i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam.jalali
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 250

پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

من خودم از زمان فعالیت جدی تو بورس یه دفتری رو کنار گذاشتم و یه سری نکات مهمی رو که بعضا از این و اون می دیدم ویا خودم تجربه می کردمو نوشتم و پایبندشون شدم
    خدا رو شکر از اون به بعد ضرر های بالا 10 درصد نکردم و عوضش سود های خوبی کردم با اجازتون یه سریشو می نویسم شاید به درد شما عزیزانم خورد
    1-خرید و فروش پلکانی صورت بگیرد
    2-تشکیل سبد از 4-6 سهم تجاوز نکند
    3-برای خرید هیچ وقت دیر نیست عجله نکنید
    4-حد ضرر را قرا دهید 8-10 درصد و حتما بعد از شکسته شدن آن خارج شوید
    5-خرید در بازار منفی
    7در صورتی که سهم ما بعد از 2 ماه طبق پیش بینی عمل نکرد آن را بفروشید
    8در صورت دید کوتاه مدت باید بعد از 15-25 درصد حتما خراج شوید
    9هر سهم را باید متناسب با پرتفو تهیه شود و از تهیه یک سهم بیش از 40 درصد جلوگیری شود
    10 همیشه 1/4 از کل مبلغ را نقد داشته باشیم
    12 عرضه های اولیه را جدی بگیریم (حد اقل پول کارگزاری یک سالمون در میاد)
    13 حتما به eps و pe سهم توجه شود از سهم های ضرر ده دوری شود
    14-از هر گروه فقط و فقط یکی داشته باشیم
    15-داشتن هدف و سقف برای خرید های خود
    در بازار که همه میفروشن من می خرم و بلعکس
    [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

در تکمیل حرف میثم خان :
      ریسک در تعریف عام، احتمالی است که یک کنش یا کنش‌وری (یا بی‌کنشی) مشخص منجر به زیان یا بروندادها و پیامدهای ناخوشایند و ناخواسته گردد. تقریباً همهٔ کوشش‌های بشری دربردارندهٔ درجاتی از ریسک است، با این همه برخی از آنها ریسک‌های بیشتری را به همراه دارند. در ادبیات مالی ریسک را می‌توان به صورت رویدادهای غیرمنتظره که معمولاً به صورت تغییر در ارزش دارایی‌ها یا بدهی‌ها می‌باشد، تعریف کرد.
      کل ریسک بازار را می‌توان به دو دسته کلی ریسک سیستماتیک و ریسک غیر سیستماتیک تقسیم نمود ریسک غیر سیستماتیک ریسکی است که ناشی از خصوصیات خاص شرکت از جمله نوع محصول ساختار سرمایه سهامداران عمده و غیره می‌باشد. ریسک سیستماتیک ناشی از تحولات کلی بازار و اقتصاد بوده و تنها مختص به شرکت خاصی نمی‌باشد به دیگر بیان ریسک سیستماتیک در اثر حرکتهای کلی بازار به وجود می‌آید. طبق نظریه‌های پرتفولیو با پرگونه سازی سبد سهام می‌توان ریسک غیر سیستماتیک را از میان برد ولیکن ریسک سیستماتیک همچنان باقی می‌ماند. شاخص بتا شاخصی برای اندازه گیری همنوایی حرکت یک شرکت با حرکت کل بازار و یا شاخصی برای اندازه گیری ریسک سیتماتیک است.
      به ریسک غیرسیستماتیک ، ریسک کاهش پذیر میگویند یعنی میشه با ایجاد سبد این ریسک را کاهش داد. اما ریسک سیستماتیک ریسک غیر قابل اجتناب میگویند که با تشکیل سبد نیز نمیتوان کاهش داد به ریسک سیستماتیک ، ریسک بازار یا همان بتا گفته میشود
      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• meysam.jalali
        عضو عادی
        • Mar 2014
        • 250

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
        انشاالله همه چی درست میشه ، من خریدهام رو اعلام خواهم کرد تصمیم با خودتان.
        واقعا تو این بازار کشکی ، میان مدت و بلند مدت کار کردن مسخره هستش.
        متشکر از اعلام خرید
        اما علی جان واقعا به نظت دیگه اعتقادی به بلند مدتی و میان مدتی نداری ؟
        با اینکه بازار ریز بدی رو تجربه کرد خیلی از سهام هایی که می شناختیم حداقل
        5-60 درصد یکساله داد
        دیگه تو گروه ساختمانی یه سهم با حقوقی خیلی بد "ثاخت" گین بدی نداده
        یا مثلا خودرو
        یا کالسیمین
        زیادن سهم های که یه ساله 40-300 درصد تو این بازار خراب دادن
        به نظر من واقعا 70-80 درصد سبد باید با دید میان مدت باشه باید سهامداری کرد و صبر داشت البته نظر منه
        [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

