i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

دوستان ازتون یک خواهشی داشتم و اینکه بنده را استاد صدا نزنید ، بنده تا این واژه سالهای سال فاصله دارم...ترجیح میدهم همون سید صدام بزنید تا استاد!!!بنده از لحاظ سنی شاید به عنوان فرزند کوچک خیلی از دوستان باشم و واژه استاد را اصلا صحیح نمیدانم....ممنونم که رعایت میفرمایید :)
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• moh3njix
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4

سلام سید جان
      آقا خیلی وقت بود دنبالت میگشتم. از وقتی مسدود شدی دیگه خبری نبود ازت ( البته من اینجا رو تازه پیدا کردم)
      سید یه تحلیل از والبر میکنی ببینم وضعش از نظر تکنیکال چه طوره؟

نظر

• setare_ur
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 108

نقل قول:MagicHunter
        تحلیل زیبایی است:
        انبوه سازي:
        اگر صحبح خاطر بنده مانده باشد در نيمه دوم سال 90 ذکر کردم صنعت انبوه سازي در آينده با مشکل کمبود نقدينگي و رکود در فروش مواحه خواهد شد; البته آن زمان گزارشات مالي گروه مناسب بود.
        حال بعد از گذشت 2 سال از آن صحبتها مي بنييم فعالين حاضر در اين صنعت تازه متوجه اين مشکلات و بروز رکود گسترده شده اند. اما بنظر بنده اين تازه ابتداي رکود است!!!

در آن زمان ذکر کردم املاک لوکس و يا بزرگ شهري - ويلا; بويژه ويلاهاي حاشيه ي درياي خزر - مستغلات برون شهري بمانند مستغلات اطراف شهرهاي بزرگ و از همه بدتر املاک اداري و تجاري مي تواند تا 40% در مرحله ي اول سقوط کنند.

اخيرا" در يکي از جزايد خواندم يکي از مديران شرکت انبوه ساز عنوان نموده بودند بدليل حجم بالاي دارايي واحدهاي تجاري-اداري در مجموعه ي ما شرايطتمان نسبت به ساير رغبا بهتر است. چون املاک ما گرانتر است!!!
        با احترام به نظر ايشان; از نظر بنده که قبل از رکود اين موضوع را عنوان کرده و صحبت از مشکلات آينده ي اين صنعت کرده بودم نه تنها کل گروه تضعيف شده اند بلکه شرکتي که ايشان سکان دار آن هستند در رکود-تورمي چه بسا بيشتر از ساير رغبا با مشکلات مواجه خواهد شد.
        دليل آنهم اين است که در يک اقتصاد براي برون رفت از رکود-تورمي ابتدا مي بايست براي کاهش تورم چاره اي انديشيد که هر چه تورم در جامعه در اين دوران کمتر شود رکود بيشتر خواهد شد و اين رکود نرخ خرده فروشي يا همان Retail Sales را پايين خواهد آورد معني اين جمله يعني کسبه و شرکتها که مايل به سرمايه گذاري در املاک تجاري-اداري هستند بدليل آگاهي از نبود مشتري کافي درصورت ايجاد بنگاه اقتصادي براي عرضه ي محصولاتشان املاک شما را خريداري نخواهند کرد!!!

بسيار در مورد انبوه سازي قبل از وقوع مشکلات صحبت کردم حتي خاطرم هست دوستي ذکر کرد ثنوسا 300 ميليارد زمين دارد و يک شرکت 30 ميلياردي است! اين يعني گنج نهفته.
        بنده هم ذکر کردم اين شرکت 30 ميلياردي حداقل 300 ميليارد نياز دارد تا آن زمين 300 ميلياردي را بسازد با کدام نقدينگي با کدام پشتوانه! حتي اگر بسازد در آينده بدليل نبود مشتري کافي اين واحدهاي تجاري-اداري ساخته شده را چه کسي خواهد خريد!!! از آن روز تا بحال اين شرکت فقط تعديل منفي مي دهد.
        اگر بنز داشته باشيد اما بنزين نداشته باشيد! بمانند آنست که فقط پول داده ايد ماکت يک بنز را خريداري کرديد!!!

جان کلام حالا حالا ها از نظر بنده گروه انبوه سازي نمي تواند رشد قابل قبول داشته باشد...

