کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقاسیدسلام نظرتان درموردبترانس چیست آینده سهم راباتوجه به اولین پیش بینی 93چگونه ارزیابی می فرماییدبترانس تعدیل مثبت 73درصدی دادهآقا بررسی می فرمایید ممنونم
با سلام
و با اجازه صاحب تاپیک(چون ما خودمون تاپیک نزدیم مجبوریم همیشه تو تاپیک دوستان بچرخیم و مزاحمشون بشیم/:.rolleyessmileyani)
نرم افزار امی بروکر اخرین ورژنش یعنی 5.70.2 به همراه کرکش رو هرکی از دوستان خواست تا اپلود کنم
در ضمن یه سوال هم داشتم اینجا کسی از دوستان با گوشی ترید میکنه؟ گوشی گلکسی نوت 3 مناسبه برای ترید کردن؟
با سلام
و با اجازه صاحب تاپیک(چون ما خودمون تاپیک نزدیم مجبوریم همیشه تو تاپیک دوستان بچرخیم و مزاحمشون بشیم/:.rolleyessmileyani)
نرم افزار امی بروکر اخرین ورژنش یعنی 5.70.2 به همراه کرکش رو هرکی از دوستان خواست تا اپلود کنم
در ضمن یه سوال هم داشتم اینجا کسی از دوستان با گوشی ترید میکنه؟ گوشی گلکسی نوت 3 مناسبه برای ترید کردن؟
آقاسیدسلام نظرتان درموردبترانس چیست آینده سهم راباتوجه به اولین پیش بینی 93چگونه ارزیابی می فرماییدبترانس تعدیل مثبت 73درصدی دادهآقا بررسی می فرمایید ممنونم
خوب بترانس جزو سهمایی هست که با لغو تحریم ها و افزایش تولید میتونه یکی از لیدرهای بازار باشه و تا قیمتهای 2000 تومن هم بره بالا ، کلا نظرم روی گروه ب و خصوصا بترانس مثبت هست :)
ولی از نظر تکنیکالی حرکتی که زده اصلا جالب نیست و بهتر بود حداقل 400 تومن را لمس میکرد و این میتونه براش دردسرساز باشه...
فعلا هدف رشد تا 590 تومنداره ولی احتمال ریزشش با توجه به تکمیل نکردن اصلاحش بسیار زیاده که هدف ریزش 425 تومن را میگیره ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
سید جان نظرت در خصوص تعویض شتران با یکی ازسهمهای زیر چیه:
ثتران شاوان دی
راستش موندیم تو افزایش سرمایه اش شرکت کنیم یانه!
ممنون از وقتی که میذاری
اگر قراره شترانت را با شاوان تعویض کنی که بنظر من این کار را نکن!
اما ثتران و دی خوب هستند ، در مورد افزایش سرمایه 600 درصدیش من هم خواندم ولی این مطلب را هم بدانید که دلار سال بعد نزولی خواهد بود و برای همینم هست که معتقدم در گروه نفتی ها خبری نیست و ممکنه قیمت همین شتران ب افزایش سرمایه به زیر 10000 تومن هم بیاد !
البته از بین پالایشی ها شاوان را بهتر از همه میدانم
با سلام
عزیز آمی بروکر جدید با این ورژن 5.50.2 فرقی داره؟؟؟امکاناتش بیشتر شده یا نه؟؟؟
البته اگه قبلی که استفاده میکردین این ورژنی که من میگم بود
ممنون
اگر قراره شترانت را با شاوان تعویض کنی که بنظر من این کار را نکن!
اما ثتران و دی خوب هستند ، در مورد افزایش سرمایه 600 درصدیش من هم خواندم ولی این مطلب را هم بدانید که دلار سال بعد نزولی خواهد بود و برای همینم هست که معتقدم در گروه نفتی ها خبری نیست و ممکنه قیمت همین شتران ب افزایش سرمایه به زیر 10000 تومن هم بیاد !
