i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Postسلام سید جان
میشه نظرتو درموردبمپنا بگید چکارش کنم من خیلی ازاین سهم توسبدم هست
خریدامروزمم ثتران وغمینو
نظرتونمیگیدمنم بمپنا دارم وامروزم هیجانی گرفتمش حالانتیجش چیه درروزهای آتی[CENTER][B][U][COLOR=#00ff00][RIGHT][FONT=Tahoma]شکست پلي براي پيروزيست[/FONT][/RIGHT][/COLOR][/U][/B][/CENTER]
نظر
-
سید جان نظرتون چیه؟
در اصل توسط smrh پست شده است View Postسلام
قیاس ثشرق و ثتران چه از لحاظ بنیادی و چه از لحاظ تکنیکالی چندان جالب نیست
ثتران 258 مقاومت سختی داره. نهایت میخواد تا 285 رشد کنه حامیه خوبی بالا سر سهم نیستو روند نزولیش همچنان شکسته نشده( زیر ابرهای کومو اون هم ابرهای به شدت قطور) تازه اگر برسه به اونجاها. نیاز مالی حقوقی سهم هم از اون مطالب جالبه!!! شاید برای نوسان خوب باشه اما.....
حکایت ثشرق اما چیز دیگری است ثشرق دارای روند صعودیه تایید شدست. حمایت تکنیکالیه بسیار مهم 300( همراستا شدن کیجونسن و ابر کومو) رو داره و از اون مهمتر یک بانک پشت سرش نشسته. از ابرهای کوموی خودش عبور کرد و بالای اون داره معامله میشه. از دیدگاه الیوتی موج 5 تایید شدست و در آستانه شروع موج 3 از 3 از 5 قرار داره. واگرایی در تایم فریم یکساعته باعث افت سهم از 340 به قیمتهای پایین امروز شده که اون هم برای یک موج 3 ممتد لازم و ضروری بوده. این اصلاح هم امروز تموم شد. بنده معتقدم ثشرق لیدر ساختمانیها و این اصلاحات صرفا فرصت خریده. به هر حال دوستانی که با سهم مانده اند با خیال آسوده و البته با چشمان باز و داشتن حد ضرر سهامداری کنند. ثشرق بعد 300 روی 280 هم حمایت داره که بعیده به اونجاها برسه
http://www.mql5.com/en/charts/159875...r-sarmaye-asia
نظر
-
در اصل توسط n.at پست شده است View Postسلام علی آقا ممکنه یه تحلیل از پترول بزنید، ممنون میشم.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
احتمال عرضه اولیه فولاد ارفع
با توجه به شمارش معکوس روزها برای به پایان رساندن سال 92 تعداد عرضه های اولیه در بازار سرمایه افزایش یافته است.گفته می شود احتمالا تا آخر این هفته و در آخرین روزهای سال 93 فولاد ارفع نیز روی میز فروش خواهد رفت. لازم به ذکر است نماد این شرکت از چهارشنبه گذشته 21 اسفند ماه در بازار دوم فرابورس درج گردیده است. شایان ذکر است سهامداران عمده فولاد ارفع شرکتهای فولاد آلیاژی ایران و چادرملو می باشند.
نظر
-
با سلام و صبح بخیر
می تونم نظرتون رو راجع به سهام پدیده که فعلا توو بروس نیومده و خودشون اقدام به فروشش کردن بپرسم؟
به نظر شما خریدش عاقلانه س؟آخرین ویرایش توسط hezaroyekshab؛ 2014/03/16, 08:21.
نظر
-
در اصل توسط hezaroyekshab پست شده است View Postبا سلام و صبح بخیر
می تونم نظرتون رو راجع به سهام پدیده که فعلا توو بروس نیومده و خودشون اقدام به فروشش کردن بپرسم؟
به نظر شما خریدش عاقلانه س؟
در حال حاضر اونقدر سهم های بهتر از پدیده هست که وقت فکر کردن به پدیده را ندارم :)
ولی در کل پدیده یک مجموعه در حال رشد هست وفکر میکنم قابلیت سودسازی بالا در آینده را داشته باشد :)هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
نظر