اقا سید خودم ثشرق دارم ولی تحلیل این فاندرو هم که دیدم بیشتر تو فکر رفتم به نظرم با یه سود معقول باید شناسایی سود کرد نظرشما چیه؟؟؟؟

نظر

• mehdi71
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 29

سلام آقا سید
          چند روزه تو سایت سهم یاب میرم تو صفحه ت هیچ خبری نیست حتی پیغام هم گذاشتم کجایی چرا نیستی، اما الان رفتم تو همون تاپیک تالار بورس و دیدم بعدا این سایتو هم گفتی که میای
          آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم، 3 روزه سهم یابو هی چک میکنم نبودی، غافل از اینکه تو این چند روز از قافله عقب موندیم و این 32 صفحه رو نشد همراهی کنیم مو به مو، البته یه نگاه مختصر میندازم
          خوشحالم که بازم تحلیلای شما رو میبینم ، هر چند ناراحت شدم که زمانی اومدم که شما سرت شلوغه و چند روز نیستی، ولی منتظریم ایشالله بازم پست به پست این تاپیکو با تحلیای خوب شما و دوستان دیگه دنبال کنیم :)

نظر

• mahtab.gh441
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 209

با سلام دوستان گرامی

مفید تریدر سرورش فعال نمیشه حتی من سرورشو عوض کردم اما دیتا دریافت نمیکنه امروز از صبح دیتا دریافت نمکرد ایا بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارند
            کسی همچین مشکلی قبلا داشتند ؟
            با تشکر

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

در اصل توسط moh3njix پست شده است View Post
              سلام سید جان
              آقا خیلی وقت بود دنبالت میگشتم. از وقتی مسدود شدی دیگه خبری نبود ازت ( البته من اینجا رو تازه پیدا کردم)
              سید یه تحلیل از والبر میکنی ببینم وضعش از نظر تکنیکال چه طوره؟
              با اجازه آقا سید
              به نظر من والبر داره واگرایی میده و یه hanging man هم ساخته ، خریدش درست نیست
              اگر هم قبلا خریدی و الان تو سودی بفروشی بهتره. این نظر منه.
              با آرزوی موفقیت
              ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• ALEN
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 746

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                ببخشید میان مدت کدوم سهم 600!!! منظرتون ثشرقه؟
                اخابر

نظر

• majid664
                  ستاره‌دار (۴)
                  • Oct 2011
                  • 1052

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
                  با سلام دوستان گرامی

مفید تریدر سرورش فعال نمیشه حتی من سرورشو عوض کردم اما دیتا دریافت نمیکنه امروز از صبح دیتا دریافت نمکرد ایا بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارند
                  کسی همچین مشکلی قبلا داشتند ؟
                  با تشکر
                  من از Access Server 3 میتونم دسترسی پیدا کنم.امتحانش کن ببین میشه.
                  آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                  وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• mjtb
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 527

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                    دوستان تا ده روز بشدت دستم بنده و کارهای اداری دارم ، فعلا پستی را جواب نمیدم تا شرمنده هیچکس نشوم ، سرم خلوت بشه اعلام آمادگی میکنم تا بتونیم با قدرت فزاینده از بازار گین بگیریم...
                    بنده از اول هم گفتم نیازمند همکاری همه هستم ، دوستان تکنیکالیست لطف کنند جواب یکسری از پستها را بدهند ، اگر موردی باشه بنده تصحیح میکنم ، اصلا دوست ندارم سهم معرفی کن باشم بلکه دوست دارم تمام دوستان خودشون تحلیلگر باشند...
                    از دوستان تقاضا دارم همه بروند و نرم افزار مفید تریدر را دانلود کنند و نصب کنند و آروم آروم شروع کنند به تحلیل ، خودشون بیان اینجا تحلیلشون را بگذارند و اگر موردی باشه هم من و هم یکسری از دوستان با تجربه دیگر تصحیح میکنیم...
                    از ابتدا گفتم قصدم راه اندازی یک تاپیک حرفه ای است ، اگر قصد دارید حرفه ای شوید تمام نکاتی که میگویم را مو به مو اجرا کنید...
                    در گام اول نرم افزار را نصب کنید و یک سهم را تحلیل کنید تا بعد...
                    خسته نباشی دوست عزیز. من در مورد پیش بینی زمان رسیدن به تارگتها مشکل دارم. میتونم خواهش کنم راهنماییم کنید. ممنون.

نظر

• mahtab.gh441
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 209

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                      من از Access Server 3 میتونم دسترسی پیدا کنم.امتحانش کن ببین میشه.