البته از بین پالایشی ها شاوان را بهتر از همه میدانم
آقا سید عزیز بر فرض که دلار هم پایین بیاد
قیمت بنزین سال بعد بالا میره و این پتانسیل برای شرکت هاست
چون مصرف داخلی دارن و گیریم که دلار بیاد پایین ولی بنزین رو که توی مملکت میفروشن پایین نمیاد و این میشه به نفع شرکت ها که نفت رو ارزان تر خرید میکنن و بنزین رو با قیمت ثابت میفروشن
البته سازوکارهایی هست ولی کم کم با خصوصی تر شدن پالایشگاهی ها به نظر من موجب میشه به سمت رشد و سود سازی اونها پیش بره
با سلام
سلام من یه تبلت گلکسی تب 2 سامسونگ دارم و با اون خریدوفروش فروش میکنم یه خط رایتل هم انداختم بد نیست کارتو راه میندازه البته بعضی وقتها خط رایتل انتن نمیده ولی برای من کارمند که به اینترنت دسترسی ندارم بدک نیست همراه تریدر مفید رو هم روش نصب کردم بعضی وقتها هم با اون کارمو انجام میدم یا حق
با سلام
البته اینجا تاپیک بنده هست ولی بنده صاحبش نیستم و متعلق به همه دوستان منجمله شما است :) شما هر وقت که بخواهی میتونی مطالبت را اینجا ارائه بدی و باعث بالا رفتن کلاس تاپیک شوید کما اینکه همین الان از بقیه تاپیکهای سایت و بقیه سایتهای همسایه یه و سر و گردن بالاتر هست و این بخاطر لطف دوستان و ارائه مطالب تحلیلی و البته نبود پستهای اسپم و هرز در این تاپیک هست :)
به جرات میگویم فضای این تاپیک اونقدر با کلاس است که هر کس از بیرون وارد این تاپیک میشود تحت تاثیر ادب دوستان قرار میگیره و کوچکترین بی حرمتی از کسی دیده نمیشود :)
روز بازگشایی این تاپیک عرض کردم که این تاپیکی محلی خواهد شد که یه سر و گردن از بقیه تاپیکهای این سایت و کل سایتهای دیگر بالاتر خواهد رفت و امروز میگویم هنوز ابتدای راه هستیم و کار برای انجام دادن بسیار داریم :)
بیش از 360 صفحه از این تاپیک رفته و هر کسی از ابتدا خواننده این تاپیک باشد به وضوح رشد غیر قابل انکارش را دیده است ، این یک موفقیت بزرگ نیست؟ /:.Heart.:/
آقا سید عزیز بر فرض که دلار هم پایین بیاد
قیمت بنزین سال بعد بالا میره و این پتانسیل برای شرکت هاست
چون مصرف داخلی دارن و گیریم که دلار بیاد پایین ولی بنزین رو که توی مملکت میفروشن پایین نمیاد و این میشه به نفع شرکت ها که نفت رو ارزان تر خرید میکنن و بنزین رو با قیمت ثابت میفروشن
البته سازوکارهایی هست ولی کم کم با خصوصی تر شدن پالایشگاهی ها به نظر من موجب میشه به سمت رشد و سود سازی اونها پیش بره
البته این رو در نظر داشته باشید بنزین یارانه ای بالا میرود ، همین الان دولت بنزین را از پالایشی ها لیتری 2000 تومنمیخرد ، البته دقیق نمیدونم .
بنده نظرم این است که سال بعد این صنعت درجا خواهد زد و گهگاهی یه سری حرکتهایی هم خواهد کرد که بیشتر بسان نوسان میماند و ارزش سهامداری ندارد ...
بنده احتمال تک نرخی شدن دلار را روی 2800 تومن زیاد میدانم و این زیاد برای پالاشیشها خوب نخواهد بود خصوصا برای سال 94 به بعد..
سلام بر سید عزیز
به نظر شما اهداف کوتاه مدت ثغرب و خبهمن چند است ؟ پیشنهاد شما فروش در کوتاه مدت روی چه قیمتی است؟
ثغرب امروز براش مهمه که 345 را با قدرت بشکنه که در این صورت بار دیگه وارد کانال صعودی خودش میشه...
اگر 345 را بشکنه هدفش میتونه 410- 400تومن باشه...
خبهمن را اگر یادتون باشه گفته بودم کف تکنیکالی میان مدتش روی بازه 200 - 205 تومن هست و روی 204 تومن حمایت شد و برگشت.
در حال حاضر هم دو مقاومت 240 و 285 تومن را سر راهش داره...
نظر