حرف شما درست اما هر کی استراتژی خودش رو داره ، شما اگر ماهی 10-20 درصد بگیری ببین چی میشه ، ماهی 10 درصد 3برابر ، 15 درصد 5.5 و 20 درصد 9 برابر پولت میشه ، به نظرت کدوم کار مناسب تر هستش؟
          میان مدتی یا ماهی 10-20 درصدی؟

نظر

• meysam.jalali
            عضو عادی
            • Mar 2014
            • 250

حرف شما درست اما هر کی استراتژی خودش رو داره ، شما اگر ماهی 10-20 درصد بگیری ببین چی میشه ، ماهی 10 درصد 3برابر ، 15 درصد 5.5 و 20 درصد 9 برابر پولت میشه ، به نظرت کدوم کار مناسب تر هستش؟
            میان مدتی یا ماهی 10-20 درصدی؟
            علی جان من آدم محافظه کاری ام و واقعا هم از جونایی دل و جرات دار خوشم میاد ایشالا موفق بشی تو این کار و ایشالا استراتژیت مناسب باشه
            فوقش اگه دیدم بازار این گونه می طلبه تغییر استراتژی می دیم مام همسنگر شما میشیم
            البته از اون طرف خدای نکرده زیانشم بگو

[/INDENT]

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

ریسک بیشتر سود بیشتر ، اگر قرار بود ریسک نکنم خب پولم رو میزاشتم بانک دیگه ، چه کاریه بیارم بورس ، بالاخره شما به دید بلند مدت میخری باز هم ریسک میکنی ، من هم همونقدر ریسک میکنم ، هیچ سهمی یه کله بالا نمیره که ، حالا بعضی سهم ها که یهو میرن رو بیخیال میشیم شاید 2-3 درصد سهمه ها اینطوری هستند. ولی بقیه میرن بالا یکم اصلاح دوباره بالا ، کار من هم همینه میخرم تو فاز اصلاح میفروشم بعد میخرم اما کسی که به دید بلند مدت میخره هیچ وقت تو فاز اصلاح نمیفروشه.
              به نظر من eps و p/e کشکی بیشتر نیستند ، البته تو بازار ایران ، بازار ایران بازاری از درجه کارایی ضعیف هستش ، و اصلا نمیشه به اطلاعیه هایی رو کدال میفرستن اعتماد کرد همش الکی هستش ، بهترین راه هم تکنیکال هستش.

نظر

• feredos
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 485

منم با نظر علی موافقم. خیلی بعید میدونم که گین 40 تا 300 درصدی امسال اتفاق بیفته میثم جان. شاید این مطلب تکراری باشه ولی خیلی ها صحبت از افزایش حجم مبادلات میکنن و نه افزایش قیمت. تجربه من رو تو سال 82 پذیرا باش. خیلی از سهما اگه زمین بخورن (حباب شون بترکه!) دیگه بلند نمیشن:

ثتران ممکنه تا مدت ها (نه یه سال دو سال) به 350 نرسه و ثباغ 500 که هیچی 400 رو هم تاچ نکنه. میان مدت و بلند مدت امسال جواب گو نیست.

علی تو تصمیم داری که سبد نوسان گیری (با توجه به سیگنالهای روزانه) طراحی کنی یا استراتژی دیگه ای داری ؟
                I entered the bearish market and survived

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                  منم با نظر علی موافقم. خیلی بعید میدونم که گین 40 تا 300 درصدی امسال اتفاق بیفته میثم جان. شاید این مطلب تکراری باشه ولی خیلی ها صحبت از افزایش حجم مبادلات میکنن و نه افزایش قیمت. تجربه من رو تو سال 82 پذیرا باش. خیلی از سهما اگه زمین بخورن (حباب شون بترکه!) دیگه بلند نمیشن:

ثتران ممکنه تا مدت ها (نه یه سال دو سال) به 350 نرسه و ثباغ 500 که هیچی 400 رو هم تاچ نکنه. میان مدت و بلند مدت امسال جواب گو نیست.

علی تو تصمیم داری که سبد نوسان گیری (با توجه به سیگنالهای روزانه) طراحی کنی یا استراتژی دیگه ای داری ؟
                  من فقط تک سهم میخرم سبد درست نمیکنم مگر در شرایطی خاص

نظر

• tvihn
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 312

با سلام خدمت دوستان که با بحث رو مطالب مفید وکاربردی تو تعطیلات هم تاپیک رو گرم و قابل استفاده کردن ، ممنون از همگی دوستان .
                    علی اقا در مورد فیبو projection اگه مقدور بود با مثال و چارت یه توضیحی میدین ؟ با تشکر ویژه :(

نظر

• mehrdad70
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 50

من فقط تک سهم میخرم سبد درست نمیکنم مگر در شرایطی خاص
                      دقیقا استاتزی من ==== تک سهم شدن