با تشکر از شما اما از صبح همینطور بوده متاسفانه کار نکرد
                      نه سرور 1 نه سرور 3 هیچ کدوم کار نمیکنه

نظر

• majid664
                        ستاره‌دار (۴)
                        • Oct 2011
                        • 1052

در اصل توسط mahtab.gh441 پست شده است View Post
                        با تشکر از شما اما از صبح همینطور بوده متاسفانه کار نکرد
                        نه سرور 1 نه سرور 3 هیچ کدوم کار نمیکنه
                        از آدرس زیر دوباره دانلود و نصب کن.
                        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

در اصل توسط setare_ur پست شده است View Post
                          نقل قول:MagicHunter
                          تحلیل زیبایی است:
                          انبوه سازي:
                          اگر صحبح خاطر بنده مانده باشد در نيمه دوم سال 90 ذکر کردم صنعت انبوه سازي در آينده با مشکل کمبود نقدينگي و رکود در فروش مواحه خواهد شد; البته آن زمان گزارشات مالي گروه مناسب بود.
                          حال بعد از گذشت 2 سال از آن صحبتها مي بنييم فعالين حاضر در اين صنعت تازه متوجه اين مشکلات و بروز رکود گسترده شده اند. اما بنظر بنده اين تازه ابتداي رکود است!!!

در آن زمان ذکر کردم املاک لوکس و يا بزرگ شهري - ويلا; بويژه ويلاهاي حاشيه ي درياي خزر - مستغلات برون شهري بمانند مستغلات اطراف شهرهاي بزرگ و از همه بدتر املاک اداري و تجاري مي تواند تا 40% در مرحله ي اول سقوط کنند.

اخيرا" در يکي از جزايد خواندم يکي از مديران شرکت انبوه ساز عنوان نموده بودند بدليل حجم بالاي دارايي واحدهاي تجاري-اداري در مجموعه ي ما شرايطتمان نسبت به ساير رغبا بهتر است. چون املاک ما گرانتر است!!!
                          با احترام به نظر ايشان; از نظر بنده که قبل از رکود اين موضوع را عنوان کرده و صحبت از مشکلات آينده ي اين صنعت کرده بودم نه تنها کل گروه تضعيف شده اند بلکه شرکتي که ايشان سکان دار آن هستند در رکود-تورمي چه بسا بيشتر از ساير رغبا با مشکلات مواجه خواهد شد.
                          دليل آنهم اين است که در يک اقتصاد براي برون رفت از رکود-تورمي ابتدا مي بايست براي کاهش تورم چاره اي انديشيد که هر چه تورم در جامعه در اين دوران کمتر شود رکود بيشتر خواهد شد و اين رکود نرخ خرده فروشي يا همان Retail Sales را پايين خواهد آورد معني اين جمله يعني کسبه و شرکتها که مايل به سرمايه گذاري در املاک تجاري-اداري هستند بدليل آگاهي از نبود مشتري کافي درصورت ايجاد بنگاه اقتصادي براي عرضه ي محصولاتشان املاک شما را خريداري نخواهند کرد!!!

بسيار در مورد انبوه سازي قبل از وقوع مشکلات صحبت کردم حتي خاطرم هست دوستي ذکر کرد ثنوسا 300 ميليارد زمين دارد و يک شرکت 30 ميلياردي است! اين يعني گنج نهفته.
                          بنده هم ذکر کردم اين شرکت 30 ميلياردي حداقل 300 ميليارد نياز دارد تا آن زمين 300 ميلياردي را بسازد با کدام نقدينگي با کدام پشتوانه! حتي اگر بسازد در آينده بدليل نبود مشتري کافي اين واحدهاي تجاري-اداري ساخته شده را چه کسي خواهد خريد!!! از آن روز تا بحال اين شرکت فقط تعديل منفي مي دهد.
                          اگر بنز داشته باشيد اما بنزين نداشته باشيد! بمانند آنست که فقط پول داده ايد ماکت يک بنز را خريداري کرديد!!!

جان کلام حالا حالا ها از نظر بنده گروه انبوه سازي نمي تواند رشد قابل قبول داشته باشد...

