پ که الان صف خرید سنگین هست ، متعلق به ثاخت است؟
                              آیا میدانستید که ساختمانی ها خوراگ گاز و نرخ بهر مالکانه معادن ، بهشون ربطی ندارد؟
                              آیا میدانستید که ساختمانی ها شرکت تولیدی کنسروسازی نیستند؟
                              آهای کسایی که دارید این تاپیک را میخوانید ، بدان باشید که گروه پیشرو سال آینده ساختمانی ها خواهند بود...
                              و البته نیروگاهی ها .درسته سید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• anisan
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 141

در اصل توسط patogh67 پست شده است View Post
                                آقا سید میشه بگید چجوری میتونید عرضه اولیه بگیرید آخه من حتی مپنا رو هم نتونستم بگیرم .میشه ی راهنمایی بفرمایید.شاید ی فوت و فنی داشته باشه.

من تا حالا 7 تا 8 بار به قصد خرید عرضه اولیه از قبل آماده شده بودم که بخرم که هیچکدوم رو نتونستم بخرم ولی بمپنا رو اصلا قصد خریدش نداشتم چون ناامید شده بودم همین طوری نشسته بودم گفتم بزنم ببینم چی میشه که خرید خودم تعجب کردم. نمیدونم چطوری از دست کارگزاری مفید پریده بود

نظر

در حال کار...
                                X