با سلام خدمت تمامی دوستان سال نو رو به تمامیتان تبریک میگم ایشالله سالی پر برکت داشته باشید
                      دوستان من نرم افزار امی بروکر رو نصب کردم و دیتا رو از تیسی کلینت میگیرم ولی وقتی دیتا رو وارد آمی بروکر میکنم دیتا قدیمی هست برای چند روز قبل هست از دوستان لطفا راهنمایی کنید تا این مشکلم حل شه

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

ضمن نهایت تشکر از دو عزیزی که در زمان تعطیلی سال جدید بفکر ما هستند و مطالب آموزشی مفیدی را در انجمن منعکس میکنند ضمن تبریک سال نو به آنان و خانواده محترمشان , باستحضار عزیزان می رسانم. در رابطه با بازار مالی مطالعات زیادی انجام داده و همیشه خود را یک دانشجو می دانم . در لینک زیر هر چه را که از اساتید عزیز یاد میگیرم به این لینک انتقال می دهم. کاش عزیزان مبتدی از آن استفاده کرده و در صورت توان مطالبی به آن بیفزایند.از اساتید هم خواهش میکنم کمک این بخش باشند.
                        موفقتر باشید و پرسود.

http://forums.boursy.com/group.php?groupid=14
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• mo30
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 41

با سلام
                          می خواستم در صفحه اصلی پست بزنم اما دسترسی نداشتم
                          می خواستم نظر دوستان را درباره :
                          تاثیر هدفمندی یارانه ها و به خصوص بنزین رو بر بورس بدونم
                          اگر اساتید یه پست در صفحه اصلی ایجاد کنه تا همه شرکت کنند ممنون میشم

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

فیبوناچی Projection ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از 100درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای 100 درصد آن روند اهمیت دارد. متاسفانه ابزار فیبوناچی پروجکشن در متاتریدر به اشتباه Fibonacci Expansion نامگذاری شده است. در حالیکه به لحاظ تعریف علمی این ابزار کاربرد فیبوناچی پروجکشن را نمایش می دهد.
                            برای استفاده از فیبوناچی پروجکشن ابزار فیبوناچی اکسپنشن متاتریدر را انتخاب می کنیم سپس از یک بیشینه قیمت (در شکل زیر نقطهA) به کمترین قیمت آن روند (نقطهB) خط رسم می کنیم. نقطه سوم که میزان تصحیح قیمت در این روند نزولی می باشد را در نقطه C تعیین می کنیم. بعد از رسم صحیح فیبوناچی پروجکشن انتظار خواهیم داشت قیمت از درصدهای 61.8- 100- یا 161.8 و حتی 261.8 به روند نزولی خاتمه دهد و روند صعودی پیدا کند. به بیان دیگر این درصدها می تواند ساپورت هایی برای بازگشت قیمت باشند. درصدهای 61.8- 100- 161.8 و261 میزان ادامه روند نزولی می باشند که نقطه آغازین محاسبه آخرین نقطه تصحیح روند (نقطهC) می باشد. در شکل زیر دیده می شود بازار نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده (161.8 درصد و 261 درصد) عکس العمل نشان داده است. شایان ذکر است در یک روند صعودی این نقاط بصورت معکوس مورد استفاده قرار میگیرند تا نقاط رزیستنس انتهای یک روند صعودی محاسبه گردد.
                            این ابزار روی سه نقطه کنترلی که نشانگر دو موج باشند رسم می شود. آنگاه سه خط با موج فرضی سوم برا اساس نسبتهای فیبوناچی تقاطع ایجاد می‌کند.این نشانگر اینست که تغییرات قیمت در کنار این سه خط رخ دهد.

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

در اصل توسط mehrdad70 پست شده است View Post
                              دقیقا استاتزی من ==== تک سهم شدن

با سلام خدمت تمامی دوستان سال نو رو به تمامیتان تبریک میگم ایشالله سالی پر برکت داشته باشید
                              دوستان من نرم افزار امی بروکر رو نصب کردم و دیتا رو از تیسی کلینت میگیرم ولی وقتی دیتا رو وارد آمی بروکر میکنم دیتا قدیمی هست برای چند روز قبل هست از دوستان لطفا راهنمایی کنید تا این مشکلم حل شه
                              شاید tse client مشکل داره ؟
                              tse client ورژن چنده؟

نظر

• meysam.jalali
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 250

سلام خدمت همه دوستان عزیز
                                خب دوستان فردا بازار اولین روزشو میخواد در سال 93 شروع کنه
                                به نظرتون فردا چه سهمی مناسب خریده
                                فقط این یه نظر سنجیهی برای گرم نگه داشتن تاپیک یا دور هم بودن
                                بفرمائید همه دعوتیت ...

[/INDENT]

نظر

در حال کار...
                                X