اقا سید خودم ثشرق دارم ولی تحلیل این فاندرو هم که دیدم بیشتر تو فکر رفتم به نظرم با یه سود معقول باید شناسایی سود کرد نظرشما چیه؟؟؟؟
                          خوب این تحلیل فاندامنتال بیشتر به جوک شبیه است تا واقعیت!!!!
                          تمامی دلایل بی پایه و اساس هستند ، همون قسمت آخرش رو بخونید متوجه میشوید چه میگویم ، در مورد ثنوسا!!!!
                          خوب شرکت 300 میلیارد زمین دارد و اگر نخواهد هیچ وامی بگیرد در بدترین حالت نصف زمین هایش را میفروشد و نصف دیگر را میسازد !!!!
                          شاهرا در جریان نیستید که وام های مسکن بلند مدت و چندین برابر شده اند که با وسیقه سنگین دریافت میشوند ، ضمنا شرکتهای ساختمانی قرر نیست نقد فروشی کنند که مشتری نداشته باشند...
                          یک شرکت ساختمانی در طول مثلا یک سال پروژه هاش تکمیل میشه و براحتی میتونه 50درصد را نقد و مابقی را در طول یکسال که پروژه هاش تکمیل میشه نقد بگیره بگذارید یک مثال میزنم:
                          فرض کنید من یک آپارتمان 10 طبقه ساخته ام و هدفم ساخت یک آپارتمان 15 طبقه است ، خوب آپارتمان 10 طبقه را 50 درصد نقد میگیرم و مابقی را اقساط چون در طی یکسال پروژه ام تکمیل میشه میگیرم ، اینجور هم میتونم یک مقدار بیشتر بفروشم و هم اینکه نیاز به پول نقد ندارم چون پول برقکار و لوله کش و ... و مصالح را هم که خورد خورد و با تکمیل پروژه میخرم ، امیدوارم منظورم را گرفته باشید...
                          با روش نقد و اقساط مشتری بیشتر هم پیدا میشه...
                          حالا تمام اینها که گفتم به کنار ، مشهد را بهشت ساختمان سازان بدانید ، مشهد تنها جایی است که هرگز از رونق نمیوفته خصوصا اینکه پروژ هات نزدیک حرم امام رضا هم باشه ، برا اثبات حرفم کافیه گزارش توجیهی ثشرق را بخوانید که تو اون گزارش گفته هتل امید را نمیفروشم و مسکونی ها را با میانگین 2600000 میفروشم و تجاری ها را با میانگین متری 6700000 میفروشم و با این حال 80 تومن میسازم...
                          خوب امروز همه میدانند که ثشرق هتل امیدش را فروخته که به ازای هر هم میتونه 45 تومن سود بسازه و پروژه هایی که گفته را الان مسکونی با میانگین 6800 و تجاری 21 میلیون تومن میفروشه !!!!!
                          خوب اگر مشتری نداشت در عرض این چند ماه چجوری پروژه هاش قیمتشون سه برابر شده؟
                          بنده نشستم و حساب کردم دیدم میتونه برای سال 93 نزدیک به 200 تومن سود اعلام کنه !!!!!
                          حالا اگر نصف همین مبلغ را هم لحاظ کنیم یعنی 100 تومن ، پی به ای 3 هم نداره !!!!!
                          حالا ببینید میکم ثشرق را بخرید و نگه دارید علتش چیه...
                          خیلی بیشتر از این میتونم در مورد ثشرق بنویسم ولی حیف که وقت ندارم...

نظر

• smj13
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1185

یک دلیل دیگه برای اثبات قدرت سیمانی ها و ساختمانی ها روی کار آمدن عبده تبریزی است، در زمان این آقا ساختمانی ها و سیمانی ها پی به ای دو رقمی داشتند و امروز پی به ای چند دارند؟
                            خوب اگر ثشرق بخواهد 100 تومن سود اعلام کند که در بهترین حالت میتونه تا 250 تومن هم اعلام کنه ، اگر بخواهد پی به ای دو رقمی هم بگیرد که قیمتش چند میشود؟
                            دوستی قیمت پایان سال ثشرق را 350 گفته بود که تارگت بسیار بالاتر از این حرفهاست و بنده تارگتش تا مجمع را این قیمت میدانم...
                            تا پایان سال شاید 500 را هم براحتی ببیند ، هنوز پتانسیل های این گروه کشف نشده اند و برای همین میگویم ساختمانی ها و سیمانی ها...
                            خود بنده 85 درصد سبدم را ثشرق خریدم و فقط با 15 درصدش دارم نوسانگیری میکنم...
                            ثشرق الان که 47 تومن اعلام کرده هنوز پی به ای پایینی دارد...
                            بنده میگویم چرا باید وقتی رفت سراغ یک صنعت که همه در صف خریدش نشستند؟
                            خوب امروز بخرید و چند ماه صبر کنید و بعد استفاده اش را ببرید ، اصلا فکر کنید در بانک گذاشته اید و یک سال نباید به پولتان دست بزنید...

نظر

• messi
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 25

سلام سید نظرت در مورد لاوان چیه ؟ممنونم

نظر

• smj13
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1185

در اصل توسط messi پست شده است View Post
                                سلام سید نظرت در مورد لاوان چیه ؟ممنونم
                                سلام
                                لاوان تازه رسیده به قیمت واقعی خودش...
                                برای خرید بدکی نیست ولی شبندر بهتره...

نظر

در حال کار...
                                X